Hvis man har brug for selvforkælelse og rigtig tøsehygge, er en ansigtsmassage hos Pure Nature Spa en oplagt mulighed. Stedet ligger lige syd for Århus i en lille by kaldet Beder, som ligger tæt på skov, natur og havet. Når du træder indenfor i butikken, møder du en velduftende atmosfære af ro og afslappethed. Tingene foregår i sit helt eget tempo, og der er ingen stress og jag.

Pure Nature er kendt for kun at have økologiske produkter, som man med god samvittighed kan påføre sin krop. Det gælder alt lige fra make-up, cremer, sæbe, osv.. Der er også mulighed for at købe sig disse gode sager med hjem.

Hos Pure Nature er der flere forskellige behandlinger. Der er blandt andet mulighed for at få behandlinger i et parrum, hvilket kan gøre oplevelsen ekstra hyggelig, da man kan have en veninde med.

Ansigtmassagen indeholder en let ansigtsrens efterfulgt af varmekompres og en peeling. Undervejs er der ansigts- og hovedbundsmassage. Til sidst bliver ansigtet frisket op med plejende cremer samt en let make-up.

Der er ingen tvivl om, at Pure Nature er specialister i wellnesoplevelser. Der er fokus på omsorg og gæstfrihed, lige fra man kommer.

Hvorfor booke hos DuGlemmerDetAldrig?

Giv en oplevelse i gave
Vælg den oplevelse du ønsker at give i gave
Book din næste oplevelse
Vælg et tidspunkt for din næste oplevelse og book den med det samme

Efter ansigtsmassagen bliver man ledt hen i deres opholdsstue, hvor te, chokolade, nødder og frugt står klar til en. Her får man lov til at opholde sig efter lyst og behov.

Der er en garanti for, at man går fra Pure Nature med en fuldkommen ro i kroppen og et fornyet sind.

Vil du prøve en ansigtsmassage hos Pure Nature Spa?

læs mere her. Du kan også tage et kig på vores wellnessophold.

Gå ikke glip af: