Spaophold i Tyskland – 7 favoritter


i Ophold, Spa

tilbud på alter meierhof

Leder du efter et lækkert spaophold i Tyskland? 

En ting er spaophold i Danmark. Det er altid lækkert. Men et spaophold i Tyskland er altså en af de der ting, som alle bør prøve bare én gang i deres liv. Det lyder måske ikke særlig specielt, men du kan godt glemme alt om curry würst og dåseøl uden pant – det ER virkelig wunderbar, om man så må sige, så for at hjælpe dig godt på vej får du her vores syv favorit spaophold i Tyskland.

 


Vil du have 10% rabat på spaophold i Tyskland?

Hos DuGlemmerDetAldrig kan vi tilbyde dig tyske spaophold. Disse ophold kan du få 10% rabat på (medmindre de er nedsatte i forvejen), hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 10% rabat på spaophold i Tyskland


 

Alter Meierhof – Et af de bedste spaophold i Tyskland

Adresse: Uferstraße 1, 24960 Glücksburg

Alter Meierhof er vores klare favorit spaophold i Tyskland. Hotellet ligger lige ned til Flensborg Fjord, så du er også fri for at bruge urimeligt mange timer på transport, og du er oven i købet omringet af virkelig smuk natur på dit ophold. Nå, tilbage til hotellet. Det blev bygget i 1999, efter gården, som var på grunden før, brændte ned nogle år tidligere. I dag er det et virkelig lækkert hotel, hvor du både kan forkæle sanserne og smagsløgene.

Der er ca. 55 værelser på hotellet, som alle er indrettet med det samme mål: at få dig til at føle dig hjemme og slappe af. Der er bløde dyner, smuk egetræsparket og den fineste udsigt ud over enten fjorden eller skoven. Når I er kommet til rette på værelset, kan I iføre jer den lækre morgenkåbe og tøflerne og smutte ned i den allervigtigste afdeling på hotellet: Spaområdet. Det er over 1.400 m² stort og indrettet med inspiration fra Orienten og der er både et Rasul bad, tyrkisk hamam såvel som den klassiske, finske sauna. Som om det ikke var nok allerede, så råder hotellet også over restauranten Meierei Dirk Luther, som har ikke mindre end to Michelin-stjerner.

Hvis du er klar til den ultimative forkælelse, kan du finde dit ophold her.

Ikke helt sikker? Så læs lige Gastromands anmeldelse af hotellet her eller se videoen af hotellet herunder.

 

Schloß Elmau

Adresse: In Elmau 2, 82493 Krün

Egentlig er Schloß Elmau mere et resort, end det er et spahotel. Det består af en række smukke hytter i bedste alpe-stil, men vigtigst af alt de to fem-stjernede hoteller, Hideaway og Retreat. Det blev oprindeligt bygget omkring 1915 og var tiltænkt som et kulturelt “pusterum”, hvor man kunne slippe væk fra hverdagen og ind til livets kerne. Der er stadig en del kulturelle begivenheder i dag, både af de mere personlige såsom yoga, sport osv., men også de større kulturelle begivenheder såsom koncerter og foredrag. Den største må dog være G7 topmødet i 2015, som blev afholdt på Schloß Elmau.

Resortet har efterhånden vundet så mange priser, at det ville være svært at remse dem alle op, men én ting er sikkert; hvis du leder efter et spaophold i Tyskland, bør du kraftigt overveje Schloß Elmau. Hvert hotel har sin egen spaafdeling, og på Hideaway finder du for eksempel det autentiske og hyggelige “Badehaus” eller Nature Spa, hvor du kan nyde den fineste kombination af natur og wellness.

Om aftenen kan I nyde en dejlig middag i en af de ti restauranter på resortet – her er i øvrigt også en Michelin-restaurant – inden I går til ro i de fineste, lyse værelser med håndlavede tæpper, kinesiske antikviteter og ekstrastore senge (de er vigtige at fremhæve).

Du kan læse mere om dit drømmeophold og booke det lige her.

Hvis du ikke er helt solgt endnu, så læs lige Daily Mails anmeldelse her, eller The Telegraphs her.

