Weekendophold for 2 – 10 gode tilbud


i Ophold

tilbud på alter meierhof

Er du på udkig efter et skønt weekendophold for to?

Som du nok allerede har set, så findes der virkelig mange gode bud på hoteller, kroer og slotte, der tilbyder weekendophold. Det kan naturligvis være svært at vælge. Især hvis du ikke rigtig ved, hvad du skal kigge efter, når du gerne vil finde det bedste ophold for dig og din partner.

For at gøre det hele nemmere for dig, har jeg her fundet 10 af de bedste weekendophold for 2 ved at søge internettet tyndt for anmeldelser, beretninger og vurderinger fra tidligere gæster. 8 af opholdene foregår i Danmark (det ene på en tidevandsø). De resterende 2 foregår i henholdsvis Tyskland og Nordfrankrig. Læs med her og find et skønt ophold, du og din partner kan nyde sammen!


Tag gerne et kig på vores udvalg

Hos DuGlemmerDetAldrig tilbyder vi weekendophold med gourmet, spa, wellness osv. Her på siden har jeg ikke inkluderet ALLE vores ophold. Derfor anbefaler jeg, at du tjekker vores opholdskategori, hvis du gerne vil se så stort et udvalg og så mange weekendophold tilbud som muligt.

Se alle vores tilbud på weekendophold her


 

Agerskov Kro og Hotel – Agerskov

Du går aldrig sulten fra bordet på Agerskov Kro og Hotel.

Adresse: Hovedgaden 3, 6534 Agerskov

I Agerskov i Sønderjylland ligger Agerskov Kro og Hotel. En kro som har en historie, der går længere tilbage end 1775. Siden 1976 har værtsparret Bodil og Peter Otte drevet den charmerende kro. Værtsparret har bl.a. sørget for at renovere store dele af kroen og bygget nye, store værelser og luksuslejligheder, så det i dag har de bedste rammer for et godt og afslappende weekendophold.

En af de helt store grunde til at besøge Agerskov Kro og Hotel, det er kroens køkken, der styres af ”kromanden”. I køkkenet laver de alt fra det mest raffinerede franske køkken til danske lokalretter. Agerskov Kro og Hotel er især kendt for deres store ta’ selv bord (buffet), der følges op af musik og dans til over midnat. Er du til charmerende omgivelser og et meget venligt personale, så er dette weekendophold med dans et godt valg.

Vidste du godt? Kroens ældste privilegium (forret/særret til at drive kro) er udstedt i 1767.

Er du klar på et weekendophold for 2 på Agerskov Kro?

  • Book opholdet her.

 

Hotel Alter Meierhof – Flensborg, Tyskland

Alter Meierhof er en af de lækreste hoteller, du kan finde i Nordtyskland.

Adresse: Uferstrasse 1, 24960 Glücksburg (Ostsee), Flensborg, Tyskland

Som du nok allerede ved, så er Tyskland kendt for at have nogle af de bedste spa- og wellnessophold i Europa – og Alter Meierhof er ingen undtagelse. Hotel Alter Meierhof er et 5-stjernet superior hotel, der ligger helt ned til Flensborg Fjord. Hotellet er især kendt for det enorme 1400 m2 spaområde, der bl.a. byder på original, tyrkisk hamam.

Hø-aromabad, finsk sauna og indisk oliemassage

Et weekendophold på Hotel Alter Meierhof står uden tvivl på min ”bucket list”. Da jeg i forvejen elsker spa- og wellness ophold, så bliver jeg simpelthen nødt til at prøve kræfter med Alter Meierhof. Lysten til et ophold på hotellet blev bestemt ikke mindre, da jeg læste om spaområdet (Hof-Therme). Her kan du bl.a. prøve: Hø-aromabad, finsk sauna, indisk oliemassage, svømme i indendørs- og udendørs pool og meget mere. Derudover kan hotellet prale med at have en restaurant (Meierei Dirk Luther) med hele to Michelin stjerner.

Noget, som også tiltaler mig meget ved hotellet, er beliggenheden. Flensborg er nemlig en by, der byder på en masse spændende oplevelser. I byen kan du for eksempel prøve rom- og vinsmagning, sejlads på Flensborg Fjord eller shoppe i centrum, til dankortet bliver rødglødende. Og så tager det jo heller ikke så lang tid at køre til Flensborg fra Danmark – og det er en stor fordel i mine øjne.

