Bag anbefalinger står tvillingerne Christine og Laura, som driver bloggen Twin-food.dk. De præsenterer her, hvilke kriterier de har anvendt i deres bedømmelser:

Hver kategori indeholder 3 steder, som vi har delt op i budget, mellem og luksus. Ikke at budget er det dårligste men blot det billigste, ligesom luksus heller ikke nødvendigvis er dyrt, men blot en anbefaling, hvis man ønsker lidt mere kvalitet og vil forkæles lidt ekstra. Derudover er der til nogle af kategorierne nævnt en lille ”joker”, som skal ses som en lille ekstra eller anderledes oplevelse. ​

Budget

Haute Friture er en grillbar lokaliseret i Graven – et rigtig hyggeligt område i Aarhus’ latinerkvarter. Vi vil betegne menukortet som luksus fastfood med et rigtig godt, og måske lidt anderledes, udvalg, end hvad man ellers er vant til ved fastfood steder. Stedet er ikke super stort, men der er siddepladser både inde og ude hvor maden kan nydes, hvis altså ikke man vælger at få den med som take away. Haute Friture har hver dag en dages ret til 65 kr., som er en god, solid og velsmagende ret. Derudover findes der også sandwich samt grillkylling med fritter, der også sagtens kan nydes til frokost, men specielt porchetta sandwichen bør prøves.

Foto: Twin Food

Mellem

En herlig madbodega i Aarhus er Vesterlauget, der også tilbyder dagens ret – her til 85 kr. Dagens ret opdateres dagligt på Vesterlaugets Facebook side, og er en rigtig god og smagfuld tallerken, der uden tvivl mætter en sulten mand. Til maden kan nydes lækre specialøl eller en skøn drink.

Foto: Twin Food

Luksus

Sct. Oluf er en meget hyggelig restaurant i Mejlgade med det traditionelle europæiske landkøkken i fokus. Der findes dagligt 3 robuste og smagfulde retter på menuen, og vores oplevelser dernede har kun været gode. 2 retter koster 155 kr. og 3 retter til 165 kr. Vinene er ligeledes til overskuelige priser, så du kan nemt få en rigtig lækker tre-retters menu med vin uden at blive ruineret. Det er ofte muligt at vælge imellem 2 hovedretter: fisk eller kød. Stedet er vildt autentisk og man sidder tæt, men det er kun hyggeligt.

Foto: Twin Food

Joker

Med konceptet Early Bird kan man på 13 forskellige restauranter i Aarhus få en tredjedel af prisen skåret af. Vi har både afprøvet Sechzehn og Sans med Früd, hvor vi begge steder fik serveret rigtig lækker mad og gode vine. Bookingen kan kun foretages på- og til samme dag og kun til de restauranter, som har ledige borde.

Hvorfor booke hos DuGlemmerDetAldrig?

Masser af ledige datoer
Sammen med vores værter sikrer vi, at der altid er masser af ledige datoer, så du og dem, du følges med, let kan planlægge turen
Du vælger dato før køb
Datoen vælges, før du betaler. Alt praktisk kan altså klares med det samme, og du kan bruge din energi på at glæde dig til oplevelsen
Læs, hvad andre tænker om oplevelsen
Vi samler løbende anmeldelser af vores oplevelser, så du kan lade andres anbefalinger hjælpe din beslutning