Gave til ham – 35 udfordrende idéer


i Gave til ham, Gaveguides

Står du og skal bruge en gave, som overrasker din ven, din mand eller måske din far? Og skal gaven være en oplevelse, som han med garanti aldrig vil glemme? Så kommer her 35 ideer til dig. Oplevelserne er udvalgt sådan, at du med garanti kan finde den perfekte gave til lige netop ham. Oplevelser som vil blive husket og set tilbage på med glimt i øjet.

 

* Du kan også springe direkte til vores eget udvalg af gaver til ham her *

 

Værsgo – idéerne kommer her:

 

Faldskærmsudspring: Frit fald med en tandemmaster


Skal han udfordres, sådan for alvor? Men på den fede måde? Et tandem-faldskærmsudspring betyder, at han ikke springer alene. Han har en instruktør med, som han er spændt fast til. Han sørger for at få sit selskab sikkert ned på jorden igen. Alt man skal gøre er at nyde turen ned!

Pris: 2300 kroner og opefter
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

Kør Lamborghini: Landevej og motorvej i en superbil

15_koer-lamborghini

Drømmer han om at side bag rattet i en Lamborghini Gallardo? Denne bil vil de fleste mænd betragte, som en af drømmebilerne, hvis de selv måtte vælge. En køretur i denne formidable bil vil helt klart udfordre køreevnerne, når bilen accelerer fra 0-100 på 3,5 sekunder. At få lov til at side bag rattet og mærke bilens kræfter, når der trykkes lidt på speederen, vil de fleste mænd se som en stor oplevelse!

Pris: 849 kroner og opefter
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig.

 


Bonus gaveidé: Kør Djævleræs

Vi ved godt, at vi allerede har 35 spændende gaveideer til ham, men denne gaveidé måtte bare med. Derfor har vi valgt at kalde den for en “bonus gaveidé til ham”. Djævleræs er den perfekte gave til ham, der elsker at køre ræs, lave hjulspin og mærke, hvordan adrenalinen spredes i kroppen. Djævleræs vil med garanti give ham et stort smil på læben, hvis du vælger at give denne oplevelse som gave til ham.

Pris: 669 kroner og opefter

Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig.dk


 

Helikoptertur: Perspektiv på det hele


Her er en oplevelse, som tager ham med op under skyerne, nemlig en flyvetur i en helikopter nær det område, som han kender godt. Han vil kunne se sin by fra oven og få et overblik over byen, der er uden lige. En rundflyvning i en helikopter er en stor oplevelse, og helt sikkert noget, han vil tænke tilbage på med stor fornøjelse.

Pris: 699 kroner og opefter
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

Prøv Klatring: Populær aktiv, oplevelse

32_proev-klatring

Her er en oplevelse, de fleste kan være med på og som til enhver tid vil være en udfordring for de fleste. Klatring er en af de sportsgrene, som de seneste år er vundet stor popularitet i Danmark. Flere kan man komme til at prøve kræfter med klatring, og det er ikke så nemt, som det måske kan se ud. Hvorfor ikke teste hans indre Tarzan? Det kan kun blive en sjov og udfordrende dag for ham!

Pris: 150 kroner og opefter
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

Ballonflyvning: Så stille, så højt oppe


Her har vi en oplevelse for livet. Ikke blot får man en anderledes flyvetyr i en luftballon, men udsigten er helt og aldeles også mindeværdig smuk. En flyvetur i en luftballon er en oplevelse, som han sent vil glemme. Oppe under ballonen får I ro og overblik over naturen under jer. Kvaliteten af oplevelsen er i top, og sikkerheden kommer altid i første række. Ballonflyvning er en populær gave til ham der fylder 50 år.

Pris: 2195 kroner og opefter
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

Cable Park: Vandsport og adrenalin

Cable Park

Som en oplevelsesgave til ham, der elsker vand og udfordringer, kan Cable Park anbefales. Han får spændt et board under fødderne, og en line trækker ham over eller udenom forhindringer gennem vandet. Det kan være en udfordring blot at komme op og stå på boardet, og i øvrigt har Cable Parken en del hop, som sætter ekstra gang i udfordringerne. Udfordr ham og få en fed oplevelse sammen!

