Har du nogensinde slingret ned ad Vestergade? Gået rundt og gloet på vinduer i gågaden eller bare kigget ud på byen gennem duggede ruder? Nej? Så har du vist ikke været i Aarhus.

Det må vi hellere gøre noget ved! Der er nemlig ingen grund til at nøjes med at stå derude og banke på, så kom med inden for i Smilets By.

Vi guider dig til, hvilke seværdigheder i og omkring Aarhus, som du kan gå på opdagelse i, når du besøger byen – og vi skal vidt omkring. Vi tager dig nemlig med rundt til alle de mange seværdigheder i Aarhus midtby og omkring Aarhus for at give dig et stort indblik i, hvad der venter dig her i den jyske hovedstad.

Så pak tasken, nu tager vi turen hjem til Aarhus.

Oplev de klassiske seværdigheder i Aarhus

Oplev de mange serværdigheder i Aarhus by.

Et sted over hustagene stikker Domkirkens spidse spir op og konkurrerer med Rådhustårnet om at være byens højeste punkt. På en gråvejrsdag kaster Regnbuens farvede lys glans over byen, så selv Isbjergets kridhvide tinder må se sig slået, og i solskin samler klynger af glade mennesker sig ved Havnebadet, på Godsbanens tag eller rundt omkring i parkerne.

Der er en grund til, at man kalder dem klassikere. For hvad enten det er første gang eller tiende gang, at du oplever lige præcis den attraktion, så er den bare fed. Samtidig er de klassiske seværdigheder også med til at danne billedet af, hvad det er for en by, du har sat dine ben i. Sådan er det også i Aarhus, hvor seværdighederne ligger side om side og venter på dig, så er du klar til at tage på sightseeing i Smilets By?

Herunder viser vi dig, hvilke klassiske seværdigheder i Aarhus og omegn, du ikke må snyde dig selv for at opleve.

Moesgård Museum

Moesgård Museum er en seværdighed i Aarhus for både børn & voksne.

Der sker noget lidt uden for Aarhus på Moesgårds Museum. Som en arkæologisk udgravning rejser museet sig fra fortiden og åbner dørene til en spændende verden. En verden, hvor forfædrenes fortællinger spændes ud mellem lyde, billeder, videoer, fortidsfund og meget mere.

Det er muligt at spise medbragt mad i madpakkerummene, men der kan også købes mad, kaffe og kage i caféen, der ligger med udsigt over Moesgårds grønne skove.

Den Gamle By

Den Gamle By er en oplevelse for hele familien. Se, der kommer en langhåret hippie slentrende gennem gaden med morgenavisen under armen. Hør, hvordan gæssene skræpper ved gadekæret, når børnene grinende løber forbi med et tøndebånd. Det er nemlig ganske vist, at der gemmer sig spændende fortællinger rundt om hvert et gadehjørne, når du besøger Den Gamle By. Gå på opdagelse i de mange huse og oplev, hvordan hverdagen så ud i 1800-tallet, hvor fine fruer, tjenestefolk og håndværkere levede skarpt adskilt eller bliv klogere på livet i 1970’ernes kollektiv. Du skal også huske at besøge den gamle bager i Algade, hvor du kan købe hindbærbrød, honninghjerter og andre lækre kager til helt rimelige priser.

Havnen & havet ved Aarhus Ø

Aarhus Ø er den nye bydel ved vandet.

Der er sket meget i Aarhus de sidste par år, og du fornemmer det særligt, når du ser byen fra vandet. På Aarhus Ø er der nemlig vokset en helt ny bydel frem, hvor det karakteristiske lejlighedsbyggeri Isbjerget stikker sine takkede kanter frem mellem finurligt arkitekttegnede bygninger.

Aarhus SeaRangers tager dig med ud på Aarhusbugten for at give dig spændende fortællinger om livet i bugten, vikingernes sejlads og byens udvikling på land. Der er fart over feltet, når RIB-båden skyder ud over bølgerne, og du kommer helt tæt på både kultur og natur, når hestekræfter og historiefortælling forenes.

Botanisk Have & Væksthusene

I Aarhus midtby ligger Botanisk Have og Væksthusene, der ikke kun er seværdigheder for haveentusiaster. Så slå dig ned i Botanisk Have med en picnickurv eller en god bog, giv ænderne et par brødkrummer eller tag en slentretur mellem det grønne græs og de farvestrålende blomster. I haven mødes de lokale til grill, øl, hygge og afslapning, og særligt på en solskinsdag er haven et besøg værd.

