Du springer fra 3000 meters højde. Det frie fald varer i op til 1 minut. Du falder med 200 km/t.

Tør du prøve et tandemspring?

Selvfølgelig gør du det! Med en tandemmaster på ryggen er der nemlig helt styr på sikkerheden, så det eneste du skal gøre, er at nyde suset og udsigten fra luften.

Længere nede på siden har vi fundet de steder i Danmark, du kan prøve et tandemspring.

De bedste tandemspring

Adrenalin

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter

Prøv et tandemspring fra 4000 meter hos Odense FaldskærmsCenter. En oplevelse du helt sikkert vil huske i mange år.

Odense N

Adrenalin

Tandemspring hos Faldskærmsklubben DFC

Faldskærmsklubben DFC tilbyder tandemspring med erfarne instruktører. I springer fra 3000 meter, der giver 30-40 sekunder i frit fald.

Tureby

Adrenalin

Tandemspring hos Dropzone Denmark

Adrenalinen vil pumpe i kroppen, mens du drøner mod jorden med 200 km/t. Faldskærmen folder sig ud, mens du nyder den uforglemmelige udsigt.

Herning

Adrenalin

Tandemspring hos Nordjysk Faldskærmsklub

Et faldskærmsudspring, hvor der er 30-50 sekunders frit fald, og du når en hastighed på ca. 200 km/t. Prøv hos Nordjysk Faldskærmsklub.

Aars

Adrenalin

Tandemspring hos Kolding Faldskærmsklub

Spring ud i 3000 meters højde, nå op på en fart over 200 km/t og nyd udsigten på flyveturen tilbage til jorden. Prøv tandemspring i Kolding

Vamdrup

Adrenalin

Tandemspring hos Skydive Viborg

Tag springet over Viborg & mærk det frie fald. Skydive Viborg giver dig en oplevelse af de helt store, når du springer ud med faldskærm.

Viborg

Adrenalin

Solospring hos Kolding Faldskærmsklub

Vil du lave et solospring? Her har du muligheden for at tage en meget anerkendt uddannelse og lave dit første spring fra 1000 meter.

Vamdrup

Adrenalin

Tandemspring hos Faldskærmsklubben Nordenfjords

Tandemspring hos Faldskærmsklubben Nordenfjords bærer præg af høj kvalitet & høj sikkerhed. Læs mere her på siden.

Sindal

Adrenalin

Solospring hos Skydive Viborg

Skydive Viborg giver dig mulighed for at springe solo i faldskærm. Dette kursus giver de de nødvendige kvalifikationer til at springe solo.

Viborg

Adrenalin

Solospring hos Dropzone Denmark

Er du klar til at mærke adrenalinen fra det frie fald, inden faldskærmen folder sig ud? Tag et solospring med Dropzone Denmark og mærk suset

Herning

Se alle i kategorien

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% på første oplevelse

Få inspiration til oplevelser direkte i indbakken ca. 2 gange i måneden.

Tak for tilmeldingen. Tjek nu din indbakke.

 

Jeg tror, jeg springer over

Fair nok. Passer de her oplevelser så bedre til dig?

Adrenalin, Natur

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking er en populær oplevelse du ikke må gå glip af. Gå på den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. Køb billet eller gavekort her.

Middelfart

Adrenalin

Bodyflight i Vindtunnel

Bodyflight giver dig følelsen af vægtløshed. Du kan prøve det i København/Taastrup. Her kan du booke oplevelsen eller give som gavekort.

Taastrup

Adrenalin

Ballonflyvning

Ballonflyvning er en af de flotteste oplevelser. Hvis du ikke tror på os, så se videoen fra en luftballon tur over Silkeborg. Er du klar?

Roskilde, Silkeborg

Adrenalin

Helikoptertur med HeliCompany

Har du nogensinde tænkt på, hvordan din hjemby ser ud fra luften? HeliCompany tager dig med på rundflyvning, lige hvor du har lyst til.

Aalborg, Aarhus C, Esbjerg, Fredensborg, Greve, Helsingborg, Herning, Hillerød, Holbæk, Horsens, København K, Køge, Kolding, Middelfart, Odense C, Randers NV, Roskilde, Silkeborg, Skanderborg, Skive, Sønderborg, Vejle, Viborg

Adrenalin

Svæveflyvning hos Herning Svæveflyveklub

Prøv svæveflyvning og oplev friheden mellem fuglene hos Herning Svæveflyveklub, der er en af landets største klubber inden for flyslæb.

