Den gamle mand og hans ballonfart

Jørgen Carlsen var den 18 juli, 2016, ude at flyve i luftballon. Det var det eneste, han ønskede sig til sin 80 års fødselsdag. Han fandt ballonfarten hos os. Vi har været på et lille visit hos Jørgen for at høre lidt om hans oplevelse.    Jørgen Carlsen er 80 år, og han svæver – … Læs mere

Ølsmagning på Highlanders

Ølsmagninger er altid en skøn oplevelse! Vores glade kunde, Jes Hansen fortæller her om sin oplevelse og hvad du kan forvente af en ølsmagning på Highlanders Bar i Aarhus. 

Praktikant i San Francisco

Tobias Ehlig er dansk IT iværksætter med ryggen fuld af oplevelser. I indlægget her fortæller han om sin oplevelse som praktikant i en dansk IT-virksomhed, med kontor i San Fransisco.

Bungy jump New Zealand

Nevis Bungyjump på New Zealand

Mads Thomassen var på sit livs eventyr med Dansk Studie Center, hvor han sammen med 34 andre unge rejste tre måneder i Vietnam, Australien og New Zealand. En af de mange adrenalinpumpende oplevelser var Nevis Bungyjump – verdens 3. højeste elastikspring.

Hestemælk i Kyrgystan

Kyrgyzstan – en utraditionel ferieoplevelse

Tilbage i begyndelsen af september var Martin Schøber på roadtrip i Kyrgyzstan. Et af Centralasiens fattigste lande og et land, hvis bjergrige terræn har gjort livet svært for den hesteglade befolkning. En anderledes og oplevelsesrig tur, som han aldrig glemmer.

Skovbad Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord er gudeskøn

Et ophold på Danmarks smukkeste Wellness hotel kan varmt anbefales. Okay, hotellet er, mig bekendt, ikke kåret til Danmarks smukkeste, endnu, men med en beliggenhed helt ned til Vejlefjord og den yderst velholdte park, som er tilknyttet hotellet, så er det prisen værdig.