Viser vejret sig fra sin mere ustadige side, er et besøg i Væksthusene nok bedre end at slå sig ned under åben himmel. Her hænger lianer fra loftet i Tropehuset, sommerfugle flakser forbi i den fugtige luft, mens kæmpemæssige palmer og enorme åkander folder sig ud på din vej. Det er spændende at gå på opdagelse i de forskellige klimaer og mærke, hvordan temperaturen skifter, og luftfugtigheden ændrer sig i takt med, at du bevæger dig rundt.

Møllestien

Møllestien ligger midt i Aarhus.

Den brostensbelagte gade får cyklen til at rumle og rasle, når du kører forbi, så hvorfor ikke hoppe af og slentre ned langs gaden? Der er nemlig nok at kigge på her. Møllestien er kendt som en af Aarhus’ smukkeste gader, hvor pastelfarvede huse fra slutningen af 1800-tallet charmerende læner sig mod hinanden. Stokroserne blomstrer langs facaderne, så det er ren idyl, og selvom gaden ligger i centrum af Aarhus, ånder alt fred og ro – præcis som i de bedste eventyr.

ARoS

ARoS er en af de mest kendte seværdigheder i Aarhus.

På en regnvejrsdag er ARoS en af de indendørs seværdigheder i Aarhus, som er oplagt at besøge – og tag endelig børnene med. Der er både moderne kunst, installationer og skiftende udstillinger, som kan begejstre og udfordre øjnene. Især er den kæmpemæssige Boy en attraktion, som med sin nøjagtige livlighed overrasker de fleste.

På toppen af ARoS rejser Regnbuen sig som et farverigt monument over byen, og du må ikke snyde dig selv for en rundtur. Udsigten over Aarhus er nemlig imponerende og følelsen af at blive en del af et kunstværk, som du jo bliver, når du bevæger dig rundt deroppe, er en tankevækkende oplevelse.

Latinerkvarteret

View this post on Instagram

Høstfest ❤️❤️❤️

A post shared by Latinerkvarteret Aarhus (@latinerkvarteretaarhus) on

Latinerkvarteret er et hyggeligt kvarter midt i byen.

Latinerkvarteret er et af de ældste kvarterer i Aarhus – helt tilbage til 1400-tallet kan historien spores – og i denne del af byen finder du en helt særlig stemning.

Slå dig ned på en af de mange hyggelige caféer, fx La Cabra, som serverer prisbelønnet kaffe eller spis en god frokost på den ikoniske Café Englen. I kvarteret finder du også mange restauranter og vinbarer, lige som biografen Øst For Paradis også ligger i denne del af byen.

Du kan hurtigt bruge lang tid på at gå rundt i Latinerkvarteret, hvor butikkerne langt fra ligner dem på Strøget. I stedet finder du specialforretninger, lækker mode og unikakunst bag facaderne, og selvom du nøjes med at vinduesshoppe, er der mange ting, øjnene kan forelske sig i.

Gratis seværdigheder i Aarhus

Når turen går til Aarhus, men du ikke har lyst til at tømme bankkontoen totalt, så er det de gratis seværdigheder i Aarhus, du skal se nærmere på. Heldigvis er der mange fede steder i byen, hvor du kan hænge ud og opleve byens puls uden, at det koster dig en krone.

Herunder kan du se et par idéer til, hvilke gratis seværdigheder i Aarhus du kan opleve.

Godsbanen

Godsbanen er et spændende & kreativt sted centralt i Aarhus.

Det kan godt være svært at beskrive Godsbanen med ét ord, men vi prøver alligevel. Godsbanen er et kulturelt omdrejningspunkt i Aarhus, hvor du kan opleve teater, udstillinger, litteratur, koncerter, markeder, spise i restauranten eller arbejde på projekter i nogle af de mange værksteder. Bare for at nævne noget af det, der sker i bygningerne.

Du kan nemlig altid være sikker på, at der summer af liv i Godsbanens rå lokaler, og på en solskinsdag sidder folk på taget med kaffe og øl, kigger ud over Aarhus og snakker til solen går ned.

Havnebadet

Du kan prøve wakeboard ved Havnebadet.