Pris: 100 kroner og opefter
Kan købes hos Cable Park Aalborg og Copenhagen Cable Park

 

Racerkører for en dag: Fede biler på bane, en hel dag

Racekører for en dag

Vi kender det alle sammen. Når racerkørerne ruller over skærmen i deres hurtige biler, mens man som tilskuer blot kan se på, hvordan de hurtige biler manøvres rundt på banen. Nu behøver din mand ikke længere kun at stille sig tilfreds med tilskuersædet. Med en oplevelsesgave hvor han får lov til at teste sine evner som racerkører, kan du gøre hans vildeste fartdrømme til virkelighed.

Pris: 4595 kroner
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

Fotokursus: En gave til ham, der er vild med at tage billeder

Fotokursus

Hvis han går med en drøm om at lære hans kamera bedre at kende – eller måske bare blive bedre til at tage billeder, når I er på ferie eller til særlige arrangementer – så er et fotokursus en god gave til ham. Han vil blive sat på prøve med sit kamera, og vil med garanti lære mere end han nogensinde havde troet. Hvor omfattende et fotokursus du vil give ham, er op til dig. Udvalget af fotokurser er bredt, hvorefter priserne kan variere fra 400-1800 kr.

Læs mere om fotokursus med Michael Altschul eller fotosafari på Aarhus Bugten

 

Pilot for en dag: En dag med luft under vingerne


Har han altid haft en drøm om at blive pilot? Måske bare for et øjeblik? Så er gaveidéen her, det hele værd. Det er en oplevelse, hvor han selv får lov til at flyve, efter grundig introduktion i teorien omkring flyvning i det danske luftrum. Dette er helt sikkert en udfordring og en oplevelse for manden, som har det hele!

Pris: 2499 kroner
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

Vandscooter: Oplev 80 km/t, på vandet

Vandscooter

Dette er en oplevelse til ham, som elsker fart og vand – og gerne vil kombinere de to ting! En oplevelse på en hurtig vandscooter vil her være oplagt. Man skal ikke langt væk for at få en fortrinlig oplevelse på vandscooter. Faktisk er der rig mulighed for at prøve vandets kræfter på vandscooteren her i Danmark, der er omgivet af alskens kyster med vand. Dette er helt klart en oplevelsesgave, der lover sjove udfordringer til manden, der har det hele.

Pris: 649 kroner og opefter
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

Ree Park Safari: Safari, i Danmark

Ree Park

Foto-credit: Ree Park

Ree Park Safari er en oplevelse, som de fleste ikke bør gå udenom, hvis de drømmer om safari og vilde dyr på savanen. I Ree Park kan du opleve en del af Afrikas vilde dyreliv og samtidig komme helt tæt på dyrene i naturlige omgivelser. Dette er mere en oplevelse, end en udfordrende aktivitet, men om ikke andet er det er en særdeles mindeværdig oplevelse af slagsen. Og så er det heller ikke en oplevelse, der tømmer dine lommer.

Kan købes hos Ree Park

 

SUPSurfing: En perfekt gave til strandløven

SUPSurfing

Dette er en sportsgren, som er ny af dato, men som hurtigt har vokset sig populær i både Danmark og udlandet. SUPSurfing er en gren indenfor surfing, men her behøver man ikke de store bølger på samme måde, som man gør ved almindelige surfing. Hele humlen er, at man skal op på et speciallavet surfbræt, og derefter padle sig frem på vandet. Det kræver både balance og tålmodighed at lære denne teknik. Her er gaven til manden, der påstår, at han kan alt.

Pris: 299 kroner
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

Glatbane: Send ham på glatis, i egen bil

Glatbane
Foto-credit: Shutline

Dette er nok en af drømmene, som de fleste drengerøve personligt håber på at få opfyldt. En tur på glatbane, hvor man ikke blot selv skal sættes på prøve, men hvor bilen også udfordres. For de som har taget et almindeligt kørekort, er glatbanen et højdepunkt efter mange timers prøvekørsel med kørelæren. På glatbanen kan der gives gas, mens teknikken sættes på en prøve. Denne udfordring kan varmt anbefales til alle mænd, som er glade for biler og tekniske udfordringer. En sådan tur på glatbanen med 1-5 kammerater koster rundt regnet 1000 kr. eller derover.

