Wellnessoase midt i Aarhus – Tropisk Scrub & Wrap hos Helle Thorup

I går var jeg en tur i regnskoven. Midt i Aarhus. Ja, den er god nok!

Jeg følte mig godt og grundigt vintertræt og vintergrå og trængte virkelig til afslapning! Halvanden times nydelse i Helle Thorups City Spa lød som den perfekte mulighed for at blive løftet ud af vinterhiet og ind i en anden eksotisk verden.

 

Helle Thorup City Spa

 

Den skjulte wellness oase

Udefra ligner det mest af alt en lille fin butik med skønne og lækre skønhedsprodukter – men nede i kælderen gemmer der sig en lille oase af velvære, afslapning og luksus.

I det fine omklædningsrum trak jeg i den udleverede frottékåbe og slippers og skyndte mig ind i det lille dampbad, hvor jeg kunne slappe af før selve behandlingen.

Helt for mig selv kunne jeg svømme væk fra hverdagen og bekymringerne i den fugtige, hede damp.

Vinteren blev scrub’et væk

Efter den halve time hentede den søde behandler mig og ledte mig ind i det hellige. Med stearinlys langs væggene og brusere i loftet lagde jeg mig forventningsfuldt på briksen.

Med den lækreste scrub lavet af en blanding af havsalt, sukker og aromatiske olie masserede hun blidt hele min krop, fra de ømme skuldre og helt ned under de trætte fodsåler.

Jeg kunne mærke hele kroppen blive tungere og nød den intense behandling.

Ifølge hende selv, var det ikke blot med til at blødgøre og løsne min kolde vinterkrop op, men ligeledes blev underbevidstheden og sanserne stimuleret af den lette massage og scrub.

Det tropiske regnvejr

For at rense scrub’en af tændte behandleren for himlens sluser, og jeg fik et lille chok, da den første regn ramte min hud:

Et væld af varme, tropiske regnråber rislede ned og masserede min afslappede ryg, balder, arme og ben.

Det var masserende på grænsen til kildende, men ikke nok til at hive mig ud af min afslappede drøm om silende tung regn i de eksotiske og varme troper.

Wrapped i en papayapuppe

Så pakkede min behandler mig ind i min wellness wrap. Hun smurte først en varm papaya- og melon-maske på hele min krop, der næsten føltes som tyk voks. Den klæbede sig til mig og gjorde mig glat som en ål.

For at tillade masken at virke pakkede behandleren mig ind i en wrap, og lod blødheden og varmen fra masken trække helt ind i huden. I min lille puppe lå jeg stadig i min halvvågne drøm på en tropisk strand med solens varme brænde let mod min hud.

Imens jeg svømmede væk i min trance masserede behandleren min hovedbund og lod strømme af velbehag risle igennem min krop.

Ic helle throup

Helt klar til forår og sommer

Efter god tid til at vaske masken af og komme tilbage til mig selv, kunne jeg benytte lækre faciliteter og mange cremer, der var stillet frem til fri rådighed.

Min hud var den blødeste silke og mine muskler var som smør. Jeg var helt genopladt med en dyb følelse af afslapning helt ind i knoglerne. Jeg og min hud er nu helt klar til forårets komme.

Wellnessoase midt i Aarhus – Tropisk Scrub & Wrap hos Helle Thorup

En del af teamet bag DuGlemmerDetAldrig, mademyday, Oplevelsesprisen og Oplevelsesmagasinet. Aarhuspige, der brænder for store oplevelser; alt fra wellness, gourmet og vin til outdoor, sport og action. Ja måske lige bortset fra alt for hurtige biler...