Når vi snakker attraktioner i Aarhus, er Havnebadet en af de ting, der ikke er til at komme udenom. Her samles aarhusianerne til en dukkert, et spil volleyball med vennerne eller til et par aktive timer på wakeboardet, mens Molslinjen sejler frem og tilbage og skaber bølger i vandet.

Madboder, barer og kaffesteder bidrager til den gode stemning, så ingen grund til at huske madpakken. Du finder nemlig helt sikkert noget lækkert her.

Øst For Paradis

 

Det er gratis at besøge Øst For Paradis, men det koster selvfølgelig noget at se filmene.

Øst For Paradis er ikke en helt almindelig biograf, der viser helt almindelige film. Tværtimod. Det er her, du skal gå hen, hvis du vil se de små, skæve og anderledes film. Dem, der ikke vises i de store biografer, hvor duften af popcorn og bland-selv-slik hænger som en tyk odør i luften.

Til gengæld kan du både drikke kaffe, vin og specialøl, når du ser film i Øst For Paradis, men bare rolig. Du må også godt spise bland-selv-slik.

Lækre spisesteder

Byen er fyldt med lækre spisesteder & restauranter.

Går turen til Aarhus, kan du ikke undgå at mærke maven mumle på et tidspunkt, for byen er blandt andet kendt for sin spændende, gastronomiske scene. Du kan både finde michelinrestauranter, hvor priserne naturligt nok ligger i den høje ende af skalaen, lige som de små, lokale spisesteder også fylder meget i bybilledet.

Herunder guider vi dig gennem de lækre spisesteder i byen – fra de kendte restauranter til de ukendte perler, hvor de lokale mødes til et godt måltid mad.

Café Hack

Café Hack er et ikonisk spisested i byen.

Café Hack kender de fleste – godt hjulpet på vej af det berømte radioprogram af samme navn. Café Hack deler bygning med Aarhus Teater, så det er oplagt at lægge vejen forbi her inden en teatertur.

Men du behøver på den anden side ikke at have billetter til teatret for at komme forbi, for Café Hack kan bestemt godt besøges udelukkende for madens skyld.

Social Foodies

Lær at lave dine egne flødeboller hos Social Foodies.

Hos Social Foodies på Frederiksbjerg kan du få lækkerier. Flødeboller, is, chokolade eller noget helt fjerde… Der er nok at vælge imellem, så det sværeste bliver nok at bestemme, hvad du har mest lyst til.

Er du helt sikker på, at du hellere selv vil lave lækkerierne end købe dem, kan du komme med bag disken til et flødebollekursus. Du kommer til at lave 5 store og 5 små flødeboller, og når du ikke at spise dem alle sammen i løbet af de 2 timer kurset varer, så får du dem med hjem i en æske.

Restaurant Moment

Et besøg på Restaurant Moment er en stor gourmetoplevelse.

Vil du spise god, grøn, bæredygtig og lokal mad, så skal du bestille et bord på Restaurant Moment. Restauranten har specialiseret sig i at lave en menu, der er vegetarisk, lokal og økologisk fra start til slut, så alle råvarer er hentet i den omkringliggende have eller få kilometer fra køkkenet.

Fra jord til bord-tanken indfries derfor på fineste vis, og selvom anmelderne roser restauranten til stjernerne, er der ingen fine fornemmelser. Personalet er nemlig helt nede på jorden, og stedets ejere serverer selv mad og drikke for dig, når du sætter dig til bords.

Gå all in på den store menu eller hold dig til 3 retter – du vil ikke fortryde det. Heller ikke selvom, det er dig, der kører bilen tilbage til Aarhus, for den alkoholfrie saftmenu er en både spændende og smagfuld øjenåbner.

Aarhus Street Food

God mad & god stemning på Aarhus Street Food.

Der dufter af mad, og larmen fra de mange stemmer og boder kastes rundt i den gamle garage, hvor street food-køkkenerne ligger tæt. Her kan du gå på opdagelse i madboder fra hele verden, smage lidt her og der eller gå direkte mod ølbaren, vinbaren eller cocktailbaren.

På Aarhus Street Food er der både noget til den søde tand, til dem, der jagter en snasket burger, en spicy curry eller en sund salat. Et godt sted at svinge forbi til et hurtigt måltid eller før, du tager videre ud i byen.

Sct. Oluf Restaurant

Der er fransk landmad på menuen hos Sct. Oluf Restaurant.

