Romantisk ophold for 2


i Ophold

Trænger I til at få ladet kærlighedsbatterierne op?

Tag på et romantisk ophold for 2 og find romantikken! 

 

Vi er store fortalere for, at man indfører ”par-tid” eller ”tid til at være kærester” i sin kalender. Denne ”tid” er med til at styrke forholdet og bryde hverdagens rutiner. Noget som – efter vores mening – er vigtigt, hvis man vil være lykkelig i sit parforhold.

Par-tid kan være mange forskellige ting: For eksempel en hyggelig gåtur i skoven, et restaurantbesøg eller måske et romantisk ophold. Og det er lige præcis de romantiske ophold for 2, vi vil kigge nærmere på her.

 


Vi har fundet nogle af de bedste, romantiske ophold for 2

Vi har i løbet af de sidste par dage brugt en håndfuld timer på at finde nogle af de bedste ophold for 2, hvor romantikken er i højsædet. Det har ikke været nemt at finde frem til de udvalgte ophold, da der findes mange gode og populære hoteller i Danmark, Sverige og Tyskland. Vi har dog en god fornemmelse i maven, der siger os, at de ophold vi har fundet herunder, er nogle af de absolut bedste til prisen.

Lad os se nærmere på de romantiske ophold 👇


Vent lige lidt!

romantiske ophold duglemmerdetaldrig

Vil du gerne se vores udvalg af romantiske ophold for 2 med det samme, så

→ klikker du bare her

Via linket får du en oversigt ligesom på billedet, der viser, hvilke ophold i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland vi kan tilbyde hos DuGlemmerDetAldrig.


 

Romantiske ophold i Danmark

Romantikken blomstrer i Danmark – fra Jylland til Fyn og Sjælland. Derfor har vi samlet nogle romantiske ophold i Danmark, så du kan tage afsted med din bedre halvdel og mærke, hvordan dit hjerte kommer til at banke lidt hurtigere.

 

Romantiske ophold for 2 i Jylland

Vi begynder vores romantiske opholdsguide med at se nærmere på de romantiske ophold for 2 i Jylland. Vi har fundet 4 forskellige ophold, der er placeret rundt omkring i Jylland, så der burde være en god chance for, at du finder et romantisk ophold, du får lyst til at tage din udkårne med på.

 

1. Spaophold på Hotel Thinggaard – Jylland

romantisk ophold for 2

Hotel Thinggaard er et hyggeligt hotel beliggende i Hurup – lige over for togstationen. I december 2016 besøgte Simon hotellet med stor fornøjelse, og han fortæller, at han var på et “fortrinligt weekendophold”, der oversteg alle forventninger.

 

LÆS OGSÅ: Spaophold i Jylland

 

I stedet for, at vi her bruger den ene spalte efter den anden på at forklare om Hotel Thinggaard, så synes vi, at du skal læse Simons beretning fra opholdet. Beretningen giver et indblik i, hvad du kan forvente dig af et romantisk ophold (med kurbad og spa) på Hotel Thinggaard.

Book her

 

2. Spaophold på Ruths Hotel – Jylland

romantisk ophold for 2 på ruths hotel i skagen

Ruths Hotel ligger i Gl. Skagen, og der har det ligget i mere end 100 år. Imidlertid er det gamle badehotel blevet topmoderniseret med en virkelig lækker spaafdeling, der både huser dampbad, sauna og et opvarmet terapibassin. Uden for hotellet kan du høre havets brusen, for der er nemlig ikke langt til stranden fra Ruths Hotel, og du kan derfor tage din kæreste i hånden og slentre en tur langs stranden på ingen tid.

 

LÆS OGSÅ: Wellnessophold – Giv dig selv en pause

 

Når du nu har taget turen helt til Skagen, skal du næsten lægge vejen forbi Skagen centrum for at opleve den lille, hyggelige by. Her kan du besøge kunstmuseet, hvor de berømte skagensmalere har udstillet deres malerier, besøge Brøndums Hotel, hvor malerne ofte mødtes eller gå en tur på lystbådehavnen for at se de røde Fiskepakhuse, hvor der i dag er fiskerestauranter.

 

3. Gourmetophold på Dronninglund Slot – Jylland

dronninglund slot romantisk ophold

I Dronninglund finder du et slot. Ikke et hvilket som helst slot. Men et slot, der byder på madoplevelser og romantik ud over det sædvanlige. Dronninglund Slot er en historisk og charmerende bygning, der med garanti kan få kærligheden til at blomstre.

