København, hvad sker der for dig?

Ja, hvad sker der egentlig i København? Man skulle tro, at oplevelserne står i kø i Danmarks hovedstad, og det er heller ikke en forkert antagelse, men med så mange tilbud skal der jo også sorteres lidt i udbuddene. Derfor har vi fundet et udvalg af de bedste oplevelser, som København kan byde på.

Det sker i København for børn

Det er ferietid, men solen lader vente på sig, og regnskyerne har ikke tænkt sig at give op uden kamp. Desværre har ungerne tonsvis af energi, som de skal have brugt, inden de splitter den lille lejlighed eller huset ad. Det er tid til at komme ud at opleve noget med børnene, men du tænker: hvad sker der i København?

Klatring for hele familien

Er I en af de børnefamilier, der har ekstra meget energi så prøv klatring i København. Nordens største klatrehal finder I nemlig på Refshaleøen, og her kan I slå jer løs med rebklatring og bouldering. Rebklatring tager jer 15 meter op og bouldering sætter fingerkræfterne og teknikken på prøve.

Den Blå Planet

Pak en madkurv og sæt kursen mod Den Blå Planet. Her kan alle – både store og små – slå sig løs blandt hammerhajer og piratfisk eller vinke til odderne Agnes og Mojoe, der tilsammen spiser lige så meget som en familie på 10 personer – overvej lige, hvis de blev en del af familien…

Tøsetid i København

Det kan være svært at få alle kalenderne til at gå op, så tøserne kan mødes og få snakket verdenssituationen igennem, men endelig ser det ud til, at der er et hul, som kan blive fyldt ud med tøsetid. Spørgsmålet er bare, hvad skal I lave? Shopping, drinks, bytur og cafelatte-date – I har lige som prøvet det, og I tænker: hvad sker der i København?

 Det sker i København for tøserne!

Tag på Macaronkursus

Brug en eftermiddag på at lave macarons og drøm jer en tur til Paris, hvor de små, søde kager ligger i hvert et konditorvindue. De kan være tricky, de små kager, men den franske dessertkok Frédéric Terrible guider jer gennem ganache og elegant pyntning, så selv de parisiske konditorer må nikke anerkendende.

Spadag med massage

Tag din bedste veninde under armen og stik af fra det hele, mens I forkæler jer selv med massage og ansigtsbehandling. Massagen foregår i parrum, så I kan få sludret de vigtigste emner igennem, mens kroppen genfinder sig selv. Har I lyst, kan I jo fortsætte dagen med en kop kaffe eller en lækker frokost efter behandlingen.

En tur med gutterne

Gutterne skal mødes, der har været fodbold i TV, yndlingsholdet har vundet og I er klar til action, men ingen af jer, kan komme op med en idé, som alle er med på. Det er totalt antiklimaks, hvis sejrsrusen afløses af kedsomhed i København, og det ender med, at alle råber i munden på hinanden: hvad sker der i København?

 

Det sker i København for drengene!

Bøf og bajer til drengene

Der skal bøf og bajer på bordet, når gutterne skal mødes, men i stedet for at mødes på den sædvanlige bar, kan I jo selv tage forklædet på, stege bøfferne og knappe bajeren op. Der er gjort klar til mandehygge i den helt store stil og med de bedste gutter samlet, skal det nok blive en succes.

Tag ud og luft de hurtige biler

Skift alkoholen ud med benzin og lev drengedrømmen om en rød Ferrari ud sammen med gutterne. Du sidder selv bag rattet, og der er ingen risiko for, at du bliver opfattet som søndagsbilist, når du kommer kørende i en Ferrari – så kan I altid tage en øl, når bilen er parkeret igen.

Til adrenalinjunkien

Du er på jagt efter dit næste adrenalinkick, men synes, at du efterhånden har prøvet det, København har at byde på. Faldskærmsudspring, pilot – det sker i København i juli og august, når vejret er godt, og Big Swing sker i København i februar og de andre kolde måneder, og du når at tænke: hvad sker der i København nu?

 

Det sker i København for adrenalinjunkien!

Urban High Roping

Slå dig løs på verdens største indendørs High Roping Bane, hvor du klatrer helt oppe under ovenlysvinduerne i de gamle B&W-haller på Refshaleøen – ja, det er i 50 meters højde, du kommer til at klatre rundt. Udfordringerne er mange og du bliver testet fysisk, mentalt og udholdenhedsmæssigt ved alle 28 forhindringer.

Bungyjump

Bungyjump er det vildeste adrenalinrush, sommeren i København har at byde på. Der er 69 meter ned, din sikkerhedsline er en elastik og under dig bølger vandet! Der er kun én vej frem, og det er ned. Selvom du har prøvet bungyjump før, så skal du helt sikkert nok mærke suset i maven, når du venter på at tage springet.

Til hipsteren

Du har hængt på de rigtige barer, spist på de rigtige restauranter og chillet i alle byens smarte parker. Frederiksberg, Nørrebro, Vesterbro – du har været rundt, set og oplevet det, der er værd at komme efter i København, og du overvejer, om byen egentlig har mere at byde på for dig. Inden du rykker videre til næste metropol, bør du nok lige overveje, om du har fået det hele med og tænke: hvad sker der i København?

