Venindehygge – 10 gode idéer


i Inspiration

Det er tid til at mødes med pigerne til venindehygge, men hvad skal I egentlig lave? Drikke kaffe, snakke, se film? Det er jo ofte det, man ender med at lave, så måske er det faktisk tid til at komme ud for at opleve noget helt nyt sammen.

Vi har samlet 10 idéer til venindehygge, så I kan få ny inspiration til, hvad I skal lave næste gang, at I skal være sammen. For selvom det er hyggeligt at mødes bare for at snakke, er det altså også ret fedt at ses for at lave noget, I aldrig har prøvet før.

Få alle idéerne til venindehygge her i indlægget.

 

10 gode idéer til venindehygge

Man keder sig aldrig med sine veninder.

Man keder sig aldrig sammen med sine veninder, men derfor kan det alligevel være godt med ny inspiration til, hvad man kan lave, når pigerne skal mødes.

Derfor har vi samlet 10 idéer til venindehygge i Aarhus, Odense, København og mange andre byer i Danmark, så I kan få en masse gode oplevelser sammen. Vi har fundet et stort udvalg af forskellige ting, I kan lave, så hvad enten det skal være venindehygge på budget, med mad, med musik eller noget helt fjerde, kan I helt sikkert finde ny inspiration.

I kan tjekke alle idéerne ud herunder.

 

1. Spis en lækker brunch

Venindehygge i Aarhus eller København kan begynde med en brunch.

Der er friskbrygget kaffe på bordet, godt brød, frugt, måske et blødkogt æg og en skål med granola. En sprød croissant ligger også på tallerkenen, og glasset er fyldt med friskpresset juice. At mødes for at spise brunch med veninderne er den bedste måde at begynde på. Så kommer dagen nemlig stille og roligt i gang med sniksnak i ægte venindestil.

 

Læs mere

 

2. Selvforkælelse til en spadag

En spadag er en klassiker, når du skal finde på idéer til venindehygge.

En lækker massage får skuldrene til at sænke sig, en ansigtsbehandling får ansigtet til at gløde igen og en fodbehandling føles (næsten) bedre end et par nye sko. Til en spadag er der god tid til, at dig og veninderne kan forkæle jer selv med lækre behandlinger og varme bade samtidig med, at der bliver masser af tid til at samle op på både stort og småt.

 

Læs mere

 

3. Venindehygge med mad & vin

Inviter til venindehygge med mad eller tag af sted på et madkursus sammen.

Når pigerne er inviteret til venindehygge med mad, vin og afslapning gælder det om at finde på noget, der både er lækkert og nemt. I stedet for, at én af jer skal bruge hele aftenen i køkkenet, kan I tage på et madkursus sammen og i fællesskab lave en lækker middag. Det er en super hyggelig måde at være sammen på og med den rigtige vejledning fra kokken aftenen igennem, kan I være helt sikre på, at middagen bliver lige som den skal være.

 

Læs mere

 

4. Få de gode pladser i hjemmebiografen

En tur i hjemmebiografen er perfekt sidst på måneden.

Det behøver ikke at være dyrt at samle alle pigerne til et par timers hygge, og særligt sidst på måneden kan der blive brug for at et par gode idéer til venindehygge på budget. En mulighed er at tage en tur i hjemmebiografen. Bland en stor pose slik, lav popcorn, find de bløde tæpper frem og sæt jeres yndlingsfilm på – så er der dømt kvalitetstid med veninderne.

 

LÆS OGSÅ: Keder I jer? Det skal du lave med din veninde

 

5. Tag på kaffekursus

Kaffe & venindehygge passer perfekt sammen.

I behøver jo ikke at mødes på jeres stamcafé for at drikke kaffe. Gør I? I både Aarhus, Odense, København og flere andre steder kan I nemlig tage på kaffekursus og lære, hvordan I brygger en god kop kaffe – med mælkeskum selvfølgelig. Det kan jo endda være, at jeres yndlingscafé er en af de steder, der faktisk afholder kaffekursus.

 

Læs mere

 

6. Pak tasken til glamping

Tag af sted på luksuscamping i en weekend.

Glem alt om hårde liggeunderlag og kolde soveposer – glamping er nemlig luksuscamping! Her kan I overnatte i den smukkeste natur uden at gå på kompromis med komforten, for det er rent faktisk en dejlig blød seng, I skal sove i. Det eneste I skal huske, er nogle lækre snacks til venindehygge, men så er I også klar til at tage på glamping.

 

Læs mere

 

LÆS OGSÅ: Glamping – Hvad er det?

 

7. Venindehygge til champagne- & macaronsmagning

Macarons er gode snacks til venindehygge.

I kender helt sikkert godt de små macarons, der sender tankerne til Paris så snart, at man tager en bid af dem. Er der ikke lige tid til en tur til Paris med pigerne, kan I nøjes med at planlægge en omgang venindehygge i København med en champagne- og macaronsmagning. Det er næsten som at være i byernes by, og hvad mere kan man egentlig ønske sig?

 

Læs mere

 

8. Prøv keramikmaling

Hop med på trenden & mal jeres egen keramik.

I kan helt selv sætte jeres personlige præg på porcelænet, når I tager til keramikmaling. Det er nemlig kun fantasien, som sætter grænser for, hvad der kan males på kopper, skåle, tallerkener, vaser – og mange andre ting. Så er I klar til at finde jeres indre kunstnere frem, er det tid til at samle pigerne til venindehygge og keramikmaling.

 

LÆS OGSÅ: Hygge med veninderne – Prøv maling & drinks

 

9. Lær at lave lækre cocktails

Hvem er bartender i venindeflokken?

Hvem af jer står for at lave cocktails, når I tager en aften i byen? Med mindre i alle sammen er vant til at mikse cocktails, der begejstrer alle i venindeflokken, er et cocktailkursus en perfekt måde at samle pigerne på. Her lærer en professionel bartender jer, hvordan I laver både klassiske og moderne cocktails. Så efter et kursus her er det slut med at servere cocktails, som enten er alt for stærke eller slet ikke smager af noget.

 

Læs mere

 

10. Tag til koncert

Så skal der synges med!

God musik er altid en god idé! Har I et band eller en kunstner, som I altid lytter til, når I er sammen, er det oplagt at tage af sted til en koncert. Så kan I få lov til at skråle med på alle jeres favoritnumre og måske endda danse videre natten lang, når koncerten slutter. Det bestemmer I nemlig helt selv.

 

Få flere idéer til venindehygge

Det er altid dejligt at se pigerne til venindehygge.

Det er altid hyggeligt at mødes med veninderne, og ofte er det slet ikke nødvendigt at planlægge en masse oplevelser før, man mødes. Tiden flyver af sted alligevel, og før man har set sig om, er der gået flere timer, hvor snakken bare har flydt. Sådan er det med gode veninder. Der er altid noget at snakke om.

Men selvom der altid er noget at snakke om, kan det nu også være fedt at komme ud af de vante rammer for at opleve noget sammen. Det er nemlig gennem oplevelser, at I lærer hinanden endnu bedre at kende og bliver endnu tættere. De fælles minder er nemlig dem, der har gjort jer til de veninder, I er i dag.

Derfor har vi lavet listen her til jer, og vi håber, at I har fundet et par idéer, I har lyst til at prøve, når I skal mødes til venindehygge næste gang. Har I stadigvæk brug for lidt inspiration, har vi heldigvis flere gode idéer til jer, og I kan se hele vores udvalg af oplevelser herunder.

 

Se alle idéer til venindehygge

 

Avatar