Der bølger en blød stribe af musik ud af højttalerne. Summende stemmer og sitrende stempler blander sig med tonerne, og duften af friskbrygget kaffe fylder hele rummet op. På tallerkenen er der brød, lidt frisk frugt, et blødkogt æg og måske en enkelt pandekage med et klistret lag sirup på toppen.

Der er ikke noget, du skal nå, når du sætter dig her. Du har god tid, og præcis det er essensen af at spise en brunch i København: tid. Meget tid. En helt perfekt måde at starte dagen på – med god mad og i godt selskab.

Her i indlægget har vi fundet 10 steder, du kan spise brunch i København, og vi har samlet et udvalg af forskellige brunch fra den simple, til den sunde, den veganske og den helt store brunchbuffet.

Velbekomme!

 

Smag

Økologisk Brunch hos Café Fleuri

I hjertet af Odense ligger Café Fleuri. Her kan du begynde dagen med en økologisk brunch, før du fortsætter ud i det pulserende byliv.

Odense C

Natur, Smag

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge med Karpenhøj Naturcenter

Du kender sikkert caféernes svar på brunch, men i Mols Bjerge er der vildmarksbrunch på menuen. Her tilberedes maden i stedet over bål.

Knebel

Smag

3-retters frokostmenu på Fakkelgaarden

Fakkelgaarden serverer en 3-retters frokostmenu til kun 349 kroner pr. person. Den smukke udsigt over Flensborg Fjord får du med i pakken.

Kruså

Smag

Brunch på Skovmøllen

En af de bedste brunch i Aarhus får du på Skovmøllen ved Moesgård. Her serveres 3 retter inkl. kaffe, te & juice ad libitum & 1 glas bobler.

Højbjerg

Smag

Brunch & Bobler hos Cold Hand Winery

Er det på tide at udskifte havregrynene og begynde dagen med maner? - Brunch inklusiv drikkevarer.

Randers NV

Smag, Wellness & Spa

Spa & Brunch på HimmerLand Nordic Spa

Vil du have den bedste start på dagen? HimmerLand Nordic Spa i Nordjylland inviterer inden for til spa & brunch.

Farsø

Smag

Luksusbrunch på Café Nöa'h

Forkæl smagsløgene med sæsonens friske råvarer og udsigt over vandet på Islands Brygge. Vælg mellem Nöah's Brunch eller Vegetar Brunch.

København S

Smag

Luksusbrunch på Café Royal Copenhagen

Weekendbrunch - med alt inkluderet i hjertet af københavn.

København V

Smag

Food tour i Kødbyen med Copenhagen Foodtours

Elsker du madoplevelser, så er denne Food Tour med Copenhagen Foodtours lige noget for dig. Turen foregår i Kødbyen.

København V

Smag

Brunch på Eydes Gastro Pub

Hos Eydes Gastro Pub er økologi og gode råvarer i centrum når dagens menu bestemmes. Maden nydes i hyggelige og hjemlige omgivelser.

Odense C

Wellness & Spa

Morgenmad & massage hos Ni'mat

Hos Ni'mat i København får du 1 times massage & adgang til spaområdet. Efter din behandling serveres der en lækker morgenmad.

København K

Smag

Brunch på Herregården Hessel

Sæt dig til bords & nyd en lækker brunch i historiske rammer på Herregården Hessel, inklusive fri adgang til museet efterfølgende.

Farsø

Natur

Vildmarksfrokost i Han Herred med Mød Naturen

Vildmarksfrokost i den frie natur i Han Herred ved Frøstrup.

Frøstrup

Smag

Brunch & Bobler hos Café Fleuri

Begynd dagen med maner på Café Fleuri i Odense. Her serveres en stor økologisk champagnebrunch med mange lækkerier.

Odense C

10 brunch steder i København

Er du til brunch buffet eller simple serveringer? Find det hele her i indlægget.

En sprød og luftig croissant, et blødkogt æg, friskskåret frugt, knasende granola og en cremet cafe latte. Det er bare nogle af de ting, der stilles frem på de mange brunch steder i København. På byens forskellige caféer og hoteller sættes der nemlig både i weekender og i hverdage lækker brunch på bordet, så du kan begynde dagen med lige præcis det, du har mest lyst til.

