Oplevelsesgaver


i Gaveguides

Skal du også vride hjernen en ekstra gang, når der popper en begivenhed op i kalenderen, hvor det er nødvendigt at give en gave? Så er det heldigt, at vi står klar til at give en hjælpende gavehånd, så du kan finde de helt rigtige oplevelsesgaver, hvad enten det er til ham, hende, ungerne eller dine forældre.

 


Vælg mellem 300 oplevelsesgaver

Hos DuGlemmerDetAldrig.dk har vi et udvalg på mere end 300 oplevelsesgaver. Derfor burde det ikke være noget problem for dig at finde lige præcis dén oplevelsesgave, der vil passe perfekt til gavemodtageren.

Se alle vores oplevelsesgaver


 

Oplevelsesgaver til hende

Rygtet siger, at kvinder er de sværeste at købe oplevelsesgaver til. Men kan det nu også passe? Er du en af dem, der har hørt rygtet, og tror på det, så lad os hjælpe dig på vej, så du tør kaste dig over gavekøbet til hende. Vi lover, at rygtet ikke holder stik.

 

Flødebollekursus hos Social Foodies

Bruger hun meget tid i køkkenet, hvor hun kæmper med skum, creme og chokolade, så er et Flødebollekursus lige noget for hende. Her får hun blandt andet styr på temperering af den drilske chokolade og uhåndterlige sprøjteposer. Flødebollerne kommer endda med hjem efterfølgende, så de kan komme på kaffebordet, og det må da være sød musik for den spirende konditor.

 

Er hun den aktive pige, der leder efter adrenalinkicks i hverdagen, kan Bodyflight i vindtunnel skabe glæde på gavebordet. Det frie fald i vintunnelen får pulsen til at stige, når hun prøver kræfter med den ophævede tyngdekraft, og vi tør nok garantere, at adrenalinniveauet hæves betydeligt.

 

spadag comwell

Efter sådan en omgang kan der blive brug for afslappende omgivelser med en Spadag hos Comwell Borupgaard. Her kommer hun ned i gear, mens hun veksler mellem varme og kolde bade, og nyder de naturskønne oplevelser, som Borupgaard ligger som centrum i. En perfekt gave til hende, der har brug for selvforkælelse og afslapning, og der er ingen tvivl om, at en spadag er et lækkert afbræk fra hverdagen.

 

prøvedyk oplevelsesgave

Er hun en vandhund, kan et Prøvedyk være en god oplevelsesgave. Måske har hun længe snakket om, at hun har lyst til at udforske verdenen under havet, men hun har aldrig taget springet? Nu kan du give hende det sidste puf, der skal til, for at hun kan svømme som en fisk i havet.

 

Oplevelsesgaver til ham

Når gavejagten til ham skydes i gang, er det ikke nok at spørge, om han er til middag eller motor, for mulighederne er mange flere end de to. Derfor har vi samlet et par populære bud, så gavegivningen til ham forhåbentlig bliver en smule lettere.

 

fænglset oplevelse i horsens

Går du og leder efter gaven til en bad boy, så send ham En tur i fængslet. Her får han et indblik i fængselslivet gennem 153 år gennem fortællinger fra både indsattes og ansattes hverdag med flugtforsøg og tremmer for vinduerne. Orange is the new black, som man siger.

 

cocktailkursus

Det er lækkert med en herremiddag, hvor gutterne mødes for at vende verdenssituationen, og med et Cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken, kommer han til at servere pre-dinner cocktails, der tager kegler.  Ingen tvivl om, at han får styr på shake and stir.

 

fly board

Prøv flyboard som gave, hvis han er til fart over feltet. Her kan han blive skudt 8 meter op i vejret for at flyve om kap med mågerne, eller dykke i vandet som en delfin og give haj-fives til fiskene. Mulighederne er mange, og han bestemmer selv, om han er til backflips eller maveplaskere.

 

Mange mænd er til motorer, og er han en af dem, så lad ham være Racerkører for en dag. Her flyder benzinen frit i blodet, og der bliver sparket dæk og diskuteret hestekræfter til den store guldmedalje. Highspeed til ham, der vil give søndagsbilisterne baghjul på banen.

 

Oplevelsesgaver til par

Oplevelsesgaven til parret er det sværeste, for her skal begge parters interesser helst imødekommes. Heldigvis er intet så svært, at vi ikke stiller op med en løsning, så du slipper for at bekymre dig om, hvad parret helst vil have.

 

Er der vin i glasset, når parret inviterer til middag, så er en Vinsmagning et godt bud på noget, de begge to kan nyde, mens de dufter og smager sig gennem forskellige druer. Måske finder de lige frem en ny favoritvin, som skal hjem på vinhylden og vente på at blive åbnet? Send dem af sted på vinsmagning, og lad dem lære mere om vinens vidunderlige verden.

 

romantisk godsophold

Det er nok lidt en kliché at give parret et Romantisk ophold på godset, men det er de færreste, der ikke gladeligt pakker tasken, og nyder et lille ophold væk fra hverdagen. Her er der to lys på et bord under middagen, og mon ikke også, der bliver tid til at holde i hånd og nyde tosomheden? Det gør der uden tvivl.

 

dinner in the dark

Til parret, der ikke er bange for at prøve noget nyt, er Dinner in the dark en helt særlig måde at spise sammen på. Når øjet ikke kan se, forstærkes de andre sanser, så en middag ikke bare er en middag mere. Man fristes næsten til at sige, at gnisten tændes, når lyset slukkes…

 

escape room som oplevelsesgave

Noget af det vigtigste i et parforhold er at kunne samarbejde – også under pres. Escape Room København sætter samarbejdet på prøve med hjernegymnastik og logisk sans, og er parret vild med at knække koder og løse gåder, inden tiden løber ud, så er det bare med at sende dem afsted. Det bliver helt sikkert en oplevelse, de aldrig glemmer.

 

Oplevelsesgaver til børn

Skal ungerne have en gave, som ikke ender på de overfyldte hylder i børneværelset for at samle støv, så er en oplevelsesgave et godt alternativ, som sætter mange point ind på mindekontoen.

 

pølsekursus

Hopper børnene i forklædet uden sure miner, og er snitte og skære discipliner, som giver smil på læben, så er Hverdagsmad for børn og voksne en oplevelse, der får madglæden til at blomstre. Her kan børnene være chefkokke for en dag, og måske kommer der nye favoritter på aftensbordet efterfølgende. I hvert fald lover vi, at ingen går brødflove hjem. Leder du efter anmelderroste oplevelsesgaver for børn, så er dette et godt bud!

 

klatring i naturen

Nogle børn er til højder og udendørsleg, og er det tilfældet, så er Klatring i naturen næsten et must. Her går turen til tops i de store træer, mens verden bliver mindre under fødderne på en – en oplevelse, der både er nervepirrende, udfordrende og hamrende sjov. Efter en dag i den friske luft er energiniveauet nok helt i bund, men humøret skulle gerne være i top.

 

sup surf

Er vand bare det bedste, så Prøv supsurfing i Nyborg eller Stand Up Paddle-surfing, som det rigtigt hedder. Balanceevnen udfordres på boardet, og sidder den der ikke i første hug, så er vandet heldigvis et blødt underlag at lande på, og så er det bare op på boardet igen for at give det et skud mere. Det er slet ikke så svært, og der er underholdning nok til lang tid.

 

hotdog

En livret hos mange børn er hotdogs, og skaber pølse og brød også vild glæde hos de børn, du leder efter en oplevelsesgave til, så vil de elske et Hotdogkursus for børn og voksne. Her skal de selv røre farsen og stoppe pølserne, inden de kan komme i hotdoggen, og bagefter skal ketchuppen laves, så hotdoggen bliver præcis, som vi kender den fra pølsevognen.

 

Oplevelsesgave til forældre

Oplevelsesgaven til forældrene er en svær størrelse, for forældre har næsten altid alt, hvad de kunne ønske sig. Derfor falder man tit i den velkendte forældrefælde, og køber to flasker vin og en buket blomster. Men fortvivl ej, for her kommer nogle bud på, hvad forældrene kan give sig i kast med, hvis gaven skal bevæge sig uden for standardrepertoiret.

 

østersjagt

Har vi at gøre med forældre, der både er til naturoplevelser og gourmet, krydses disse felter belejligt i Østers- og champagnetur i Vadehavet. Her serveres der store naturoplevelser, hvor fugle og sæler kan opleves i deres naturlige omgivelser, mens der indsamles friske østers, som tilberedes efterfølgende og nydes med et glas champagne.

