Juleaften er kun få dage væk og hvis du endnu ikke har købt gaverne til dine nærmeste, så fortvivl ikke, du kan finde den perfekte oplevelsesgave hos DuGlemmerDetAldrig. Og så kan du endda købe den online.

Du tilbydes altid et varieret udvalg af lækre oplevelser til både hende og ham og det bedste af det hele er, at du på kun få minutter har gavekortet klar til print-selv i din indbakke. Du kan altså købe en virkelig lækker julegave online helt op til minuttet inden gaven skal ligge klar under træet.

Lyder det som noget for dig?

Køber du julegaven online hos DuGlemmerDetAldrig har du mulighed for at vælge en gaveæske til din oplevelse.

Julegaver til hende online

Uanset om det er din mor, søster eller kæreste som skal forkæles, så har vi erfaret at følgende udvalgte julegaver til hende altid er et hit hos kvinderne:

Spadag

En spadag i smukke omgivelser er en oplevelse, du ikke kan gå helt galt i byen med. Vi kan bl.a. tilbyde afslappende spadage hos Læsø Kur.

Find alle vores spaoplevelser her.

Gourmet

En anden populær oplevelseskategori er vores gourmetoplevelser. Du kan fx sende hende på kokkeskole hos Det Franske Hjørne i Aarhus, hvor der er fransk madlavning på menuen eller det nye bagekursus hos Meyers Bageskole i København, hvor der slås store og flotte brød op.

Find alle vores gourmetoplevelser her.

Julegaver til ham online

Er det din bror, far eller mand, du gerne vil forære en oplevelsesgave, viser der sig også en tendens til, hvad der er populært hos mændene:

Luksusbiler

Der er næsten ingen grænser for, hvordan mænd i alle aldre lader sig fascinere af lyden af en stor, brølende bilmotor og hvis du forærer ham fx Kør Ferrari på bane (enten Jyllands- eller Sjællandsringen), er du sikker på at levere årets største gavehit. Det kan også være, at han skal have en tur som passager hos en professionel racerkører med oplevelsen Ariel Atom Highspeed, som mange måske husker fra bilprogrammet Top Gear.

Find alle vores biloplevelser her

I og på vandet

Alle vores oplevelser i og på vandet er også bestsellere. Er han en vandhund, kan vi anbefale dig at købe en surflektion i Klitmøller eller en tur på vandet i de hurtige RIB både med Aarhus Sea Rangers – stort set alle vores oplevelser i og på vandet er meget efterspurgte.

Find alle vores oplevelser i og på vandet her.

Julegaver til både hende og ham

Der findes masser af oplevelser, som vi ser foræret til både mænd og kvinder med stor succes:

Klatring

Hos Blocs & Walls i København udfordrer virkelig balance og styrke. Det er er en rigtig god gave til den person, som altid er frisk på at skubbe grænser og gå nye veje.

Find alle klatreopleveser her.

Øl-, vin- og whiskysmagning

Vi kan i samarbejde med Bichel Vine (Aarhus) og Wulff & Vin (København) tilbyde vinsmagninger, som henvender sig til begyndere og letøvede i vinsmagningens kunst.

Hos Braunstein i Køge tilbydes både ølsmagninger og whiskysmagninger hver lørdag formiddag. Whiskyen hos Braunstein har vundet en fornem, international pris for deres Whisky, så det er derfor også en helt unik oplevelse, som ikke findes lignende i Danmark.

Find alle de smagfulde oplevelser her.

Tips til indpakning

Når du nu har printet dit gavekort foreslår vi følgende mulighed for en flot indpakning

Andre julegaver du kan købe online

Hvis du, mod al forventning, ikke kan finde en passende oplevelsesgave hos os, kan vi foreslå følgende webshops, som du stadig kan nå at få leveret fra inden juleaften:

Hos Boozt kan du købe sko, tasker og modetøj til både store og små og bestiller du senest den 22. december kl 08.00 kan du få leveret i tide til juleaften.

Skal gaven både gøre glæde og gavn for andre mennesker kan du hos Folkekirkens Nødhjælp fx give geder, høns eller ris til familier i nogle af verdens fattigste lande.

Orker du ikke at gå i Magasin, men vil du gerne have fingrene i en gave fra deres kæmpe sortiment, kan du benytte deres webshop, hvor du kan få leveret dine juleindkøb gratis ved bestilling inden 22. december.

Glædelig jul

Vi håber, at du fandt inspiration til årets bedste jule(oplevelses)gaver og julegaveønsker. Vi glæder os til at se dig på DuGlemmerDetAldrig, hvor du altid kan vælge mellem mere end 300 lækre, sjove og spændende julegaver – klar til print-selv kun få minutter efter bestilling.

Rigtig glædelig jul!

Gå ikke glip af