Leder du efter gode mors dags gaver og gaveidéer? Så er du kommet til det rette sted. 

Det er et livstidsarbejde at være mor, og nogle vil endda også mene, at det er fuldtidsarbejde, så når det hvert år i maj bliver mors dag, er det egentlig på sin plads at fejre sin mor med en mors dags gave. Du er sikkert enig, men det er jo ikke ensbetydende med, at du rent faktisk ved, hvad du skal forkæle din mor med på dagen.

Derfor har vi samlet inspiration til dig, så du ikke skal bruge alt for meget krudt på at lede efter en mors dag gave. Så kan du i stedet bruge tiden på at være sammen med din mor – det er da win-win.

Hvornår er det Mors Dag? Søndag den 10. maj 2020 er svaret.

En fridag fra forsvundne sko

De har tit travlt, de mødre. Der er meget, der skal holdes styr på, når mor både skal passe arbejde, smøre madpakker, finde forsvundne sko og ordne verdenssituationen på samme tid. Giv mor en fridag – hun har helt brug for den.

Aktivitet - Wellness & Spa

14 Dages Intro til Hot Yoga Aarhus

Hot yoga foregår i 40 graders varme og du arbejder med alle muskler, led, organer og blodkar. Få 14 dages gratis intro for 249,-.

Aarhus C

Aktivitet - Wellness & Spa

Ansigtsbehandling hos Helle Thorup

Den klassiske ansigtsbehandling fra Helle Thorup i Aarhus er meget populær. Forkæl dig selv eller en, du holder af.

Aarhus C

Aktivitet - Wellness & Spa

Ansigtsbehandling hos House of Wellness

Få genopladet batterierne med denne lækre ansigtsbehandling hos House of Wellness. Der er mange fordele ved at få en ansigtsbehandling.

Aalborg

Aktivitet - Wellness & Spa

Ansigtsbehandling hos Ni'mat

En ansigtsbehandling hos Ni'mat i København vil give dig et frisk og sundt udseende ansigt. Forkæl dig selv eller en du holder af.

København K

Aktivitet - Wellness & Spa

Ansigtsbehandling hos Pure Nature

Føler du dig træt og uoplagt? Denne oplevelse vil give dig fornyet energi og få dit ansigt til at stråle som det aldrig har gjort før.

Beder

Aktivitet - Wellness & Spa

Ansigtsmassage hos Dronning Dorotheas Badstue

Få en fuldstændig ansigtsbehandling med jaderuller, afrensning, massage med anti-age serum samt øjen- & læbecreme.

Kolding

Aktivitet - Wellness & Spa

Ansigtsmassage hos Pure Nature Spa

Trænger dit ansigt til forkælelse? Hvis ja, så har vi et meget godt bud på en oplevelse for dig.

Beder

Aktivitet - Wellness & Spa

Aromamassage hos Complete Me

Sig farvel til de spændte muskler! Vælg mellem 25 & 50 minutters aromamassage hos Complete Me i København. Inkl. smoothie, vand & snacks.

København K

Se alle i kategorien

Mors mad er den bedste

I de fleste hjem er det nok mødrene, der står for det meste af madlavningen, men selvom man er mor, kan man godt løbe tør for inspiration. Hvis du tager med mor på madkursus, kan du endda hjælpe til i køkkenet bagefter.

Aktivitet - Smag

Bagekursus for børn & voksne hos Madskolen Karoline Trier

Gå på opdagelse i mel- og korntyper, mens du sammen med dit barn lærer om surdej, brød og kager. Bagekurset for børn & voksne er et hit.

København S

Aktivitet - Smag

Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Køkken lærer dig, hvordan du bager godt brød på dette 4 timers bagekursus. Lær både at bage brød, kage & knækbrød på kurset.

Aarhus C, Valby

Aktivitet - Smag

Bøf & Bearnaisekursus hos Meyers Madhus

Kom med på Bøf & Bearnaisekursus hos Meyers Madhus, hvor alt laves fra bunden, så du kan brillere med en af de største brasserie-klassikere.