Pris: 895 kroner og opefter
Kan købes hos Glatbane.dk

 

RIB Tur: Fart og fortællinger på vandet

Tur i RIB Båd

Denne udfordring er til den fartglade, den vandglade eller måske til ham som altid praler med, at have mod til det hele! En RIB båd er en letvægts speedbåd, hvor sikkerheden er i orden. Dog er farten på båden ej at forglemme. Der er garanti for vind i håret og en oplevelse, som sent vil blive glemt. Så hvis han trænger til en udfordring, så giv ham en RIB oplevelse.

Pris: 349 kroner og opefter
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

McLaren på bane: Næsten følelsen af Formel 1

McLaren på bane

De fleste mænd kender McLaren og deres hurtige biler. Muligheden for at køre én af disse hurtige biler er tættere på, end du tror. Med denne oplevelse har du mulighed for at opleve en McLaren på en lukket bane, hvor bilen kan vise dig, hvad dens motor kan. Dette er helt sikkert en oplevelse for den bil- og fartglade.

Pris: 2495 kroner
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

Kaffekursus: Lær at brygge den perfekte kop kaffe

Kaffekursus

Kaffe er blevet en hobby for nogle. De engagerede kaffenydere sætter derfor stor pris på en lækker kop kaffe. Med et barista kursus kan han sætte sin kaffekunst på en prøve. Der findes flere forskellige kaffekurser, hvor nogle fokusere på den perfekte, sorte kop kaffe, mens andre fokuserer mere på espresso kunsten osv. Kender du en, som sætter pris på god kaffe, så er dette den perfekte gaveide til ham!

Pris: 495 kroner og opefter
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

Svømmekursus: Giv ham en succesoplevelse

Svømmekursus

Foto-credit: DGI

Her har vi et kursus, som kan udfordre de fleste mænd. Hvis svømmeteknikken trænger til et eftersyn, så er en oplevelse som denne en sikker vinder. Svømning kan være en udfordring, men hvis man får knækket koden, kan de fleste lære at svømme, både som motionsform og som en del af en større udfordring. Kurserne varierer typisk mellem 12 og 33 lektioner, hvorfor prisen varierer fra 725-1370 kr.

Pris: 1100 kroner og opefter
Kan købes hos DGI-byen

 

Parkour: Lær en actionfyldt sportsgren

Parkour

Dette er en oplevelse, som kun de fleste tør drømme om. Nogle tror at de ikke kan finde ud af det, mens modet kniber hos andre. Parkour er blevet en populær sport, der kræver en smule mod at kaste sig ud i. Har man dog mod på at smide hæmningerne kan denne oplevelse åbne øjnene for en verden af muligheder. Parkour som en oplevelsesgave er både en udfordring for livet og en sjov måde at teste grænserne på sammen med venner og familie.

Pris: 40-70 kroner pr. gang
Kan købes hos StreetX

 

Skirejse: En sikker vinder til skiieren/snowboarderen

Skiferie

Foto-credit: Politiken

Dette er en oplevelse, der rækker ud over det sædvanlige – både for ham, som er en engageret skiløber, men også for ham, som er nybegynder. Skiferie er en oplevelse for alle, og så længe udstyret er i orden, kan denne type ferie kun blive et hit. Skiferie er blandt danskernes ynglings, så mon ikke der så er stor chance for, at han bliver glad for denne oplevelsesgave? Skiferie giver både udfordringer og hyggelige stunder – både på og udenfor pisten!

Pris: Afhænger meget af destination, længde og indhold
Kan købes hos Nortlander, Højmark og lignende bureauer

 

Dyk med hajer: Stor oplevelse for ham med certifikat

Dyk med Hajer

Hvor mange kan sige, at de har dykket med hajer? En sådan oplevelse er til manden, som er til eventyr og udfordringer ud over det sædvanlige. Et dyk med hajer giver sved på panden, men det vil helt sikkert være en oplevelse for livet for ham, som tør at hoppe i bassinet med de store dyr. Gaveideen er derfor perfekt til ham, som er klar på ikke bare en, men to udfordringer; nemlig dykket i sig selv og de store hajers tilstedeværelse. Hvis han har et dykkercertifikat er der mulighed for i selve hajtanken, mens alle uden certifikat kan få oplevelsen af et prøvedyk i det store Oceanarium, hvor hajtanken befinder sig lige ved siden af – kun adskilt af en glasvæg…

Pris: 795 kroner
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

Tur til Las Vegas: Ultimativ gave til gambleren

11_las-vegas-ferie-lasvegasferie.dk

Dette er en drengedrøm for de fleste, og en tur til Las Vegas er helt sikkert en oplevelse, som de fleste drengerøve kan bruge. Las Vegas har meget at byde på, og derfor vil både udfordringsbarometeret og pengepung komme på en prøve, hvis den skal have fuld gas. Udfordringer og muligheder er der nok af, og det er helt sikkert, at denne oplevelse vil blive husket som mindeværdig.

