På en kokkeskole kommer du med bag kulissen og lærer, hvordan du laver mad som en masterchef.

Her får du styr på at balancere smage og krydderier, du lærer potter og pander at kende – og ikke mindst kommer du hjem med en masse ny viden og praktiske teknikker, der kan løfte din madlavning til et højere niveau.

Her har vi samlet inspiration til dig, der er på udkig efter en kokkeskole, som kan gøre dig til en endnu bedre kok hjemme i køkkenet.

Kokkeskole i København

Hvad er der på menuen? Der er meget at vælge i mellem, når du tager på kokkeskole i København.

Kokkeskole i Aarhus

Find forklædet frem og tag på kokkeskole i Aarhus.

Kokkeskole er for alle

Lad os lige starte med det vigtigste: kokkeskoler er for alle uanset erfaring og niveau. Det gælder bare om at vælge den kokkeskole, som passer til de erfaringer, du har med dig fra køkkenet. Sagt på en anden måde; har du lige lært at koge et æg, kan en kokkeskole i Toscana måske godt virke som noget af en udfordring. På den anden side kan det også være, at det er lige præcis den oplevelse, som kickstarter din interesse for madlavning.

Faktisk er der kun ét krav, du skal opfylde, når du tager på kokkeskole, og det er, at du skal interessere dig for mad! Gør du det, venter der nemlig nogle spændende, gastronomiske oplevelser i køkkenerne. 

Top 5: Vores favorit kokkeskoler

Starter du helt fra bunden eller har du flere års erfaring med dig? Vil du blive bedre til at lave italiensk madfransk madmexicansk madBBQ eller noget femte og sjette? Før du pakker forklædet og tager på en kokkeskole, kan det være en god idé at finde ud af, hvilken kokkeskole, som passer bedst til dig. Der findes nemlig lige så mange forskellige kokkeskoler, som der findes chefs – og det er faktisk en hel del.

For at hjælpe dig lidt på vej kan du se vores top 5 over kokkeskoler herunder. Det kan give dig en bedre idé om, hvilken kokkeskole, der passer bedst til dig.

1. Det Franske Hjørne

Det kan nok ikke komme som en overraskelse for dig, at der laves fransk mad på kokkeskolen hos Det Franske Hjørne. Her står Bruno Lecanu, der selv er franskmand, klar til at tage dig med ind i det franske køkkens store smage fra bearnaise til coq au vin.

Kokkeskolen hos Det Franske Hjørne afsluttes med fællesspisning, hvor der hældes god vin i glassene og alle samles omkring bordet for at spise den mad, der er blevet lavet. Det er en hyggelig afslutning på en dag med madlavning, franske fortællinger og godt humør.

2. Kokkeskole hos Kokkeriet

Har du nogensinde undret dig over, hvordan en gourmetmiddag på en michelinrestaurant laves fra start til slut? Hvis du har det, så kan vi give dig svaret. Nu har du nemlig mulighed for at komme med bag kulissen, når michelinrestauranten Kokkeriet åbner køkkendøren og inviterer dig med inden for på kokkeskole.

Undervejs får du inspiration fra de professionelle kokke, der deler deres store viden med dig, så du selv kan blive en bedre kok. Aftenen afsluttes med, at maden spises i restauranten – og der er selvfølgelig inkluderet en vinmenu, der passer til retterne.

3. Timm Vladimirs Køkken

Hos Timm Vladimirs Køkken kan du både komme med på kokkeskole i Aarhus og København. Der er mange forskellige madkurser, du kan vælge imellem – fra bøf og bajere, hvor du lærer at stege en saftig bøf, lave sprøde chips og røre en ægte bearnaise til den lille kemiker, hvor der arbejdes med molekylær gastronomi.

En kokkeskole hos Timm Vladimirs Køkken er for alle, der kan lide at lave mad, så lige meget om du er nybegynder i køkkenet eller har mange års erfaring, vil du få nye idéer med dig hjem. Vil du vide lidt mere om Timm Vladimirs Køkken, har vi taget en snak med Timm, og du kan læse her, hvad han tænker om madlavning, bæredygtighed og gode råvarer.

 

4. Kokkeskole hos Meyers Madhus

Hos Meyers Madhus er der kokkeskoler til alle. Her kan du både lære at bage surdejsbrød og pizza, lave street foodstoppe pølser og røre en god bearnaise, så vi tør godt love dig, at der er noget for en hver smag, når du tager på kokkeskole ved Meyer.

På kokkeskolen lægges der stor vægt på de gode råvarer, og der bruges meget tid på at lære håndværket bag tilberedningen af maden. Der skal derfor både krydres, duftes og smages før, at maden sættes på bordet efter nogle hyggelige timer i køkkenet.

5. Karoline Trier

Hos Karoline Trier skal de mindste chefs med i køkkenet, for det er nemlig aldrig for tidligt at komme i gang og lære, hvordan man laver mad.

Det er nemlig vigtigt, at madglæden bobler i gryderne sammen med de gode råvarer – og det gør den på en kokkeskole ved Karoline Trier. Her får børnene nemlig lov til at spørge, smage og tilberede mad, så kendskabet til forskellige råvarer styrkes og de på en sjov og lige til måde lærer nye og spændende ting om det, de kommer i munden.