Sct. Oluf Restaurant i Mejlgade er en klassiker. Her serveres fransk mad til yderst rimelige priser, så det giver mening, at de unge i Aarhus betragter stedet som en seværdighed. Det her er nemlig stedet, du kan spise, selvom du er på SU.

Maden er gedigen, fransk landmad med smæk på smagen og serveret i gode, store portioner. Så saml vennerne eller familien og mød op til en hyggelig aften i midten af Aarhus.

Cafe Fika

På Café Fika kan du få lækker, sund mad.

Trænger du til en fika i Aarhus’ midtby? Så tag den på Fika, hvor der serveres god, grøn, økologisk mad og forskellige friskpressede slags juice. Stemningen er hyggelig, udvalget er godt og trænger du bare til en kop kaffe og en sød bid et-eller-andet, kan det også findes her.

Du finder både Fika på Nørregade og i Jægergårdsgade, men da begge steder er ret små, kan det være svært at få plads ”til spisetid”. Kom derfor i god tid eller forbered dig på lidt ventetid.

Her kan du arbejde

Der er mange gode steder, du kan arbejde i Aarhus.

Det er ikke altid, at du kan lade computeren bliver hjemme. Nogle gange er det bare nødvendigt at tjekke ind til et par timers arbejde, og hvorfor ikke kombinere attraktioner i Aarhus med arbejde? På den måde får du både lavet det, du skal samtidig med, at du får set nogle af byens seværdigheder. Herunder får du to gode steder, hvor du kan slå dig ned til et par timers arbejde i Aarhus.

DOKK1

DOKK1 er et spændende kulturhus ved havnen.

Dokk-en, Dokk-et, kulturhuset, mediehuset, hovedbiblioteket… Ja, der er efterhånden så mange navne i spil, at dem, der ikke har deres faste gange i Aarhus, hurtigt kan blive forvirrede. DOKK1 ligger med byens bedste udsigt over havnen og Aarhusbugten lige ved Åens udløb, og in house finder du alt fra byens største bibliotek, til kulturarrangementer, legepladser, workshops, café, små kroge til avislæsning, spil, hyggesnak og ikke mindst nogle super fine arbejdspladser.

Slå dig ned mellem de lokale i en blød sofa eller sæt dig sammen med de studerende på læsesalen. Du finder med garanti en plads, hvor der er arbejdsro.

Lynfabrikken

Lynfabrikken er en af de mere ukendte seværdigheder Aarhus.

For enden af Vestergade finder du Lynfabrikken. Et kreativt sted med gode arbejdspladser og en tagterrasse, hvor du sammen med Aarhus’ kreative klasse kan slå dig ned, når vejret tillader det.

I caféen kan du købe kaffe, te, mad og andre fornødenheder, så du kan trygt tilslutte computeren og arbejde igennem uden at skulle tænke på, om kaffen nu er god nok. For det er den.

Her skal du drikke din kaffe

Tag en pause på en af byens mange kaffebarer.

Fra de første duer letter om morgenen, til cyklerne ringende rasler hjem gennem gaderne, knurrer stemplerne på caféerne i Aarhus. Byen byder på et væld af kaffebarer fra de små, gemte perler, som kun de lokale kender, til berømte baristas, der med et imponerende cv sender cortados og espressos ud til de kaffetørstige gæster.

Det kan altså være svært at vælge, hvor du skal drikke dagens mokka, men vi guider dig på vej herunder.

 

La Cabra

La Cabra er en prisbelønnet kaffebar i Latinerkvarteret.

Køen er lang foran La Cabra – og ikke kun i weekenderne. Kaffebaren er nemlig kendt langt uden for Aarhus’ bymidte, hvor baristaterne siden 2013 har hevet ikke mindre end 10 nationale baristatitler hjem – foruden en række internationale priser og anerkendelser.

Der er altså noget om snakken, og der er garanti for en god kop kaffe, når du smutter forbi her. Trænger du til lidt let mad? Så er der friskbagte croissanter og surdejsbrød fra stedets eget bageri to gange om dagen.

Jumbo Bakery & Eatery

Du får god kaffe & friskbagt brød på Jumbo.

