Black Friday 2016 – Vild rabat på oplevelser


i Nyheder

På fredag, den 25. november, er det Black Friday.

Vi overgår rabatten fra sidste år og giver dig minimum 25% på alle oplevelser.

SE ALLE OPLEVELSER HER

(Rabatkoden finder du herunder)

 

Sådan får du din rabat

Først og fremmest har vi skaffet dig en lang række gode tilbud, hvor du kan spare helt op til 65%. Der er rigtig mange penge at spare på alt fra wellness til faldskærmsudspring og whiskysmagninger.

Men det er ikke nok. Vi giver dig nemlig minimum 25% rabat på alle oplevelser. Det vil altså sige, at du sparer mellem 25-65% på årets bedste julegave – om det så er til dig eller en, du holder af. Men rabatten gælder kun i 24 timer. For at få den, skal du bruge en rabatkode.

 

Din rabatkode er:
blackfriday2016

SE ALLE OPLEVELSER HER

 

Leder du efter en julegave?

En oplevelse er en af de bedste gaver, du kan give en anden person. Hvorfor, spørger du? Tillad mig at lade vores kunde, Jørgen forklare.

 

 

Fuldend gaven med lækker chokolade

Når du køber julegaven hos os, har du mulighed for at fuldende gaven med vores eksklusive gaveæske med økologisk Peter Beier chokolade med. Det er den perfekte indpakning til en oplevelsesgave – og så er det bare lidt federe at give en rigtig gave, der kan pakkes op, end en kuvert.

 

black friday julegaveæske

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så sidder vi klar ved telefonerne på 71 99 05 70. Vi glæder os til at se dig til Black Friday hos DuGlemmerDetAldrig.

 

Husk, at når du køber julegave hos os, kan gaven byttes helt frem til 28. februar – hvis den nu mod forventning ikke lige var den helt rigtige. 

Nanna Cathrine Jensen
Jeg arbejder med at sprede de gode oplevelseshistorier hos DuGlemmerDetAldrig. Vi har alle fortjent uforglemmelige oplevelser - gennem historier og guides gør jeg det nemmere at komme afsted :)