Guide: Oplevelser for en rigtig mand


i Inspiration

Drømmer du om at blive en rigtig mand, eller drømmer du om, at din mand bliver en rigtig mand, så hjælper vi dig her på vej. Inspireret af DR1 serien “Rigtige Mænd” har vi samlet oplevelser, der giver hår på brystet og sved på panden.

Guide: Oplevelser for en rigtig mand

Vi er fans af serien ”Rigtige mænd” på DR1, og nu hvor sidste afsnit er rullet over skærmen har vi, her på redaktionen hos DuGlemmerDetAldrig, ladet os inspirere af serien og ud fra træner Jacob Søndergaards retningslinier, lavet en guide til oplevelser, der gør dig til en rigtig mand. Læs med og bliv inspireret til den ultimative mandeweekend, polterabend eller bare en enkelt oplevelse, der kan gøre dig til en rigtig mand.

De stakkels mænd har været udsat for lidt af hvert af træner og livstilsguru, Jacob Søndergaard. Har du ikke nået at følge med, kan du stadig nå at se serien på DR’s hjemmeside.

Mændene i serien har svømmet, kørt på mountainbike, lavet grøntsags-boller-i-karry og er kommet i kontakt med deres feminine side med en omgang wellness. Mange af oplevelserne synes vi er utroligt fede, og mulige selv at komme i nærheden af, hvis du gerne vil arrangere en rigtig mandeweekend.

En rigtig mand er nemlig ikke bange for at tage imod en udfordring. Måske er det den kommende weekend, eller til en polterabend, hvor mandehørm med fodbold og FIFA skal udskiftes med den ultimative manddomsprøve.

Fra dreng til mand

Oplevelserne, der tvinger hår frem på brystet, er lige om hjørnet.

Udfordringer tager en rigtig mand i stiv arm, ligegyldigt om det er til vands, på land eller i luften. Du kan udfordre dig selv og dine kammerater til en oplevelse, I aldrig glemmer, og sikre dig et løvehjerte med en rigtig manddomsprøve.

Faldskærmsudspring, klatring, mountainbike, dykning med hajer – you name it – du kan prøve det hele i Danmark.

Mountainbike, svømning i havet, og en god løbetur i skoven var de oplevelser, som de rigtige mænd skulle igennem for at gennemføre en Xterra. Hvis du vil prøve andre oplevelser, som også giver sved på panden, kan du også kaste dig ud i faldskærmsudspring som enten solospring eller tandemspring med erfaren tandemmaster. Det kan arrangeres både i Jylland, på Fyn og på Sjælland og alle med et almindeligt godt helbred kan klare det. Du kan også udfordre kammeraterne til en klatretur, hvis du kan lide højder, fysiske udfordringer og spænding. Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du også prøve en af de udfordringer, der rigtig giver hjertebanken. Nemlig big shark dive, som du kan opleve i Kattegatcentret.

 

mountainbiketur-outdoorsports-3

Uden mad og drikke duer helten ikke

En rigtig mand, en moderne mand, kan selvfølgelig lave mad. De rigtige mænd skulle forsøge at skjule så mange grøntsager i en omgang boller i karry, som overhovedet muligt. Hvis du også har behov for hjælp til at få styr på madlavningen, findes der uendelige blogs med opskrifter, kokkeskoler og madkurser, hvor du kan lære at lave mad, der kan charmere enhver kvindes hjerte.

Fransk mad, sushi, molekylær gastronomi og det nye nordiske køkken er alle discipliner en rigtig mand selvfølgelig mestrer. Gør han ikke, skal han da lære det. Du kan eksempelvis komme på kokkeskole hos Det Franske Hjørne og få udvidet din viden om fransk madlavning eller tage på sushikursus for begyndere for at perfektionere dine sushi evner.

 sushikursus-for-begyndere-1

Næsehårene holdes i skak

Men en rigtig mand er selvfølgelig også i kontakt med sin feminine side. Han holder næsehårene i skak, neglebidningen til et minimum og frem for alt så forkæler han sine fødder, som jo bærer rundt på hans fantastiske mandlige korpus. De rigtige mænd fik både afslappende massage og fjernet hårene fra ryggen, så hvis du vil være en rigtig mand, er en afslappende tur i wellness en perfekt afslutning på en dag, hvor du beviser dit værd. Du kan få renset dine fødder af bitte små fisk, lagt en dybderensende ansigtsmaske eller få masseret alle dagens anstrengelser væk. Du kan også få taget et portræt, ligesom mændene fra serien, så du kan vise alle, eller bare din kæreste, hvor lækker du egentligt er.

FOTO: Rebel Gique

Frisk på en udfordring?

For en rigtig mand er ingen udfordring for stor, og muligheden for at bevise det er lige om hjørnet. Hvad end det er til en polterabend, en mandeweekend, eller du bare har brug for en weekend fyldt med mandehørm, så er vejen til titlen ”rigtig mand” mere ligetil, end du tror. Bare drop FIFA og kom ud af sofaen, så skal vi nok hjælpe dig på vej.

Du kan finde mange flere gaver til ham lige her.

Avatar