Hotstone massage på Comwell Borupgaard

En kold og grå lørdag efter nogle lange, hårde uger på arbejde, var det en frysende og noget bleg version af mig selv, der trådte ind i varmen og de rolige omgivelser hos Comwell Borupgaard. Det søde personale fulgte mig igennem de flot indrettede gange ned til deres spaområde, og jeg begyndte lige så stille at vænne mig til tanken om at skulle slappe af og geare ned.

Comwell Borupgaard i SnekkerstenFoto: Comwell Borupgaard

Omklædt og iklædt den udlånte morgenkåbe blev jeg hurtigt ledt ind til hende, der skulle forkæle mig en god times tid. Jeg må indrømme, på dette tidspunkt var jeg noget skeptisk og tænkte:

“Varme sten? Hvorfor skulle det nu være specielt? Det kommer da ikke til at løsne op i noget! Godt det her bare er en gave.”

I rolige, lækre omgivelser

Til tonerne af rolig musik lagde jeg mig på maven under håndklæderne i et lille intimt og mørkt lokale, der duftede let af røgelse. Min massør forklarede roligt og indbydende om forløbet, imens hun begyndte at dynge min krop til med ikke blot varme, men virkeligt hede glatte sten.

Hotstone BorupgaardFoto: Comwell Borupgaard

Jeg havde set billeder af en lignende massage og tænkte, at hun nok bare ville fokusere på ryggen. Men da ryggen var dækket af varme lavasten og faktisk allerede fik min rygrad til at falde på plads, placerede hun tilmed en iskold marmorsten i lænden, der understregede varmen fra de andre sten.

Stenene udstrålede varme og løste mig op

I hver hånd placerede hun en varm sten, jeg kunne holde om, og her begyndte jeg først rigtigt at slappe af. Når jeg tænker på det, kan jeg næsten stadig mærke hvordan varmen spredte sig fra mine hænder op i mine arme og endeligt begyndte at få mig til at give efter og slappe af.

Hotstone massage Borupgaard

Med først lidt olie og så de hede sten, der næsten brændte mod min hud, når hun lagde dem på, begyndte hun at massere først mine ben og så mine arme. En varme der strålede ud i kroppen og spredte sig som en strøm af tvungen afslapning helt ind i musklerne. Det føltes som om, jeg tøede op helt ind i knoglerne.

80 minutter i en anden verden

Da jeg vågnede op af min trance knap 80 minutter senere, følte jeg mig som smør.

Min krop havde givet efter for  behandlingen og jeg var smeltet på briksen.

Massøren lod mig være alene, så jeg kunne vågne og komme tilbage til verden. Helt blød, varm og glad satte jeg stille og roligt gang i kroppen igen og nød følelsen af at være så afslappet.

Jeg gik fra min hot stone massage med en inderlig følelse af velvære og tilfredshed, og tænkte:

”Det må jeg helt sikkert gøre igen en kold vinterdag! Det var alle pengene værd!”

Har du lyst til at opleve en lækker hotstone massage eller er der en du vil forkæle lidt ud over det sædvanlige, kan du se alle vores wellness oplevelser her.

Hotstone massage på Comwell Borupgaard

En del af teamet bag DuGlemmerDetAldrig, mademyday, Oplevelsesprisen og Oplevelsesmagasinet. Aarhuspige, der brænder for store oplevelser; alt fra wellness, gourmet og vin til outdoor, sport og action. Ja måske lige bortset fra alt for hurtige biler...