Champagne og parmassage i hjertet af Aarhus


i ViGlemmerDetAldrig

D. 1. december sendte vi vores marketingmand Simon og hans kæreste ud for at teste oplevelsen SpaDag hos Helle Thorup. Vil du vide, hvad de syntes om det? Så læs beretningen her.


 

Ind ad døren – badekåben på – slap af

På Frederiksgade* 35 i Aarhus C finder du Helle Thorup – Kosmetolog og skønhedsklinkik. Det er ikke spor svært at finde, da facaden er pæn og indbydende. Ja, jeg vil faktisk beskrive den som ”spaagtig”, hvilket jo stemmer meget godt overens med den oplevelse min kæreste og jeg nu skal prøve: SpaDag hos Helle Thorup (med champagne og parmassage).

*På samme gade finder du også Tir Na Nog og Limitless.

 

Varm og velduftende velkomst

Da min kæreste og jeg trådte ind ad døren, blev vi mødt af en varm og ikke mindst velduftende velkomst: Du er ikke et sekund i tvivl om, at her bliver der arbejdet med skønhed og wellness.

Efter at have bekræftet vores aftale i receptionen, fik vi af personalet en fin introduktion til, hvad der ventede os af lækre sager den næste halvanden time. Vi blev ledt ned i kælderen, hvor vores lille spaeventyr skulle starte.

 

Loungeområde med snacks.

 

På med (de små) tøfler og wellness-stemningen indtræder

I kælderen er der omklædning, dampbad og et lille loungeområde med vand og snacks, hvor du kan sidde før og efter din behandling og slappe af.

Vi fik udleveret et håndklæde, en badekåbe og et par tøfler, der ikke just blev gode venner med mine fødder: Det er svært at klemme en str. 45 fod ned i en str. 40-eller-derunder tøffel. Badekåben som kunne have været brugt i en starwars film som jedi-kostume kompenserede dog for smølfe-tøflerne (ja, jeg er stor fan af Star Wars, hvis du skulle være i tvivl).

 

Klar, parat, spaoplevelse!

Efter at have fået alt grejet på var vi nu klar til næste step: Dampbad. Det er en god ide at gå i dampbad inden parmassagen, da det løsner muskler og led op. Og hvis du spørger mig, så bør du altid gå i dampbad, hvis du får chancen: Det er så dejligt afslappende.

 

Anbefaling: Kom i god tid og gå i dampbad

 

50 minutter (som går alt for hurtigt) med ren nydelse

Efter dampbadet var vi nu klar til spaoplevelsens hovedret: 50 minutters parmassage med champagne souffle creme.

Massagen er en skøn wellness-massage. Her handler det ikke om at få en hård massage som til tider kan være smertefuld. Næh, det handler om at få en massage, der giver dig velvære og følelsen af friskhed*.

*Disclaimer: Følelsen af friskhed kommer EFTER og ikke under oplevelsen. Massagen er så afslappende, at du er tæt på at falde i søvn. Læs mere om det herunder.

 

Kampen om ikke at falde i søvn kan være hård

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det kan være svært at holde sig 100% vågen, når du ligger der på briksen og får massage. Især hvis du – som vi – kommer sidst på dagen. Den stille musik, den lune briks, det komfortable tæppe og selve massagen får dig heeeelt ned i tempo.

 

Jeg har desværre ikke et billede af mig selv, der får massage, men jeg er ret sikker på, at det vil se cirka sådan her ud:

 

 

Champagnen stod klar efter massagen.

 

Slut spaoplevelsen af med et glas champagne og chokolade

Efter de 50 minutters parmassage får du lov til at komme til dig selv, inden du forlader massagelokalet. Når du igen kan åbne øjnene og har fundet ud af, hvor du er henne af i verden, så kan du liste ned i kælderen til loungeområdet, hvor der venter et glas champagne og lidt chokolade.

Efter at have nydt champagnen og chokoladen og talt om den dejlige massage, er det tid til at komme i bad og blive omklædt.

 

Hov vent!

Jeg bør også nævne, at Helle Thorup stiller en masse lækre produkter til rådighed efter du har været i bad og skyllet massageolien af dig. Noget som min kæreste syntes meget godt om.

 

PS

Denne oplevelse egner sig især som en kærestegave.

 

Jeg overvejer allerede at booke min næste massage hos Helle Thorup

Når du træder ud ad døren ud på Frederiksgade, så tænker du allerede på, hvornår din næste tid hos Helle Thorup skal være. Sådan havde min kæreste og jeg det i hvert fald efter halvanden times SpaDag hos Helle Thorup.

 

Lignende oplevelser som måske kunne være noget for dig:

SpaDag hos Pure Nature

Tempelmassage hos Ni’mat

Spaophold på Hotel Thinggaard

SpaDag hos Lübker

Ansigtsbehandling hos Helle Thorup

Klassisk massage hos Arndal

 

Avatar
Mit navn er Simon, og jeg arbejder med marketing hos DuGlemmerDetAldrig. Jeg er stor fan af oplevelser. Især dem der inkluderer adrenalin, outdoor, wellness og selvfølgelig cykling som den "cykelfreak" jeg er!