Vidste du godt? Hotellet har en udendørs pool med udsigt ud over fjorden.

Er du frisk på et tysk wellness-eventyr?

  • Book dit ophold på Hotel Alter Meierhof her.

 

Comwell Kellers Park – Børkop

På Comwell Kellers Park får du lækker spa og verdens bedste espresso martini ifølge mig.

Adresse: H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop

I foråret besøgte min kæreste og jeg Comwell Kellers Park i Børkop – og hvilken fornøjelse. Her får du et lækkert weekendophold for 2, hvor afslapning, wellness, luksus, god mad og ikke mindst hygge er i højsædet.

Noget, som overraskede mig meget ved opholdet på Comwell Kellers Park, det var placeringen. Hotellet ligger i et naturskønt område med få minutters gang til Brejning Lystbådehavn. Placeringen, kombineret med de flotte værelser, den gode mad og det behagelige spaområde, er noget, som får mig til at anbefale weekendopholdet til alle med lyst til velvære og forkælelse. Hvis du gerne vil have en bedre fornemmelse af, hvordan et ophold på Comwell Kellers Park er, så tjek lige videoen herunder.

Vidste du godt? Der findes en mandlig tjener på Comwell Kellers Park, der laver den BEDSTE espresso martini.

 


Hotel Thinggaard fortjener også en anbefaling

I december 2016 besøgte min kæreste og jeg Hotel Thinggaard. Et hotel, der især er kendt for dets gode restaurant. Vi havde så god en oplevelse på Hotel Thinggaard, at det selvfølgelig også skal nævnes her på siden. Hvis du gerne vil læse mere om Hotel Thinggaard, så har jeg skrevet en beretning af opholdet. Den kan du læse her.

Det samme gør Hjorths Hotel

Hjorts Hotel er et hyggeligt badehotel, som du finder et kvarters kørsel fra Skagen centrum. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser, tæt på vandremilen Råbjerg Mile, og kun 600 meter fra Vesterhavet.

 


 

Ruths Hotel – Skagen

Sommer i Skagen opleves bedst på Ruths Hotel.

Adresse: Hans Ruths Vej 1, 9990 Skagen

Det bliver næppe mere idyllisk og dansk end, hvis du tager turen til Gl. Skagen og indlogerer dig på Ruths Hotel. Det gamle badehotel gemmer på mange historier og anekdoter, for hotellet har ligget i byen i mere end 100 år, og stedet er i dag lige så populært, som det var, da det blev grundlagt.

Et moderne hotel i historiske rammer

Ruths Hotel har gennemgået en stor modernisering, og opfylder i dag alle de krav, man kan stille til et hotel, og kan blandt andet fremvise en spaafdeling med sauna, dampbad og opvarmet terapibassin. I restauranten finder du nogle af landets dygtigste kokke og flere af de kokke, der gennem tiden har stået i spidsen for maden på Ruths Hotel, kan i dag fremvise både en og to michelinstjerner.

Et badehotel ligger tæt på stranden, og det gør Ruths Hotel jo selvfølgelig også, så får du lyst til at gå en tur langs vandet, kan du i løbet af kort tid gøre det. Du kan også tage den korte tur ind til Skagen, som er en hyggelig lille by, hvor du kan gå på opdagelse i butikkerne og på museerne eller blot slå dig ned på en hyggeligt plet for at drikke en kop kaffe eller spise en vaffelis.

Vidste du godt? I sommermånederne mødes gæsterne fra Ruths Hotel på solnedgangspladsen for at klappe af solen, når den går ned?

 

Stammershalle Badehotel – Bornholm

Solskinsøen byder på smukke naturoplevelser og god mad tæt på havet.

Adresse: Sdr. Strandvej 128, Stammershalle, 3760 Gudhjem

Hvis du, ligesom jeg, godt kan lide havudsigt og god mad, så er Stammershalle Badehotel et meget godt sted at tage på weekendophold. Det er et nyrenoveret badehotel, der giver havudsigt til Østersøen mod Christiansø.