 

Dronninglund er et ret fantastisk sted. Jeg havde aldrig været der før, men er nu stor fan. Opholdet kan på alle måder anbefales.

– Gitte H., gæst

 

 

Slottet er placeret i det smukke, nordøstlige Nordjylland – kun 15 minutters kørsel fra kysten. Så der er ingen undskyldninger for ikke at gå nogle gode ture!

 

4. Hjorths Hotel – Jylland

hjorths hotel ophold

Hvis du kører et lille stykke uden for Skagen, finder du Hjorts Hotel. Oprindeligt blevet hotellet bygget som et badehotel, og med kun 600 meter til vandet, kan man jo godt forstå hvorfor. I dag er det også en tradition, at morgenfriske gæster mødes klokken 8.00 for i samlet flok at tage en dukkert i Vesterhavets bølger, før morgenmaden står på bordet hjemme hos Hjorths.

Hjorths Hotel er fantastisk, hvis du gerne vil have fred og ro og være tæt på naturen. Hotellet ligger nemlig ganske tæt på den berømte vandremile Råbjerg Mile, og I kan sagtens snøre gåskoene og gå til milen på kort tid. I kan selvfølgelig også tage en tur ind til Skagen centrum, hvor I kan spise en is i lystbådehavnen eller opleve glaspusteren i sit værksted på strøget.

 

Romantiske ophold for 2 på Fyn

Fra Jylland går turen videre til Fyn, hvor vi selvfølgelige også har fundet nogle romantiske ophold for 2. Herunder kan du blive inspireret til, hvor på Fyn du kan tage på romantisk ophold.

 

1. Slotsophold på Broholm Slot – Fyn

ophold på broholm slot

På Sydfyn, nærmere bestemt Gudme, finder du en idyllisk perle: Broholm Slot. Her er der tale om et slotsophold, som er fyldt med romantik, danmarkshistorie, gourmetoplevelser og ikke mindst afslapning ad libitum.

 

LÆS OGSÅ: Slotsophold i Danmark

 

Broholm Slot ligger i naturskønne omgivelser. Derfor kan vi på det kraftigste anbefale at afsætte tid til en gåtur i området. Det vil I ikke fortryde. Vidste du forresten godt, at slottet har været familieejet i 13 generationer? Det har det, og det gør bestemt ikke opholdet mindre interessant.

På slottets egen hjemmeside skrives der følgende: “For enhver med blot et minimum af historisk flair eller romantisk-nostalgisk faible er et besøg eller ophold på Broholm Slot en spændende odysse gennem næsten 700 års danmarkshistorie fra Christoffer den 2. til Margrethe den 2., og med de mellemliggende 29 konger og 1 dronning som medspillere eller statister i Ulfeldt´ernes, Skeel´ernes og Sehested´ernes saga.”

 

Book her

 

2. Ophold på Stella Maris (Danmarks bedste hotel 2016) – Fyn

Trivago har kåret Stella Maris som Danmarks bedste hotel i 2016. Derfor er dette romantiske weekendophold nærmest selvskrevet her på siden. Stella Maris er et hotel, der især ”vinder” på beliggenheden: Hotellet ligger direkte ned til Svendborg Sund.

Ud over en imponerende beliggenhed, kan Stella Maris også byde på gastronomiske oplevelser af høj klasse. Derfor er dette ophold et nærmere kig værd, hvis I som par godt kan lide god mad, venligt personale og ikke mindst en romantisk beliggenhed.

 

Romantiske weekendophold for 2 på Sjælland

Lige gyldigt om du bor på Sjælland eller blot har lyst til at tage turen forbi til et romantisk getaway, hjælper vi dig her lidt på til at finde ud af, hvor på Sjælland du finder de mest romantiske weekendophold.

 

3. Romantisk spaaophold på Kurhotel Skodsborg – Sjælland

kurhotel skodsborg

I 2016 vandt Kurhotel Skodsborg prisen ”World Luxury Spa”, og når du først har sat dine fødder i spaafdelingen, vil du forstå, hvorfor. Den arkitekttegnede spa er nemlig i en liga for sig – og ja, den er luksuriøs. Romantikken får altså de bedste forudsætninger for at folde sig ud, hvis du tager på et romantisk ophold her.

Hvis du når til et punkt, hvor du faktisk trænger til en pause fra spa, kan vi anbefale, at du går en tur ved stranden eller i skoven, der er Kurhotel Skodsborgs tætteste naboer.