Det dufter af friskbagt brød og friskbrygget kaffe, når du nærmer dig Jumbo, som holder til i udkanten af den rå industrihavn bag ved DOKK1. Kaffen leveres af Sigfreds Kaffebar, og surdejsbrødet hives dagligt ud af ovnene i bageriet, der ligger i forlængelse af caféen. Slå dig ned her med en god kop kaffe, en croissant, kage eller hvad der nu kan friste og nyd udsigten over havnen. Det er Birks Køkken, der står bag brødet og driften af Jumbo.

De morgenfriske vil nok blive glade for at høre, at Jumbo åbner allerede klokken 7.30, hvor der sammen med kaffen kan bestilles lidt let morgenmad. Fredag aften er der vinbar med friskbagte surdejspizzaer fra stenovnen.

Velofit

På Velofit er der kaffe & cykelsnak.

Hvis du er vild med kaffe og cykler, så skal du parkere jernhesten ved Velofit, hvor du selv på en dag, hvor der er lang tid til, at Touren ruller igen, kan blive opdateret på cykelnyhederne.

Bønnerne, der bruges i kaffen, er fra Sigfreds Kaffebar, brødet er fra Birks Køkken og mangler du cykeltøj fra Pas Normal Studios, kan det også købes her. Læs mere om Aarhus cafeen her.

Byens bedste barer

Oplev Aarhus by night på en af de mange barer.

Barer er ikke kun ”seværdigheder” for unge i Aarhus. Det er for alle, der har lyst til at få noget godt i glassene. Vi tager dig med rundt til nogle af de bedste barer i byen for at give dig et indblik i, hvad du skal fylde i glasset. Vin, vand, øl eller cocktails? Du kan se hele udvalget herunder.

Highlanders Bar

Highlanders Bar er en britisk pub i hjertet af Aarhus.

Du finder Highlanders Bar i hjertet af Aarhus, men når du åbner døren, er det ikke (kun) den aarhusianske dialekt, der rammer dine ører. Det er også den britiske accent. Highlanders Bar giver dig en hyggelig og uformel stemning, som tager afsæt i de britiske pubs. Går du tørstig hjem efter et besøg her, er det helt din egen fejl.

I baren finder du nemlig over 200 forskellige slags whisky, 100 forskellige slags rom og 80 forskellige slags øl, så her kan du blive hængende hele aftenen og gå på opdagelse i udvalget.

Aarhus Bryghus

Kom med bag kulisserne på Aarhus Bryghus.

Aarhus har selvfølgelig også sit eget bryghus, og vil du vide, hvordan byen smager, skal du svinge forbi her til kolde øl og en rundvisning mellem tankene. Aarhus Bryghus har været en del af bybilledet siden 2005 og en af de ting, der kendetegner øllene derfra er, at de primært sælges i 60 cl. flasker eller på fad.

En rundvisning på bryggeriet inkluderer gode røverhistorier fra bryggerlivet og smagsprøver på 6 forskellige øl, hvor 3 af dem tappes direkte fra tankene.

SmagFørst

Der er god vin i glasset hos SmagFørst.

Reolerne står tæt pakket fra gulv til loft, og på hylderne ligger spændende vine fra hele verden. En smager af Italiens sommersol, en anden af de støvede bjergskråninger i Frankrig og en tredje har taget turen fra USA. Hos SmagFørst er der rødvin, hvidvin, rosé og champagne i flaskerne, og når glassene sættes på bordet, er det tid til at smage. Tag med på en smagsvandring i vinens verden og kom et skridt tættere på, hvilken vin du bedst kan lide.

Gedulgt

Den hemmelige bar Gedulgt er en af de mere ukendte seværdigheder i Aarhus’ natteliv.

Hvis ikke du ved, at den ligger der, så finder du den ikke. Gedulgt. Den hemmelige bar i Aarhus, som gemmer sig dybt inde i baggården. Her ånder alt fred og idyl indtil, du åbner den tunge dør og mødes af en bankende bas, som matcher gæsternes puls og promillerne i glasset. Læg vejen forbi, hvis du vil udfordre de almindelige cocktails og smage noget, der er helt, helt anderledes.

HantWerk

Hyggelig stemning & lækre øl hos Hantwerk.

Det kan være svært at forklare, hvad HantWerk egentlig er. Det er ikke en restaurant, det er ikke en gastropub og det er heller ikke en bistro. Det er en lille bid af begge dele. På HantWerk kan du både få vin i glasset og gå på opdagelse i udvalget af mikrobryggede øl, der alle skænkes fra fad. Melder sulten sig, kan du bestille lette retter fra barmenuen eller udforske delemenuerne sammen med vennerne.

