De bedste oplevelser i 2017

På DuGlemmerDetAldrig.dk har vi mere end 350 oplevelser, som du kan komme ud at prøve. Der er både noget til de hurtige, til dem, der kan lide at tage den lidt med ro, til de sultne og til dem, der vil ud i naturen – bare for at nævne et lille udvalg. Har du været … Læs mere

det sker i københavn

Efterårsferie i København

Når dagene begynder at blive kortere, vinden køligere, og solen kaster sine sidste blege stråler ned mellem hustage og spir, mens de gyldne blade hvirvler af sted i en strøm af røde, gule og brune farver, langs fortovskanterne, så ved man, at det er efterårsferie i København.

efterårsferie i aarhus

Efterårsferie i Aarhus

Når sommeren er på retur, og træerne begynder at smide bladene, så de ligger i lysende gule og røde klynger i landskabet, er efteråret for alvor sat ind. Vejret kan være truende med blæst og regn, men nogle dage kan det også føles forårsagtigt, hvis man finder en lille plet med sollys og et tæppe. … Læs mere

sjove ting at lave i sommerferien

Sjove ting I kan lave i sommerferien

Skoleklokkerne har endelig ringet sommerferien ind, der er sunget ”Ferie, ferie, ferie” og ungerne er stormet ud af klasselokalerne, klar til nye oplevelser. Det er tid til at dase i solen, hoppe i vandpytterne, spise is og opleve en masse ting, som kammeraterne skal høre, når skoleklokkerne ringer ind igen.

MTB i Silkeborg

Silkeborg er et af Danmarks bedste og smukkeste steder at køre på mountainbike – og med god grund. Her finder du naturskønt terræn, der henvender sig til alle niveauer: Fra nybegynderen, som gerne vil have en god naturoplevelse til den øvede rytter, der gerne vil have maksimal fart over feltet.