København N

Aktivitet - Smag

Bøf og Bajere hos Timm Vladimirs Køkken

Kom på madkursus hos Timm Vladimirs Køkken. Et kursus for alle som elsker saftige bøffer, sovs og gode øl. Oplagt som oplevelsesgave.

Aarhus C, Valby

Aktivitet - Smag

Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

2 timers chokoladekursus hos Odense Chokoladehus, der ligger i Nørregade. Lær teknikkerne bag bl.a. støbning og temperering af chokolade.

Odense C

Aktivitet - Smag

Chokoladekursus med fransk chocolatier

Det kan være svært at ramme chokoladens form og konsistens, når man selv kæmper hjemme i køkkenet. Tag kampen op på dette chokoladekursus.

Frederiksberg C

Aktivitet - Smag

Cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken

Cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken i København. En velsmagende par- eller venneoplevelse. Læs mere om oplevelsen og book kurset her.

Aarhus C, Valby

Aktivitet - Smag

Den lille kemiker hos Timm Vladimirs Køkken

Den Lille Kemiker hos Timm Vladimirs Køkken er et meget anmelderrost og populært madkursus. Læs de mange gode anmeldelser og se oplevelsen.

Aarhus C, Valby

Se alle i kategorien

Når I ikke gider lave mad..

Nogle gange kan man bare godt trænge til at læne sig tilbage, og spise lækker mad uden at skulle gøre noget for det selv. Så hvis I ikke lige gider at lave maden så prøv en smagning.

Aktivitet - Smag

3-retters frokostmenu på Fakkelgaarden

Fakkelgaarden serverer en 3-retters frokostmenu til kun 349 kroner pr. person. Den smukke udsigt over Flensborg Fjord får du med i pakken.

Kruså

Aktivitet - Smag

Dinner in the Dark

Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning i komplet mørke hos Dark Waiter.

Frederiksberg C

Aktivitet - Smag

Eksklusiv Michelin-middag hos Kokkeriet

Michelin-restauraunten, Kokkeriet holder til i smukke bygninger i Nyboder, hvor de nyfortolker det danske køkken gennem dufte og nye smage.

København K

Aktivitet - Smag

En gourmetaften på Strandhotellet Blokhus

En lækker gourmetaften på Strandhotellet Blokhus inkluderer bl.a. 6 retter. Dertil bobler, snacks, vinmenu, kaffe & petit fours.

Blokhus

Aktivitet - Smag

Gourmet Middag & Signatur Cocktails hos Bar Plata

På Bar Plata i Aarhus serverer de cocktails, som er mikset og tilpasset særligt til den mad, der serveres. Se mere her.

Aarhus C

Aktivitet - Smag

Gourmetaften på Restaurant Uafhængig

På Restaurant Uafhængig serverer de en 6-retters menu inklusive vinmenu. Efter middagen bliver der serveret kaffe, the & petit fours.

Hobro

Aktivitet - Smag

Gourmetmiddag hos Hotel Bretagne Badehotel

Sæt dig til rette og bliv forkælet med en gourmetmiddag på Hotel Bretagne. Du får serveret 5 retter baseret på sæsonens råvarer & vinmenu.

Hornbæk

Aktivitet - Ophold, Smag

Gourmetophold hos Tambohus Kro og Badehotel

Tambohus Kro byder dig velkommen til et lækkert gourmetophold. Maden tilberedes af lokale råvarer & serveres med udsigt over Limfjorden.

Thyholm

Se alle i kategorien

Hvorfor give en oplevelse fra TrueStory som gave?

Vores kundeservice fanger du på info@duglemmerdetaldrig.dk eller tlf. +45 78 76 92 29

Hvornår er det Mors Dag?

Mors dag er altid den anden søndag i maj.

Men, hvor hvornår er det Mors Dag i 2019? Tænker du måske. Svaret er, at næste gang, der står mors dag i kalenderen, er søndag den 12. maj 2019. Så du må hellere i gang med at lede efter en mors dags gave.

Mors dag er blevet fejret i Danmark i mere end 100 år, og i USA er mors dag en officiel helligdag. Det er det ikke i Danmark – selvom nogle mødre sikkert vil mene, at det burde det være – men derfor er mors dag i Danmark stadig en vigtig dag for mange.

