Champagnen er på køl – Tag på nytårsophold


i Gourmet, Ophold, Spa

 

 

Nytårsaften er fyldt med traditioner for mange af os. Vi spiser måske noget særligt mad eller fejrer aftenen med den samme flok venner eller familie år efter år. Vi serverer champagne kl. 24 og drikker det helst med et stykke kransekage til – for det er jo sådan, vi har lært, at man gør.

Og det er da også sådan, man gør! Men, hvorfor ikke udfordre traditionerne lidt og lade nogle andre om at bage kransekagen og lægge champagnen på køl?

Så er dit job nemlig bare at beslutte, hvad du skal have på, og hvor turen skal gå hen. Er du klar til at pakke tasken og tage på et nytårsophold? Vi har fundet nogle nytårsophold til dig rundt omkring i landet, men til sidst giver vi dig også et par bud på, hvor du kan tage på nytårsophold i udlandet.

 

Overvejer du et nytårsophold i Jylland?

nytårsophold

Champagnen er lagt på køl, kokkene har styr på menuen og du skal egentlig bare pakke tasken. Overvejer du et nytårsophold i Jylland så se med her, hvor vi har fundet 2 nytårsophold til dig.

 

Hotel Viking

Slap af i den store wellnessafdeling før aftenens fest begynder.

På Hotel Viking kan du sætte fuld fokus på afslapningen, før nytårsfesten begynder. Hotellets wellnessafdeling breder sig over 2700 m.2, og her er der både varme og kolde bade, du kan veksle imellem. Vil du koble helt af, kan du søge ind i spaafdelingens stilleområde, hvor du kan læne dig tilbage, lukke øjnene og lade helt op til nytårsaften.

 

🍾 Mens du venter… Det vil være oplagt at fordrive ventetiden i spaafdelingen, hvor du kan sidde i tagspaen og kigge ud over Kattegat, men du kan også tage vintertøjet på og gå en tur langs stranden. Havet ligger nemlig kun 300 meter fra Hotel Viking. Efter en tur ude i decembervejret, er det nok ekstra tiltrængt at vende tilbage til spaen, inden forberedelserne til aftenens fest begynder.

 

Book nytårsophold

 

Hotel Thinggaard

På Hotel Thinggaard kombineres spa, natur & god mad.

Lige i udkanten af Nationalpark Thy ligger Hotel Thinggaard, og når den vilde natur er naboen, er det helt naturligt, at råvarerne til aftenens nytårsmenu hentes i Limfjordslandet. I køkkenet arbejder kokkene nemlig med at gøre de lokale råvarer fra Thy til aftenens omdrejningspunkt, mens du kan koncentrere dig om at blive klar til aftenens fest.

 

LÆS OGSÅ: Ophold på Hotel Thinggaard med morgenbitter & koldtvandskar

 

🍾 Mens du venter…  Før klokken slår 18.00, og middagen serveres i restauranten, kan du slappe af i Sydthy Kurbad eller tage på tur i nationalparken for at opleve området. Det berømte Cold Hawaii ligger desuden kun 30 minutters kørsel fra Hotel Thinggaard, hvis du vil bruge ventetiden på at lægge arm med Vesterhavets bølger. Hotel Thinggaard holder i år lukket mellem jul og nytår, men opholdet kan bookes som et nytårsophold i januar.

 

Book ophold

 

LÆS OGSÅ: Aktiviteter & seværdigheder i Vestjylland

 

Pak tasken til et nytårsophold på Sjælland

nytårsophold

Find det pæne tøj frem, pak tasken og begynd så at glæde dig til et nytårsophold på Sjælland. Her får du to bud på, hvor du kan fejre nytårsaften henne.

 

Kurhotel Skodsborg

Brug din tid på afslapning & hygge mens du venter på, at champagnen bliver kold.

På Kurhotel Skodsborg har du hele dagen til at slappe af i og forberede dig på aftenens store fest. Du har nemlig fri adgang til hotellets fitness- og spaafdeling, der i 2016 vandt prisen World Luxury Spa. Er du ikke i humør til spa, kan du slappe af på hotellet, drikke en kop kaffe, læse en god bog og nyde udsigten over Øresund, der ligger få skridt fra hovedindgangen.

 

🍾 Mens du venter… Brug tiden i spaafdelingen, hvor du kan fordrive ventetiden med 16 forskellige spafaciliteter. Her finder du både udendørs jacuzzi, saltgrotte, rasul, soft sauna og meget mere. Vil du strække benene, før du gør dig klar til champagne, god mad og dronningens nytårstale, kan du gå en tur langs Øresund eller i Dyrehavens skove, der er Kurhotel Skodsborgs tætteste naboer.

