Skal du – eller en du kender – konfirmeres til foråret?

Så er du nok allerede i gang med at finde gode konfirmations ønsker.

Her på siden har vi lavet en Top 10 med nogle af de bedste ønsker til konfirmation.

Start med at se videoen – så bliver det nemmere at finde et ønske, der aldrig bliver glemt.

Top 10 konfirmations ønsker

Lad os se nærmere på nogle gode ønsker til konfirmation, og hvilken måde er bedre at gøre det på end ved at se på listen over top 10 ønsker til konfirmation? Listen giver dig et indblik i nogle af de mest populære konfirmation ønsker, så tag et kig på den og bliv inspireret.

Er du i tvivl om, hvilke oplevelser du skal ønske dig? Så kan du finde 10 idéer til konfirmations ønsker herunder.

1. En tur i RIB båd

Kender du RIB-både? Kort fortalt er det gummibåde, der kan sejle stærkt. Sådan rigtig stærkt. Faktisk skyder en RIB-båd en tophastighed på 100 km/t., og når du sidder med som passager i båden, mærker du virkelig vinden i håret og bølgetoppene under dig.

2. Hot chocolate kropsbehandling hos Arndal

Der kommer forkælelse på din ønskeliste, hvis du skriver en kropsbehandling hos Arndal på. Her får du en klassisk massage med kakaosmør, som foruden en masse gode egenskaber også dufter helt fantastisk. Efter massagen er det tid til body scrub, hovedbundsmassage og noget koldt at drikke.

3. Hurtige biler

Selvom du ikke er helt gammel nok til at sætte dig bag rattet i en af de hurtige biler, kan du jo altid indtage passagersædet med maner og lade din professionelle co-driver vise dig, hvordan de mange hestekræfter under motoren skal bruges.

4. Flødebollekursus

Det er super sjovt og udfordrende at tage på flødebollekursus og det bedste er, at selvom flødebollerne måske ikke kommer til at stå helt skarpt i første forsøg – så smager de stadig helt fantastisk. 

5. CS:GO træningsdag hos Tricked eSports

Er der en ny computer blandt dine ønsker til konfirmationen? Så vil det da være et perfekt supplement med en træningsdag hos Tricked eSports, så du kan få opdateret dine skills inden for counter strike. Du kan jo altid blive lidt bedre, og når det nu er de bedste inden for eSport, der deler ud af deres tips og tricks, så skal du nok få lært en ting eller to.

6. Surfing

Surfing er noget af det fedeste, når teknikken og balancen endelig arbejder sammen, så du kan ramme den perfekte bølge og ride ind mod land. Det kræver noget øvelse, men du skal nok komme op at stå på boardet, inden tiden er gået. Men pas på! Man bliver bidt af surfing, så du kan nok ikke nøjes med en enkelt tur i bølgerne.

7. Spaophold på Ystad Salsjöbad

Ystad Saltsjöbad er et af Sveriges lækreste hoteller og blandt de kendte også et af de hotteste steder, man kan tage hen nu. Du har sikkert allerede liket de første mange billeder derfra på Instagram, hvor solen går ned over Østersøen 300 meter fra hotellet eller måske har du drømt om at slænge dig i loungen foran pejsen med et par magasiner. Så hvorfor ikke gøre drøm til virkelighed? Sæt da et spaophold på ønskelisten til konfirmationen.

8. Fisketur på det gule rev

Det vrimler med fisk på Det Gule Rev, så er du god med en fiskestang, skal du stige om bord på M/S Seahawk, der vil tage dig med ud på åbent vand. Forhåbentlig fanger du en masse fisk og hvis ikke, må du hellere begynde at øve dig på lystfiskerhistorierne, så du ikke kommer tomhændet tilbage fra havet.

9. Chokoladebrunch hos Peter Beier

Det er så hyggeligt at mødes til en brunch med vennerne i weekenden, hvor man har god tid til at få snakket om små og store ting. Er du træt af en traditionel brunch? Så er en chokoladebrunch måske noget for dig, for her får du serveret chokolade på alle tænkelige måder – en perfekt måde at starte dagen på.

10. Helikoptertur

En helikoptertur skal ikke kun på ønskelisten til din konfirmation, den skal også på din bucket list! Det er nemlig så fedt at flyve i helikopter, at det skal prøves minimum én gang i livet. Fra luften ser alting nemlig meget anderledes ud, og udsigten over byen er en helt særlig oplevelse, der sætter sig under huden på dig, fra det øjeblik helikopteren gør klar til take off.

 

Vidste du? Hvert år bliver omkring 50.000 drenge og piger konfirmeret.

Oplevelser er gode konfi ønsker

Penge er et af de konfirmations ønsker, som står på de fleste ønskelister fra konfirmanderne, men også computere, tablets, telefoner, sko og smykker er hits, når der skal skrives ønskeliste til konfirmation.

Men har du egentlig overvejet, om der skal oplevelser på ønskesedlen? Det gode ved oplevelser er, at du kan have dem altid. Computere, tablets og telefoner bliver for gamle på et tidspunkt, og skal skiftes ud med noget, der er smartere, hurtigere og har flere funktioner. Det skal skoene også; de får et hul, bliver for små eller går af mode. Eller ender allerbagerst på skohylden, hvor de ikke rigtigt bliver brugt.

Sådan er det ikke med oplevelser, de kan ikke blive umoderne eller ligge i en skuffe og flyde. Det fede ved oplevelser er, at du ikke skal af sted selv, nej du skal da af sted sammen med den, der har givet dig oplevelsen. Det betyder ikke så meget, hvilken oplevelse I har været af sted på, så længe det er noget, som du synes er fedt – det kan være alt fra et flødebollekursus til wakeboard og vandski – bare det, at I kommer ud og skaber nogle fælles minder betyder noget.

For det er nemlig det, der er det gode ved oplevelser, og derfor de aldrig går af mode. For når du kommer hjem fra din oplevelse, vil du stadig kunne tænke tilbage på den sjove, grænseoverskridende eller vilde oplevelse, du har haft og huske, at det var den oplevelse, du fik til din konfirmation. Lige præcis derfor er det fedt at skrive oplevelser på ønskelisten til konfirmationen. 

Hvorfor give en oplevelse fra DuGlemmerDetAldrig som gave?

Har du fået alle dine ønsker til konfirmationen opfyldt?

Eller er der måske noget, der skal byttes? Vi håber selvfølgelig, at du har fået alle dine konfirmation ønsker opfyldt, men skulle det ske, at du har fået en oplevelse, som du ikke lige synes, stod på ønskesedlen, og som du derfor gerne vil have byttet, er det heldigvis ikke noget problem.

Når du køber en konfirmationsgave hos DuGlemmerDetAldrig, skal du huske, at du:

Altid har 14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

Hvis du har spørgsmål, mangler flere idéer til ønsker til konfirmationen eller noget helt tredje, kan du altid skrive til os på info@duglemmerdetaldrig.dk, så vender vi lynhurtigt tilbage til dig.