På mors dag siger man nemlig tak til alle mødre for det arbejde, de gør hele året. For det er ikke småting, mødrene skal klare. Man får nemlig ikke lov til at blive mor, hvis ikke man kan ordne alting.

Så, hvorfor ikke bruge denne dag på at vise din mor, at du rent faktisk sætter stor pris på, at hun kan ordne alting og har lagt ører til alt fra babygråd, til stædige teenage-fnys og voksenbrokkerier? Hvis ikke, at det skulle kræve en medalje, så er en mors dags gave da i det mindste på sin plads. Derfor må vi hellere se nærmere på, hvad du skal give i mors dags gave nu, hvor den 12. maj nærmer sig med hastige skridt.

Vidste du? Mors dag i Danmark bliver fejret af hver anden dansker.

 

Giv noget andet end blomster i Mors Dag gave

Hos DuGlemmerDetAldrig er vi helt sikre på, at din mor bliver gladere for en oplevelsesgave end mors dag blomster eller en æske med fyldte chokolader (medmindre de fyldte chokolader smager urimelig godt). Derfor anbefaler vi selvfølgelig, at du finder en oplevelsesgave, der viser, at du værdsætter din mor mere end noget andet. Når du giver en oplevelsesgave til mors dag, så viser du din mor, at du har tænkt over gaven, og ikke bare tager den hurtige løsning og køber blomster og fyldt chokolade lige som alle de andre.

Hvis din mor for eksempel godt kan lide at udfordre sig selv og bryde grænser, vil det være oplagt at forære hende et faldskærmsudspring. Har hun derimod brug for at slappe af, vil et spaophold være sagen. Det kan også være, at hun elsker at opholde sig i naturen? I det tilfælde vil en naturoplevelse som Smagen af Mols være perfekt at give hende i mors dag gave. Mulighederne er mange, og det er dig, der kender din mor bedst, så derfor rammer du helt sikkert også rigtigt, når du køber en mors dags gave til hende. Du skal bare huske at købe en oplevelse, som du ved, lægger sig i forlængelse af de ting, som hun plejer at holde af at beskæftige sig med.

 

Oplevelser er de bedste gaveidéer til mors dag

Det er ikke kun os hos DuGlemmerDetAldrig, der siger, at oplevelser er gode at give i mors dag gave. Flere undersøgelser – som denne lavet af Professor Thomas Gilovich fra Cornell University – understreger, at oplevelser bidrager med længerevarende glæde og lykke sammenlignet med materielle goder og ting.

Professor Thomas Gilovich fortæller i sin undersøgelse, at oplevelser er en større del af, hvem vi er, end vores materielle ting er. Du kan virkelig elske dine materielle ting. Du kan faktisk elske dem så meget, at du tror, at de er en del af din identitet, men det bliver de aldrig. Derimod er dine oplevelser en rigtig del af dig. Vi er summen af alle vores oplevelser.

Og lige præcis derfor bør du give en oplevelse i mors dags gave. 

6 favoritter til mors dags gaven

Vil du gerne vide, hvilke 6 oplevelser vi forventer, bliver de mest populære at give i mors dags gave i 2019? Så skulle du se med her, for vi har nemlig samlet 6 favoritter, som din mor helt sikkert vil blive glad for at få den 12. maj.

1. Ravsafari med Jyllandsakvariet – Fra 60 kr.

Ravsafari er en god oplevelse til moren, der elsker lange gåture og naturen, for her skal hun have hænderne op af lommen og stikke fødderne i vandkanten for at finde de små, gyldne ravklumper. På ravsafari lærer mor nemlig, hvor, hvornår og hvordan hun finder Nordens guld. Oplevelsen foregår ved Vesterhavet i Thyborøn og tager ca. 2 timer. Det er oplagt at samle hele familien til ravsafari og bruge et par timer sammen ved stranden.

Værd at vide: Jyllandsakvariet lover, at der er ravgaranti, så mor kommer ikke til at gå skuffet hjem fra oplevelsen.