 

Hotel des Nordens

Adresse: Alte Zollstrasse 44, D-24955 Harrislee

Hotel des Nordens ligger lige godt 1 kilometer fra den dansk-tyske grænse, så den sniger sig lige akkurat med på listen over spaophold i Tyskland. Hotellet er kæmpestort og har hele 700 m2 opvarmet pool, som du kan svømme rundt i – både indendørs og udendørs. Derudover er der både infrarøde kabiner, fins sauna, dampbade og en såkaldt Bio-sauna til at opfylde jeres spa-behov. Når I er færdige med at plaske rundt og blive varmet igennem i saunaen, kan I smutte ud og få en skønhedsbehandling, der passer lige til dig – hvad enten det er massage eller Garra Rufa spa til fusserne. Trænger du til at lave noget aktivt, kan du i øvrigt vælge mellem både golf og de mange fitness faciliteter på hotellet, så der er noget for enhver.

Om aftenen kan I nyde en lækker middag i hotellets restaurant, hvor menuen er sammensat ud fra sæsonens råvarer og vælges på markedet dagligt, eller I kan snuppe en lækker cocktail i hotelbaren. Det er selvfølgelig oplagt lige at slå et smut forbi den meget nærliggende grænsebutik, Fleggaard og fylde bagagerummet på vej hjem.

Faktisk er Hotel des Nordens wellnessafdeling så lækker, at selv Hotel Fakkelgaarden på den anden side af grænsen sender sine gæster derhen.

 

A-ROSA Travemünde

Adresse: Außenallee 10, 23570 Lübeck-Travemünde

A-ROSA er en form for wellness hotelkæde – man kan måske sammenligne det lidt med Comwell i Danmark. De har fire hoteller, og i Lübeck ligger altså det lækreste, fineste wellnesshotel A-ROSA Travemünde. Hotellet ligger lige ud til Østersøen, og det giver dig ikke bare en rigtig smuk udsigt fra mange af værelserne, men også mulighed for en masse sport og aktiviteter på stranden. På hotellet har de hele 4.500 m² spaområde, som de kalder SPA-ROSA. Her finder du de klassiske wellnessfaciliteter, såsom sauna, dampbad osv. Men du finder også Tysklands største og mest moderne Thalasso-center, hvor det friske havvand, der dagligt pumpes ind fra Østersøen, bruges som en form for helende kropsterapi.

Når I er færdige i spaområdet, kan I nyde en lækker middag i en af hotellets tre restauranter – her finder i øvrigt også en Michelin-restaurant ved navn Buddenbrooks Restaurant – eller nuppe en hyggelig aften i en af de mange barer, inden I går til ro i de lækre Superior dobbeltværelser med udsigt til enten parken eller Østersøen.

Du kan booke dit ophold på det lækre hotel lige her.

Hvis du har brug for lidt ekstra informationer, så læs Børsen Pleasures anmeldelse her.

 

Hotel Birke

Adresse: Martenshofweg 2-8, D-24109 Kiel

Hotel Birke er et familieejet hotel, der ligger i Kiel, tæt ved vandet. Hotellet har en lang historie, og har siden 1957 været i familien Birkes hænder. Hotellet består af to bygninger; Hotel Birke, som er et traditionelt og hyggeligt hotel og Birke-Waldesruh, hvor der er fine ferielejligheder. Birke-Waldesruh er den ældste af de to bygninger, og har i øvrigt tidligere været kaldt pandekagekroen – opkaldt efter den kogekone, der arbejdede der, og som var berømt for at kunne kaste pandekager højt op i luften, når de skulle vendes. Og netop maden er stadig en stor del af Hotel Birke – de er nemlig medstiftere af en forening, der arbejder for at at promovere produktionen og anvendelsen af regionale fødevarer. De har taget samme respekt for råvarerne med sig ind i wellness-afdelingen, og bruger kun naturlige og økologiske produkter i behandlingerne. Alt sammen for at sikre, at du får en autentisk og imponerende oplevelse, når du slapper af i de mange forskellige dampbad og saunaer eller nyder en lækker kropsbehandling.

Trænger I til at komme ud og opleve området, er medarbejderne på Hotel Birke meget søde til at hjælpe med at booke f.eks. en båd eller surfbræt eller finde billetter til forskellige arrangementer i byen.

 

Gør det nemt for dig selv og køb et samlet ophold for to dage med både middag, behandlinger og overnatning her.

Er du ikke helt sikker på, det skal være Hotel Birke? Så kan du måske få en bedre idé ved at læse tidligere gæsters anmeldelser her.