Noget særligt for Aarhus

Der er noget særligt ved Aarhus, og det er ikke kun udvalgte seværdigheder i centrum, som gør byen til noget specielt. Det er også alt det, der ligger omkring byen. Vandet, skovene, strandene… Og så kan de fleste ting nås på gåben eller cykel. Større er byen nemlig heller ikke, og kigger du på et kort over Aarhus med seværdigheder, vil du se, hvor tæt alting ligger. Du kan derfor nå at opleve rigtig mange ting, selvom du kun er i byen i få dage.

Af samme grund kan det derfor blive nødvendigt at udvide en lille smule. Især, hvis du har været i Aarhus flere gange og faktisk synes, du er helt med på, hvordan centrum ser ud. Derfor har vi fundet nogle seværdigheder i Aarhus og omegn til dig, der gerne vil opleve nogle af de mange andre ting, som byen også byder på.

Bazar Vest

 

Det er en helt anden verden, du træder ind i, når du går ind ad døren til Bazar Vest. Overalt er der et virvar af mennesker og mad, handlende, spisende og snakkende. Der er duftende krydderier, farvestrålende frugt og grønt, så langt øjet rækker, slagtere i hvide kitler, boder med mad, butikker med tøj, mel, ris, vandpiber og parfumer. Du finder alt, hvad du har brug for her, og det er en fornøjelse at snuse, smage og snakke sig igennem Bazarens mange tilbud, der med det samme sender tankerne på tur til Mellemøsten.

Karpenhøj Naturcenter

Nationalpark Mols Bjerge er en af de mange seværdigheder nær Aarhus.

Der er mange seværdigheder omkring Aarhus, som du ikke må gå glip af, når du besøger Smilets By. Nationalpark Mols Bjerge er én af dem, og når du nu alligevel er på de kanter, må du heller ikke snyde dig selv for at besøge Karpenhøj Naturcenter.

Her samles folk omkring bålene for at høre mere om naturen og de vilde urter, der vokser i den, og der bliver også altid plads til en sanketur, hvor jagten på spiselige lækkerier er sat ind. Der skal nemlig laves mad over bål – gourmetmad! Så du skal se langt efter de brændte snobrød, for det er ikke her, at de er på menuen. I stedet er der friskbagt kage, cowboykaffe, plankelaks, salater og meget mere. Velbekomme.

Racehall Aarhus

Er du klar til et race?

Spænd hjelmen, hold fokus og 3, 2, 1, – KØR! Afsted går det. Rundt i svingene, bremse og så fuld gas på de lige strækninger. Slå dig løs i Racehall, der er indehaver af Europas længste, indendørs gokartbane – 1000 meter lang er den for at være helt præcis.

Racehall er en seværdighed nær Aarhus, hvor bussen går lige til døren, og stedet har huset flere store gokartbegivenheder. Blandt andet var det her, at der i 2013 blev afholdt VM i gokart. Så sæt foden på speederen og kør af sted mod en vaskeægte fartoplevelse for hele familien.

Kattegatcentret

De store hajer cirkler i tankene, en rokke glider lydløst forbi, fiskestimerne svirrer og zigzagger af sted som hurtige glimt, mens en fladfisk flabrer formålsløst rundt på sandbunden. Der gemmer sig en verden under havet, som vi kun sjældent får et indblik i, men på Kattegatcentret får du lov til at komme helt tæt på.

Kattegatcentret er en af de seværdigheder omkring Aarhus, der både kan begejstre store og små, for her venter en verden under havet, hvor alle kan være med. De mindste kan få lov til at sove med hajerne, mens de lidt ældre kan få lov til at dykke ned i tankene og møde både fisk og hajer på deres egen hjemmebane.

Gå på opdagelse i de mange seværdigheder i Aarhus

Nu har vi taget dig igennem de mange seværdigheder i Aarhus – fra Regnbuen i centrum til Moesgård syd for Aarhus. Vi har set på de gratis seværdigheder, de indendørs til en regnvejrsdag og på seværdigheder i Aarhus for børn og barnlige sjæle.

Vi har været langt omkring, så nu er det op til dig at vælge, hvordan du vil opleve Aarhus.

Rigtig god fornøjelse!