Singles Day tilbud

2 dage
2 timer
2 min.
2 sek.

Tak til alle dem som har været med på Singles Day, har lukket ned for tilbudene i 2019. Vi fejrer singlerne igen næste år 2020, med friske tilbud og oplevelser. 

Singles Day tilbud hos DuGlemmerDetAldrig

I 2019 den 11/11 fejrerede DuGlemmerDetAldrig for første gang Singles Day. Vi fejerede singlerne ved at sætte prisen ned på en række af nøje udvalgte oplevelser, og det var ikke det eneste! Vi havde i løbet af dagen forskellige konkurrencer kørende på vores facebook-side, hvor man kunne løbe afsted med nogle fede præmier!

Hele vores Singles Day kampagne var sprit ny, og ikke lig noget vi havde prøvet før. Fordi konceptet var så nyt, ikke bare for DuGlemmerDetAldrig, men i Danmark generelt, var der ikke en gylden opskrift for, hvordan og hvor meget, man skal gøre. Vi prøvede os frem og havde alt i alt en god oplevelse med det hele, hvorfor Singles Day højest sandsynligt kommer igen i 2020.

Så når det der engang var bagerens fødselsdag 11/11 “den ælde i ælde” kommer igen, er det med at spidse kuglepennen og holde øje med hvilke oplevelser, vi har tilbud på. 

Hvad er Singles Day?

Singles Day er dagen, hvor man vender kærlighedskoncepter og forestillingen om, at vi hører sammen i par, på hovedet! Hos DuGlemmerDetAldrig hylder vi singler, selvstændighed og folk der hviler i sig selv.  

Singlernes dag tog sine spæde stik tilbage i 90’erne i Kina. På Nanjing Universitet var fire studerende blevet træt af det sociale pres, der ligger i, at finde sig en partner. 

De besluttede sig for, at der manglede en pendant til Valentinsdag og sagde at datoen den 11/11 skulle være den dag. Enernes dag. På dagen lavede de forskellige aktiviteter, som senere hen skulle vise sig, at være med til at sprede budskabet og markere dagen for alvor. 

Det varede lige indtil at den kinesiske forretningsmand af største kaliber Jack Ma, som står bag internetgiganten Alibaba, hørte om konceptet og besluttede, at det skulle blive til en mærkedag for gode tilbud. 

Sidenhen er Singles Day eksploderet, og har lagt Black Friday og Cyber Monday tilsammen bag sig i støvet. I Kina har dagen virkelig sat sig igennem med store shows og begivenheder.

 I Vesten mangler konceptet dog stadigvæk at give genlyd, men vi er sikre på, at det kun er et spørgsmål om tid. 

Fordelene ved at være single

Hvis man har lidt svært ved at se, hvor fedt det egentlig er at være single, er der her en kort liste, som viser, nogle af alle de positive sider ved at være en enspænder. 

Ingen forpligtelser

Alenetid

Kun dig selv at tage hensyn til

Ingen akavet parmiddage

Ingen kompromisser

Oceaner af tid

Ingen der dømmer ens guilty pleasure

Ingen svigerfamilie

Du kan altid hænge ud med venner og veninder

En god uforstyrret nattesøvn

Hvad bliver Singles Day til i Danmark?

Singles Day Danmark er på vej frem, og man bliver nødt til at være med på bølgen. Allerede, er der flere af de store butikker, som har adopteret konceptet, og (spoiler alert) inden for de næste år, vil kun flere og flere ride med. 

Når den kinesiske forretningsmand Jack Ma siger “hop”, betyder det i Kina, at det ikke kun er det gigantiske internetselskab Alibaba Group, som hopper. Det er alle forretninger i Kina, som samler deres styrke til at hoppe. I Danmark er det dog lidt anderledes. Jack Ma har ikke den helt samme status, og flere ved måske ikke, hvem det er, der bliver snakket om. Så hvorfor skal man hoppe, bare fordi han siger det?

I Danmark er man forsigtig, og vil helst ikke være den underlige i klassen. Så man skal lige se, hvad de andre gør, før man begiver sig ud i noget tosset hopperi. Konceptet har fået lov til at vokse sig enormt i Kina, og der bliver hoppet højere end nogensinde set før. Dettes afspejles i Danmark, hvor man så småt kan se, at der bliver hoppet rundt omkring. Hos DuGlemmeDetAldrig vil vi også være med til at hoppe, hvilket vil sige, at i år er vi med den 11/11, når det går løs.