 

Det sker i København for hipsteren!

Tag på baristakursus

Start dagen med et baristakursus hos kaffenørderne fra Coffee Collective. De har styr på bønnerne, og kan lave en kop sort kaffe, så alle andre kopper blegner. Er du med på deres niveau? Nej vel? Så kom afsted, få styr på kværning, brygning og steamning, så den næste kop kaffe du serverer derhjemme, får den gamle LP til at skratte lidt mindre og englene til at synge lidt højere.

Tag på ølbrygningskursus

Du kender øllene fra Mikkeller og Ugly Duck, men hvad med at kigge en brygmester over skulderen, så du kan servere din egen øl? På ølbrygningskurset følges teorien med brygningen, og ventetiderne fyldes ud med smagsprøver og ølsnak for connoisseurs. Er du til IPA, Porter eller Brown Ale? Du kan godt begynde at overveje, hvordan din signaturøl skal smage.

Det sker i København for voksne

København er fyldt med tilbud til det helt unge segment, men er du på udkig efter oplevelser, der ikke søger mod de trendy caféer med lange køer og fest natten lang, så kan det godt være, at du tænker: hvad sker der i København?

 

Det sker i København for voksne!

På tur med flammen & Citronen

Gå i fodsporene på Flammen og Citronen og hør, hvordan historien har udspillet sig lige foran din gadedør. Der har været krudt og kugler i gaderne, når modstandskampene udspillede sig, og mange af de vigtige bygninger står endnu i København, så vi kan bevæge os tilbage i tiden og forsøge at forestille os, hvordan det var at bekæmpe Gestapo.

Tag på Sweet Food Tour

Tag på en sød, gastronomisk rundrejse i København og smag på de sødeste delikatesser København kan byde på. Der er american pies, petit fours, flødeboller, lakrids fra Bornholm og meget mere, men heldigvis spiser Sweet Food Tour sig gennem København, og fordeler sig over en strækning på 4 kilometer – så der skal nok blive plads til at klemme en enkelt bid mere ned på hvert nyt stoppested.

København con amore

Nu har vi været igennem et par af de oplevelser, som sker i København for voksne, som sker i København for børn og børnefamilier og som sker for alle andre indimellem. Nu skal du bare vælge, hvilken oplevelse du vil prøve, og så er det bare med at komme ud for at se, hvad der sker i København.

Kultur

Blod, bødler & bordeller i København med Weird Walks

Tag med på en spændende krimitur i Københavns gader. Hør de faktuelle historier, mens nu bevæger dig rundt i gaderne, hvor de fandt sted.

København K

Smag

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hør historien bag Social Foodies og lav 10 velsmagende flødeboller.

Aarhus C, Frederiksberg, Hellerup, Kgs. Lyngby, København V, Vedbæk

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

1 overnatning i dobbeltværelse med havudsigt & 3-retters menu er nogle af de ting, du får på et spaophold på MARIENLYST STRANDHOTEL.

Helsingør

Kultur

Malekursus i København

Få en unik mulighed for at blive en bedre billedkunstner med dette 7 timers malekursus Det er i Måløv, København og er inkl. morgenbuffet.

Måløv

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer.

Skodsborg

Adrenalin

Bodyflight i Vindtunnel

Bodyflight giver dig følelsen af vægtløshed. Du kan prøve det i København/Taastrup. Her kan du booke oplevelsen eller give som gavekort.

Taastrup

Smag

Lav din egen gin hos Copenhagen Distillery

Kom med ind i ginens verden hos Copenhagen Distillery. Destiller din egen gin, hør ginens historie & få lov til at smage på klassikeren.

København S

Adrenalin, Natur

Klipperappelling hos Bornholms Outdoorcenter

Tag til Bornholm & oplev rigtig klippe rappelling som det eneste sted i Danmark. Udfordr din højdeskræk & bevæg dig op i højderne!

Hasle

Natur

Puzzle walk i Kødbyen

Tag med på en spændende puzzle walk gennem Kødbyen. Oplev Kødbyen på en ny måde, mens du løser de udfordrende gåder. Læs mere om oplevelsen.

København N, København V

Smag

Social Dining på Restaurant Basso

Oplev Social Dining på den populære Restaurant Basso i Aarhus og København.

Aarhus C, København K

Smag

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Copenhagen Distillery åbner dørene til 1,5 times ginsmagning & rundvisning bag Christiania. En af de bedste ginsmagninger i KBH.

København S

Adrenalin

Helikoptertur med HeliCompany

Har du nogensinde tænkt på, hvordan din hjemby ser ud fra luften? HeliCompany tager dig med på rundflyvning, lige hvor du har lyst til.

Aalborg, Aarhus C, Esbjerg, Fredensborg, Greve, Helsingborg, Herning, Hillerød, Holbæk, Horsens, København K, Køge, Kolding, Middelfart, Odense C, Randers NV, Roskilde, Silkeborg, Skanderborg, Skive, Sønderborg, Vejle, Viborg