Mangler du en gave, der får modtageren til at trække på smilebåndet? Så skal du kigge med her, hvor vi har samlet nogle sjove gaver til dig, der gerne vil give en gave, der er lidt anderledes.

Sjove gaver til ham

Mangler du en sjov gave til ham? Lad ham træne de små grå til escape room.

Mændene bliver tit beskyldt for at være svære at give gaver til, fordi de ikke ønsker sig noget, så vi kan godt forstå, at du bliver lidt presset, når du endda bliver sendt ud for at finde nogle sjove gaver til ham. For det lyder umiddelbart som noget af en udfordring…

Men i stedet for at gå i baglås og kaste dig ud i en ordentlig omgang panik med søgninger på google efter sjove gaver til mænd, synes vi, du skal slå koldt vand i blodet, brygge en kop kaffe og læne dig tilbage. For du når det nok. Vi har nemlig fundet 5 sjove gaver til ham, så nu skal du bare vælge, hvilken en af oplevelserne du synes, er den bedste til ham.

1. Lav din egen gin

Det er sjovt at lave sin egen gin.

Er han en mand, der godt kan lide en Gin & Tonic, men går han samtidig op i, hvilken gin, der hældes i glasset? Så kan det være, at han selv skal tage kitlen på og komme med ind i destilleriet. Her syder det i kedlerne, og urterne dufter aromatisk, så man næsten skulle tro, at man er endt i troldmandens værksted. Det er han næsten også, for i hvert fald får han her selv lov til at bestemme, hvordan hans gin skal smage.

2. Kør off road i grusgrav

Er han klar til en udfordring?

Der er ikke noget med højre vigepligt og strømlinede motorveje her. Tværtimod. Her udfordres bilens kræfter nemlig i et kuperet terræn, hvor det går stejlt opad og lige så stejlt nedad i bunden af grusgraven, hvor vandet har samlet sig i søer af mudder. At køre off road er er en sjov gave til de mænd, der er født med benzin i blodet, og som ikke bare kan nøjes med de almindelige landeveje.

3. Prøv virtual reality

Virtual reality er en sjov gave til teenageren.

Virtual reality bliver federe og federe efterhånden som, teknologien udvikler sig. I dag er virtual reality en meget virkelighedstro oplevelse, han helt sikkert ikke kan lade være med at blive revet med af – om det så er fordi, han svømmer med hvaler eller flygter fra zombierne i den virtuelle verden. Det bestemmer han jo selv. Vi kan i hvert fald anbefale virtual reality som en af de sjove gaver til teenagerne.

4. Kør djævleræs

Har han kørekort? Så lad ham køre djævleræs!

Er han lige fyldt 18 år, så vil djævleræs helt sikkert høre til blandt de sjove 18 års gaver, der ligger på fødselsdagsbordet. For er kørekortet i hus, kan han få lov til at give den gas i en kørende skrotbunke, hvor bremserne hviner rundt i svingene. Det giver både latterkramper og gys at sætte sig bag rattet og se, hvordan der tælles ned til en omgang djævleræs.

5. Tag et ophold i Fængslet

En overnatning på vand & brød.

En overnatning på vand og brød hører normalt ikke til blandt de sjove gaver til ham, men når det nu bare er for en enkelt nat – og ganske frivilligt – mon ikke, at han så ændrer syn på det? I det tidligere Horsens Statsfængsel får han et lille indblik i, hvordan det har været at leve som indsat i de små celler, og mens han venter på at få sin frihed igen, kan han gå på opdagelse og se, hvordan de tidligere fanger har levet deres liv bag tremmerne.

LÆS OGSÅ: Ophold i Fængslet – En nat på museet

Husk at vi også pakker gaven ind for dig

Sjove gaver til hende

Mangler du en sjov gave til veninden? Hvad med en vildmarksgourmet?

Mange kvinder har en helt klar forestilling om, hvilke gaver de gerne vil have og de lange ønskesedler, der bliver delt ud op til højtider og mærkedage, vidner om, at hun har helt styr på, hvad hun har brug for – og derfor også, hvad hun bestemt ikke har brug for.

Den type ønskesedler efterlader sjældent plads til at finde på sjove gaver til hende. Små, sjove overraskelser, hun ikke selv har tænkt på. Det er synd, for der er så mange gode oplevelser derude, som hun går glip af på den måde så, hvorfor ikke udfordre hendes ønskeseddel en lille smule? Hvis du tør, har vi fundet 5 sjove gaver til hende.

1. Prøv flydende spa

Prøv spa på en ny måde.

Selvom hun har prøvet de fleste spaoplevelser og både har været forbi Ystad Saltjöbad og Kurhotel Skodsborg, har hun med stor sandsynlighed ikke prøvet flydende spa. Her vil hun blive sejlet rundt i en spabåd, hvor vandet året rundt er varmet op til 40 grader. Skipperen sørger for at holde skruen i vandet, så hun kan kigge ud på København, mens sejlturen går gennem byens kanaler.

2. Mal keramik

keramikmaling er en sjov gave til hende, der er kreativ.

Med keramikmaling kommer hendes kunstneriske færdigheder for alvor til udtryk. Når farverne er som de skal være og sidste penselstrøg er lavet, så er det bare at vente i spænding og se, hvordan keramikkens sidste magi kommer til syne efter brændingen. 

Mangler du sjove gaver til veninden, som er kreativ og gerne vil udfordres, er keramikmaling et godt bud på, hvad du skal give hende.