Pris: Priserne varierer alt efter valg af hotel og forbrug, men prisen for en flybilet til byen, der aldrig sover, er ca. 10.000 kr.
Læs Politikens artikel, der handler om, hvordan du får den ultimative ferie i Las Vegas

 

F16-simulator: Gemmer han en indre jægerpilot?

F16 Simulator

Er din mand fascineret af jægerfly, flyets hurtighed og kræften, så er denne oplevelse den ideelle gaveide for dig, der vil gave ham en oplevelse for livet. Med en tur i en F16-simulator får han en realistisk oplevelse af, hvordan jægerpiloterne bruger kampflyene. Han får selv lov til at sidde i simulatoren, og han vil helt sikkert synes, at simulatoren er skræmmende realistisk.

Pris: 299 kroner
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

Bjergbestigning: Hvis han virkelig skal udfordres

Bjergbestigning

Elsker han frisk luft og store udfordringer, så er en bjergbestigning en gaveidé der vil vælte ham bagover af begejstring og overraskelse. Bjergbestigning henvender sig til mange forskellige typer, og der er derfor rig mulighed for at give en oplevelse for livet til den, som du holder af. Sikkerheden er altid i orden, og bjerget bestiges aldrig alene. Med denne gave giver du ham, som har det hele, en oplevelse han aldrig glemmer.

Pris: 3.700 kroner og opefter
Kan købes hos Mountain Adventures, Refuga og lignende steder.

 

Roadtrip i staterne: Indfri drengedrømmen

Roadtrip i USA

Hvem drømmer ikke om at trække nogle uger ud af kalenderen og bruge dem i en stor amerikanerbil på de lange strækninger, der går tværs gennem USA? Med en ferie, hvor I tager på roadtrip i USA, er du garanteret en oplevelsesgave, som han sætte pris på. En køretur har aldrig været mere oplevelsesrig, og med sådan en oplevelsesgave kan han ikke andet, end at blive varm om hjertet. Hvad end I selv planlægger jeres roadtrip eller forudbestiller en rute, kan I komme af sted for helt ned til 3000 kr. efter flybilletten er betalt. Læs mere om ruter i USA på DanExplore og få syv rejsebloggeres tips og historier om roadtrip i USA lige her.

 

Vildmarkstur: Sat hans oplevelsesinstinkt på prøve

Vildmarkstur

Skal I have en rigtig herretur, hvor I skal ud i naturen? Så er en vildmarksoplevelse helt sikkert en god gaveide. I får en oplevelse for livet, og jeres daglige gøremål bliver liggende derhjemme. I har hinanden, og denne oplevelse vil helt sikkert føre jer tættere sammen i vennekredsen. Båltænding, madlavning og andet grej skal laves, og der er helt sikkert plads til udfordringer, sjov, ballade og store mængder af vaskeægte mandehørm. Prisen sætter I selv – find mere inspiration til jeres mandetur i vildmarken på B-Wild.dk.

 

Undervandsjagt: Prøv den “nye” jagtform

Undervandsjagt

En oplevelse for ham, som drømmer om at få en oplevelse under vandet, som ingen vil kunne tage fra ham, nemlig jagt under vand med det rigtige udstyr, hvilket blandt andet inkluderer den velkendte harpun. Kender du en mand, som trænger til en oplevelse uden lige, så er undervandsjagt helt sikkert en oplevelse, men også en udfordring. Harpunskydning er en svær kunst, men helt sikkert en udfordring, som bør tages op.

Pris: 499 kroner og opefter
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

Kør Ferrari: Test hans kørsel på bane

Kør Ferrari på bane

Her er en bil, som kun de fleste kan drømme om at få lov til at køre i. Men med denne oplevelse behøver han ikke længere at drømme. Her får han nemlig lov til at opleve en Ferrari folde sig rigtigt ud, når der køres for fulde drøn på fartbanerne. Dette er helt sikkert en oplevelse for manden, der ejer alt og som trænger til at få en oplevelse, der giver ham sus i maven.