Asos, H&M, Power og Elgiganten er nogle af de førnævnte store butikker, som allerede er hoppet med på Singles Day konceptet. Hos DuGlemmerDetAldrig holder vi på, at den bedste gave man kan give til sig selv og andre, er en mindeværdig oplevelse, der vil sidde i hukommelsen og sindet. Har man desuden brug for en ekstra t-shirt eller en ny radio?

Oplev og opdag som single

Er du på udkig efter den næste oplevelse, du kan forkæle dig selv med?  Vi har sorteret i det for dig. Singles Day tilbudene kan være starten på slutningen af dit singleliv. Find en oplevelse hvor du kan møde andre mennesker og resten af historien kan stå skrevet i stjerne. Hvis du ikke tror på, at finde den eneste ene lige nu, så husk at der kun er én, du skal tænke på, og det er dig selv.

Mandag morgen klokken 8.00

Linda kommer ind på kontoret, sætter sin taske og tænder computeren. Hendes kollega er mødt 10 minutter tidligere, og er allerede i gang med arbejdet. 

Kollegaen siger: 

Gud Linda! Hvad har du lavet her i weekenden?

Linda svarer forskrækket: 

Hvad, ikke noget!? Hvad er der galt?

Kollegaen stirrer på Linda, som om der er noget galt med hende. Imens hun giver Linda elevatorblikket, siger hun: 

Jamen, du ser så… du har sådan en flot glød – og så om morgenen på en mandag!?

Linda er nu mere rolig og siger: 

Hvor er jeg glad for, at du siger det! Jeg havde en spadag med mig selv i går, og det var simpelthen så dejligt at slappe af.

Kollegaen fortsætter med at stirre: 

En spadag! Er det alt, hvad der skal til for at stråle sådan? Du har ikke en eller anden fancy ny creme eller hvad?

Linda griner lidt og siger: 

Haha nej, jeg har kun været i spa. Ingen nye cremer.

Hendes kollega kigger lidt mistroisk på hende og siger, imens hun vender tilbage til arbejdet:

Jeg kan ikke rigtig tro, at du bare har været i spa.

Gør som Linda og genvind din glød – tag tid ud af skemaet til afslapning og ren selvforkælelse. Herunder kan du finde fire oplevelser, som du kan tage alene afsted til og nyde dig selv. Klik på billederne for at læse mere om oplevelserne.

Oplev sammen med en single veninde

Har du en veninde, som nyder det vilde singleliv, kan det være, at du skal tage dig tiden til at nyde det sammen med hende, før hun bliver taget af markedet. Invitér hende med på en oplevelse og hav det fedt sammen, I får nok ikke mere tid sammen, end I kan have nu. Hvis du mangler inspiration til, hvad du kan give din veninde, kan du finde inspiration til gaveidéer i vores magasin her

Pia har regnet den ud 1 (alt det lækre fra et godt brunchbord ) + 1 (dyppet i chokolade) = 2 (mega lækkert!). Regn den ud som Pia og tag en veninde med på chokoladebrunch hos Peter Beier.

Bryd ud af rutinen - gør noget for dig selv!

Er du kørt fast i den samme rutine, og mangler du nye historier at fortæller venner og familie. Så, hold op med at sidde i dit fortress of solitude og tag på eventyr. Køb en oplevelse til dig selv, og løb aldrig tør for et fedt samtaleemne til dit næste sociale event. Vi har håndplukket et par oplevelser, der i hvert fald kan være interessante at høre om!

I frokostpausen om mandagen

Mikkel har fundet sin frokost frem, og sætter sig ved bordet hos de andre.

Uden at kigge op spørger den første kollega: 

Hvad lavede du i weekenden Mikkel?

Mikkel svarer, imens hans kigger stift på sin smørrebrødsmad:

 Jeg var ude og svæve…

En anden kollega siger forbavset: 

Svæve!? hvad mener du? Var du i en svæveflyver?

Mikkel har skåret en bid, som sidder klar på gaflen. Før han putter den i munden, svarer han: 

Neeeej, det kunne jeg have været, men synes det var lidt federe uden vinger.

En tredje kollega slutter sig til samtalen og siger med munden fuld af mad:

Du sejler Mikkel… Jeg er 10 kg mindre end dig, og ikke engang Klokkeblomsts tryllestøv, kan få mig 5 cm over jorden. 

Mikkel griner af kollegaens hurtige replik og svarer: 

Haha, jeg har da heller ikke sagt noget om Ønskeøen, jeg har prøvede  i weekenden.

Den første kollega sluger forhastet sin mundfuld og siger: 

Hvad i himlens navn er bodyflight!?

