De 5 vildeste brunch i verden


i Guides, Inspiration, Mad

Kaffemaskinen snurrer genkendeligt i baggrunden og udstøder hvæsende lyde, mens baristaerne småsnakkende sender cafe latte, cappuccino, macchiato og espresso over disken. Maskinens lyd afbrydes kun af småsnak fra krogene og duften af friskbagt brød, marmelade og æg. Det er blevet tid til brunch, så derfor tager vi turen ud i verden for at finde de 5 vildeste brunch i verden.

Tag med på en anderledes brunchoplevelse, der får tænderne til at løbe i vand, øjnene til at spærres vidt op og sanserne til at tænke: wow! Er du klar til brunch? Så begynder vi nu.


Overvejer du at give et gavekort til brunch?

Se udvalget her


DuGlemmerDetAldrig har brug for dig

uncle sam

Har du fået en brunch i Danmark, der er lidt ud over det sædvanlige? Sådan en brunch, der er meget mere end mad og faktisk kan betegnes som en oplevelse? Måske var maden noget ganske specielt, var indretningen eller stedet i en liga for sig selv eller var udsigten bare blændende, så vil DuGlemmerDetAldrig gerne høre fra dig.

Send os dit bedste brunchtip og vær med i konkurrencen om en brunch et sted i Danmark. Du kan læse mere om konkurrencen i bunden af artiklen.

 


 

Brunch i London: London Sky Bar

Der serveres Sky Bar Waffles, Bloody Mary og Mimosa til udsigten over London.
(foto: instagram.com/londonskybar)

 

Millbank Tower er en af de mest ikoniske bygninger på Londons skyline, der siden 1963 har strakt sine 118 meter højt over byen. Skyskraberen er et tydeligt landemærke, og tager du turen helt til tops, lander du i London Sky Bar, hvor du får serveret din brunch med byens bedste udsigt. Her anrettes brunchen som 3 serveringer; forret, hovedret og en dessert, der består af Sky Bar Waffles med bær og sødet flødeskum, mens London Eye snurrer i udkanten af panoramaudsigten. Mimosa og Bloody Mary flyder ubegrænset så læn dig roligt tilbage og nyd serveringerne med udsigt over Themsen og Londons berømte broer.

Find vej til London Sky Bar

21-24 Millbank Tower, Westminster, England.


 

Brunch i New York: The River Café

Udsigten til Brooklyn Bridge og Manhatten bliver ikke bedre.
(foto: instagram.com/therivercafe)

 

Brooklyn Bridge, en af de mest berømte bygninger i New York, strækker sig over East River og lige her finder du The River Café, som ligger i vandkanten. Her serveres en første klasses brunch, for stedet har nemlig 1 Michelinstjerne i scrapbogen. Når du spiser brunch her, bliver du præsenteret for noget helt andet end den sædvanlige morgenmad, for på The River Café er pandekagerne drysset med guld og serveres side om side med hummer, caviar og foie grais. Er du overvældet? Så vent til du ser udsigten, for The River Café har den fineste udsigt mod Manhatten, hvis gyldne lys spejler sig i vandet. Har du planer om at spise din brunch her så tag det pæne tøj på for ”too casual is never allowed”, og de udtrådte sko hører nok heller ind under ”appropriate footwear”.

Find vej til The River Café

One Water Street, Brooklyn, New York.


 

Brunch i Berlin: Feinkost Käfer

Feinkost Käfer finder du i glaskuplen på Rigsdagsbygningen, hvor du har den vildeste udsigt over Berlin med floden Spree løbende gennem bybilledet og Brandenburger Tor kun 600 meter fra derfra. Du får nemlig serveret en 360 graders panoramaudsigt sammen med din brunch og foruden viewet over Berlin, kan du også se ned i selve Rigsdagsbygningen, for glaskuplen er nemlig transparent på flere niveauer. Så mens Angela Merkel og de andre tyske politikere går på arbejde under dig, kan du spise en moderne tysk brunch, der udelukkende består af regionale produkter. Skinner solen? Så få serveret brunchen på den udendørs terrasse, mens byen vågner omkring dig.

Hos Feinkost Käfer er brunchen lavet af lokale råvarer.
(foto: instagram.com/feinkostkaefer & feinkost-kaefer.de)

 

Feinkost Käfer finder du i glaskuplen på Rigsdagsbygningen, hvor du har den vildeste udsigt over Berlin med floden Spree løbende gennem bybilledet og Brandenburger Tor kun 600 meter fra derfra. Du får nemlig serveret en 360 graders panoramaudsigt sammen med din brunch og foruden viewet over Berlin, kan du også se ned i selve Rigsdagsbygningen, for glaskuplen er nemlig transparent på flere niveauer. Så mens Angela Merkel og de andre tyske politikere går på arbejde under dig, kan du spise en moderne tysk brunch, der udelukkende består af regionale produkter. Skinner solen? Så få serveret brunchen på den udendørs terrasse, mens byen vågner omkring dig.

Find vej til Feinkost Käfer

Deutschen Bundestag, Platz der Republik, Berlin.

 


 

Brunch i Paris: Un Dimanche à Paris

I et af Paris’ ældste kvarterer bliver der eksperimenteret med chokolade hos Un Dimanche à Paris.
(foto: instagram.com/dimancheaparis)

 

Hos Un Dimanche à Paris får du serveret en gourmetbrunch ud over det sædvanlige. Her er juicen skiftet ud med champagne og de klassiske kendinge på brunchbuffeten må vige pladsen for iberisk sortfodsskinke og foie gras. Det søde indslag i brunchen er de klassiske franske kager Madeleine og Eclair, for Un Dimanche à Paris er også en chokoladebutik, hvilket tydeligt ses i brunchen. Stedet er hyggeligt og klassisk fransk med en moderne indretning, der sender storbyvibes gennem lokalet med sine rå murstensvægge og små borde, hvor du uforstyrret kan tage en pause fra mylderet i Paris. Un Dimanche à Paris finder du i en sidegade til Bldv. Sain-Germain, så det er et perfekt sted at tage en pause, før du fortsætter ud i Latinerkvarteret eller slår dig ned i Jardin du Luxemburg i det centrale Paris.

Find vej til Un Dimanche à Paris

4-8 cour du Commerce Saint-André, 6. arrondissement, Paris.

 


 

Brunch i Sidney: The Theatre Bar at the End of the Wharf

Udsigten til Sidney Harbour Bridge kan nydes både inde og ude.
(foto: facebook.com/thetheatrebarattheendofthewharf).

 

Når varmen trykker, er det dejligt med en kølig brise, og den finder du på The Theatre Bar at the End of the Wharf, hvor du kan spise din brunch på den underdørs balkon, mens Sidney bliver klar til en ny dag rundt omkring dig. Udsigten over havneområdet og Sidney inkluderer også et kig til den ikoniske Sidney Harbour Bridge og Luna Park, lige som den berømte Opera heller ikke ligger langt fra The Theatre bar at the End of the Wharf. Skulle det ske, at vejret ikke viser sig fra solsiden, er den rå indretning med en fritlagt konstruktion inden for bestemt også værd at lade sig opsluge af, og de store vinduespartier sørger for, at du stadig har et perfekt vue til byen udenfor.

Find vej til The Theatre Bar at the End of the Wharf

Pier 4 Hickson Rd, Dawes Point NSW 2000, Australien.


 

Tip os om dit bedste brunchsted

brunch

Har du fået lyst til brunch efter at have set, hvor de serverer de 5 vildeste brunch i verden? Eller er du ikke særligt imponeret, fordi du kender et sted, hvor det er en meget vildere oplevelse at spise sin brunch? Så vil vi gerne høre fra dig.

Giv os dit bud på, hvor man får den bedste brunch i Danmark. Smid en kommentar på vores facebook-konkurrence her så er du med i konkurrencen om at vinde en brunchoplevelse i Aarhus eller København.

 

Avatar
Jeg hedder Christine, og det er mig, der sætter ord på alle oplevelserne. Når jeg ikke tryller ved tastaturet, har jeg fingrene dybt begravet i den jyske muld hjemme i køkkenhaven eller også er jeg på vej ud på eventyr et sted i verden.