Herunder guider vi dig til 10 lækre steder, du kan spise en god brunch i København, hvad enten du er til den simple anretning med kaffe og friskbagt brød eller har lyst til at gå all in på en brunchbuffet.

 

1. Café Nöa’h

Spis en god brunch i København på Café Nöa’h.

Islands Brygges bølger vipper langs havnefronten, og det er den udsigt, Café Nöa’h ligger i første række til. Slå dig ned i solen på en sommerdag foran caféen til en brunch med Københavns fineste view eller ryk inden for på en dag, hvor vejret er mindre lunt for at kigge ud på vandet herfra.

En brunch på Café Nöa’h består af mange små, lækre delikatesser, valgfri kaffe, juice og et glas mimosa. Er du vegetar, kan du få dagens brunch i en vegetarisk udgave uden ekstra beregning.

2. Peter Beier

Peter Beier serverer flere steder brunch i København K.

Det er en verden af chokolade, du træder ind i, når du sætter dig til rette hos Peter Beier og bestiller en brunch. Det er nemlig ikke en helt almindelig brunch, du får serveret her; det er en chokoladebrunch. Så glæd dig til at sætte tænderne i chokoladedyppede jordbær, chokolademüsli, chocolate spread og meget andet.

Der bliver nemlig også plads til et par bider uden chokolade, for brunchen inkluderer også kendte morgenmadselementer som brød, ost og pålæg.

LÆS OGSÅ: En verden af chokolade – Mød Peter Beier Chokolade

Vi kan glæde din søde tand med, at du både i weekenden og på hverdage kan få brunch i København hos Peter Beier.

3. Nimb Brasserie i Tivoli

På Nimb Brasserie i Tivoli får du det, vi godt vil kalde en luksus brunch i København. Med udsigt til Tivolis smukke have kan du begynde dagen med små, varme deleretter, som hele bordet kan være fælles om at spise. Samtidig kan du også gå på opdagelse i den store buffet og udvælge de lækkerier, du har lyst til.

En luksus brunch hos Nimb inkluderer kaffe, te, juice og cremant, og den afsluttes på fineste vis med et par søde bidder i form af fyldt chokolade og franske macarons.

4. Simple RAW

Du får en økologisk, vegansk brunch hos Simple RAW i København.

I løbet af de sidste par år er der kommet større og større fokus på den plantebaserede kost, og vil du gerne spise grønt, er der efterhånden mange steder, du kan sætte dig til bords. Et af de steder er Simple RAW i København, hvor en vegansk brunch er det, der er på menuen.

LÆS OGSÅ: Sightseeing i København

På tallerkenen finder du derfor det bedste, naturen kan byde på, og du kan se frem til at starte din dag med en acai-skål, avocadomad, friske bær, frugt og et ingefærshot.

5. Atelier September

Hos Atelier September serveres der en vegetar brunch.

I indre by på den hektiske Gothersgade ligger Atelier September. Stedet, der er kendt for sine gode vinkler, når der gælder det helt rigtige billede til Instagram – og for de flotte avocadomadder ikke mindst. Men det er ikke alt, for Atelier September er også stedet, du skal besøge, hvis du vil spise en vegetar brunch i København.

Udvalget er simpelt, men lækkert, og til kaffen serveres både brød, ost, æg og knasende granola. Find et godt spot i vinduet, kig ud på bylivet og lad dagen begynde stille og roligt med en god brunch i København.

6. Andersen & Maillard

Hos Andersen & Maillard kan du starte dagen med godt brød & kaffe.

Der går ikke lang tid, fra croissanterne er taget ud af ovnen, til de er udsolgt – og man forstår godt, hvorfor. Hos Andersen & Maillard, et kombineret bageri og kafferisteri, får du nemlig en lækker brunch i København, hvor brødet og kaffen er i centrum.

Anretningerne med blødkogt æg, yoghurt, hjemmelavet müsli, ost og frugt er simple, men med en specialkaffe on the side er det skønt at sidde her og vågne stille og roligt før, du tager videre ud i København.

LÆS OGSÅ: Velbekomme – Madoplevelser i København

7. Hotel d’Angleterre

På Hotel d’Angleterre i København serveres der champagne til brunchen.

På Hotel d’Angleterre i København er det ikke bare en luksus brunch, du får serveret. Det er en af de 14 bedste brunch i verden – i hvert fald ifølge rejsemagasinet Travel + Leisure.

