Der er mange gode grunde til at stoppe op og tage et weekendophold på Fyn. Her kan havet og strandene nås på kort tid fra alle byer, og som store, grønne pletter placerer de smukke bøgeskove sig rundt omkring på øen og indbyder til skovture og picnic med familie og venner.

I de hyggelige købstæder og havnebyer venter kultur, god mad og historiske seværdigheder, og så må vi heller ikke glemme, at Fyn er H.C. Andersens fødeø. Vil du opleve Danmarks tredjestørste ø? Så har vi samlet 10 weekendophold på Fyn herunder, som du kan lade dig inspirere af.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% på første oplevelse

Få inspiration til oplevelser direkte i indbakken ca. 2 gange i måneden.

Tak for tilmeldingen. Tjek nu din indbakke.

Pak tasken til et weekendophold på Fyn

Fyn er kendt som bindeleddet mellem Jylland og Sjælland, men øen er meget mere end blot et bindeled. Det er faktisk det sted i Danmark, hvor der er flest slotte og herregårde, så når du tager på et weekendophold på Fyn, er et slot faktisk et sted, du kan overnatte også selvom, du ikke har blåt blod i årerne.

Herunder har vi samlet 10 forskellige weekendophold på Fyn til dig, der gerne vil besøge øen.

1. Broholm Slot

Et weekendophold på fyn ved Broholm Slot er inklusive 3-retters middag.

Der løber mere end 700 års historie gennem gangene på Broholm Slot, og kunne væggene tale, ville de fortælle om kongers og dronningers liv her på stedet.

Broholm Slot er omgivet af parker, voldgrav og en sø, der er med til at understrege eventyrstemningen på stedet, men dog ikke mere end, at vi godt tør love, at ærten er gemt langt væk. For når du besøger Broholm Slot til et weekendophold på Fyn, lover vi, at du kommer til at sove langt bedre end den stakkels prinsesse fra eventyret.

2. Skrøbelev Gods

Kombiner et forlænget weekendophold på Fyn med en overnatning på Skrøbelev Gods.

Når du kigger efter et romantisk weekendophold på Fyn, skal du rette blikket mod Langeland, hvor Skrøbelev Gods ligger. For selvom, at det ikke er Fyn, er turen til øen, hvor H.C. Ørsted er født, dog ikke lang.

LÆS MERE: Ophold på Skrøbelev Gods – Tid til afslapning

Et weekendophold på godset inkluderer en rundvisning, hvor du kan høre om stedets historie og den restaurering, bygningerne har gennemgået. Om aftenen er der middag i Riddersalen, hvor to åbne pejse sætter stemningen.

3. Hindsgavl Slot

Der venter et romantisk weekendophold på Fyn her ved Hindsgavl.

I det samme du ankommer til et weekendophold på Hindsgavl Slot på Fyn, er eventyrstemningen der. Den store park folder sig ud foran de røde bygninger, og den ender først, når du sætter fødderne i Lillebælts bølger.

Et besøg på Hindsgavl Slot er en garanti for naturoplevelser, for her er hav og skov de tætteste naboer, og på markerne ligger store flokke af kronvildt i tætte klynger. Slottet ligger desuden kun få minutter fra Bridgewalking Lillebælt, hvor du kan opleve udsigten over området fra Lillebæltsbroen.

4. Tornøes Hotel

Besøg Tornøes Hotel til et weekendophold med musik & dans på Fyn.

I den gamle købmandsgård i Kerteminde, kan du komme på et hyggeligt weekendophold på Fyn. Købmandsgården er i dag omdannet til et moderne hotel, der tilmed har sit eget bryghus, Kerteminde Bryghus, så du kan få en lokal øl til maden.

Tornøes Hotel ligger i midten af Kerteminde, og fra værelset har du derfor udsigt over den hyggelige havn, lige som du også nemt kan opleve byen før, middagen serveres – med fuld musik. For på Tornøes Hotel kan du komme på et weekendophold på Fyn med dans og levende musik.

LÆS MERE: Tag på weekendophold

5. Hotel Hesselet

Tæt ved Storebælt kan du komme på weekendophold på Fyn på Hotel Hesselet.

Vil du gerne forkæle dig selv med wellness på et weekendophold på Fyn? Så er Hotel Hesselet et godt bud. Her får du udsigt over Storebælts blå bølger og den stålgrå Storebæltsbro, der forbinder Fyn og Sjælland, og med denne placering er det nemt at komme til og fra hotellet.

