Kundeservice

Send os en besked

Ofte stillede spørgsmål

  • Nej, det er det ikke. Vi har brugt en hulens masse tid og energi på at finde de bedste oplevelsesleverandører i Danmark. Her på siden formidler vi deres oplevelser, og giver dig mulighed for, nemt og hurtigt, at købe adgang til den pågældende oplevelse. Det er så herefter den enkelte leverandør, der har ansvaret for at give dig en super god dag! Det er heldigvis tilfældet i langt de fleste tilfælde.
  • Ja! Medmindre vi kører kampagner eller tilbud, sælger vi oplevelserne til helt samme pris som hos leverandøren. Det betyder, at du ikke skal betale ekstra for at benytte vores løsning.
  • Ja - du kan fortryde et køb i op til 14 dage efter købet. Hvis du fortryder, kan vi overføre pengene tilbage til din konto eller udstede et gavekort på et tilsvarende beløb. Har du fået et oplevelsesbevis, men bare gerne vil bytte til en anden oplevelse, så kan vi også hjælpe med det.
  • Hvis du ved booking finder ud af datoerne ikke passer dig, så kan du benytte dig af din 14 dages returret eller bytte til en anden oplevelse.
  • Du kan vælge mellem et printselv gavekort og et trykt gavekort som vi sender med posten. Hvis du vælger printselv, så har du gavekortet/oplevelsesbeviset i din mail indbakke indenfor 10 sekunder efter du har betalt. Vælger du det trykte gavekort med posten, går der 3-4 hverdage.
  • Det sker nogle gange at mails fra os, f.eks. ordrebekræftelse og oplevelsesbevis, ender i din mappe for uønsket post. Så inden du går i panik og tænker "De har snydt mig", så skal vi lige bede dig tjekke den mappe :-) Kan du heller ikke finde dine mails der, så må du meget gerne kontakte os på info@duglemmerdetaldrig.dk, og vi løser det for dig.
  • Ja, sagtens. Ring i det tilfælde på 71 99 05 70, så guider vi jer i gennem en EAN betaling.

Du kan også ringe til os på tlf 71 99 05 70 (mellem kl. 10-11 og kl. 15-16)

Ida Christine
Kundeservice

Virksomhedsoplysninger

Duglemmerdetaldrig.dk ApS
Oddervej 157, 8270 Højbjerg
CVR: 34 04 24 25
info@duglemmerdetaldrig.dk
Tlf. +45 71 99 05 70

Betalings- og bankoplysninger

På DuGlemmerDetAldrig.dk kan du betale med:

Payment Options

Vi tilbyder også bankoverføsel - skriv i dette tilfælde til info@duglemmerdetaldrig.dk

Kontooplysninger:
Handelsbanken
Reg nr. 7633 - Konto nr.: 0002133289

Tak for din tilmelding! Rabatkoden er nu blevet sendt til din email.
Tak for din tilmelding! Rabatkoden er blevet tilføjet til din ordre, og sendt til din email.
Få rabatkode til første oplevelsesgave, og skræddersyede gaveideer i din indbakke - ligesom mere end 10.000 andre.

Du er ikke alene :-)

Oplevelsen er på vej i din indkøbskurv
Oplevelsen klargøres nu til levering
Vi gør klar til betaling og forsendelse