Leder du efter en konfirmationsgave til hende?

Så har vi samlet inspiration til dig her på siden, så du kan finde den helt rigtige gave til konfirmanden.

Gaven skal jo helst matche hendes forventninger til dagen så for at gøre det nemt for dig, har vi lavet et par lister længere nede på siden, så du hurtigt kan få et overblik over, hvilke oplevelser, der er gode at give i konfirmationsgave til pigen.

Et sødt indslag i gavebunken

Har hun en sød tand? Så vil hun sikkert sætte pris på en lækker, sød gave.

Smag

Chokoladekursus hos Det Søde Liv

Temperering af chokolade er ikke en nem udfordring Et chokoladekursus hjælper dig på vej til det eftertragtede knæk.

Vester Skerninge

Smag

Chokoladekursus med fransk chocolatier

Det kan være svært at ramme chokoladens form og konsistens, når man selv kæmper hjemme i køkkenet. Tag kampen op på dette chokoladekursus.

Frederiksberg C

Smag

Chokoladesmagning hos Peter Beier

Oplev den meget populære Chokoladesmagning hos Peter Beier Chokolade, når du, eller gavemodtageren, skal forkæles med fyldt gourmetchokolade

København K, København V

Smag

Dessertkursus hos Birks Køkken

Bliv mester i dessertkøkkenets grundteknikker. 5 timers kursus i det søde køkken.

Aarhus C

Smag

Karamelsmagning

Kom med indenfor hos Karamelleriet på Nørrebro i København, og få et indblik i hvordan karamelproduktionen foregår. Læs mere og book her.

København N

Smag

Macaronkursus med fransk dessertkok

Macaronkursus med fransk dessertkok en en lærerig, sjov og velsmagende oplevelse for ham eller hende med en ekstra sød tand. Se mere her.

Frederiksberg C

Wellness & Spa, Smag

Spa & Chokolade hos Arndal & Peter Beier

Kombinationen af spa & chokolade lyder ikke dårligt vel? Besøg først spaen hos Arndal & sæt dig derefter til rette hos Peter Beier.

København K, København K

Smag

Tea Wonderland by Möet på SKT. PETRI

Sæt dig godt til rette & nyd et par smagfulde timer på SKT. PETRI i København. Her serveres Moët Champagne, te & lækre småanretninger.

København

Se alle i kategorien

Har hun brug for et adrenalinsus?

Der er lagt op til en adrenalinfyldt dag, hvis en af disse oplevelser ender på gavebordet.

Adrenalin

Eventyr på bugten med Aarhus SeaRangers

En tur på bugten med flot natur, gode historie og vind i håret når båden "flyver" afsted med sine 600 hestekræfter.

Aarhus C

Adrenalin, Natur

Eventyr på Limfjorden

Oplev Limfjorden fra vandsiden, når du kommer med på RIB Safari i Aalborg. Vi garanterer vind i håret og en fed naturoplevelse.

Aalborg

Adrenalin

GoBounce på Kragerup Gods

Tag med op i trætoppene på Kragerup Gods & spring på trampoliner i 8 meters højde. En oplevelse i naturen for hele familien.

Ruds Vedby

Adrenalin, Natur

Klippeklatring hos Bornholms Outdoorcenter

Bornholm er det eneste sted i Danmark, hvor du kan klatre på klipper & mulighederne er mange. Der er niveauer der passer til alle.

Hasle

Adrenalin, Natur

Klipperappelling hos Bornholms Outdoorcenter

Tag til Bornholm & oplev rigtig klippe rappelling som det eneste sted i Danmark. Udfordr din højdeskræk & bevæg dig op i højderne!

Hasle

Adrenalin, Natur

Mountainbikekursus hos Bornholms Outdoorcenter

Prøv kræfter med Bornholms kuperede terræn, når du kører ud på 2 timers MTB kursus. Spænd hjelmen, sæt dig til rette på sadlen & kør.

