En af vores kunder, Randi, var for nylig ude og prøve en kropsbehandling hos House of Wellness her med sin kæreste. Vi har lokket hende til at skrive en lille anmeldelse af hendes oplevelse – læs med her. 

Jeg har længe gerne ville opleve fuldkropsmassage. Du ved, sådan en rigtig forkælelsesomgang til mig selv, hvor der ikke er sparet på noget. Jeg har hørt mange veninder snakke om, hvor lækkert det er for kroppen, men jeg har aldrig selv fået mulighed for at opleve det.

Men jeg var så heldig, at min kæreste inviterede mig på tur til House of Wellness i Aalborg, en oplevelse købt hos DuGlemmerDetAldrig.

Hvorfor booke hos DuGlemmerDetAldrig?

Masser af ledige datoer
Sammen med vores værter sikrer vi, at der altid er masser af ledige datoer, så du og dem, du følges med, let kan planlægge turen
Du vælger dato før køb
Datoen vælges, før du betaler. Alt praktisk kan altså klares med det samme, og du kan bruge din energi på at glæde dig til oplevelsen
Læs, hvad andre tænker om oplevelsen
Vi samler løbende anmeldelser af vores oplevelser, så du kan lade andres anbefalinger hjælpe din beslutning

House of Welless ligger dejligt centralt i Aalborg, og der var rigtig gode parkeringsmuligheder lige rundt om hjørnet. Vi blev taget imod af to massører, som viste os ind i et rum med to bløde brikse. Efter en kort introduktion til, hvad der skulle ske, blev vi bedt om at tage (næsten alt) tøjet af og lægge os på briksene.

Der var noget rigtig hyggeligt og sjovt i, at være to afsted, enten som par eller venner, og ikke ligge der alene. Min kæreste gav godt udtryk for, at han lige skulle finde sig til rette i situationen, og at det havde hjulpet en del på det, at vi lå ved siden af hinanden.

Da vi var klar, gik pigerne i gang. Først en fuldkrops massage med olie – mega lækkert og meget afslappende! Derefter blev vores arme og ben smurt ind i en scrubmaske – aldrig har vi været SÅ bløde som vi var bagefter mmmm…

Imens masken virkede på arme og ben, fik vi ansigtsmassage, som klart var mit personlige højdepunkt ved hele oplevelsen, er du vild, hvor var det lækkert. Jeg forsvandt fuldstændig væk! Det er nu også lækkert, at der ingen akavet stilhed er, men at der under hele behandlingen bliver spillet musik. Tak for det!

Masken som vi havde på arme og ben blev vasket af med lune klude, og vi fik lige et par minutter til at sunde os.

Da vi igen havde fået tøj på og var kommet til os selv, var der champagne og lidt lækkert til os. Det var vildt rart at sidde lidt og bare nyde den afslappende fornemmelse, som hele kroppen var fyldt af.

Jeg tjekkede også lige, hvad de havde brugt af produkter og af dem, jeg kendte til, kan jeg skrive under på, at det er rigtig gode cremer og olier, som bliver brugt.

Kropsbehandlingen hos House of Wellness er klart anbefalelsesværdig. En rigtig hyggelig og sjov oplevelse, når man følges som par.

Læs også: