Oplevelsesgaver til ham


i Gave til ham, Gaveguides

Når du skal købe oplevelsesgaver til ham, du holder af, kan det være svært at vælge lige præcis, hvilken gave det skal være. Det vigtigste når vi køber gaver, er at huske at tage udgangspunkt i den person, vi giver gaven til. Har han højdeskræk, er Bridgewalking nok ikke et hit, ligesom Lyng Dal kan være spot on, hvis han er til gourmet. Når du tager udgangspunkt i hans interesserer, så går du aldrig helt galt i byen. God gavejagt.

 

Oplevelsesgaver til ham på 20 år

Bodyflight i vindtunnel ”ophæver” tyngdekraften i et stykke tid, så han kan prøve kræfter med frit fald. Der er masser af udfordring, når tyngdekraften sættes på stand by, så han kan eksperimentere med den frihed, der er, når han er vægtløs. Der er adrenalin, hvis han vil gå linen ud og udfordre sig selv, men han kan også tage en rolig tur.

Virtual Reality er ikke kun for gamere. Det er for ham, der har lyst til at blive en del af en god historie! Han vælger selv, hvilken han vil opleve, om han har lyst til en nærkamp med zombier, gemme sig for snigskytterne, dykke med hvaler eller køre ræs, så er valget hans.

 

Oplevelsesgaver til ham på 30 år

Gave til ham på 40 år

GoBoat sender ham en tur på vandet i Aalborg og København, og han bestemmer selv, om det skal være en familietur eller en dag med gutterne, der skal være afsættet. Han kan tage en kanalrundfart gennem byen, og opleve seværdighederne fra en helt ny vinkel eller stikke rigtigt til søs med picnickurv og en badetur, inden han sætter kursen hjem igen.

Baristakursus hos La Cabra introducerer ham til kaffens univers. Der sker nemlig rigtig meget inden for kaffefaget for tiden, og en kop kaffe er ikke længere bare en kop kaffe. Baristakurset handler om håndværket, der går forud for den gode kop kaffe, så han kan få styr på brygning, bønner og mælkeskum.

 

Oplevelsesgaver til ham på 40 år

Svæveflyvning er en helt lydløs oplevelse, for som navnet antyder, bevæger flyet sig frem med hjælp fra opdriftsvindene, og der er derfor ikke motor i svæveflyet. På den måde kommer han til at opleve lydene fra vinden, fuglene og vejene under sig på en helt anden måde – og udsigten over landskabet? Den er jo bare noget særligt, når den ses fra luften.

Gourmetophold på Lyng Dal er idyl og god mad, så skal han forkæles, er Lyng Dal et getaway, han kan se frem til. Han kan starte dagen med at gå en tur, inden han vender tilbage til hotellet, slapper af med en bog eller lidt tv, inden han finder vej til restauranten. Lyng Dals mad er baseret på lokale tilvalg, så kødet kommer fra den nærliggende gård, og urterne er hentet i hotellets egen køkkenhave.

 

Oplevelsesgaver til ham på 50 år

folk på bridgewalking broen

Brigdewalking tager ham med op i 60 meters højde på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro. Broen er bygget i 1935, men bliver stadig brugt hver dag, og når han går rundt på toppen, kan han mærke rystelserne fra togene og bilerne 20 meter under sig. Udsigten strækker sig både mod Fyn og Jylland, mens guiden fortæller om arkitekturen, historien og naturen, der knytter sig til broen.

Kør Audi R8 på gade, hvis han er til biler. Audi R8 er Audis superbil og indeholder en 4,2 liters V8-FSI motor med 430 HK. Siger tallene dig ikke så meget? Skidt pyt, han ved helt sikkert selv, hvad det handler om. Sæt ham bag rattet og lad ham mærke accelerationen fra Audis kraft-flagskib. Han kan også køre en tur i en Lamborgini eller en Ferrari, så tag et kig på vores andre biloplevelser her, hvis han har mod på mere.

 

Oplevelsesgaver til ham på 60 år

fængslet oplevelse

En tur i Fængslet kommer han nok ikke hver dag, men det kan jo være, at han får lyst efter en dag i det tidligere Horsens Statsfængsel. Her får han en rundvisning i Fængslet, og hører fortællingen om fængselslivet gennem de 153 år, hvor Fængslet blev brugt. Desuden kan han opleve ”gentleman-tyven” Carl August Lorentzens flugttunnel, som han gravede ved hjælpe af teskeer tilbage i 1949. Tunnelen er 18 meter lang, så det har været en lang graveproces!

Dit eget whiskyfad er gaven til ham, der ved, hvordan en god whisky skal smage, og som godt kunne tænke sig at følge, hvordan smagen udvikler sig, når whiskyen ligger på fad. Mon ikke også, at der følger en god historie med, når han kan servere whisky fra eget whiskyfad?

 

Fandt du gaven?

Det er en klassiker: du er på gavejagt, men det kan være svært at finde ud af, hvad du skal give. Derfor håber vi, at du har fundet noget inspiration her, så du kan give ham den helt rigtige gave. Du kan tjekke vores andre oplevelser ud, hvis du mangler flere ideer til oplevelsesgaver.

 

Oplevelsesgaver til ham
5 (100%) 1 vote

Christine Granild
Jeg hedder Christine, og det er mig, der sætter ord på alle oplevelserne. Når jeg ikke tryller ved tastaturet, har jeg fingrene dybt begravet i den jyske muld hjemme i køkkenhaven eller også er jeg på vej ud på eventyr et sted i verden.