Rønne

Adrenalin

Prøv Paragliding

Paragliding er en af de smukkeste oplevelser. Følelsen af at glide gennem landskabet er ganske unik.

Værløse

Adrenalin

Prøv Tandem Paragliding

Har du altid drømt om at kunne flyve? Så prøv Paragliding. En professionel tandeminstruktør tager dig med op i højderne.

Værløse

Se alle i kategorien

En anderledes konfirmationsgave

De her oplevelser vil helt sikkert springe i øjnene ved siden af de andre gaver, hun får.

Kultur

Aften City Tur i København med Kayak Republic

Du har sikkert set København om aften, men har du nogensinde set det fra vandet? Hvis ikke, så læs mere her.

København

Smag

Bagekursus for børn & voksne hos Madskolen Karoline Trier

Gå på opdagelse i mel- og korntyper, mens du sammen med dit barn lærer om surdej, brød og kager. Bagekurset for børn & voksne er et hit.

København S

Smag

Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Køkken lærer dig, hvordan du bager godt brød på dette 4 timers bagekursus. Lær både at bage brød, kage & knækbrød på kurset.

Aarhus C, Valby

Kultur

Blod, bødler & bordeller i København med Weird Walks

Tag med på en spændende krimitur i Københavns gader. Hør de faktuelle historier, mens nu bevæger dig rundt i gaderne, hvor de fandt sted.

København K

Adrenalin, Natur

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking er en populær oplevelse du ikke må gå glip af. Gå på den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. Køb billet eller gavekort her.

Middelfart

Kultur

Byvandring gennem København under Den Spanske Syge

Tag med på en byvandring gennem Københavns gader, og bliv klogere på Danmarks hovedstad under Den Spanske Syge.

København K

Kultur

Byvandring med Gadens Stemmer

Oplev Københavns skyggeside, når du sammen med Gadens Stemmer bliver vist rundt i vores hovedstad & hører om livet på gaden. Læs mere her.

København SV

Smag

Bøf & Bearnaisekursus hos Meyers Madhus

Kom med på Bøf & Bearnaisekursus hos Meyers Madhus, hvor alt laves fra bunden, så du kan brillere med en af de største brasserie-klassikere.

København N

Se alle i kategorien

Hvorfor give en oplevelse fra DuGlemmerDetAldrig som gave?

Inspiration: 10 Konfirmationsgaver til forskellige piger

Aktive oplevelser til sportspigen

Sportspigen er altid klar på fysiske udfordringer, og for hende betyder det meget at holde sig i gang og være i god form. Hun har helt sikkert én sportsgren, som hun bruger mange timer på hver uge, men derfor er hun altid klar på at prøve noget nyt.

1. Hot yoga

Hot yoga har været populært igennem et længere stykke tid, og er efterhånden blevet et udbredt alternativ til ”almindelig” yoga. Hot yoga dyrkes i et opvarmet rum, hvor temperaturen ligger på omkring 40 grader. Det er udfordrende at udføre øvelserne i varmen, men det er samtidig en effektiv måde at træne på, som samtidig strækker og smidiggør musklerne.

2. Windsurfing

Cold Hawaii er et af Europas bedste surfspots, og hvert år kommer surfere fra hele verden til den danske vestkyst ved Klitmøller for at udfordre bølgerne. Heldigvis behøver hun ikke at være en garvet surfer for at kaste sig ud i bølgerne, og efter et par timer med en kombination af tålmodig, styrke og balance burde hun have styr på teknikken, så hun kan ride af sted på den perfekte bølge.

Naturoplevelser til outdoorpigen

Outdoorpigen er vild med udendørs oplevelser, og hun lader sig ikke skræmme af lidt regn og blæst. Tværtimod. For hende handler det om at have noget ordentlig tøj på, for så kan man klare det meste. Naturen er hendes element, og hun er altid klar på at komme ud på nye eventyr.