Gå til oplevelsen

2. Romantisk ophold på Skrøbelev Gods – Fra 999 kr.

Trænger din mor til at få genopladet sine batterier? Det gør hun uden tvivl, også selvom hun påstår det modsatte, for mødre har et stramt program, og mange er gode til at sætte deres egne behov i baggrunden for at gøre andre glade. På mors dag er det hendes tur til at blive glad, og med et romantisk ophold på Skrøbelev Gods vil mors batterier blive ladet 100% op. Oplevelsen på Skrøbelev Gods er blandt andet inklusiv en overnatning i dobbeltværelse, lækker middag og hyggelige omgivelser på Langeland.

Gå til oplevelsen

3. Chokoladesmagning hos Peter Beier – Fra 249 kr.

De fleste af os kan nikke genkendende til at have en mor, der har en sød tand for et eller andet. Er dette et eller andet chokolade, så har du muligvis fundet den bedste mors dags gave til hende her. En chokoladesmagning hos Peter Beier er en smagsoplevelse, der kan få de flestes tænder til at løbe i vand, og hvis ikke mor skulle have lov til at spise chokolade på mors dag, hvornår skulle det så være? Ja, vi spørger bare. Tag med din mor til chokoladesmagning hos Peter Beier og brug et par timer på at lære mere om chokolade og ikke mindst på at smage jer vej ind i en spændende verden.

Gå til oplevelsen

4. Spaophold på Ystad Saltsjöbad – Fra 3.199 kr.

Ystad Saltsjöbad er uden sammenligning et af de bedste spaophold i Norden, og stedet har vundet mange priser for en temmelig luksuriøs spaafdeling. Hvis du virkelig vil forkæle din mor med noget ud over det sædvanlige, så skal du pakke hendes taske og sende hende en tur til Sverige. Lyder det besværligt? Det er det på ingen måde, for turen fra København til Ystad Saltsjöbad kan tilbagelægges på under 1 time, og når først mor er tjekket ind på spahotellet i Sverige, så bliver den sværeste opgave altså at få hende overtalt til at tage med hjem igen.

Bonusinfo: Ystad Saltsjöbad ligger lige ned til Øresund, og på en god dag kan du fra stranden se til Bornholm.

Gå til oplevelsen

5. 14 dages intro til Hot yoga – Fra 299 kr.

Hot yoga er en udfordrende form for yoga, der dyrkes i 40 graders varme. Ikke desto mindre er hot yoga blevet virkelig populært i løbet af de sidste par år, for i varmen udfordres både fleksibilitet, udholdenhed, balance og koordination samtidig med, at blodcirkulationen øges. Er du på udkig efter en morsdagsgave, der udfordrer din mor, så er hot yoga bestemt en mulighed. Bliver mor vild med denne form for yoga efter første gang, kan hun heldigvis komme tilbage lige så mange gange, hun vil, for oplevelsen her giver hende 14 dages fri træning.

Bliver det alligevel for varmt med 40 grader? Så tjek vores andre yogaoplevelser ud her

Gå til oplevelsen

6. Brunch på Skovmøllen – Fra 350 kr.

Det er nok ikke hver dag, at mor har tid til at sove længe og bruge lang tid på at spise morgenmad. Og ikke bare den almindelige morgenmad men en morgenmad, der består af 3 retter, juice og friskbrygget kaffe. På mors dag er det oplagt at hun skal forkæles med en brunch, hvor hun netop har god tid til at vågne, spise dagens første måltid uden at blive forstyrret og bare nyde, at dagen begynder stille og roligt. Tager du med hende ud for at spise brunchen, får hun endda endnu et ønske opfyldt – nemlig ønsket om at få mere tid sammen med sine børn.

Gå til oplevelsen 

Ønsker Mor mere tid med børnene?

Ønsker hun sig mere tid med sine børn? Man kunne fristes til at skrive: selvfølgelig gør hun det! 