Mikkel er lidt bekymret for, at hans kollega får noget galt i halsen og siger roligt: 

Basically, du tager jumpsuit, hjelm og briller på, så hopper du ud over en propel, der kan blæse dig til månen. Så ligger du der og leger med tyngdekraften…

Nummer to kollega spørger forsigtigt: 

Hoppede du selv derud!? Var du ikke bange? 

Mikkel er nu ved at være færdig med at spise og svarer efter sin sidste bid:

Jooorv, adrenalinen kunne da godt mærkes – nå, men jeg skal også tilbage til arbejdet.

Imens Mikkel rejser sig og går, kigger de tre kolleger på hinanden og tænker hver især for sig selv, “måske jeg også skulle opleve noget?”

Gør som Mikkel og gør din hverdag lidt mere interessant. Du kan ryste posen lidt og gøre noget nyt for dig selv. Herunder giver DuGlemmerDetAldrig dig i hvert fald muligheden for, at få en fed historie med på arbejde. Klik på billederne for at læse mere om oplevelserne.

Har du en single ven? Oplev noget sammen

Har du en ven, som fører singlelivet har masser af tid til at hænge ud. Han har måske så meget tid, at det er ved at være umuligt, at slå ham i Fifa? Så tag ham ud af hans element og udnyt hans liv uden forpligtelser.

Find en oplevelse blandt vores Singles Day tilbud og spar 20% på dagen. Det kan kun være godt for jeres venskab.Er du overvældet over alle mulighederne, kan du blive inspireret i DuGlemmerDetAldrig’s magasin og finde en oplevelse for dig din makker.

Gør som Thomas og få en rigtig “Høj femmer”-oplevelse med en ven – tag med Aarhus SeaRangers ud på bugten og sid foran 2×300 hestekræfter, imens du lytter til eventyrer om Aarhus’ byudvikling, dyreliv og vikinger. 

Blev du grebet af Singles Day stemningen?

Du er i sikre hænder, når du handler hos DuGlemmerDetAldrig. Så hvis du senere har fået kolde fødder, eller det bare ikke kan lade sig gøre med datoen, så har du altid:

24 måneders bytteret til en anden oplevelse.

14 dages fuld fortrydelsesret.

For at det ikke skal være løgn, har vi også en kundeservice, som glædeligt hjælper dig med køb eller ombytning af oplevelser. Skriv til dem her, læn dig tilbage og slap af – det skal nok gå alt sammen.

 

Sådan bruger du din rabatkode på Singles Day

Rabatkoden kommer først i brug i 7. step

1. step Først finder du den oplevelse du vil købe.

 

2. step Så trykker du på enten den blå knap til højre som hedder “book nu”, hvis du ved hvornår du vil afsted eller den grønne knap, som hedder køb som gave, hvis oplevelsen skal købes i dag men bookes senere.

 

3. step Derfra kommer du ind på en side, hvor du skal vælge, hvor mange personer der skal med på oplevelsen.

 

4. step Næst kommer du ind på en side, hvor du kan vælge, hvordan din oplevelse skal leveres. Her har du tre valgmuligheder: en print-selv billet, et personlig trykt gavekort eller et gavekort i en flot gaveæske. Når du har valgt din levering trykker du på “videre”, for at skrive en personlig hilsen på dit gavekort.

 

5. step Det er ligemeget, hvilken slags levering du vælger, så har du muligheden for at sende en hilsen til dig selv, eller den du booker gaven til. Har du ikke lige nogen hilsen til dig selv, eller den du skal give oplevelsen til kan du også bare trykke videre. Når du har skrevet din hilsen, trykker du på “videre” i nederste højre hjørne.

 

6. step Herefter kommer du ind på betalings- og leveringsmetode. Her fylder du dine informationer ind og trykker “videre” for at komme til betaling. Der hvor det lige i dag bliver rigtig sjovt!

7. step På billedet ovenfor har vi eksempelvis lagt et flødebollekursus for to i indkøbskurven og udfyldt alle de andre informationer. Nu skal vi have brugt rabatkoden og indkassere vores Singles Day tilbud. Tryk på den blå skrift, der siger “Anvend rabatkode eller gavekort”. I feltet der kommer frem, skriver du rabatkoden (om det er med stort eller småt, gør ingen forskel). Herefter trykker du på “anvend rabatkode” til højre for feltet og med det samme, vil du kunne se din besparelse. Når du har gjort det, trykker du “videre” nederst til højre.

 

8. step Den sidste side er valg af betalingsmetode. Her skal du vælge hvordan du ønsker, at betale for din Singles Day oplevelse. Når du har gjort det og udført betalingen, kan du slappe af og have mega optur på over din besparelse og se frem til at få et minde, du aldrig vil glemme.