Herning

Adrenalin

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter

Prøv et tandemspring fra 4000 meter hos Odense FaldskærmsCenter. En oplevelse du helt sikkert vil huske i mange år.

Odense N

Adrenalin

Tandemspring hos Faldskærmsklubben DFC

Faldskærmsklubben DFC tilbyder tandemspring med erfarne instruktører. I springer fra 3000 meter, der giver 30-40 sekunder i frit fald.

Tureby

Adrenalin

Svæveflyvning hos Viborg Svæveflyveklub

Hos Viborg Svæveflyveklub kan du tage turen op i de højere luftlag uden brug af motor. Det kaldes svæveflyvning. En smuk oplevelse.

Viborg

Se alle i kategorien

Masser af ledige datoer
Sammen med vores værter sikrer vi, at der altid er masser af ledige datoer, så du og dem, du følges med, let kan planlægge turen
Du vælger dato før køb
Datoen vælges, før du betaler. Alt praktisk kan altså klares med det samme, og du kan bruge din energi på at glæde dig til oplevelsen
Læs, hvad andre tænker om oplevelsen
Vi samler løbende anmeldelser af vores oplevelser, så du kan lade andres anbefalinger hjælpe din beslutning

Vores kundeservice fanger du på info@duglemmerdetaldrig.dk

eller tlf. +45 78 76 92 29

Hvad er et tandemspring?

Måske ved du allerede, hvad et tandemspring er? Måske er du ikke helt sikker på, hvad sådan et indebærer? Der er nemlig forskel på et solospring og et tandemspring i faldskærm. I korte træk er et tandemspring et faldskærmsudspring, hvor 2 personer springer i den samme faldskærm.

Det betyder, at du kan prøve et spring uden at have noget kendskab til, hvordan man gør. Du springer nemlig med en professionel og erfaren tandemmaster på ryggen, som har styr på at udløse faldskærmen og lande med dig på jorden igen. Det eneste du skal, er derfor at mærke suset fra det frie fald og blive begejstret over udsigten fra et par kilometers højde.

TIP

Du kan ikke selv få lov til at filme dit tandemspring med et gopro eller et andet kamera. Til gengæld tilbyder de fleste klubber, at du kan købe en video af dit spring gennem dem. På den måde kan du alligevel få foreviget dit spring.

Et tandemspring i faldskærm er derfor ideelt til dig, der aldrig har sprunget før eller måske kun har et par spring i rygsækken. Du behøver nemlig ikke at tage nogle kurser før, du tager springet – tandemmasteren har styr på det hele for dig.

Hvem kan prøve et tandemspring & hvad er prisen?

Et tandemspring er for alle – både dem på 10 og dem på 100 år kan springe. Du skal dog have dine forældres eller værges underskrift på, at du må springe, hvis du er under 18 år, men når du har det, er du klar.

Når du skal prøve et tandemspring, skal du ikke være bekymret for, om du skal lægge vejen forbi fitnesscentret først. Der er nemlig ingen krav til din fysiske form, men de enkelte klubber har dog regler for, hvor meget du maksimalt må veje. I er jo trods alt to, der skal springe under den samme faldskærm.

Hvad koster det?

Et tandemspring er ikke billigt. Til gengæld vil du få en oplevelse af de helt store. Prisen på et tandemspring varierer afhængig af, hvilken klub du køber springet hos, men de fleste tandemspring har en pris, der begynder omkring 2.300 kroner.

 

Prøv tandemspring

Nu ved du, hvad et tandemspring er, så måske sidder du allerede nu lidt utålmodigt i stolen og tænker: hvornår kan jeg komme afsted?

Det kan du lige om lidt. Vi har nemlig samlet nogle gode tilbud på tandemspring til dig herunder, men først vil vi lige fortælle dig, hvad du skal pakke inden, du tager afsted.

Der er faktisk ikke så meget, du skal pakke, men praktisk tøj og sko er en rigtig god idé at have på fra starten. Du skal nemlig have tøj på, du kan bevæge dig i, og flade sko, der sidder godt fast på fødderne, er også et must. Er det køligt så tag et par handsker og en ekstra trøje med. Det var det. Resten sørger klubben for.

Så nu er du klar til at finde ud af, hvor i Danmark du vil prøve tandemspring.