3. Klippeklatring

Det eneste sted i Danmark, hvor hun kan prøve klippeklatring, er på Bornholm. Så vil hun gerne udfordres i højderne og samtidig få den fineste udsigt over klippeøen, må turen gå til en af Danmarks fineste øer. Når armmusklerne begynder at syre efter et par timer på klipperne, kan hun jo fortsætte sin dag på Bornholm med en Krølle Bølle-is, et besøg på Hammershus eller ved Rokkestenen.

4. Vildmarksgourmet

En vildmarksgourmet tager hende med ud i skove, enge, på marker, ved stranden – ja kort sagt ud i vildmarken. Her lærer hun, hvor og hvordan man samler mad i naturen. Efter sanketuren tændes bålene for så skal aftenens menu laves. Vildmarksgourmeten er en god konfirmationsgave til pigen, der kan lide outdoorlivet, men som heller ikke vil sige nej tak til et godt måltid mad. Læs beretningen fra en af vores vildmarksgourmeter her.

5. Mountainbiketur

I Midtjylland findes nogle af de allerbedste mountainbikeruter og det bakkede terræn i områdets skove, er populært blandt cykelentusiaster. Men naturen i området er også noget ganske særligt, og når hun cykler på mountainbiken, tilbagelægger hun hurtigt nogle kilometer, så hun får et fint billede af, hvor smukt området er med sine store søer og dybe skove.

     Du kan finde mange flere naturoplevelser her.

Kageopskrifter til konditoren

Har hun Mette Blomsterbergs kagebøger på hylden, og er hun storforbruger af Den Store Bagedyst? Så har hun sikkert en konditor gemt i maven. På vores kagekurser bliver der gået i detaljerne med finesser, udtryk og teknikker, så hun kan blive endnu bedre i køkkenet derhjemme.

6. Macaronkursus

Macarons er en Frankrigs mest berømte kager, og de små, pastelfarvede makroner ligger i vinduet hos en hver konditor og bager i hele landet. Desværre har de også ry for at være lidt vanskelige at få helt perfekte men efter et macaronkursus, hvor en fransk dessertkok lærer hende, hvordan de skal laves, skal hun nok få styr på teknikken bag en macaron.

7. Flødebollekursus

Flødeboller er altid et hit! Til fødselsdage, som eftermiddagssnack, til dessert eller måske endda til konfirmationen? Flødebollekurset giver hende et indblik i, hvordan man laver den helt perfekte flødebolle med temperering af chokolade, sprød bund og luftigt skum. Du kan læse en anmeldelse af et af vores flødebollekurser her.

Hygge og forkælelse til storbypigen

Storbypigen er hende, der godt kan lide at hygge med veninderne, shoppe og spise sandwich og drikke juice på in-stederne rundt omkring i landets store byer. Hun er vild med rejser, hygge og selvforkælelse så lad os se nærmere på nogle gode konfirmationsgaver til hende.

8. Lær at lav sushi

Lær at rulle dine egne sushiruller med en professionel sushikok som lærermester. Lær at kend forskel på blandt andet futumaki, hosomaki, nigiri og uramaki, når sushikokken deler tips og tricks ud. Efter kurset er der naturligvis tid til at nyde din egen hjemmelavet sushi. 

9. Escape Room

Hovedet skal lægges i blød, når hun skal løse gåderne i et escape room og for at gøre det ekstra svært, skal de endda løses på tid. Kan hun holde hovedet koldt og er hun vild med logiske udfordringer? Så har du fundet den rigtige konfirmationsgave til pigen i den her oplevelse.

10. Mal din egen keramik

Til den kreative pige vil en god konfirmationsgave være at male sin egen keramik. Her har hun mulighed for at slippe fantasien og kreativiteten løs blandt farver, former og figurer. Hun har mulighed for at sætte sit eget personlige præg på keramikken, og kan tage et unikt og personligt minde med hjem efter kurset.

Hvorfor følge ønskesedlen, når du skal finde konfirmationsgaver til piger?

En af de mest populære konfirmationsgaver til piger 2019, det er en tur i en RIB båd. Læs mere om turen her.