 

slotsophold frankrig

Rejselystne forældre, der konstant står i entreen med pakkede kufferter på vej mod næste destination, skal opleve et Magisk slotsophold i Nordfrankrig. Den ægte slotsstemning står i kø for at overvælde gæsterne med sin charme, og det er da også i slottets riddersal, at den 3-retters gourmetmenu skal indtages. Her er netop en magisk stemning, hvor man fornemmer, hvordan fortidens konger og dronninger har bevæget sig rundt, og hvem ved, om ikke den hvide dame spøger et sted i gemakkerne?

 

sort sol

Det siges, at Sort sol er et must, som alle bør opleve, og der er da heller ingen tvivl om, at det er et imponerende syn, når op mod 1 million stære beslutter sig for at lette samtidig og danne utallige formationer, som formørker himlen et kort øjeblik. Flyv med på bølgen og mærk vingesuset fra en af de helt store naturoplevelser.

 

kaffe

Den daglige kaffebrygning er et genkommende ritual i de fleste hjem, men hvorfor ikke bryde med rammerne en gang i mellem og gøre hverdagskaffen til en fest? Kaffebrygning hos Kaffeteriet er for de kaffeglade forældre, der har lyst til at udfordre kaffemaskinen, og lægge arm med nye bryggemetoder. Lyder det ikke som sort snak, for de forældre, du har i tankerne, så har vi oplevelsen til dem her.

 

Oplevelsesgave til kæresten

Når kæresten skal forkæles med en gave, skal det jo gerne være noget helt særligt. Noget som ingen anden kunne finde på at give, men hvor skal man begynde sin søgen? Her på sitet er et godt bud, og vi har fundet de bedste bud frem på kærestegaver, der gerne skulle være noget helt særligt.

 

ystad saltsjobad

Et Spaophold på Ystad Saltsjöbad er en sikker vinder, hvis kæresten rigtig skal forkæles, for her har afslapning, wellness og luksus førsteprioritet. Der skal trippes rundt i tøfler og morgenkåbe, mens spaafdelingen gør sit bedste for at lade afslapningen og velværen skylle ind over kæresten som et varmt brusebad. Bagefter skal den lækre middag nydes, og måske spaet skal aflægges endnu et besøg, før turen går tilbage til Danmark. Dette er uden tvivl en af de mest populære oplevelsesgaver.

 

Gave til ham på 40 år

En Helikoptertur står på mange bucket lists rundt omkring, og hvis du vil hjælpe din kæreste med at få krydset det punkt af på listen, så er det nu, du skal slå til. Man får et sug i maven, når man stiger til vejrs, og lader blikket vandre ud over by og land, for udsigten fra en helikopter er helt fantastisk. Stig til vejrs og lad kæresten få en oplevelse for livet.

 

ølhaner

Er kæresten glad for øl, så er en Ølsmagning på Taphouse et bud på en hyggelig aften, hvis tørsten skal slukkes. Skulle der alligevel være plads til en øl eller to mere efter smagningen, har Taphouse 61 forskellige haner, der kan vælges imellem, så vi tør godt garantere, at der er noget til en hver smag, hvad enten det er ale, stout, weissbier eller noget helt fjerde, der står øverst på favoritlisten. Bliv meget klogere på øl på Ale.dk.

 

bungyjump

Har du mod på at give kæresten et Bungyjump, og har kæresten mod på at prøve? Sådan et spring er ikke for sarte sjæle, men er din kæreste en daredevil, der nyder, når adrenalinen pumper gennem kroppen, så er hoppet fra 69 meters højde den perfekte gave. Spring ud i det og lad kæresten mærke suset fra et bungyjump.

 

Har du fået lyst til at give en oplevelse?

Forhåbentlig er du blevet hjulpet godt på vej til gaveindkøbene efter læsningen, og måske er du endda selv blevet fristet af oplevelserne, så du har fået lyst til at give dig selv en gave? Vi mener i hvert fald, at der altid er en anledning til at give en oplevelse, hvad enten det er en anden eller dig selv, der er den heldige modtager.

Oplevelsesgaver

Christine Granild
Jeg hedder Christine, og det er mig, der sætter ord på alle oplevelserne. Når jeg ikke tryller ved tastaturet, har jeg fingrene dybt begravet i den jyske muld hjemme i køkkenhaven eller også er jeg på vej ud på eventyr et sted i verden.