Ahh, en kold øl! Findes der noget bedre?

De fleste er nok enige i, at det er lækkert at smække benene op efter en lang uge og begynde weekenden med en god øl, men hvilken øl foretrækker du egentlig at drikke?

Til en ølsmagning i Aarhus kommer du omkring flere forskellige øltyper, så du kan få inspiration til at skyde weekenden i gang med noget andet end den sædvanlige øl, der altid står i køleskabet.

Her i indlægget guider vi dig til de bedste ølsmagninger i Aarhus/Østjylland, så du kan få slukket tørsten.

 

Tag til ølsmagning i Aarhus

Du kan for eksempel prøve en ølsmagning hos Aarhus Bryghus

Trænger du til noget koldt at drikke sidst på dagen? Måske en fyraftensøl som en god start på en hyggelig aften? Så har vi fundet nogle ølsmagninger frem til dig fra Aarhus C til bryggerierne i udkanten af byen.

Så tag fat i vennerne, familien eller kæresten og tag ud for at smage på nye, spændende øl i Aarhus.

Psst! Vil du hellere brygge dit øl selv? Så kom godt fra start her.

 

Ølsmagning på Highlanders Bar

Der er en hyggelig stemning på Highlanders Bar.

På Highlanders Bar ved Aarhus havn kan du opleve en ølsmagning, du ikke får andre steder i byen. Og, hvordan kan det så være? Tænker du måske. Jo, nu skal du høre. Der er nemlig det særlige ved Highlanders Bar, at den er indrettet præcis som de britiske pubs, hvor øllene er store, og personalet tager imod din ordre på klingende britisk.

Vidste du? På Highlanders Bar har de 80 forskellige øl, så du skal ikke være bekymret for at få to ens øl, når du tager til en ølsmagning her.

Øl er dog ikke alt, du kan få her, for der er selvfølgelig også et køkken på Highlanders Bar, som serverer traditionel, britisk mad. Er du på udkig efter en ølsmagning med mad i Aarhus, så er Highlanders Bar stedet, du må tage hen. Så skal vi ikke bare sige cheers?

Ølsmagning hos Aarhus Bryghus

På Aarhus Bryghus kommer du med ud i produktionen.

Nu bevæger vi os lidt væk fra ølsmagningerne i Aarhus C og sætter kursen mod en ølsmagning på Aarhus Bryghus. Her begynder øloplevelsen ikke med et glas skummende øl, men derimod med en rundvisning på bryggeriet så du får indsigt i, hvordan øllene bliver brygget, og hvilke tanker brygmesteren gør sig, når han klargør de store kar.

Vidste du? Farverne i Aarhus Bryghus’ logo tager udgangspunkt i hovedingredienserne i deres øl: hvid for vand, grøn for humle og guld for byg.

Men bare rolig. Du kommer ikke til at tørste for på turen rundt i bryggeriet, får du lov til at smage på 3 forskellige øl direkte fra tankene, og når rundvisningen slutter, venter der stadig et par smagsprøver.

Ølsmagning hos Wintercoat

Hør fortællingerne om bryggeriet & smag på øllene hos Wintercoat.

Hos Wintercoat bliver der brygget øl 4 gange i ugen, og selvom bryggeriet er et lille, familieejet et, har de altid 7 forskellige øl i produktion. Vil du gerne vide, hvordan sådan en ølproduktion egentlig ser ud? Hos Wintercoat kommer du med bagom tankene, så du kan se, hvordan øllet udvikler sig fra begyndelsen og helt til det tappes på flaske.

Vidste du? Yule Ale, Bitches Brew og More Please er blot nogle af de øl, Wintercoat har i sortimentet.

Det er dog ikke kun en rundvisning, du bliver budt på hos Wintercoat, for når du tager til en ølsmagning i Aarhus, så forventer du uden tvivl også, at der skal smages på nogle øl. Derfor serveres der selvfølgelig smagsprøver på øllet i Wintercoats skænkestue.

Ølsmagning med mad i Aarhus

Spis noget god mad før, du tager til en ølsmagning i Aarhus.

Der er ingen grund til at tage til en ølsmagning i Aarhus på tom mave. Tværtimod. Det er meget bedre at have fået noget godt at spise før, at du tager afsted. Det er dog ikke alle steder i Aarhus, der tilbyder en ølsmagning med mad. Hm, hvad gør du så? Du sørger selvfølgelig for at få noget mad på vejen.

Helst noget nemt. Noget lækkert. Noget, der giver lyst til en øl. Det kan være en friskbagt pizza eller måske en hotdog med det hele. Det kan jo selvfølgelig også bare være, at du vælger at gå all in på bøf og bajer? Det er i hvert fald en oplevelse, der kan kickstarte en god aften.

Giv et gavekort til en ølsmagning i Aarhus

Du kan give et gavekort til en ølsmagning i Aarhus, hvis du kender en, der skal overraskes.

En ølsmagning er ikke en af de oplevelser, du skal tage til alene. Du skal i stedet tage nogle gode venner, din kæreste, din kollega eller en helt fjerde under armen, så I sammen kan smage på nogle gode øl.

Det kan jo også være, at du skal holde en polterabend i Aarhus, og så er en ølsmagning et godt bud på, hvad I skal lave. Man kan nemlig være mange sammen til en ølsmagning, og det er både hyggeligt og afslappende at sidde og smage sig igennem de forskellige typer af øl.

Vil du give et gavekort til en ølsmagning i Aarhus, har du selvfølgelig mulighed for det, men før, du klikker køb, skal du lige vide, at du altid har:

14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

… Når du køber et gavekort til en ølsmagning i Aarhus hos DuGlemmerDetAldrig. Vi vil desuden også gerne hjælpe dig videre, hvis du har spørgsmål i forbindelse med køb eller ombytning af gavekortet. Det kan jo være, at du har købt en ølsmagning ved Aarhus havn, men at modtageren af gavekortet hellere vil til en ølsmagning på Godsbanen. Fang os på info@duglemmerdetaldrig.dk, så vender vi lynhurtigt tilbage for at hjælpe dig.

Hvorfor give en oplevelse fra DuGlemmerDetAldrig som gave?