Et weekendophold her kan bruges i wellnessafdelingen, på lange gåture i skoven eller ved stranden og ikke mindst i restauranten, der er kendt for at tilberede maden af lokale råvarer.

 

6. Comwell Hotel Kongebrogaarden

Kongebrogaarden giver dig et forlænget weekendophold på Fyn i naturskønne omgivelser.

Lillebælt ligger som et blåt spejl foran Comwell Hotel Kongebrogaarden og den gamle Lillebæltsbro, hvor det populære bridgewalking kan prøves, rejser sig højt over Bæltets bølger og den brusende bøgeskov ved hotellet.

Her kan du tjekke ind til et weekendophold på Fyn med wellness, hvor du har mulighed for at slappe af ved poolen, i saunaen og spaen eller bruge tid i fitnesscentret. Bagefter kan du hygge dig i pejsestuen, sætte dig til bords i restauranten eller blot nyde udsigten over Lillebælt fra terrassen.

LÆS MERE: Oplev en weekend med wellness

7. Den Gamle Kro

Oplev Odense med et weekendophold på Fyn.

I centrum af Odense ligger et gammelt bindingsværkshus fra 1683. Det er Den Gamle Kro. Her kan du tage på et weekendophold på Fyn og opleve Odenses spændende byliv med butikker, seværdigheder – og H.C. Andersen naturligvis.

Middagen spises i de hyggelige omgivelser på Den Gamle Kro, og særligt er det værd at opleve gårdhaven, der kan overdækkes af et rullende glastag.

 

LÆS MERE: Aktiviteter & oplevelser i Odense

8. Munkebo Kro & Hotel

Munkebo Kro & Hotel tilbyder weekendophold på Fyn i smuk natur.

På Munkebo Kro & Hotel får du et weekendophold på Fyn tæt ved Kerteminde og Odense. Du kan derfor nemt kombinere et ophold her med bylivet, hvis du ønsker kultur og shopping inden, at du trækker dig tilbage og nyder roen i naturen ved Munkebo.

For Munkebo Kro & Hotel ligger nemlig midt i den smukke, østfynske natur med udsigt over Kertinge Nor. Kroen har ligget der i næsten 200 år, og selvom de hvide bygninger og det gule stråtag emmer af landlig idyl, er det et moderne look, der møder dig inden for på dette weekendophold på Fyn.

 

9. Falsled Kro

På Falsled Kro får du et weekendophold på Fyn med luksus i stor stil.

Du finder et af landets bedste køkkener på Falsled Kro, så er du til gastronomi i særklasse, venter der et luksus weekendophold på Fyn her. Bag gryderne har både Danmarks og verdens bedste kokke lavet mad gennem tiden, og de fleste råvarer hentes i kroens egen køkkenhave, der er på 1000 kvm2.

Der løber en hyggelig stemning gennem Falsled Kro, og mens du venter på, at det bliver spisetid, kan du gå en tur i haven eller slentre ved vandet tæt ved, for kroen ligger lige ud til det sydfynske øhav. Du kan selvfølgelig også bare trække dig tilbage på værelset med en bog, hvis du ønsker det.

 

10. Hvedholm Slot

Tag på et weekendophold på Fyn på slottet Hvedholm tæt ved Faaborg.

Hvedholm Slot rejser sine røde mure kun 2 kilometer vest for Faaborg, og byder dig inden for til et weekendophold på Fyn med udsigt over Øhavet. Slottet er fra 1587, men har løbende gennemgået ombygninger og renoveringer, der har givet bygningerne deres nuværende udseende.

Omkring Hvedholm Slot finder du en stor park, du kan gå lange ture i, og inde bag de tykke mure finder du moderne værelser, en lækker restaurant, riddersal og en vinkælder.

 

LÆS MERE: Slotsophold i Danmark

Flere gode tilbud på weekendophold på Fyn

Har du brug for at se flere tilbud på weekendophold på Fyn? Så læs med her.

Fandt du noget, du kunne bruge? Vi håber, at du efter at have læst vores artikel med 10 tilbud på weekendophold på Fyn, er kommet tættere på, hvor turen skal gå hen.

Vi har lagt vægt på at finde et bredt udvalg af ophold, der alle har hvert deres særlige kendetegn. Det gør det nemmere at finde lige det weekendophold, der passer til dig, hvad enten du er til gourmet, wellness, slotsophold eller noget helt fjerde.

Har du brug for mere inspiration, kan du trykke på knappen herunder, så sender vi dig videre til flere weekendophold på Fyn, er det ikke en god deal? Det synes vi.