LÆS OGSÅ: 5 gode weekendophold i København

Måske netop derfor er det heller ikke her, du tilfældigt kommer dumpende forbi en lørdag eller søndag formiddag. Tværtimod. En brunch på Hotel d’Angleterre kræver reservation i god tid, så vil du begynde dagen med en champagne brunch i København, skal det planlægges lang tid i forvejen.

 

8. Mirabelle

På hyggelige Mirabelle får du en økologisk brunch.

Duften af nybagt brød hænger i luften, når du træder ind ad døren og fra din plads i caféen, kan du se, hvordan bagerne trækker friskbagte brød ud af ovnene. Mirabelle i Guldbergsgade er et hyggeligt sted at spise en lækker brunch i København.

Her er maden økologisk, og alle råvarer er fra bæredygtige producenter. Så slå dig ned her på en hverdag med nybagt surdejsbrød, croissanter, æg og yoghurt eller kom forbi i weekenden, hvor der er Eggs Benedict på menuen. Kaffen er fra The Coffee Collective.

 

9. Copenhagen Marriott

Der venter en klassisk brunch med champagne på Marriott i København.

Begynd dagen med en stor brunch på Marriott i København, hvor alle de klassiske brunchretter er sat frem på buffeten. Der serveres også champagne ad libitum, så du kan hurtigt bruge nogle timer her i godt selskab, mens du kigger ud over Københavns kanaler.

Copenhagen Marriott har nemlig udsigt over vandet, så mens du spiser, kan du se, hvordan både lokale og turister hopper i havnebadene eller blot går en tur for at kigge ud over bølgeskvulpene.

 

10. Restaurant SULT

På Restaurant SULT får du en sund brunch i København.

På Restaurant SULT kan du se frem til en sund brunch i København, og det kan nogle gange godt være tiltrængt med en brunch, der ikke ligger alt for tungt i maven. De udvalgte lækkerier på buffeten er økologiske og de råvarer, der bruges, er råvarer i sæson.

Samtidig er der også afmærkede områder på buffeten, hvor du kan vælge laktose- og glutenfrie alternative. Restaurant SULT er derfor et godt sted at tage hen, hvis du ønsker at spise en glutenfri brunch i København med fokus på gode, sunde råvarer.

 

Brunch buffet eller simple serveringer?

Find den bedste brunch buffet i København.

Der findes lige så mange forskellige slags brunch, som der findes folk, der gerne vil spise brunch. Hver især har vi nemlig vores egne præferencer i forhold til, hvad der skal til før, vi sætter os til bords og spiser den bedste brunch i København, Aarhus, New York eller et andet sted i verden.

LÆS OGSÅ: De 5 vildeste brunch i verden

Nogle er til de simple serveringer med godt brød, blødkogt æg, granola, yoghurt og kaffe. Andre vil hellere spise en brunch buffet, hvor de kan gå på opdagelse i et stort udvalg af lækkerier og få klassiske brunchretter som røræg med bacon, pølser, pandekager og wienerbrød.

Derfor har vi her i indlægget fundet 10 meget forskellige steder i København, hvor både brunch buffet og simple serveringer er repræsenteret. På den måde håber vi, at du har fået så mange idéer at vælge imellem, at du kan finde den bedste brunch i København – set fra din synsvinkel – og begynde dagen på allerfineste vis.

 

Er du stadig på udkig efter en brunch buffet i København?

Gode tilbud på brunch i København

Vi håber, du fandt et godt tilbud på en brunch i København.

Her i indlægget har vi samlet 10 forskellige brunch i København til dig, der gerne vil have en god deal. For når udvalget er så stort, kan det være svært at finde ud af, hvor dagens første måltid skal spises. Det er nemlig ikke altid billigt med brunch i København, og skal du bare have stillet den lille sult, er det netop et godt tilbud, du kan have brug for. Det tilbud håber vi, at du fandt her i vores indlæg.

Er du stadig på udkig efter et godt tilbud på brunch i København, kan du kigge videre her. Her kan du finde hele vores udvalg af brunch, og du får både forslag til en billig brunch buffet, lækre brunchserveringer og meget mere. Vi håber, at du finder den deal, der passer bedst til dig, så du kan komme ud og spise brunch i København.