Gastronomi på højt niveau

Mathias Sejer Sørensen (har haft sin læretid hos Francis Cardenau på Le Sommelier) er køkkenchef, og det er lig med et menukort, der er baseret på det bornholmske spisekammer – med inspiration fra det franske køkken. Dessertchefen er Andrea Aguirre som er uddannet i Canada. Et makkerpar som laver gourmetmad af meget høj kvalitet.

Jeg er især vild med Stammershalle Badehotel pga. placeringen. Hotellet ligger på strækningen mellem Gudhjem og Tejn. Denne placering giver adgang til en masse spændende oplevelser, heriblandt Helligdomsklipperne, Døndalevandfaldet og klippehulerne ved Hammerknuden. Du kan altså tage på et skønt weekendophold på Bornholm med mulighed for en masse oplevelser.

Vidste du godt? Hotellet blev oprindeligt bygget på klippegrund som et kurhotel i 1911.

Er du i tvivl, om Stammershalle Badehotel er noget for dig? Læs anmeldelser af opholdet på tripadvisor. Jeg kan allerede nu afsløre, at de får mange fremragende anmeldelser.

 

Hotel Frederiksminde – Præstø

På Hotel Frederiksminde serverer de mad på michelin-niveau.

Adresse: Klosternakken 8, 4720 Præstø

Hvis du er på jagt efter et weekendophold, hvor den gode mad er i fokus, så skal du besøge Hotel Frederiksminde. Hotellet er nemlig meget kendt for sin gourmetmad og deres kok Jonas Mikkelsen, som faktisk er blevet belønnet med en michelinstjerne til hotellets restaurant.

Mange forbinder Hotel Frederiksminde med et ”rigtigt” badehotel: Kombinationen af ældre pavilloner med stribet tapet og Præstø Fjord danner rammerne for et unikt ophold i det sydsjællandske. Når jeg ser billeder af hotellet og gourmetmaden, så får jeg lyst til at slå et smut forbi!

Hvis du synes, at hotellet virker bekendt, så er det med stor sandsynlighed, fordi du har set TV2’s madprogram ”Cecilie & Madklubben”. Det er nemlig filmet på Hotel Frederiksminde.

Vidste du godt? Hotel Frederiksminde fik sin første Michelin stjerne d. 24. februar 2016.

Vil du gerne vide, hvad tidligere gæster synes om Hotel Frederiksminde og deres weekendophold?tripadvisor kan du læse over 100 anmeldelser af hotellet.

 

Dragsholm Slot – Hørve

Dragsholm Slot har deres eget spøgelse. Læs historien om spøgelset Celestine her.

Adresse: Dragsholm Allé, 4534 Hørve

Dragsholm Slot stammer fra middelalderen og har ligget i Odsherred ud til Sejerøbugten i mere end 800 år. For en person som mig, der interesserer sig for historie, er Dragsholm Slot et meget godt bud på mit næste weekendophold – jeg er vild med ophold i historiske omgivelser. Dog behøver du ikke at være historieinteresseret for at tage på ophold på Dragsholm Slot. For slottet byder på meget mere end middelalderfortællinger.

Dragsholm Slot er bl.a. kendt for dets eminente køkken ledet af Claus Henriksen. Claus Henriksen betegnes som en af landets bedste kokke, når det gælder nordisk mad. Han er især dygtig til at bruge det ”grønne” i madlavningen, herunder asparges og kartofler – og det er i øvrigt noget, som vil falde i ekstra god jord for dig, som er vegetar. Derudover er slottet placeret i et naturskønt område (Danmarks første og eneste UNESCO-udnævnte Geopark). Et område, der giver de bedste forudsætninger for at komme helt ned i tempo.

På Dragsholm Slots instagram og Facebook kan du se en masse billeder og læse mange historier fra slottes dagligdag. Et meget spændende indblik, hvis du spørger mig.

Vidste du godt? Afsnittet ved navn “Bedragsholmslot” fra komedieserien KLOVN foregår på Dragsholm Slot.

 

Hattonchâtel Château – Vigneulles-les-Hattonchatel, Nordfrankrig

Der er ikke langt til Paris fra Hattonchâtel Château, hvis du får lyst til at besøge Frankrigs hovedstad.