 

Book nytårsophold

 

Marienlyst Strandhotel

Marienlyst Strandhotel ligger i strandkanten, så Øresund kan ses fra alle kroge.

Vil du tjekke ind til et nytårsophold på Sjælland, skal du tage turen langs Nordsjællands kyst til Marienlyst Strandhotel. Det 4-stjernede hotel har en nyrenoveret spaafdeling, som du kan bruge frit under dit nytårsophold. Aftenens middag serveres i restauranten, og efterfølgende kan du vente på, at rådhusklokkerne slår 24 i hotellets Casino eller drikke en cocktail i baren. Næste morgen kan du stå op til en stor morgenbuffet.

 

🍾 Mens du venter… Før middagen er klar i restauranten, og nytårsaften for alvor begynder, kan du bruge tid i spaafdelingen, hvor du blandt andet har adgang til spaterrassen og saunaen med udsigt over Øresund. Du kan også gå en tur langs stranden med kurs med Kronborg Slot, der kan ses fra Marienlyst Strandhotel.

 

Book nytårsophold

 

Begynd dit nytårsophold i København med spa

Begynd dit nytårsophold med spa hos Arndal eller Ni’mat.

Er du en af dem, der plejer at komme sent i seng nytårsaften? Så kan det være en fordel at gå aftenen i møde frisk og veludhvilet. Har du mulighed for at sove længe, vil det derfor være en fordel, og det vil endda være en ekstra luksus, hvis du også kan vågne stille og roligt om morgenen. Drikke morgenkaffe, spise en lækker morgenmad og måske presse et glas juice eller mikse en smoothie. Alt afhængig af, hvor stort dit overskud er om morgenen selvfølgelig.

Bagefter kan du sætte kursen mod det hotel, du skal bo på under dit nytårsophold, men først kan det være, at du skal en tur forbi spaen hos Arndal eller Ni’mat? Spa og wellness forbindes med afslapning og selvforkælelse og synes du, det kunne være lækkert at kickstarte dit nytårsophold i København med selvforkælelse i spaen eller en afslappende spabehandling, kan du booke hos Arndal her og hos Ni’mat her.

 

Vil du på nytårsophold på Fyn?

nytårsophold

Et nytårsophold på Fyn er med historiens vingesus i baggrunden, for vi har udvalgt nytårsophold til dig, der gerne vil være en lille smule royal – bare for en aften.

 

Broholm Slot

Broholm Slot sætter den rette stemning for din nytårsaften.

Det er ikke hvert år, at nytårsaften bliver fejret på et slot, men tjekker du ind til et nytårsophold på Fyn, hvor Broholm Slot ligger, så kan du faktisk komme til det. Broholm Slot er omgivet af voldgrav og park, og det vil nok være overflødigt at nævne, hvor idyllisk det ser ud… Selv i decembervejret. Dit nytårsophold på Broholm Slot inkluderer morgenbuffet dagen efter, hvor du kan finde et udvalg af lækkerier fra lokalområdet.

 

🍾 Mens du venter… Kan du pakke dig godt ind og gå en tur i slottets park, kigge ud over landskabet og gå rundt om den store sø. Når du har fået røde kinder af den friske luft, kan du få varmen med en kop kaffe og et stykke hjemmebagt kage i en af stuerne.

 

Book nytårsophold

 

Skrøbelev Gods

På Skrøbelev Gods er der god tid til afslapning før middagen.

Skrøbelev Gods giver dig en bid af historien, når du tjekker ind til et nytårsophold i godsets overvældende rammer. Aftenens menu spises i Riddersalen, hvor to åbne pejse er med til at skabe en hyggelig stemning under middagen. Bagefter er der mulighed for at danse til levende musik, før uret ringer nytåret ind, og champagnepropperne springer kl. 24.00.

 

LÆS OGSÅ: Ophold på Skrøbelev Gods – Tid til afslapning

 

🍾 Mens du venter… Når du har tjekket ind på Skrøbelev Gods til dit nytårsophold, kan du gå lidt på opdagelse i de store sale, hvor grever og grevinder har boet gennem tiden. Når du har strukket benene, kan du slå dig ned på værelset eller i en af stuerne med en kop kaffe og dagens avis, inden du skal skifte tøj til aftenens fest.

 

Book nytårsophold

 

Kør over Øresundsbroen til et nytårsophold i Sverige & Norge

nytårsophold

Turen over Øresund til vores naboer er ikke lang, og du kan derfor hurtigt komme på et nytårsophold i Sverige og Norge. Pak tasken, find passet frem og kør ud på et nytårsophold.

