Gaveideer til hende


i Gave til hende, Gaveguides

 

Er du løbet tør for inspiration og lyst til at finde de perfekte gaveideer til hende? Nu må du lige komme ind i kampen!

Gaveideer til hende behøver nemlig ikke at være så svære at finde. I dette magasinindlæg vil jeg give dig en håndfuld tips og tricks til at vælge den helt rigtige gave. En gave, der vil være personlig og som hun aldrig glemmer!

 


Har du travlt?

Er du presset på tiden og derfor nødt til at finde en gave, inden det er for sent? Skynd dig at tage et smut forbi vores samling af gaver til hende. Der kan du lynhurtigt finde en personlig gave, som vil gøre hende glad.


 

Guide til gaveideer: Sådan vælger du den bedste gave til hende

Herunder har jeg samlet mine syv bedste tips og tricks til at finde de bedste gaveideer til hende, du kender. Følger du mine tips, så tør jeg godt love, at du giver hende en af de bedste gaver i hendes liv.

 

Lav en liste med alle hendes interesser

Det her trick har jeg haft stor succes med – og det er super simpelt. Det går ganske enkelt ud på, at du laver en liste med hendes interesser og hobbyer. På sådan en liste kan der for eksempel stå mode, make up, fodbold, natur og lignende.

Når du har lavet en tilpas lang liste, skal du forsøge at finde på min. én gaveide til hver interesse. Ved at gøre dette, vil du få en masse spændende gaveideer, der i de fleste tilfælde vil være relevante at give.

 

Spørg dig selv: Hvad har hun brug for?

Et andet smart trick er at spørge dig selv: Hvad har hun egentlig brug for? Hvis hun for eksempel elsker at træne, så vil det være oplagt at give hende træningstøj. Som ”træningsfreak” kan du aldrig få for meget træningstøj.

Det kan også være, at hun har givet udtryk for, at hun savner en kæreste. I den forbindelse kunne det være sjovt at give hende et medlemskab til en eller anden datingportal. Mulighederne er mange, så længe du er lidt kreativ. Og husk: Det gør ikke noget, at gaven er lidt skør.

 

Giv en oplevelse

Du går aldrig helt galt i byen, hvis du giver en oplevelse. Oplevelser er blevet det nye at give. Fordelen ved at give en oplevelse er, at det er noget, som huskes og skaber minder. Derudover vil en oplevelse typisk være en meget personlig gave. Og som du nok ved, så er personlige gaver noget, der gør stort indtryk på gavemodtageren.

Prøv at læse denne artikel – så vil du forstå, hvorfor oplevelser og oplevelsesgaver er gode at give.

 

Gør noget ekstraordinært ud af indpakningen

Selvom du har valgt en halvsløv gave, er det faktisk muligt at gøre den til en af de bedste gaver nogensinde. Hvordan kan det så lade sig gøre tænker du? Det kan lade sig gøre, hvis du giver den gas med indpakningen.

Lav en indpakning, der er så kreativ og sjov, at gavemodtageren helt glemmer, hvad gaven egentlig er. Et eksempel til dig, der skal give gave til lægen eller sygeplejersken: Sy gaven ind i en tøjbamse og lad hende ”operere” den ud. Det er uden tvivl en indpakning, hun aldrig vil glemme.

 

Sæt et loft på gavebeløbet. Det vil indsnævre søgningen

Jeg medgiver gerne, at det kan være svært at finde de perfekte gaveideer til hende, hvis du har et uendeligt beløb at købe for og IKKE har fulgt ovenstående råd. En måde at gøre det nemmere på er at fastslå et maksimum beløb, du vil købe gave for.

Ved at have et maksimum gavebeløb kan du indsnævre din gavesøgning, så det pludselig bliver markant nemmere for dig at finde en god gave til hende.

