Dorte Kiilerich åbner dørene til mennesker, steder og oplevelser


i Nyheder

Vi har en nyhed!

Det er noget af en sejr, at vi nu officielt har indgået et samarbejde med en af de danskere, som ved absolut mest om, hvad den gode oplevelse egentlig er og hvor præcis den skal findes. Dorte Kiilerich er et kendt og anerkendt navn i “Oplevelsesdanmark” som tidligere adm. dir. for VisitDenmark, VisitNordsjælland og brandingdirektør for VisitNorway.

DuGlemmerDetAldrig eksisterer for at vise dig de oplevelser, du ikke vidste fandtes – både dem, der er lige i nabolaget, og dem du finder i den anden ende af landet. Når du vil ud og prøve nye ting med mennesker du holder af, skal vi være din direkte, hurtige adgang til netop det.

Hun håndplukker de bedste oplevelser

Dorte Kiilerich kan åbne døren til mennesker, steder og oplevelser, som meget få andre kan. Vi har nu sørget for, at Dorte Kiilerich åbner de døre for dig. Hun håndplukker tilmed de bedste oplevelser, så du ikke skal udvælge selv.

Vi glæder os meget til samarbejdet og til at sende de første kunder ud på de oplevelser, som allerede ligger klar. Ja, faktisk tilbyder vi lige nu 15% “nyhedsrabat” på Dorte Kiilerichs oplevelser med rabatkoden doeraabner.

Lige nu kan du booke føgende af Dorte Kiilerichs håndplukkede oplevelser hos DuGlemmerDetAldrig med 15% rabat:

 

Blomsterkursus på Saltoftehus med Countryside break

blomsterkursus på saltoftehus

Blomster kan få et hvert rum til at lyse op på en ganske særlig måde, hvad enten det er en vild markbuket fra grøftekanten, en lille samling af vintergækker og erantis på køkkenbordet eller de større blomsterdekorationer til festlige lejligheder. Farverne, kompositionen og valget af blomster har alt sammen betydning for dekorationens endelige udtryk, men med den rigtige inspiration og grønne fingre, der har styr på teknikken, er det ingen sag at gøre hjemmet klar til fest eller blot lave en lille blomsterdekoration, som kan skabe hygge i stuen.

Book oplevelsen her


Kulinarisk ølrute med Countryside break

kulinarisk ølrute countryside break

Der er noget i gære på de små bryggerier, og det er ikke kun i tankene, hvor øllet står og brygger, at der er noget at se til. Danskerne har nemlig fået øjnene op for mikrobryggerne og de mange spændende øl, der bliver brygget her. Nu kan du komme med helt tæt på brygmesterens hverdag og opleve, hvordan duftene, smagene og bryggeprocesserne udvikler sig på 3 af landets mikrobryggerier. Bryggerne tager dig med på opdagelse i ølbrygningens mange muligheder, og fortæller, viser frem og uddeler smagsprøver på øl i mange afskygninger.

Book oplevelsen her


Copenhagen Countryside i veteranbil med Countryside break

countryside break

Du kender sikkert Den Franske Riviera, og du har måske endda været så heldig, at du har gået rundt langs den smukke kyst eller langs nogle af de andre europæiske strande. Nogle gange sker der bare det, at man knap kan se stranden for bare sand for nu at vende et kendt ordsprog om; de danske strande hører nemlig til nogle af Europas bedste med sit hvide sand og klare vand. Kør med langs Den Danske Riviera i en gammel Citroën, når turen går gennem Nordsjælland for at finde de små perler, lækre spisesteder, store slotte og levende fortællinger.

Book oplevelsen her

 

… og der er mere på vej meget snart!

 

Lasse Kjær
Jeg er direktør hos DuGlemmerDetAldrig. Jeg elsker oplevelser og gerne i kombination en iltflaske på ryggen, et sejl over mit hovede eller et snowboard under mine fødder.