Studentergaver til hende 2020

Efter at have slidt og slæbt i årevis, knoklet med at læse op til eksamener og suget viden til sig hver eneste dag, er det snart tid til at lægge bøgerne fra sig og nyde en velfortjent sommerferie – og studenteruge – for de unge studenter.

Udover den traditionelle studenterkørsel, indebærer studenterugen og tiden efter også tit en studenterfest for at fejre studentens hårde arbejde. Er du så heldig at være inviteret til sådan en, melder udfordringen sig tit, for:

 

Hvad skal man købe i studentergave til hende?

Man vil jo gerne give noget, der bliver husket mange år efter – det er jo en stor begivenhed at blive student. Vores absolutte favorit som studentergave er oplevelser. Hvorfor? Fordi når vi oplever, skaber vi nye minder.

 


Giv en studentergave hun aldrig glemmer

Vi har finkæmmet alle vores oplevelser, så vi i det her indlæg kan give dig 10 populære forslag til studentergaver til hende. Du er selvfølgelig også velkommen til at tage et kig på hele vores udvalg af oplevelser, hvis du mangler lidt flere forslag.

→ Se alle studentergaver til hende her


 

Minder, som man kan huske tilbage på mange år frem, og som med tiden bliver en del af vores identitet og historie. Og så slipper du i øvrigt for at forsøge at regne ud, hvilken størrelse hun bruger bruger i tøj og sko, hvilken stil hun har eller hvilken parfume, der passer bedst til hende.

 

10 populære studentergaver til hende

Her får du de 10 mest populære studentergaver til hende. Så er du godt rustet til at finde ud af, hvad du gerne vil give hende.

 

Total afslapning

Det kan være tiltrængt med en spadag efter eksamenslæsningen.

Er der noget, man trænger til efter sådan nogle år med studier og eksamener, så er det en dag fyldt med forkælelse og afslapning. Lige præcis det er Helle Thorup i Århus eksperter i, og deres lækre spadag indeholder både krops- og ansigtsmassage, så man virkelig kan få koblet af og slippe eksamensstressen. Oplevelsen er for to personer, så hun kan invitere sin bedste veninde eller dig med på den.

Læs mere

 

Hvad skal vi spise i aften?

pastakursus

Er hun på vej til at flytte hjemmefra eller kunne hun bare godt lige bruge at få finpudset sine madlavningsevner, inden det når dertil, så er et madkursus en god studentergave til hende. Med et madkursus slipper den nyudklækkede student for at leve af spaghetti med ketchup, når SU-livet melder sig senere hen, men kan i stedet imponere venner og læsegrupper med lækker mad, der næsten er lige så god som den, mor laver.

Læs mere

 

En tur på vandet

Studentergave til hende - GoBoat

Efter en tid med studenterkørsel kan det være godt at skifte transportmidlet ud med en båd.

Trænger hun til lidt frisk luft oven på månederne med snuden i bøgerne, kan du give hende en tur i de populære GoBoats i enten København eller Aalborg. GoBoats er miljøvenlige og bæredygtige både, der sejler ved hjælp af solenergi. Man skal ikke have et specielt kørekort for at sejle båden – man skal bare være over 18 år. Der er desuden plads til 8 personer i sådan nogle GoBoats, så hun kan tage alle sine studievenner eller sin familie med ud på vandet og nyde en lækker eftermiddag med picnic og sol.

Læs mere

 

Shake, shake, shake!

Studentergave til hende - cocktailkursus

Efter et cocktailkursus kan hun servere lækre cocktails til venindeaftenerne.

Man kommer nok ikke helt udenom det faktum, at der tit er serveres alkohol til de famøse studenterfester – og i studietiden generelt. Til gengæld er det nok tit den billige vin fra det lokale supermarked, der bliver drukket mest af blandt de unge studenter. Men studenterfesten markerer jo også starten på ens voksne ungdom, så det gør måske ikke noget, hvis dåseøl og Mokaï skiftes ud med noget af en lidt højere kvalitet – og måske lidt mindre kvantitet. På et cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken lærer hun blandt andet om smagskombinationer, glassenes betydning og historien om cocktails. Måske er du endda heldig at få en smagsprøve engang?