Adresse: 3 Bis Rue De Chateau, Vigneulles-lés-Hattonchâtel, France 55210

I 2010 sad jeg en aften og så TV2-programmet ”Stjernerne på slottet”. Det var faktisk ikke ”stjernerne”, som fangede min interesse (hvilket ellers var meningen), men derimod det meget smukke og charmerende, franske slot, der dannede rammerne for programmet. Slottet, jeg taler om, er Hattonchâtel Château. Et slot, som tilbyder weekendophold i tårnværelse eller slotssuite og med mulighed for gourmetmenuer og vinsmagning.

Hattonchâtel Château blev bygget i det 9. Århundrende af Hatton – en biskop fra Verdun. Slottet er placeret på en bjergryg med udsigt over dalen ved la Woëvre. Under første verdenskrig blev slottet ødelagt. Amerikaneren Lady Belle Skinner fra Holyoke (Massachusetts) købte de faldefærdige ruiner og genopbyggede slottet i 1920’erne. I dag bliver Hattonchâtel Château brugt som romantisk feriehotel.

Er det ikke bøvlet at tage på et weekendophold i Frankrig? Nej overhovedet ikke! Det tager ca. 8 timer at køre fra den danske grænse til slottet. Alternativet er at flyve til Luxembourg og leje en bil. Kørslen fra Luxembourg vil tage i omegnen af en time og 15 minutter.

Vidste du godt? Det tager kun to timer at køre til Paris fra slottet.

 

Ophold på Mandø – Mandø

Mandø byder på mange naturoplevelser.

Hvis du leder efter et weekendophold, der er meget tæt på naturen, så behøver du ikke at lede længere. Et ophold på Mandø arrangeret af Mandø Event giver dig en weekend fyldt med natur og oplevelser langs Vadehavet. Der er tale om en lille tidevandsø som fylder 8 km2. Mandø er næsten uberørt af turister, da tidevandet gør det umuligt at få trafikal forbindelse til øen, når der er højvande.

Selvom Mandø godt kan lyde en smule kedeligt med sine kun 8 km2, så skal du ikke tage fejl af øen. Den er nemlig fyldt med oplevelser. Og det er en af grundene til, at jeg har valgt at tage weekendopholdet med på denne liste. På Mandø kan du for eksempel opleve sælsafari med hestevogn, smage på lokale råvarer og få en guidet tur i Mandø By.

Hvis jeg må komme med et godt tip: Tag dit kamera med! Der er rig mulighed for at komme helt tæt på sælerne og få taget nogle super gode billeder. En kikkert er også værd at pakke i tasken.

Vidste du godt? Vadehavet befinder sig på UNESCO’s Verdensarvsliste.

 

Hotel Vejlefjord – Stouby

Hotel Vejlefjord har vundet mange priser for deres spaafdeling.

Adresse: Sanatorievej 26, 7140 Stouby

Forrige år gav jeg mine forældre et spaophold på Hotel Vejlefjord i julegave. De er normalt ikke så gode til selv at komme af sted på ophold og lignende, så jeg tænkte, at jeg hellere måtte hjælpe dem lidt på vej. Og det blev de meget glade for! Da de kom hjem fra opholdet, var de fyldt med energi og overskud og fortalte i rosende vendinger om, hvor dejligt Hotel Vejlefjord havde været.

Thalasso Spa og Termiske Bade

Hotel Vejlefjord er et oplagt sted at tage på weekendophold, hvis du godt kan lide luksuriøse omgivelser og samtidig trænger til at slappe af med velvære og god mad. Hotellet byder på en af Danmarks flotteste spaområder, hvis du spørger mig. I spaområdet kan du bl.a. prøve De Termiske Bade, Thalasso Spa og ikke mindst det meget populære Saunagus.

Netop Saunagusen var mine forældre meget begejstrede for. Her sidder du i en varm (læs: meget varm) sauna, hvor en form for ”instruktør” hælder æteriske olier på de glødende kul samtidig med, at han/hun forklarer om olierne. Efter en tur i Saunagus er din hud blevet blød som en barnenumse, og du har svedt en masse affaldsstoffer ud af kroppen. Velvære med stort V.

