Gave til ham - En personlig oplevelse?

Leder du efter den perfekte gave til ham? Forestil dig, at give ham en særligt udvalgt og personlig oplevelsesgave, som vil skabe glæde på dagen og et stort minde fra oplevelsen. Alt sammen med dig som afsender. Det kan du, med oplevelsesgaverne herunder, som alle indebærer 24 måneders gyldighed, fri bytteret og 14 dages fortrydelsesret. Skal det være action, gourmet eller wellness?

Hvor i landet skal oplevelsen finde sted?

Vi fandt 71 oplevelser matchende dine valg | Nulstil valg


Finder oplevelservent venligst...
Luksus Spaophold
Luksus Spaophold på udvalgte danske spahoteller
Kan opleves i:

Kurhotel Skodsborg, Hotel Vejlefjord, Hotel Kong Arthur

Se mere om oplevelsen

2.799 DKK for 2 personer

Unikt luksus spaophold for 2 personer, i samarbejde med nogle af de bedste danske spahoteller. Omdrejningspunktet er forkælelse og afslapning i hotellernes indendørs og udendørs spa områder, med alt hvad dette indebærer, inklusiv overnatning, tre-retters... Læs mere »

Kør Lamborghini Gallardo
En hurtig og flot Lamborghini Gallardo
Kan opleves i:

Aarhus, København

Se mere om oplevelsen

849 DKK pr. person

Oplevelsen af en vaskeægte Lamborghini Gallardo.. Enhver med hang til fart og dyre biler vil elske en prøvetur i en Lamborghini Gallardo. Bag rattet opleves det bedst hvordan du bliver trykket tilbage i sædet, når der gives gas. Læs mere »

Faldskærmsudspring - Tandem
Faldskærmsudspring som oplevelsesgave?
Kan opleves i:

Tureby, Vamdrup, Odense

Se mere om oplevelsen

2.300 DKK pr. person

En ultimativ adrenalinoplevelse som oplevelsesgave? Et faldskærmsudspring i form af et tandemspring er en fantastisk oplevelse, som alle bør opleve. Der springes sammen med en instruktør, hvilket betyder der ikke skal bruges tid på teoretisk og praktisk... Læs mere »

Racerkører for en dag
Racerkører for en dag på Jyllandsringen
Kan opleves i:

Silkeborg

Se mere om oplevelsen

4.595 DKK pr. person

Nu kan du få fuld fart på og prøve at køre ræs i rigtige racerbiler på FDM Jyllandsringen. Du får benzin og hestekræfter for alle pengene og prøver både kræfter med selv at sidde bag rattet og afsluttende en hæsblæsende highspeed tur med enten Casper... Læs mere »

Ariel Atom Highspeed
Kør Ariel Atom på Sjællandsringen
Kan opleves i:

Sjællandsringen, Roskilde

Se mere om oplevelsen

549 DKK pr. person

Denne oplevelse giver dig, eller en heldig gavemodtager, 3-5 omgange i en lynhurtig Ariel Atom på FDM Sjællandsringen. Det er en fuldstændig fantastisk bil som går fra 0-100 km/t på cirka 2,7 sekunder… Læs mere »

Helikoptertur - Rundflyvning
Kan opleves i:

Rundflyvninger finder sted i hele landet

Se mere om oplevelsen

699 DKK pr. person

At flyve helikopter er en meget speciel oplevelse! Her får du en fantastisk rundflyvning i en Robinson R44 Helikopter, der er en populær helikopter med plads til tre mennesker foruden pilot. Denne oplevelse gælder rundflyvninger som... Læs mere »

Kør Ferrari
Kør en lækker Ferrari
Kan opleves i:

Aarhus, København

Se mere om oplevelsen

849 DKK pr. person

En køretur i en Ferrari er altid en vinder, uanset om det er som oplevelsesgave eller til dig selv! Med denne oplevelse får du muligheden for at køre en dansk indregistreret Ferrari 360 Spider med en topfart på 315 km/t og 0-100 km/t på 4 sekunder. Køreturen... Læs mere »

Helikoptertur over København
Helikoptertur over København
Kan opleves i:

København

Se mere om oplevelsen

3.150 DKK 1-3 personer

Vi tilbyder her en unik og privat helikopteroplevelse for op til tre personer, over smukke København. På turen, som varer 20 minutter, når vi over Københavns Centrum, Frederiksberg (slot + zoo), en del af Ørestaden samt Dyrehaven (Eremitagen og Bakken). Læs mere »

Lotus Elise 3 plus 3
Kan opleves i:

Padborg

Se mere om oplevelsen

1.200 DKK pr. person

De fleste fartoplevelser indebærer enten at du kører selv eller at du sidder som passager. Sidder du som passager får du lyst til selv at prøve, mens at hvis du selv kører, drømmer du om at opleve hvordan en professionel racerkører kan presse selv samme... Læs mere »

Vinsmagning
Kan opleves i:

Aarhus, København

Se mere om oplevelsen

549 DKK pr. person

Kunne du tænke dig at lære hvordan du danner dig et overblik over smag, duft, substans og kvalitet i vin? Morten Wulffs smagslaboratorium gennemfører disse vinsmagninger for dig der ønsker at få endnu mere nydelse... Læs mere »


Finder flere oplevelservent venligst...

Har du svært ved at vælge?

Det kan være rigtig svært, at vælge blandt de mange oplevelser, men vi kan måske hjælpe dig en smule. Når vi snakker med kunder som har givet oplevelsesgaver til mænd, så er der nogle klare tendenser der tegner sig i forhold til, hvad der virkelig kan skabe glæde hos ham.

Den mest klare tendens, er at gaven skal være en modsætning til hans hverdag. Med det, mener vi at du bør vælge en oplevelse som kan fungere som "modvægt" til hans normale liv.

Lever han eksempelvis et lidt stille liv, hvor der ikke sker det helt vilde, så er det måske en udfordrende oplevelse med et højt adrenalinniveau, som er den perfekte gave til ham. Det kunne for eksempel være et faldskærmsudspring, en tur i en Lamborghini eller et prøvedyk.

Lever han derimod et mere travlt liv, hvor det ikke er fart og tempo der mangler, så bør du kigge i retningen af mere stille oplevelser, hvor der er fokus på afslapning og forkælelse. Eksempler på den slags oplevelser er vores spaophold, vinsmagning eller madkurser.

Kan han bytte? Eller selv vælge oplevelse?

Ja, til begge. Når du køber en oplevelsesgave hos os, så er du sikker på gode betingelser for gavemodtageren, hvis gaven ikke falder i god jord:

- 14 dages fuld fortrydelsesret

- 24 måneders bytteret til anden valgfri oplevelse

Hvis du helst ikke vil være en specifik oplevelse til ham, så kan du tage et kigge på vores åbne gavekort, som giver dig muligheden for at fastsætte et beløb, som han så selv kan vælge en oplevelse for, efterfølgende.

Vi håber du er kommet tættere på gaven til ham. Hvis du er i tvivl om noget, så kan du altid skrive til os på info@duglemmerdetaldrig.dk og så vender vi lynhurtigt tilbage til dig.

Tak for din tilmelding! Rabatkoden er nu blevet sendt til din email.
Tak for din tilmelding! Rabatkoden er blevet tilføjet til din ordre, og sendt til din email.
Få rabatkode til første oplevelsesgave, og skræddersyede gaveideer i din indbakke - ligesom mere end 10.000 andre.

Du er ikke alene :-)

Oplevelsen er på vej i din indkøbskurv
Oplevelsen klargøres nu til levering
Vi gør klar til betaling og forsendelse