3. Prøv paragliding

Drømmen om at flyve.

De fleste af os har nok på et eller andet tidspunkt haft en drøm om at kunne flyve. Løbe, sætte af og så svæve. Paragliding opfylder faktisk den drøm, for her kan hun med en drage over sig svæve ud over landskabet. De første par gange, hun prøver kræfter med paragliding, vil hun lette 2-3 meter, men stille og roligt vil hun med tiden kunne flyve som en som fugl i luften.

4. Flødebollekursus

Gemmer der sig en lille Mette Blomsterberg i hende, så vil hun helt sikkert synes at et flødebollekursus er sjovt. Tungen skal holdes lige i munden, når flødebollerne sprøjtes op og uanset, hvordan det æstetiske udtryk bliver – ja, så er der altså garanti for at de smager godt. 

5. Kør gokart

Skarpe sving & fuld gas frem!

Selvfølgelige kan biler godt være blandt de sjove gaver til hende! For selvom det ofte er mændene, der har ry for at være bilglade, så kan kvinderne altså også godt finde speederen. Og det bliver der brug for, når der skal køres gokart. Her skal der gives fuld gas, når hun drøner rundt i svingene og lægger sig i ydersporet for at komme først i mål. Det bliver uden tvivl sjovt at se, hvordan hun giver mændene baghjul!

 

Få flere sjove og skøre gaveidéer

Er bucketlisten tom? Så fyld den med sjove gaver.

Vi griner, når nogen kommer uheldigt af sted og glider i en bananskræl på gaden. Vi griner af sjove kattevideoer på Facebook og af skøre, ufrivillige kommentarer. Vi griner af comedy, af vittigheder og tv-serier. Men griner vi også af sjove gaver?

Det ligger jo lidt i ordene sjove gaver, at der bliver grinet, når gaven åbnes men, hvad er en sjov gave egentlig? Humor er en temmelig individuel ting, så man skal være lidt forsigtig med at give noget, man selv mener er sjovt med mindre, at man kender modtagerens humor virkelig godt. Det kan jo godt være, at de sjove julegaver bliver mindre sjove, når de bliver åbnet og der i takt med, at gavepapiret pakkes op, spreder sig en tyk stemning af dårlig humor.

Så lad os undgå det.

I stedet for at give sjove gaver som, når latteren har lagt sig, lægges på hylden og glemmes, synes vi, at du skal give nogle sjove oplevelser. Det er sådan noget, man husker, og som man kan grine af igen og igen – en oplevelse bliver nemlig ved med at være en sjov gave. Derfor håber vi selvfølgelig, at du har fundet nogle sjove gaveidéer blandt vores forslag. Ellers bliv hængende lidt endnu – vi har nemlig gemt lidt mere til dig.

Du kan også overveje

Wellness & Spa

14 Dages Intro til Hot Yoga Aarhus

Hot yoga foregår i 40 graders varme og du arbejder med alle muskler, led, organer og blodkar. Få 14 dages gratis intro for 249,-.

Aarhus C

Adrenalin

2. Verdenskrig fra RIB-båd med Mai-Event

Oplev 2. Verdenskrig fra en RIB-båd & hør historikeren fortælle om, hvordan krigen udfoldede sig i og omkring Aarhusbugten. Læs mere her.

Aarhus C

Smag

3-retters frokostmenu på Fakkelgaarden

Fakkelgaarden serverer en 3-retters frokostmenu til kun 349 kroner pr. person. Den smukke udsigt over Flensborg Fjord får du med i pakken.

Kruså

Kultur

Aften City Tur i København med Kayak Republic

Du har sikkert set København om aften, men har du nogensinde set det fra vandet? Hvis ikke, så læs mere her.

København

Wellness & Spa

Ansigtsbehandling hos Ni'mat

En ansigtsbehandling hos Ni'mat i København vil give dig et frisk og sundt udseende ansigt. Forkæl dig selv eller en du holder af.

København K

Wellness & Spa

Ansigtsbehandling hos Pure Nature

Føler du dig træt og uoplagt? Denne oplevelse vil give dig fornyet energi og få dit ansigt til at stråle som det aldrig har gjort før.

Beder

Wellness & Spa

Ansigtsmassage hos Dronning Dorotheas Badstue

Få en fuldstændig ansigtsbehandling med jaderuller, afrensning, massage med anti-age serum samt øjen- & læbecreme.

Kolding

Wellness & Spa

Ansigtsmassage hos Pure Nature Spa

Trænger dit ansigt til forkælelse? Hvis ja, så har vi et meget godt bud på en oplevelse for dig.

Beder

Mangler du flere ideer til sjove gaver?

SUP-surfing & dykning med hajer er også sjove gaveidéer.

Vi håber, at de oplevelser vi har fundet til dig her, har givet dig noget at grine af, så du ikke længere mangler nogle sjove gaveidéer. Hvis du alligevel stadig mangler et par sjove julegaver eller måske en lille, sjov 18 års gave så læg vejen forbi DuGlemmerDetAldrig.dk, hvor vi har mere end 350 forskellige oplevelser, du kan vælge imellem.

Det er nok ikke alle oplevelserne, der er lige sjove for dig, men mon ikke, at du finder noget, der kan få dig til at trække på smilebåndet, når du tænker på, hvad modtageren vil sige, når gaven åbnes. Det håber vi da.

God fornøjelse!