Vidste du godt? Læge Chr. Saugman grundlagde i 1895 Danmarks første sanatorium for brystsyge. Det, vi i dag kender som Hotel Vejlefjord.

 

Henne Kirkeby Kro – Henne

Der er mange fyrtårne på Vestkysten. Henne Kirkeby Kro er et gastronomisk fyrtårn, du ikke må snyde dig selv for at lægge vejen forbi.

Adresse: Strandvejen 234, 6854 Henne

Helt ude vestpå finder du Henne Kirkeby Kro. Da jeg læste om kroen (i forbindelse med research til dette indlæg), fandt jeg meget hurtigt ud af, at folk især besøger Henne Kirkeby Kro pga. den fabelagtigt gode mad. Paul Cunningham er køkkenchef, og ham der sørger for, at du og jeg har lyst til at komme tilbage til kroen efter at have smagt på hans mad. Paul Cunningham er især kendt for sin tilberedning af fisk, der bærer præg af en enkelt og raffineret stil.

Vælger du at tage på weekendophold på Henne Kirkeby Kro, skal du ikke forvente lave priser og middelmådig service. Et ophold på kroen har en forholdsvis høj pris, men der er ingen tvivl om, at prisen og kvaliteten hænger sammen. Så forvent et overdådigt ophold på Henne Kirkeby Kro.

Vidste du godt? Henne Kirkeby Kro har sin egen helikopterlandingsplads.

 

3 ekstra weekendophold – Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad byder på afslapning i Orangeriet og ved poolen.

Adresse: Havsbadsallén 2A, 311 42 Falkenberg

På den svenske vestkyst kun 2 ½ times kørsel fra København finder du Falkenberg Strandbad, der er et af de bedste spahoteller i Sverige. Falkenberg Strandbad har en forrygende udsigt over havet, for det ligger nemlig på Skrea Strand, så du kan begynde din morgen med en svømmetur i havet, hvis du har lyst til det. Du kan selvfølgelig også bare nøjes med at gå en tur langs stranden, lytte til bølgerne og nyde udsigten, hvis det passer mere til dit temperament, men faktisk behøver du slet ikke at bevæge dig udenfor, for spaområdet på Falkenberg Strandbad er i en liga for sig.

Afslapning i lækre omgivelser

Sagt med andre ord: det er slet ikke sikkert, du får lyst til at bevæge dig uden for spaområdet, med mindre du skal sove på værelset eller spise i restauranten. I spaområdet finder du noget så eksotisk som en champagnepool, der er opvarmet til 38 grader, men også forskellige andre bade og en sauna – med udsigt over havet, så du ikke går glip af viewet.

Du kan slappe af i spaloungen eller i Orangeriet, hvor du også kan bestille en cocktail i baren eller bare læne dig tilbage og få en lille lur eller læse et magasin, mens ilden i pejsen sætter stemningen.

Vidste du godt? Falkenberg Strandbad er drevet af ejerne af Ystad Saltsjöbad.

Trænger du til et spaophold?

  • Book dit ophold på Falkenberg Strandbad her.

 

Ystad Saltsjöbad – Malmø

Turen fra København til Ystad Saltsjöbad tager under 1 time.

Adresse: Saltsjöbadsvägen 15, 271 39, Ystad, Sverige

Der er ikke langt til stranden fra Ystad Salsjöbad. Faktisk er der kun 300 meter fra hotellets indgang, til du står på stranden med udsigt over Øresund. Er du vild med at bade i havet, så skal du næsten tage en svømmetur i bølgerne, før du går tilbage til hotellet, hvor der venter en ret fantastisk spaafdeling. Her kan du altså hurtigt bruge et par timer, og når du trænger til en pause fra pools, sauna og behandlinger, kan du slappe af i loungen med udsigt over havet.

Slå dig ned foran pejsen, bestil noget koldt at drikke og brug tiden på at læse eller sniksnakke. På Ystad Saltsjöbad finder du flere restauranter, hvor du kan få stillet din sult. Trænger du til en sjus inden sengetid eller en pre-dinner-cocktail, så kan du få det i baren.

