Bag anbefalinger står tvillingerne Christine og Laura, som driver bloggen Twin-food.dk. De præsenterer her, hvilke kriterier de har anvendt i deres bedømmelser:

Hver kategori indeholder 3 steder, som vi har delt op i budget, mellem og luksus. Ikke at budget er det dårligste men blot det billigste, ligesom luksus heller ikke nødvendigvis er dyrt, men blot en anbefaling, hvis man ønsker lidt mere kvalitet og vil forkæles lidt ekstra. Derudover er der til nogle af kategorierne nævnt en lille ”joker”, som skal ses som en lille ekstra eller anderledes oplevelse. 

Foto: Twin Food

Mellem

Sigfreds Kaffebar er et rigtig hyggeligt sted, der ligger placeret i en baggård i Guldsmedgade, vores yndlings, samt i gågaden tæt på banegården. Udover et lækkert udvalg af kaffe har de også hjemmebagte og smagfulde boller, kager og sandwich. Vi er specielt fan af rugbollen med banan og chokolade.

Foto: Twin Food

Luksus

La Cabra ligger i Graven og er et af vores yndlingssteder i Aarhus med den bedste kaffe. Kaffebaren er meget hyggeligt indrettet og med et par borde og stole ude foran, er det muligt både at sidde inde og ude. Udover at drikke rigtig god kaffe har vi det gerne med at skulle have lidt sødt også, specielt brownien eller en cookie er blevet valgt flere gange.

Foto: Twin Food

En lille ekstra oplevelse

Kan man få hos risteriet og kaffebaren Great Coffee der er godt gemt væk i en baggård i Klostergade. Lokalerne ligger i en gammel chokolade fabrik med et smukt rustikt look, højt til loftet og rigtig hyggelig stemning. I det store lokale kan man både følge med i kafferistningen og hvordan hver enkelt kaffe laves på deres helt specielle måde. Vi besøgte stedet i godt vejr og nød en lækker iskaffe med blåbær sirup ude i gården – en speciel men rigtig lækker iskaffe.

Foto: Twin Food