 

Hotel Jagdhof

Adresse: Putzgartenstr. 2, 94133 Röhrnbach

Spa Hotel Jagdhof ligger i den bayerske skov, og er faktisk det første hotel her, som er blevet tildelt 5 stjerner af det tyske hotel- og restaurantforbund. Det er lidt af en bedrift, men fuldt fortjent. Der er så mange forskellige wellness faciliteter, at vi ikke kan komme ind på dem alle her, men nogle enkle af dem er dog lige værd at fremhæve. For eksempel den store udendørs sø, som ligger lige midt i haven, og hvor du kan bade i helt naturligt vand, uden alle mulige kemikalier. Er du ikke lige i humør til at bade, kan du slappe af i en af solsengene eller hængesofaerne. Bagefter kan I tage et smut i det såkaldte Beauty Castle, hvor I bliver forkælet med forskellige former for massage og bade, eller koble af i den udendørs ‘Old Mill’ sauna.

Om aftenen, når I rigtig har fået ladet batterierne op, kan I nyde en 5-retters middag i en af hotellets 5 hyggelige restauranter, inden I går til ro i de smukke værelser. Værelserne er indrettet i varme farver og giver en hyggelig, men elegant stemning til det sydtyske hotel. Der er i øvrigt en lang række aktiviteter på og rundt om hotellet – for eksempel kan I følge glasvejen og besøge Spiegelaus glasværk, hvor I kan se de smukke glas blive til, eller I kan tage på vandretur, golfbanen eller hvad I nu har lyst til.

Er du klar til et fantastisk ophold på Bayerns første 5-stjernede spahotel? Du kan booke dit ophold lige her

Hvis du er skarp til tysk (eller god til at tyde Google Translate), så kan du læse Relax Guides beskrivelse her – de kårede i øvrigt hotellet til det bedste wellnesshotel i den bayerske skov.

Das Tegernsee

Adresse: Neureuthstraße 23, 83684 Tegernsee

Spahotellet Das Tegernsee har fået sit navn efter søen af samme navn, og ligger på en skråning med udsigt over Tegernsee. Hotellet består egentlig af fire “huse” i hver deres stil – vores favorit er Sengerschloss. Det er det smukkeste hus med fine stuklofte, parketgulve, romantiske lysekroner og lyse, indbydende værelser.

Fra hotellet har I den smukkeste panorama udsigt udover søen og de idylliske omgivelser fra hotellet, og fordi det ligger så højt oppe i alperne, er der næsten tre gange så mange solskinstimer deroppe sammenlignet med de lavere liggende landsbyer. Det er altså det helt oplagte sted at tage hen, hvis I vil slappe af, nyde naturen og finde den indre ro frem igen. I finder en lang række pools på hotellet, og en af de indendørs pools er forbundet med en opvarmet udendørs pool, hvor I kan nyde udsigten fra det varme vand. I kan også prøve en af de lækre behandlinger – for eksempel et Rhassoul bad, hvor huden eksfolieres med det naturlige ler.

Slut dagen af med en dejlig middag i en af de to restauranter, og snup en cocktail i Schlossbar eller en kold øl i den traditionelle og autentiske Biergarten.

Du kan læse mere og booke dit ophold på det smukke spahotel lige her

Hvis du skal bruge lidt til at lokke manden med, så kan du lige planlægge jeres ophold, så det passer sammen med Maseratis “Summer Tour” på hotellet.

 


 


Slip hverdagen med et spaophold i Tyskland

Et spaophold i Tyskland er den perfekte lille ferie – du er kommet til udlandet, men ikke så meget, at du skal bruge urimeligt lang tid på transport, og samtidig får du virkelig meget for pengene. Tyskland har en lang tradition inden for wellness, og nogle steder bliver wellnessophold faktisk ordineret af lægerne som en forebyggende behandling mod blandt andet stress. Det betyder altså, at de går virkelig meget op i deres spaophold, så du er sikret en god oplevelse hver gang.

Uanset om du virkelig trænger til et pusterum, eller bare har lyst til lidt forkælelse, er et spaophold i Tyskland en oplevelse, du aldrig vil glemme, og det er den perfekte oplevelse at dele med ham eller hende, du holder af.

 

Har du andre bud på lækre spaophold i Tyskland, eller har du prøvet nogle af stederne på listen her? Så vil vi rigtig gerne høre det i kommentarerne herunder! :)

Ellers er du velkommen til at tage et nærmere kig på vores tilbud på spaophold i Tyskland her.

 

Spaophold i Tyskland – 7 favoritter
5 (100%) 1 vote

Nanna Cathrine Jensen
Jeg arbejder med at sprede de gode oplevelseshistorier hos DuGlemmerDetAldrig. Vi har alle fortjent uforglemmelige oplevelser - gennem historier og guides gør jeg det nemmere at komme afsted :)