 

Tænk på hendes omstændigheder

Er hun lige flyttet i nyt hus? Har hun fået stor interesse for madlavning? Er hun gravid? Tænk på hendes omstændigheder og find de bedste gaveideer på den måde. Hvis hun for eksempel er gravid, vil det være oplagt at forære hende en graviditetsmassage.

 

Giv en velgørenhedsgave hvis hun har ALT

Er hun typen, der har ALT – og her mener jeg ALT – så er der ikke andet for end at give hende en velgørenhedsgave. På den måde støtter du først og fremmest en god sag, og du får valgt en gave til hende, hun har svært ved at blive ”sur” over.

Ligesom med så mange andre gaver kan velgørenhedsgaven også gøres personlig. Det kan for eksempel gøres ved at vælge en velgørenhedsorganisation, der er værdsat af gavemodtageren. Hvis hun for eksempel har haft kræft tæt inde på livet, så vil det være smukt at give hende en velgørenhedsgave, der støtter Kræftens Bekæmpelse.

 

Det var mine bedste tips til at finde gaveideer til hende. Hvis du synes om at give en oplevelse, så brug lige to minutter mere på at læse indlægget færdigt. Her til slut har jeg nemlig fundet tre oplevelser, der er populære at give lige nu.

 

Flødebollekursus

ting at lave i sommerferien

Mmmh… Flødeboller. Langt de fleste af os elsker dem, men det er de færreste af os, der har prøvet at lave dem. Det er der mulighed for nu!

Dette hyggelige flødebollekursus, arrangeret af Social Foodies, giver gavemodtageren 2 timer i ”flødebollens tegn”. Som deltager vil du lave fem små og fem store flødeboller, der vil være smagsprøver på chokolade, is osv., alt udstyr er inkluderet og du får dine egne flødeboller med hjem til senere fornøjelse.

Se prisen på flødebollekurset her

 

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

spaophold ystad

Jeg er kæmpe stor fan af spa- og wellnessophold. Derfor er jeg selvfølgelig begejstret for denne gaveide: Et spaophold på det sydsvenske Ystad Saltsjöbad.

Dette spaophold indeholder en overnatning i Superior værelse, 3-retters middag, stor morgenbuffet, ubegrænset adgang til spa, tøfler, badekåbe og ekstra håndklæder på værelserne.

Inden du går videre til næste gaveide, vil jeg lige nævne, at spaopholdet på Ystad Saltsjöbad faktisk har fået TripAdvisors Certificate of Excellence.

Se prisen på spaopholdet her

 

En tur i FÆNGSLET – Horsens gamle statsfængsel

fængslet horsens

Skal du give en gave til en person, der interesserer sig for historie og altid er frisk på en spændende udflugt? Hvis ja, så synes jeg, at du skal se nærmere på denne gaveide: En tur i FÆNGSLET – Horsens gamle statsfængsel.

Her vil gavemodtageren komme med en tur ind i FÆNGSLETS hjerte og opleve, hvordan det har været at være indsat og ansat som fængselsbetjent, sygeplejerske osv. I februar prøvede jeg oplevelsen, og FÆNGSLETS guider imponerede mig meget: De var virkelig dygtige til at fortælle og gøre oplevelsen spændende.

Se prisen på FÆNGSLET-besøget her

 

Vil du se flere oplevelser?

Er du frisk på at give en oplevelse til hende? Fedt! I så fald bør du vide, at vi selvfølgelig har mange flere gaveideer/oplevelser end de tre, jeg netop har præsenteret for dig. Hvis du klikker dig ind på DuGlemmerDetAldrig.dk, så kan du faktisk se mere 300 gaveideer til hende. Ideer, der helt sikkert vil skille sig ud i forhold til, hvad der er ”normalt at give”.

God fornøjelse med gavejagten!

Avatar
Mit navn er Simon, og jeg arbejder med marketing hos DuGlemmerDetAldrig. Jeg er stor fan af oplevelser. Især dem der inkluderer adrenalin, outdoor, wellness og selvfølgelig cykling som den "cykelfreak" jeg er!