Pris: 2495 kroner
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

Bungyjump: Afprøv hans grænser og mod

Bungyjump

Denne oplevelse er ikke for tøsedrenge. Dette er en oplevelse for ham, der helt sikkert ikke lider af højdeskræk eller frygt for luft under vingerne. Et bungyjump er et spring i elastik, hvor han hopper ud fra 69 meters højde,og falder mod jorden med hoved først. Et bungyjump er for ham, som påstår, han kan klare alt. Sæt ham på en prøve, og lad ham hoppe ud i den fri luft, kun med et elastik om fødderne. Denne oplevelse er sikkert mindeværdighed!

Pris: 549 kroner
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

Kitesurfing: Giv ham den unikke fornemmelse

Kitesurfing

Denne oplevelse er en vild men sjov udfordring. Først skal man i vandet med alt udstyret. Dernæst skal man op på boardet og have dragen i luften. Dette er helt sikkert en stor men underholdende udfordring for ham, som ikke har prøvet kitesurfing før. Oplevelsen kræver en smule tålmodighed men er helt sikkert det hele værd.

Pris: 995 kroner og opefter
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

Kajaktur: En sund og sjov vandaktivitet

Kajaktur

Her er en udfordring til ham, som påstår, at han kan det hele. En kajaktur er måske ikke det første, han vil påstå, at han ikke kan finde ud af. Lad det komme på en prøve. Giv ham en udfordring og en oplevelse uden lige. En kajak ser måske ikke så umulig ud at håndtere, men helt let kan det heller ikke påstås at være.

Pris: 595 kroner
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

Mountainbiketur: Cyklens svar på action

Mountainbiketur

Her er en udfordring, han ikke kan sige nej til. Mountainbike er blevet en populær sportsgren de seneste år, og hvem siger, at du ikke kan gøre din mand trop her? Mountainbike er en udfordring, når både cykel og vej skal koordineres. Mountainbike foregår oftest i skove, hvor både bakker, mudder, huller og små stier skal passeres. Dette er helt sikkert en udfordring for så vel nybegynderen som den mere garvede rytter.

Pris: 595 kroner
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

Kør Audi R8: Drengerøvsoplevelse i Audis topmodel

Kør Audi R8

Her har vi drømmebilen, som for de fleste er helt uopnåelig. Audis model R8 er ikke blot en lækker sportsbil, men den har også motoren med sig. Denne oplevelse er helt klart til de fart- og bilglade, som trænger til at få luftet deres begejstring for lækre, hurtige biler. Audi R8 er blevet en populær bil blandt unge som gamle, og med denne oplevelse til din mand vil du helt sikkert se hvorfor.

Pris: 849 kroner og opefter
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

MC Kursus: Øg sikkerheden, på en fed måde

MC Kursus

Her er en oplevelse til ham, som altid har drømt om at sidde på en motorcykel og få lov til at styre en rigtig motorcykel selv, men som aldrig har fået gjort mere ud af drømmen. Med et MC-kursus kan hans drømme nemt gå i opfyldelse. Han får den grundlæggende teori og må derefter prøvekøre motorcyklen. Måske bliver han bidt af det og må anskaffe et motorcykelkørekort. Hvem ved? Denne oplevelse er svær at gå i byen med!

Pris: 1200 kroner og opefter
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

Formel 1 simulator: Til hans indre racerkører

Formel 1 Simulator

Kender du en, som har en drøm om at køre Formel 1, som endnu ikke har prøvet sporten?

Så kan du overraske ham med en oplevelse, der kommer skræmmende tæt på virkelighedens Formel 1. Med en Formel 1 simulator får han mulighed for at sidde bag rattet i en Formel 1 bil og opleve suset, når motoren giver gas. Denne oplevelse vil helt sikkert blive sat pris på hos ham, som er fan af Formel 1.

Pris: 299 kroner og opefter
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

Indendørs Ski: Hvis han evner lige skal afpudses

Indendørs Ski

Vidste du, at der er mulighed at komme på ski indendørs her i Danmark? Da det danske klima ikke byder på tonsvis af sne hele året, findes der heldigvis alternativer. Indendørs ski er mindeværdig oplevelse, og helt sikkert en udfordring – også for de stærkt engagerede skiløbere! Det er anderledes end at stå på ski udendørs, men uden tvivl en spændende oplevelse.

Pris: 449 kroner
Kan købes hos DuGlemmerDetAldrig

 

Mangler vi noget på listen?

