En-dag-i-Timm-Vladimirs-Køkken

En dag i Timm Vladimirs Køkken

Du har nok gjort det mere end én gang; åbnet lågen til køleskabet, stirret ind i det 4 grader kolde rum og lukket lågen igen. For så 5 minutter senere igen at åbne lågen, stirre ind i det 4 grader kolde rum og lukke den igen. Åbne. Lukke. Åbne. Lukke. Gå ikke glip af: En … Læs mere

En-dag-i-Timm-Vladimirs-Køkken

Madglæde, madkurser & bæredygtige beats – Mød Timm Vladimir

Christine, copywriter hos DuGlemmerDetAldrig, har taget en snak med Timm Vladimir om madglæde, madkurser & bæredygtige beats. Du kan læse, hvordan det gik her.   Jeg stryger tændstikken. En blå flamme lyser op, knitrer, men synker sammen under vægten fra stålpanden. Smør på. Det bruser og breder sig, løber ud over panden og dækker overfladen … Læs mere

3. Brug citater til konfirmation

Bidt af springet – Mærk suset hos Dropzone Denmark

Caféen er hjertet hos Dropzone Denmark. Her summer det af liv og en særlig sitrende stemning af nervøsitet og forløsning, der kastes rundt som latter, stivnede smil, store omfavnelser og snak, snak, snak. Det er her, at springerne venter på at blive kaldt til hangaren. Det er her, at springerne sender highfives til hinanden. Efter … Læs mere

Den røde tråd – Besøg Hotel Amerika

Den røde tråd – Besøg Hotel Amerika

Hvor mon den er, den røde tråd? Sådan kan man nogle gange spørge sig selv. Undres. For det er ikke altid, at den er til at få øje på. Så må man lede efter den, forsøge at finde en sammenhæng og en mening. Det er imidlertid ikke tilfældet på Hotel Amerika, for her løber tråden … Læs mere

ophold i thy

Lyse nætter – Tag på ophold i Thy

Til den ene side kaster bølgerne sig ind mod kysten med et sønderrivende brøl, viser tænder med hvide toppe, trækker sig tilbage, frem igen, tilbage. Vinden suser om ørerne, river en måge omkuld, og sender sandflugten ind over landet. Til den anden side skvulper bølgerne blidere i strandkanten og ruller i bløde bevægelser ind over … Læs mere

mød bruno lecanu

Opgør med traditionerne – Mød Bruno Lecanu

Merci. Farvel. Au revoir. Stilhed. Stemmen i den anden ende af røret forsvinder, og et øjeblik sidder jeg og lytter til den ringende stilhed, jeg er efterladt med. Billeder af mine livretter, af snørklede sidegader og uendelige bjerglandskaber, af små patisseries, af omelette au fromage, af clafoutis og cassoulet flimrer forbi på nethinden. DIIINGELIINGELIIING. Rækken … Læs mere

Dinner in the dark – Mød Dark Waiter

Dinner in the dark – Mød Dark Waiter

De fleste af os tager det nok for givet; at vi kan se solen stå op om morgenen, når den spreder sin farvepalette på himlen og jager mørket væk. At vi kan se, hvornår lyset i lyskrydset skifter, når vi kører på arbejde eller, at vi kan se, hvilken farve salaten har til aftensmaden, om … Læs mere

modavi

Modavi – En dansk vingård

Fjorden blinker blåt, og de små krusninger fanger konstant sollyset, leger med det, spiller bold med det og kaster det op langs skråningerne, som Kolding Landevej skærer sig igennem. Landskabet er bakket og på sådan en klar og kølig efterårsdag, lægger disen sig tyk og hvid i bunden af bakkerne, og spreder sig efterhånden, som … Læs mere

4. Smagen af chokolade

En verden af chokolade – Mød Peter Beier Chokolade

Efteråret er begyndt at rykke nærmere, og bladene krøller finurligt på træerne, før de giver slip og drysser ned på veje, haver, stier og skovbunde. Kastanjerne samler sig i små bunker, der lyser op i de tørre, gule blade, og måden de skinner på, giver en lyst til at samle dem op, mærke, hvor bløde … Læs mere

brigdewalking lillebælt

Udsigt til noget særligt – Anmeldelse af Bridgewalking

En solstribe bryder igennem trætoppene, og danser ned gennem grenene, ned mellem menneskene, der står samlet i små grupper. Skyerne spreder sig, samler sig og afslører en gang imellem små, blå pletter på sensommerhimlen. Vinden kilder på kinden, ikke meget, men lige nok til, at den kan mærkes. Det er perfekt vejr til bridgewalking, lyder … Læs mere