Fascinationen af høj fart og lækre superbiler er vi mange, der deler. Topmodellerne fra anerkendte bilproducenter som Lamborghini og Ferrari er et sjældent syn på de danske veje, hvilket gør muligheden for at prøvekøre selv samme biler, meget attraktiv og populær. I indlægget her, fortæller jeg dig, hvilke muligheder der er for køreoplevelser i Lamborghini, Ferrari og andre superbiler, samt hvilke ting du bør være opmærksom på, inden du køber oplevelsen til dig selv eller som gave.

Kør Lamborghini eller Ferrari på gade

Forestil dig at sætte dig ind på førersædet i en spritny topmodel fra Lamborghini. Du sætter dig godt til rette, lade dig kort imponere af interiøret og følelsen af sidde med magten over et så fantastisk køretøj. Instruktøren giver dig et par gode råd og retningslinjer, hvorefter du kan starte motoren op, hører brølet og trille ud på vejen.

De næste 15, 30 eller 60 minutter er det DIN BIL. Du oplever det hele: misundelsesblikke fra forbigående i byen, accelerationen på landevejen og følelsen af at være den mest magtfulde bil på motorvejen.

Jeg gav denne oplevelse til min kæreste og det var alle pengene værd! Han snakker ikke om andet, og vi skal helt sikkert afsted igen næste år! Det kan varmt anbefales

Dennis F.

Kør-selv oplevelser på gade er typisk billigere end baneture og derfor et meget populært valg. Ulempen ved gadeture er selvfølgelig, at der er nogle fartgrænser som skal overholdes, og noget trafik der skal tages hensyn til. Men netop derfor, er det også det, måske, tætteste du kommer på følelsen af at være den lykkelige indehaver af en lignende bil.

Kør Lamborghini eller Ferrari på bane

Rigtig mange af vores kunder ser baneture i superbilerne, som den ultimative oplevelse. Det kan vi selvfølgelig også godt forstå. Modsat gadeturene, som jeg beskrev ovenover, så er baneturene væsentlig mere udfordrende og en smule mindre restriktive – der køres på baner som FDM SjællandsringenFDM JyllandsringenPadborg Park og lignende.

Følelsen af at tage plads bag rattet i en udvalgt superbil er identisk, men her stopper sammenligningerne også. Hvor du på gadeture skal tage hensyn til trafikken fra første meter kørt, er du en fri fugl på banen. Et sving fra “pitten” ind på banen og herefter skal der accelereres samtidig med at første sving forberedes. Du kan ikke undgå at føle dig som Kevin Magnussen og med god grund.

Super information, setup og ikke mindst en formidabel bil. 🙂 – mine anbefalinger har i

Martin P.

Kør-selv oplevelserne på danske racerbaner er en helt unik oplevelse. Modsat gadeturene finder oplevelsen desværre også sted sjældnere – det er derfor en god idé at være ude i god tid med køb af oplevelse + booking. Se eksempelvis datoudvalget på vores Kør Lamborghini på bane her.

Oftest stillede spørgsmål

Spørgsmål: “Hvor foregår turene?
Svar: Det afhænger selvfølgelig meget af hvem du køber oplevelsen af. Vores foretrukne udbyder, Sports Car Rental, tilbyder ture i Aarhus og København når det drejer sig om “kør selv” gadeture i Lamborghini, Ferrari, Audi og McLaren. Deres baneture i samme biler køres på FDM Sjællandsringen og FDM Jyllandsringen (kan ændre sig løbende).

Spørgsmål: “Hvad med fartgrænser?”
Svar: Ved gadeturer opfordres du til at holde dig indenfor fartbegrænsningerne på de veje, hvor der køres. Så længe du sidder på bag rattet, er ansvaret dit.

Spørgsmål: “Kan man få ture som passager?”
Svar: Ja. Det kan du tro. Alle som ønsker at være passager i stedet for at sidde bag rattet – for eksempel hvis minimumsalderen ikke opfyldes – kan få samme oplevelse, men som passager.

Spørgsmål: “Kan en ven eller et familiemedlem køre med, som tilskuer?”
Svar: Nej, desværre ikke. I de her superbiler er der ikke plads til flere end personen bag rattet + instruktøren på passagersædet. Tilskuere er meget velkomne, men det bliver når turen starter og slutter.

Andre vilde biloplevelser

Oplevelser som “Kør Lamborghini” og “Kør Ferrari” er meget populære og med god grund. Udvalget af oplevelser i vilde superbiler stopper dog ikke her. I Danmark findes der rigtig mange muligheder for at prøve kræfter med en lang række superbiler. Mine favoritter, udover de ovennævnte er PorscheFormel 1 Kompakt og Lotus Elise 3 + 3.

Hvis fantasi og økonomi ikke skal begrænse mine anbefalinger, så kan jeg ikke komme uden om Ice Force i Finland, som arrangeres og afholdes af Porsche. Videoen herunder siger alt…

Har du prøvet lignende oplevelse?

Har du prøvet at køre en Lamborghini eller Ferrari? Eller har du en anden fed superbilsoplevelse du vil dele, så vil vi rigtig gerne høre fra dig i kommentar-sektionen herunder. Hold dig ikke tilbage – lad os inspirere hinanden til de mest hæsblæsende oplevelser.