 

Ystad Saltsjöbad

Turen til Ystad Saltsjöbad tager under 1 time fra København.

Vil du på et nytårsophold i Sverige, men har du ikke lyst til at køre langt, skal du tage til Ystad Saltsjöbad i Sydsverige. Turen fra København kan tilbagelægges på under en time, og når du kommer frem til badehotellet, er det første, du ser Øresund, der ligger et stenkast derfra.

 

LÆS OGSÅ: Tag turen over Øresund – Weekendophold i Sverige

 

🍾 Mens du venter… Ystad Saltsjöbad er kendt for sin spaafdeling, så har du pakket badetøjet, skal du lægge vejen forbi her. Når du får brug for en pause fra spaen, kan du slappe af foran pejsen i relax-rummet og kigge ud over Øresund, så du kan blive udhvilet til aftenens fest. Får du lyst til en pre dinner cocktail, kan du slå dig ned i loungen, før middagen bliver serveret.

 

Book nytårsophold

 

The Thief

The Thief i Oslos centrum sørger altid for en god fest.

Vil du holde nytårsaften i Norges hovedstad Oslo, er The Thief en mulighed for et godt nytårsophold. Hotellet er i absolut topklasse, når det gælder design, indretning og luksus, så det er ikke svært at forstå, hvorfor verdensstjernerne overnatter her, når de er i byen. The Thief sørger nemlig altid for en god fest.

 

🍾 Mens du venter… Oplev Oslos mange muligheder, når det kommer til shopping, kultur og gastronomi, for The Thief ligger i hjertet af byen, og du har derfor alle tilbud i gåafstand fra hotellet. Du kan også slappe af i hotellets spaafdeling eller drikke en cocktail i tagbaren med udsigt over Oslofjorden, før du gør dig klar til at skyde nytåret ind.

 

Book nytårsophold

 

Kryds grænsen til et nytårsophold i Tyskland

nytårsophold

Trænger du til at komme lidt væk efter juledagene, skal du overveje et nytårsophold i Tyskland. Turen over grænsen kan nås inden for en overskuelig køretid fra de fleste egne af Danmark, og så er der noget lækkert over at komme lidt væk og slappe af efter alle julefrokosterne.

 

Alter Meierhof

Alter Meierhof giver dig gastronomi & spa i topklasse kort fra Flensborg.

Hvis du ikke vil køre langt, er Alter Meierhof ved Flensborg Fjord et godt bud på et nytårsophold i Nordtyskland. Her er du sikret gastronomi i absolut topklasse for den ene af hotellets to restauranter, Meierei Dirk Luther, har 2 michelinstjerner.

 

LÆS OGSÅ: Alter Meierhof – 5 stjerner af uovertruffen spa & gourmet

 

🍾 Mens du venter… Et nytårsophold ved Flensborg Fjord indbyder til gåture ved vandet, men er det for koldt her på årets sidste dag, kan du heldigvis nyde udsigten over fjorden fra hotellets spaafdeling, der blandt andet huser et 1400 m.2 stort hamambad.

 

Book nytårsophold

 

Overvejer du et nytårsophold i Tyskland?

Find det rigtige hotel til dit nytårsophold her

 

Se flere nytårsophold – og få et godt tip

nytårsophold

Kunne du godt tænke dig, at nytårsaften ikke skal være lige som de foregående år, så er et nytårshold en mulighed for at bryde med traditionerne – og måske endda starte en ny?

Efter juledagene kan det være rart at komme lidt væk og slappe af efter nogle hårde dage med julefrokoster og måske lidt for meget julemad. Hvis du tager på et nytårsophold, skal du nemlig ikke sørge for rengøring, borddækning, aftenens menu, champagne og kransekage – det er der nemlig nogen, der klarer for dig.

 

🍾 Tip! Tag fat i os for at være sikker på, at du kan komme på nytårsophold lige der, hvor du gerne vil. Det er nemlig ikke alle hoteller i landet, der holder åbent i nytårsdagene. Du kan kontakte os lige her.

 

Har du stadig ikke fundet det nytårsophold, du gerne vil på? Så kan du se flere eksempler på nytårsophold her. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit nytårsophold, skal du ikke tøve med at tage fat i os – vi vil nemlig gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige hotel, så du kan få en god nytårsaften.

Godt nytår!

 

Avatar
Jeg hedder Christine, og det er mig, der sætter ord på alle oplevelserne. Når jeg ikke tryller ved tastaturet, har jeg fingrene dybt begravet i den jyske muld hjemme i køkkenhaven eller også er jeg på vej ud på eventyr et sted i verden.