Vi har herover forsøgt at give dig en lang række gaveidéer, til lige netop ham du gerne vil glæde. Det er dog selvfølgelig ikke den endelig liste, så derfor hører vi også meget gerne fra dig, hvis du mener vi mangler nogle gode, udfordrende gaveidéer på listen. Du kan sende os et tip i en kommentar herunder – det vil være meget værdsat :)

Hvis du gerne vil vide lidt mere om, hvordan du finder frem til den helt rigtige gave til ham, så synes vi, at du skal læse med herunder.

 

Find den bedste gave til ham med disse tricks

Vi har alle prøvet det. Du ved… den der situation, hvor vi gerne vil glæde ham vi holder af med en af de bedste gaver, han nogensinde har fået. Problemet er bare: Hvordan finder man den der gave, som fejer benene væk under ham af bare begejstring?

Det kan være umådeligt svært at finde gaven til ham, der huskes i mange år frem. Det ved vi her hos DuGlemmerDetAldrig.dk. Derfor vil vi gerne hjælpe dig. Vi har været en tur på internettet med henblik på at få viden, læse om erfaringer og ikke mindst finde inspiration til, hvordan de bedste gaver til ham vælges. Alle vores opdagelser er kogt ned til de fem tips, du ser herunder. Følg vores tips og vi lover, at det bliver nemmere at finde den helt rette gave.

 

1. Lav en liste med hans interesser

En god start er at lave en liste med hans interesser: Hvad kan han godt lide? Ved at gøre dette får du et overblik over, hvad der egentlig interesserer ham. På den måde får du en masse ideer til gaveområder, der vil være personlige og dermed relevante. Hvis han for eksempel godt kan lide at se TV-programmet Nak & Æd, så vil han med stor sandsynlighed have en vis interesse for bålmad, jagt og udeliv.

 

2. Spørg dig selv: Hvad har han brug for?

Tænk dig godt om. Hvad har han brug for? Kan du komme i tanke om en ting, han tit og ofte giver udtryk for, at han mangler? Eller har han måske snakket om en bestemt oplevelse, han godt kunne tænke sig at prøve? Læg hovedet i blød og se om du ikke kan komme i tanke om noget sejt at give ham.

 

3. Tænk gaven som en slags kommunikation mellem dig og ham

Når du giver en gave til en person, så sender du faktisk personen et budskab – eller rettere sagt: Du taler med vedkommende. Det glemmer de fleste af os at tænke over, når vi enten giver eller modtager en gave: Typisk tænker vi kun på, hvad vi giver og ikke hvorfor.

Denne tankegang kan du faktisk bruge til din fordel, når du gerne vil finde gaven til ham, der skaber glæde

Tænk over følgende: “Hvad vil du gerne sige til ham, der skal have en gave?”. Når du har fundet ud af det, så skal du tænke over: “Hvilken gave kommunikerer, hvad jeg vil sige?”. 

Dette tip vil med garanti hjælpe dig med at finde en meningsfuld gave til ham.

 

4. Den personlige gave til ham gør indtryk

En god hovedregel i forhold til at finde en god gave til ham er at gøre den personlig. Dette kan gøres på mange forskellige måder. Du kan for eksempel lave din egen gave – måske et maleri. En anden og meget populær måde er at finde en gave, der harmonerer med hans interesser. I den forbindelse er det oplagt at tage et nærmere kig på den liste du lavede i punkt 1. Listen er nemlig din nøgle til at finde den helt rigtige gave, der er personlig og som vil vække begejstring.

 

5. Gør indpakningen til en del af gaveoplevelsen

Nu hvor du er i gang, så kan du ligeså godt gå all in og gøre gaveoplevelsen komplet. Det gør du ved at gøre gaveindpakningen til en del af oplevelsen. Der findes mange sjove eksempler på vilde gaveindpakninger. En ide kunne være at lave et skattekort, hvor gaven ligger gemt “under” krydset. Du kunne også købe et tøjdyr og “indoperere” gaven, så han tror, at han “bare” skal have et tøjdyr i gave. Mulighederne er mange. Vær kreativ og få ham til at grine!

Opdateret: November 2016

Lasse Kjær
Jeg er direktør hos DuGlemmerDetAldrig. Jeg elsker oplevelser og gerne i kombination en iltflaske på ryggen, et sejl over mit hovede eller et snowboard under mine fødder.