Hvis det er tilfældet, så synes vi, at du skal give hende en oplevelsesgave, som I alle kan få glæde af. Det er nemlig ikke noget bedre end at opleve nye ting sammen. Sådan en oplevelse kan være mange ting. Herunder har vi lavet en liste med en række populære gaveidéer til fælles oplevelser sammen med mor.

Bridgewalking

I Middelfart kan mor komme til at krydse den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. Lider hun af højdeskræk, skal du måske overveje en anden mors dags gave til hende, men kan hun klare mosten, vil hun få et fantastisk view ud over havet, skovene og byerne.

Flødebollekursus

Følger din mor gladelig med i Den Store Bagedyst? Så er hun helt sikkert klar over, at flødebollerne kan være svære at få helt perfekte. Ikke desto mindre kan hun lære, hvordan de skal laves på et flødebollekursus, og der bliver masser af lækre smagsprøver, som kan hjembringes til aftenkaffen.

Prøv klatring

Turen går helt til tops, når der skal klatres. Det kræver muskler, men det er helt sikkert ikke noget problem for din mor, hvis hun i forvejen er en aktiv type, der er klar på en udfordring. Det værste, der kan ske, er, at hun får ømme arme næste dag.

Guidet tur med en hjemløs

Den her oplevelse sætter sig under huden. Her kommer man nemlig bag de pæne facader, og hører historierne fra de hjemløse selv, når de fortæller om livet på gaden. Det er rå historier, som fortælles med en styrke og et nærvær, der rører og skaber grobund for gode snakke.

Vinsmagning

Sætter din mor pris på et godt glas vin til maden? Så tag hende med til en vinsmagning. Her skal der ikke kun smages på vinene, for der bliver også plads til at lære nyt om de forskellige vine – geografi, klima og druesorter har nemlig stor indflydelse på, hvordan den endelige vin kommer til at smage.

Birks bageskole

På Birks Bageskole skal der bages brød, og du kan godt gemme gærpakken væk, for her arbejdes der med surdej. En surdej kan skræmme de fleste væk, men der er ikke nogen grund til at blive bange, for hos Birks lærer de mor, hvordan hun får helt styr på det.

Eventyr på Aarhusbugten

Aarhusbugten har et spændende og unikt dyreliv, som mor kan komme helt tæt på. Turen på Aarhusbugten foregår i en RIB-båd, som kan sejle virkelig stærkt, men der bliver altså også plads til ro og fordybelse, når der bliver fortalt om bugtens betydning for byen og dyrene.

Vildmarksgourmet

Bålet knitrer og det bobler i gryderne, der hænger over gløderne. Cowboykaffen er netop blevet færdig, og nu skænkes der op i kopperne. Til en vildmarksgourmet skal mor lave mad under åben himmel, og dagen begynder med en sanketur, hvor der skal samles vilde urter og spiselige planter, som senere skal bruges i maden. Der er lagt op til en dag i det fri med god mad, hygge og samtaler om bålet.

Kaffekursus & baristakursus

De fleste mødre synes, det kan være svært at komme igennem dagen uden at få en kop kaffe. Selv de sejeste mødre kan dog godt blive træt af instant coffee, der røres ud i kogt vand fra elkedlen… For ja, det kvikker, men nogen gastronomisk oplevelse er det ikke. Mangler du idéer til mors dag, skal du overveje, om ikke et kaffekursus eller et baristakursus er en god morsdagsgave til hende, der bare godt kunne tænke sig en rigtig god kop kaffe.

Ginsmagning hos Njord Gin

Mellem de mange gaveidéer til mors dag skal vi også huske at fremhæve en ginsmagning hos Njord Gin. Det er nemlig det eneste destilleri i Danmark, der er 100 % dedikeret til kun at lave gin. Foruden smagningen, der byder på en rundtur i Njord Gins sortiment, kommer du også med rundt på destilleriet for at se, hvordan ginen bliver lavet.

Ravsafari, fyldt chokolade eller mors dag blomster?

Oplevelser er en af de bedste mors dags gaveideer, hvis du vil overraske din mor med en anderledes gave. Oplevelser er nemlig noget, der skiller sig ud. Mors dag Blomster, chokoladeæsker og lignende er det sædvanlige at give og derfor ikke særlig anderledes og overraskende. Og som vi tidligere har nævnt, er oplevelser også med til at give en længerevarende glæde. Det er værd at huske på, når du leder efter en mors dags gave.