Aftenens middag serveres i restauranten The Brasserie, og den 3-retters menu er naturligvis inkluderet i prisen på jeres romantiske ophold. Næste dag kan I stå op til en stor morgenbuffet, der spises med udsigt over Øresund.

 

Book her

 

2. Romantisk weekendophold på Kragerup Gods – Sjælland

ophold på kragerup gods

En lille times kørsel fra København finder du Kragerup Gods. Et historisk gods, som er omringet af en voldgrav – så du behøver ikke at frygte for angreb fra et rivaliserende gods. Så vidt vi ved, er det de færreste, der vælger et ophold alene på grund af en voldgrav. Derfor vil vi selvfølgelig gerne give dig noget mere viden om Kragerup Gods.

 

Kragerup Gods har et stort fokus på bæredygtighed og er selvforsynende med el, vand og varme

 

En af de største fordele ved at besøge Kragerup Gods er, at de har en lækker wellnessafdeling. Og hvis der er noget som kan få de fleste helt ned i gear, så er det spa og wellness. Især hvis det er kombineret med et lækkert ophold. Måske det også kan få dig til at slappe af?

 

LÆS OGSÅ: Et ikke helt almindeligt hotel – Mød Kragerup Gods

 

Booker du opholdet via DuGlemmerDetAldrig.dk er følgende inkluderet:

 • Overnatning i dejligt dobbeltværelse
 • Eftermiddagskaffe & kage
 • Aperitif
 • 3-retters menu efter køkkenchefens valg (mulighed for 5-retters for +195kr/person)
 • Aftenkaffe/the med sødt
 • Lækker morgenbuffet
 • Adgang til Wellness-afdelingen med opvarmet pool, jaquzzi og sauna
 • Gratis internet
 • Gratis parkering

 

Book her

 

3. Romantisk ophold for 2 på Bandholm Hotel – Sjælland

romantisk weekendophold for 2 på sjælland

En af vores kollegaer har flere gange sagt, at et romantisk weekendophold for 2 på Sjælland på Bandholm Hotel, det er noget af det bedste. Da vores kollega ”siger så meget”, blev vi nødt til at undersøge sagen nærmere: Efter, hvad vi kan læse os til, så har han faktisk ret.

Bandholm Hotel bliver nemlig beskrevet som et af landets mest populære hoteller, og den tidligere gæst Lasse J. anmelder opholdet med disse ord:

 

Bandholm hotel kan varmt anbefales! Min kæreste og jeg var begge imponerede over den fine standard og den fremragende service personalet gav… Værelset var rent og pænt, maden i restauranten var rigtig god… Beliggenheden var idyllisk… Det er ikke sidste gang vi har besøgt Bandholm hotel!

– Lass J., gæst

 

Bandholm Hotel er placeret i skønne omgivelser ud til Sakskøbing Fjord. Beliggenheden indbyder uden tvivl til gåture langs vandet. Ud over en skøn beliggenhed har hotellet en dygtig køkkenchef, Naomi Fouché. Naomi Fouché vil forkæle jer med en 3-retters middag, som nydes i den anmelderroste restaurant (bare rolig! Der er selvfølgelig vin til maden).

 

LÆS OGSÅ: Spaophold på Sjælland

 

Som et lille fun fact kan vi desuden fortælle, at Bandholm Hotel lige har vundet prisen Travellers Choice for at være Danmarks bedste hotel. Du kan læse mere om prisen her.

 

Romantiske ophold i Sverige

Når du nu er på Sjælland, er der ikke langt til Sverige. Vil du på romantisk ophold i Sverige, kan du faktisk komme til nogle af de lækreste hoteller på 1 time. Det er da ikke en lang tur, og når du har din udkårne med, så bliver den køretur hurtigt tilbagelagt.

 

1. Spaophold på Ystad Saltsjöbad – Sverige

ystad ophold i sverige

Hvis du en dag kører en tur til Sverige, så gør dig selv den tjeneste og sving forbi Ystad Saltsjöbad. Ystad Saltsjöbad er et anmelderrost hotel med spa og wellness, der er placeret i virkelig lækre omgivelser: Ystad Saltsjöbad ligger helt ned til Østersøen. Derfor er der ingen undskyldning for ikke at tage en lille dukkert i det opfriskende havvand.