Vidste du godt? Ystad Saltsjöbad blev opført for 110 år siden.

Har du brug for et afslappende weekendophold i Sverige?

  • Book dit ophold på Ystad Saltsjöbad her.

 

Marienlyst Strandhotel – Helsingør

På Marienlyst Strandhotel har du udsigt over Øresund og til Kronborg Slot fra alle afkroge.

Adresse: Ndr. Strandvej 2, 3000 Helsingør

Marienlyst Strandhotel ligger i strandkanten med udsigt til Kronborg Slot og Øresund. Her har det ligget siden 1861, hvor folk fra hele verden har været på weekendophold. Strandhotellet har gennemgået en større renovering, der både har imødekommet moderne behov og taget forbehold for stedets lange historie. På Marienlyst Strandhotel kan du bruge tid i spaafdelingen, nyde udsigten fra jacuzzien på spaterrassen eller få varmen i saunaen, der har udsigt over havet.

Når sulten melder sig, synes jeg, at du skal spise i en af restauranterne på strandhotellet. I Salon Marienlyst kan du for eksempel spise din morgenmad med udsigt over Øresund, hvorimod Brassie 1861 egner sig godt til en lækker frokost eller en let aftensmad.

Vidste du godt? Den russiske zar har spist frokost på Marienlyst Strandhotel.

Vil du opleve det historiske strandhotel?

  • Book dit ophold på Marienlyst Strandhotel her.

 

Kom lidt væk fra hverdagen med et weekendophold

Katja Hestbek Dethlefsen - Lubker_spa_6_Valentine

Kom ned i gear med et weekendophold.

Jeg anbefaler alle, som er kørt lidt fast i dagligdagen at tage på et weekendophold. Et ophold fra for eksempel fredag til søndag er en perfekt måde at koble- og stresse af på. Du kommer lidt væk hjemmefra og får tankerne ført over på noget andet. Uanset om du er en hårdtarbejdende bankmand, flittig studerende eller noget helt tredje, så er det sundt at få brudt lidt med den travle hverdag.

Derudover er der rig mulighed for at nyde hinandens selskab. Mange, inkl. mig selv, tager på weekendophold for at styrke forholdet – og selvfølgelig for at blive en god oplevelse rigere.

 

Tip: Giv et weekendophold som gave

Som du læste tidligere gav jeg mine forældre et weekendophold på Hotel Vejlefjord. Jeg gav dem opholdet til juleaften i form af et gavekort, så de selv kunne bestemme, hvornår de ville af sted på tur – og det var de meget glade for. På den måde havde de frihed til at planlægge opholdet efter deres kalender.

Weekendophold som gavekort er IKKE en kedelig gave

gaveæske

Giv et weekendophold som gave i en smart gaveæske med Peter Beier chokolade.

Læs mere her

Tit og ofte forbindes gavekort med en lidt kedelig gave at give – sådan har jeg det i hvert fald selv. Men jeg har fundet ud af, at det 100% handler om indholdet af gavekortet i forhold til, om det er kedeligt eller ej. Så jeg synes ikke, du skal være nervøs for at give et ophold som gave. Opholdet vil helt sikkert falde i god jord hos gavemodtageren – især når han eller hun finder ud af, hvad der venter!

 Pffff! Du kan få gavekortet i en flot og indbydende gaveæske med chokolade i!

Hvis du også kunne tænke dig at give et luksus weekendophold som et gavekort til en eller flere, du holder af, så kan du hurtigt og nemt bestille via DuGlemmerDetAldrig.dk.

 

Kender du flere gode tilbud på weekendophold for 2?

Hvis du kender til flere tilbud og forslag til weekendophold fra ind- og udland, som bør nævnes her, så er du meget velkommen til at dele dem i kommentarfeltet herunder. Ellers er du velkommen til at læse mere om:

 

Weekendophold for 2 – 10 gode tilbud
4.5 (90%) 2 votes

Mit navn er Simon, og jeg er marketing-troldmand hos DuGlemmerDetAldrig.dk. Jeg er stor fan af oplevelser. Især dem der inkluderer adrenalin, outdoor, wellness og selvfølgelig cykling som den "cykelfreak" jeg er!