Mange af os er nogle rigtige vanedyr, og det gælder også, når vi skal finde gaver. Som regel spørger vi efter en ønskeseddel, og når vi har modtaget den, køber vi – mere eller mindre kritisk – en ting fra listen uden at tænke over, om der findes bedre alternativer. Det skyldes nok, at vi rigtig gerne vil gøre den person glad, som vi giver gaven til, og automatisk tænker vi så, at hun nok kun bliver glad for de ting, der står på ønskesedlen. Tøj, sko, make up, smykker, elektronik og penge er nogle af de ønsker, som står på de fleste pigers ønskeseddel, når de skal konfirmeres, men selvom det er fine konfirmations ønsker, så er det jo også ting, der hurtigt bliver skiftet ud og i løbet af et par måneder, ligger tingene bagerst i skabet eller er skiftet ud med noget, der er smartere, hurtigere og mere in.

Men hvad er alternativet så, når du skal finde den helt rigtige konfirmationsgave til pigen? Svaret er oplevelser! Det, der er med til at gøre oplevelser til gode gaver, er, at de bliver til minder. Når hun har været ude for at opleve noget – måske har hun været på sushikursus eller prøvet svæveflyvning – bliver den oplevelse til et minde, som hun har med sig fremadrettet. Det kan jo være, at du endda har været med hende ude for at prøve oplevelsen, og så har I både styrket jeres relation, men også skabt et fælles minde sammen som I kan mindes og grine over igen og igen. På den måde kommer hendes konfirmationsgave fra dig til at vare meget længere end et par sko eller noget lækkert make up.

Der findes mange forskellige teenage-piger

Er hun en aktiv pige? Så bør du nok overveje at give hende en aktiv konfirmationsgave. Det kan for eksempel være en guidet MTB tur

Der findes mange forskellige piger. Det giver måske sig selv, men når du skal finde den helt rigtige konfirmationsgave til pigen, bliver du måske først opmærksom på, hvor mange forskellige typer gaver, der kan gives – og dermed også, hvor mange forskellige typer piger, der findes. For lige så mange forskellige gaver og gaveønsker, der er, lige så mange forskellige piger er der også. Hestepiger. Gymnastikpiger. Spejderpiger.  Ofte afspejler vores gaveønsker vores hobby så når du ser en ønskeseddel fra konfirmanden, får du hurtigt et indblik i, hvad hun interesserer sig for og dermed også, hvilken type pige hun er.

Det er et rigtig godt pejlemærke at gå efter, for står der mange bøger på ønskesedlen, er hun nok ikke outdoortypen, men har nok mere lyst til at hygge sig inden for med en bog, te og god musik. Ønsker hun sig derimod sportstøj, kan du godt regne med, at hun er en aktiv pige, der gerne vil udfordres fysisk. Hvis du har de ting i baghovedet, når du skal vælge en oplevelse til hende, rammer du nok ikke helt ved siden af.

Nogle gange er det bare nemmere at finde den helt rigtige gave, hvis du ved, hvilken type hun er. Det kan selvfølgelig godt være ”farligt” at inddele folk i kasser og typer, men hvis man er klar over, at hun selvfølgelig har mange andre egenskaber end bare at være ”sportspige” for eksempel, så kan det altså være en god måde at gribe gavesøgningen an på. Derfor har vi herover set nærmere på forskellige typer, så du kan finde den helt rigtige konfirmationsgave til pigen.

Hvis nu konfirmationsgaven til pigen skal byttes?

Du har uden tvivl brugt rigtig lang tid på at finde den rigtige konfirmationsgave til pige, men derfor kan det jo godt være, at hun ikke er helt enig i, at det er den rigtige oplevelse, du har givet hende. Heldigvis er det ikke vanskeligt at bytte en konfirmationsgave, for når du køber en oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, skal du huske, at du altid har:

Altid har 14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med køb eller ombytning, mangler flere idéer til konfirmationsgave til pige eller noget helt tredje, kan du altid skrive til os på info@duglemmerdetaldrig.dk, så vender vi lynhurtigt tilbage til dig.