Hotellet har siden 1897 budt gæster indenfor til afslapning, wellness og ikke mindst god mad. Det er værd at vide, at hotellet har fået ”Certificate of Excellence” af TripAdvisor – og det vidner altså om et romantisk ophold, hvor kvaliteten er HELT i top.

 

Book her

 

2. Friday at the Lodge ophold – Sverige

friday at the lodge

Vi bliver i Sverige lidt endnu. For inden vi vil give dig to gode bud på romantiske ophold i Tyskland, skal du lige høre om opholdet ”Friday at the Lodge”.

Friday at the Lodge er et spaophold i Sydsverige, der kun ligger en 1 times kørsel væk fra København. Det er de færreste danskere, der har kendskab til hotellet, hvilket er en skam, da kvaliteten er tårnhøj. Læs bare hvad bloggeren Emilie Middelhart siger om opholdet:

 

Vi har efterhånden været på rigtig mange spa-hoteller, primært i Danmark, men også et par stykker i Sverige. Jeg synes de fleste steder har været super fine, så det var også det jeg forventede om The Lodge. At det var super fint.

Jeg blev klogere. Det var ikke bare fint, det var helt igennem fantastisk og hands down det bedste sted vi har været indtil nuVirkelig.

– Emilie Middelhart, blogger

 

Hvorfor er hotellet et besøg værd? Hotellet bør især besøges pga. den hyggelige New England-atmosfære, der der. En atmosfære, der får dig til at slappe af og ikke mindst “nyde nuet”.

 

Book her

 

Romantiske ophold i Tyskland

Så blev det tid til at komme en tur til Tyskland. Tyskland har nemlig også en masse lækre romantiske ophold at byde på. Herunder har vi fundet to af de bedste.

 

1. Romantisk ophold med spa på Alter Meierhof – Tyskland

Lad os slutte indlægget af med en sand opholdsperle: Alter Meierhof er et 5-stjernet hotel beliggende i Flensborg. Hvis du er på udkig efter et af de bedste spaophold i Tyskland, så er denne oplevelse et glimrende bud. Vi vil ikke bruge mange ord på at beskrive hotellet. I stedet vil vi anbefale dig at se videoen herover. Den giver nemlig et godt billede af, hvor lækkert og luksuriøst et ophold, der er tale om.

 

Book her

 

2. Wellnessophold på Hotel Birke – Tyskland

ophold med wellness på hotel birke i tyskland

En lille times kørsel fra den danske grænse finder du Hotel Birke. Hotel Birke er et 4-stjernet superior hotel, der byder på et klassisk, romantisk ophold for 2. Opholdet indeholder ”Flügelchens Elixier”, som er en populær rygbehandling med lokal rapshonning.

 

LÆS OGSÅ: Kurophold i Danmark, Sverige & Tyskland

 

Noget som især fangede vores opmærksomhed ved dette hotel (ud over behandlingen med lokal rapshonning), er dets forankring i lokalmiljøet. Det familiedrevne hotel går nemlig meget op i den nordtyske livsstil og dertilhørende traditioner: Restauranten serverer for eksempel lokale retter, over 90% af spaprodukterne er fra lokalområdet og så er hotelsengene faktisk produceret i Kiel. Hvis du vil opleve et ægte nordtysk wellnessophold, så vil vi anbefale dig dette.

 

Sådan får du tilbud på et romantisk ophold for 2

Kunne du godt tænke dig at modtage gode tilbud på oplevelser (heriblandt romantiske oplevelser for 2) i ny og næ? Hvis ja, så tilmeld dig DuGlemmerDetAldrig nyhedsbrev. Når vi har ekstraordinære gode tilbud på ophold, vil vi sende dig en mail, så du har mulighed for at tage et afslappende afbræk fra hverdagen – til en god pris.

 

Sådan tilmelder du dig nyhedsbrevet

 1. Gå ind på duglemmerdetaldrig.dk
 2. Oppe i højre hjørne står der ”Nyhedsbrev”
 3. Tryk på ”Nyhedsbrev”
 4. Nu vil en grøn boks fremgå på din skærm
 5. Tryk ja, indtast dine oplysninger og tryk send
 6. Tjek din indbakke og bekræft din tilmelding
 7. Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet

 

Avatar
Mit navn er Simon, og jeg arbejder med marketing hos DuGlemmerDetAldrig. Jeg er stor fan af oplevelser. Især dem der inkluderer adrenalin, outdoor, wellness og selvfølgelig cykling som den "cykelfreak" jeg er!