Tag på kokkeskole og styrk sammenholdet

Teambuilding- og udvikling kan gøres på mange forskellige måder, men en af de mest populære måder lige nu er faktisk gastronomisk teambuilding, hvor du og kollegaerne tager på kokkeskole sammen.

Psst!Du kan også give en kokkeskole i firmagave – se mere her.

Når man laver mad i fællesskab, giver det mulighed for at opleve kollegaerne i nye situationer, og det er med til at styrke sammenholdet på arbejdspladsen og i de forskellige teams. Når man rykker ud af kontoret, sker der nemlig det, at man ser tingene fra en ny vinkel og kommer til at arbejde sammen på måder, man ikke gør i hverdagen. Det er med til at skabe nye, interne relationer, når man kommer tilbage på kontoret.

Kokkeskole er den perfekte ”ryste sammen”-tur

Hvis du og kollegaerne trænger til at blive ”rystet bedre sammen”, er det derfor oplagt at tage af sted på en kokkeskole. En af de helt store fordele ved gastronomisk teambuilding er, at det foregår i et meget afslappet miljø, hvilket gavner det sociale aspekt. Og så venter der selvfølgelig en lækker middag sidst på dagen, og det er jo heller ikke dårligt.

Er du klar til at blive en bedre kok?

Her hos DuGlemmerDetAldrig vil vi gerne hjælpe dig med at finde den bedste kokkeskole, så du kan lære lige præcis det, du har brug for. Derfor håber vi selvfølgelig, at du her på siden har fundet inspiration til, hvilken kokkeskole du gerne vil prøve.

Er du stadig lidt i tvivl om, hvilken kokkeskole du skal vælge, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vores kundeservice sidder nemlig klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis den kokkeskole, du står og mangler – og du kan få fat på dem lige her.

Vi ønsker dig god fornøjelse og ikke mindst… bon appétit!

Kokkeskole er for alle

Lad os lige starte med det vigtigste: kokkeskoler er for alle uanset erfaring og niveau. Det gælder bare om at vælge den kokkeskole, som passer til de erfaringer, du har med dig fra køkkenet. Sagt på en anden måde; har du lige lært at koge et æg, kan en kokkeskole i Toscana måske godt virke som noget af en udfordring. På den anden side kan det også være, at det er lige præcis den oplevelse, som kickstarter din interesse for madlavning.

Faktisk er der kun ét krav, du skal opfylde, når du tager på kokkeskole, og det er, at du skal interessere dig for mad! Gør du det, venter der nemlig nogle spændende, gastronomiske oplevelser i køkkenerne. 

 

Hvorfor give en oplevelse fra TrueStory som gave?

Giv en kokkeskole i gave

Det er jo ikke sikkert, at du er den store masterchef eller har nogen ambitioner om at blive det for den sags skyld. Er det tilfældet, er det nok ikke dig, der har brug for en kokkeskole. Måske kender du i stedet en, der vil blive glad for at komme af sted og lære nye køkkentricks? Du kan jo overveje, om det ikke er en god idé at give et gavekort til en kokkeskole.

Når du køber en gave hos DuGlemmerDetAldrig, skal du huske, at du altid har:

14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med køb eller ombytning af kokkeskolen, kan du altid skrive til os på info@duglemmerdetaldrig.dk, så vender vi lynhurtigt tilbage til dig. 

Du kan også overveje

Smag

Bagekursus for børn & voksne hos Madskolen Karoline Trier

Gå på opdagelse i mel- og korntyper, mens du sammen med dit barn lærer om surdej, brød og kager. Bagekurset for børn & voksne er et hit.

København S

Smag

Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Køkken lærer dig, hvordan du bager godt brød på dette 4 timers bagekursus. Lær både at bage brød, kage & knækbrød på kurset.

Aarhus C, Valby

Smag

Bøf & Bearnaisekursus hos Meyers Madhus

Kom med på Bøf & Bearnaisekursus hos Meyers Madhus, hvor alt laves fra bunden, så du kan brillere med en af de største brasserie-klassikere.

København N

Smag

Bøf og Bajere hos Timm Vladimirs Køkken

Kom på madkursus hos Timm Vladimirs Køkken. Et kursus for alle som elsker saftige bøffer, sovs og gode øl. Oplagt som oplevelsesgave.

Aarhus C, Valby

Smag

Chokoladekursus hos Odense Chokoladehus

2 timers chokoladekursus hos Odense Chokoladehus, der ligger i Nørregade. Lær teknikkerne bag bl.a. støbning og temperering af chokolade.

Odense C

Smag

Chokoladekursus med fransk chocolatier

Det kan være svært at ramme chokoladens form og konsistens, når man selv kæmper hjemme i køkkenet. Tag kampen op på dette chokoladekursus.

Frederiksberg C

Smag

Cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken

Cocktailkursus hos Timm Vladimirs Køkken i København. En velsmagende par- eller venneoplevelse. Læs mere om oplevelsen og book kurset her.

Aarhus C, Valby

Smag

Den lille kemiker hos Timm Vladimirs Køkken

Den Lille Kemiker hos Timm Vladimirs Køkken er et meget anmelderrost og populært madkursus. Læs de mange gode anmeldelser og se oplevelsen.

Aarhus C, Valby