Hvis du bruger lidt tid på at finde en passende oplevelse, kan du være sikker på, at din mor får en af de mest overraskende og anderledes gaver nogensinde – hvem regner for eksempel med at få en ravsafaritur? Lige præcis sådan nogle gaver har det med at blive husket for altid.

Vælger du alligevel at give hende mors dag blomster, så skal du give hende nelliker. Det er nemlig den officielle mors dag blomst.

Hvad skal du skrive i kortet til mors dag?

Når du køber en gave hos DuGlemmerDetAldrig, kan du skrive en personlig hilsen på gavekortet, som vi trykker på for dig. Helt kvit og frit. Så kan den hilsen være kortet til mors dag. Men, hvad skriver man egentlig i sådan et mors dag kort – altså ud over glædelig mors dag, selvfølgelig?

Når du skal skrive et mors dag kort, skal du lægge vægt på, hvorfor du synes, hun er verdens bedste mor. Det er netop pointen med mors dag, at du på denne dag skal fortælle hende, hvor meget hun betyder for dig. Du behøver ikke at skrive en halv roman, men bare sætningen – du er verdens bedste mor – kan være lige præcis det, hun har brug for at høre.

Du kan også skrive en hilsen, der fortæller noget om den oplevelse, du giver hende. Giver du hende et madkursus, kan du skrive tak for alt den gode mad, hun har lavet til dig i tidens løb og som hilsen på gavekortet med et spaophold, kan du fortælle hende, at det nu er din tur til at forkæle hende på samme måde, som hun altid har forkælet dig.

Det vigtigste at huske, når du skal skrive et mors dag kort, er at skrive noget lige fra hjertet. Noget, der giver mening for dig og relationen mellem dig og din mor. Det behøver ikke at være så fancy, og så længe du får sagt glædelig mors dag til hende, betyder det ikke så meget på hvilken måde, du får sagt det.

Har du brug for hjælp til at finde gaveideer til mors dag?

Har du svært ved at bestemme dig for, hvilken oplevelse du skal give i gave til din mor? Bare rolig. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde den perfekte mors dags gave.

Hvis du sender os en mail på info@duglemmerdetaldrig.dk med lidt informationer om din mor, så vil vi efter bedste evne finde gode mors dags gaveideer og oplevelser til hende. Du kan også vælge at gå til forsiden for at få noget mere inspiration. På forsiden har vi samlet alle vores oplevelser i en stor oversigt, så du i ro og mag kan lede efter den helt rigtige gave til din mor.

Det åbne gavekort kan være løsningen

Vil du hellere lade din mor bestemme, hvilken oplevelse hun skal prøve? Så kan du give hende et åbent gavekort til DuGlemmerDetAldrigs oplevelser på et valgfrit beløb. På den måde giver du hende frit slag på alle hylder til at vælge den bedste oplevelse for hende.

Du kan læse mere om det åbne gavekort ved at klikke her.

Hvis nu årets morsdagsgave skal byttes

Du har uden tvivl brugt lang tid på at finde de bedste idéer til mors dag frem, så mor har fået den bedste dag, hun kunne ønske sig. Selvom du har gjort dig umage og nøje udvalgt en morsdagsgave til hende, er det jo ikke sikkert, at mor synes, at den gave passer til den mortype, hun er. Måske havde du glemt hendes højdeskræk, da du købte svæveflyvning? Eller måske er hun bare meget mere til en tur i en helikopter. Der kan være mange grunde til, at hun vil bytte oplevelsen.

Heldigvis er det ikke noget problem, for når du køber en gave hos DuGlemmerDetAldrig, skal du huske, at du altid har:

14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

Hvis du har spørgsmål, mangler flere gaveidéer til mors dag eller noget helt tredje, kan du altid skrive til os på info@duglemmerdetaldrig.dk, så skal vi nok hjælpe dig videre.

Rigtig glædelig mors dag!