Opskrift på de lækre macarons – Smagen af Paris

Opskrift på de lækre macarons – Smagen af Paris

Hvis du har slentret ned ad gaderne i Paris, ved du, at de små, pastelfarvede macarons er indbegrebet af pariseridyl. Sprøde og fine ligger de i vinduerne hos et hvert patisserie i byen og venter på, at man køber et par stykker, man kan spise på sin vej videre. Gå ikke glip af: Guide til … Læs mere

Tag til vinsmagning i Aarhus

Tag til vinsmagning i Aarhus

Der er det gode ved vin, at det både kan nydes til maden og som en lækker forfriskning uden de store armbevægelser. Det kan derfor både drikkes til festlige begivenheder og helt uformelt en torsdag aften, hvis vennerne spontant kigger forbi. Spørgsmålet er bare, hvilken vin serverer du egentlig? Gå ikke glip af: En dag … Læs mere

Tag til ølsmagning på Sjælland

Tag til ølsmagning på Sjælland

Fyraften! Så er det tid til en øl. Der er mange af os, der fejrer fyraften om fredagen med en kold øl. Men skal vi nu være helt ærlige, så er det jo nok den sædvanlige, der står på køl og venter. Fredag efter fredag. Det er jo selvfølgelig også lækkert, men hvorfor ikke prøve … Læs mere

Tag til ølsmagning i Aarhus

Tag til ølsmagning i Aarhus

Ahh, en kold øl! Findes der noget bedre? De fleste er nok enige i, at det er lækkert at smække benene op efter en lang uge og begynde weekenden med en god øl, men hvilken øl foretrækker du egentlig at drikke? Til en ølsmagning i Aarhus kommer du omkring flere forskellige øltyper, så du kan … Læs mere

Hvordan laver man mojito? Få opskriften

Hvordan laver man mojito? Få opskriften

Mojito er en klassiker, der gør det godt på varme sommerdage. Smagen er både frisk og sød på samme tid, og så kan opskriften varieres på mange måder, så du kan bruge nogle af de sommerbær og frugter, der kan hentes i haven. Det lyder jo lækkert, men hvordan laver man mojito? Det skal vi … Læs mere

mød bruno lecanu

Opgør med traditionerne – Mød Bruno Lecanu

Merci. Farvel. Au revoir. Stilhed. Stemmen i den anden ende af røret forsvinder, og et øjeblik sidder jeg og lytter til den ringende stilhed, jeg er efterladt med. Billeder af mine livretter, af snørklede sidegader og uendelige bjerglandskaber, af små patisseries, af omelette au fromage, af clafoutis og cassoulet flimrer forbi på nethinden. DIIINGELIINGELIIING. Rækken … Læs mere

Dinner in the dark – Mød Dark Waiter

Dinner in the dark – Mød Dark Waiter

De fleste af os tager det nok for givet; at vi kan se solen stå op om morgenen, når den spreder sin farvepalette på himlen og jager mørket væk. At vi kan se, hvornår lyset i lyskrydset skifter, når vi kører på arbejde eller, at vi kan se, hvilken farve salaten har til aftensmaden, om … Læs mere

modavi

Modavi – En dansk vingård

Fjorden blinker blåt, og de små krusninger fanger konstant sollyset, leger med det, spiller bold med det og kaster det op langs skråningerne, som Kolding Landevej skærer sig igennem. Landskabet er bakket og på sådan en klar og kølig efterårsdag, lægger disen sig tyk og hvid i bunden af bakkerne, og spreder sig efterhånden, som … Læs mere

4. Smagen af chokolade

En verden af chokolade – Mød Peter Beier Chokolade

Efteråret er begyndt at rykke nærmere, og bladene krøller finurligt på træerne, før de giver slip og drysser ned på veje, haver, stier og skovbunde. Kastanjerne samler sig i små bunker, der lyser op i de tørre, gule blade, og måden de skinner på, giver en lyst til at samle dem op, mærke, hvor bløde … Læs mere