Læs mere

 

Har hun styr på bouqueten?

Vinsmagning er en populær studentergave til hende.

Til den semi-kulturelle student – eller bare hende, der godt kan lide et godt glas vin med sine veninder – kan du overveje at give vinsmagning i studentergave. Her får hun et indblik i, hvordan man dyrker og producerer vin, samtidig med, at hun selvfølgelig får lov til at smage på de forskellige vine. Det er nemlig ikke uden betydning for den færdige vin, hvor i verden druerne vokser.

Læs mere

 

Eventyr på Århusbugten

Giv hende en oplevelse med høj fart i en RIB-båd.

Trænger hun til noget frisk luft efter studenterugens mange øl og fester, er en tur i en af de hurtige RIB-både gennem Aarhusbugten et oplagt valg. Turen kombinerer fart, arkitektur, fortællinger om Aarhus og en masse viden om det spændende dyreliv i Aarhusbugten. Oplevelsen får vores varmeste anbefalinger herfra!

Læs mere

 

Når det skal være lidt lækkert

Studentergaver til hende - Spaophold

Det bliver ikke mere lækkert end en tur på Ystad Saltsjöbad.

Ystad Saltsjöbad ligger i det allersydligste Sverige omkring Skåne, og det tager lige knap en time at komme dertil fra København. Hotellet er et af de absolut bedste spahoteller i Norden, og har vundet et utal af priser for deres spaafdeling. Hotellet ligger lige ned til havet, så man kan gå lange ture ved vandet og nyde udsigten, når man har fået nok af indendørs wellness.

Læs mere

 

En helt særlig udsigt

Man kan ikke beskrive, hvordan det er at flyve i en luftballon – det skal prøves.

En studentergave skal jo helst være noget, man husker længe, og er det den type gave, du går efter, er en tur i luftballon et selvskrevet valg. I videoen her kan du møde en af vores andre kunder, der har prøvet ballonflyvning, og han fik sig en helt særlig oplevelse. Du kan se videoen med ham lige her.

Læs mere

 

En højtflyvende udfordring

paragliding

Udsigten fra en paraglider er helt unik.

Hvis du mangler studentergaver til hende, som godt kan lide at lave noget anderledes, rejse og udfordre sig selv, bør du overveje paragliding. Paragliding foregår ved, at man bliver spændt fast i en paraglider, løber derudaf og så flyver man sådan set til sidst. Normalt flyver man op til 3 meter over jorden, men det afhænger af, hvor god man er. I oplevelsen her følger der heldigvis en dygtig instruktør med, så du er sikker på, hun får noget ud af det.

Læs mere

 

En tur mere i luften

Studentergave til hende - Helikoptertur

Hun kan både få en privat rundflyvning eller vælge en rute, der er bestemt på forhånd.

Vi bliver i luften med vores sidste forslag. En helikoptertur fortjener nemlig også en plads på listen over de 10 mest populære studentergaver til hende. Der er både almindelige rundflyvninger, hvor ruten er bestemt på forhånd og helikopteren deles med andre eller private helikopterture, hvor man selv er med til at bestemme, hvor man vil flyve hen.

Læs mere


Tillykke med studenten og god fest!

Vi håber, du kom lidt tættere på den perfekte studentergave til hende ved at læse vores forslag til, hvad du kan give hende i gave. Husk, du kan finde mange flere oplevelser på vores hjemmeside, og du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for at få råd og vejledning til gaven.

Psst! Mangler du en studentergave til ham? Så kan vi anbefale dig at læse vores forslag til netop den gave her.

Her til sidst vil vi bare sige tillykke med studenten – og rigtig god studenterfest!

Læs også: Kandidatgaver

 

Nanna Cathrine Jensen
Jeg arbejder med at sprede de gode oplevelseshistorier hos DuGlemmerDetAldrig. Vi har alle fortjent uforglemmelige oplevelser - gennem historier og guides gør jeg det nemmere at komme afsted :)