 

Tandemspring i Jylland

Vi starter med tandemspring i Jylland. Der er nemlig en del faldskærmsklubber i Jylland, hvor du kan vælge at springe fra. Du kan enten vælge at springe i en klub, der ligger tæt på dig, så du kan se dit lokalområde fra luften, men du kan også tage på en tur ud i landet for at opleve noget helt nyt.

Herunder giver vi dig 4 tandemspring i Jylland.

Tandemspring i Nordjylland

Vi starter på toppen af Danmark med et tandemspring i Nordjylland. Eller nærmere bestemt i Aars hos Nordjysk Faldskærmsklub. Her var den ældste, der har prøvet et tandemspring, 103 år gammel, men der var det også hendes andet spring. Det første tog hun, da hun var 100 år. Alder er derfor ingen hindring!

Har du lyst til at gøre hende kunsten efter? Så sæt kursen mod en tandemspring i Nordjylland.

Pris på tandemspring: 2.199 kr.

Tandemspring i Midtjylland

Fra den øverste del af Jylland kører vi nu mod et tandemspring i Herning hos Dropzone Denmark. Her har du mulighed for dag-til-dag-booking, så du med meget kort varsel kan komme ud at springe i faldskærm. Dropzone Denmark er det største faldskærmscenter i Danmark blandt mange små klubber, og så har de endda været med i Mission Impossible 6.

Psst! Du kan læse mere om Dropzone Denmark, Mission Impossible og tandemspring her.

Har du lyst til at springe efter Tom Cruise, så skal du prøve et tandemspring i Herning.

Pris på tandemspring: 2.295 kr.

Fra Herning er der kun en kort tur til et tandemspring i Viborg, hvis du har mod på mere. Her finder du nemlig Skydive Viborg, der tager dig med op i luften, så du kan prøve et frit fald i helt op til 1 minut før, at faldskærmen udløses.

Viborg er en af Danmarks ældste byer, og når du prøver et tandemspring her, får du udsigten over byen, skovene og søerne.

Pris på tandemspring: 2.195 kr.

Tandemspring i Sønderjylland

Fra Midtjylland går turen nu mod et tandemspring i Sønderjylland – for ja, du kan faktisk også prøve et tandemspring på disse kanter. Vi zoomer ind på Vamdrup i Sønderjylland, for her kan du prøve et tandemspring hos Skydive 2000.

Der springes fra 3000 meters højde, og det frie fald, før faldskærmen udløses, kan godt komme op på 200 km/t. Lyder det som noget for dig? Så skal du prøve et tandemspring i Vamdrup.

Pris på tandemspring: 2.299 kr.

Tandemspring på Sjælland

Vil du prøve et tandemspring på Sjælland, skal du tage til Tureby, hvor Faldskærmsklubben DFC ligger. Her har den ligget siden 1969, og det gør faktisk klubben til en af Danmarks ældste faldskærmsklubber. Et spring her giver dig udsigt over marker, byer og skov – og det er et vue, du ikke ser hver dag.

Et tandemspring over Sjælland giver dig derfor mulighed for at se alt det, du kender så godt på en helt ny måde.

Pris på tandemspring: 2.899 kr.

Tandemspring på Fyn

Du skal køre mod den største by på øen for at prøve et tandemspring på Fyn. Du skal nemlig mod Odense for at finde Odense FaldskærmsCenter, hvor instruktørerne har mange tusinde spring i bagagen. Du kan derfor trygt sætte dig ind i flyveren og sammen med tandemmasteren kaste dig ud i et frit fald.

Pris på tandemspring: 2.295 kr.

 

Er du klar til at prøve et tandemspring i Danmark? Vi ved jo godt, at det ikke er noget for alle. Der er bare nogen, der bedst kan lidt at blive nede på jorden, og det er også helt okay. Men derfor kan man jo sagtens give et gavekort på tandemspring til dem, der har mod på at tage turen fra flyveren til jorden i faldskærm. Kender du en, der er modig nok til et tandemspring og som skal have en gave? Så er det nok rart for dig at vide, at når du køber en gave hos DuGlemmerDetAldrig, har du altid:

14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneder bytteret til en anden valgfri oplevelse

På den måde kan gavemodtageren altid bytte sit gavekort på tandemspring, hvis nu modet skulle svigte.

Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med køb og ombytning eller bare mangler et godt tilbud på tandemspring, kan du altid skrive til os på info@duglemmerdetaldrig.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.