Leder du efter en personlig julegave til mor, der vil glæde hende meget?

Vi har  fundet vores bedste idéer frem til dig, og du kan finde alt fra flødebollekursus til afslappende spaophold.

Du kan se vores bedste julegaveideer i 2019 til mor herunder.

Hvis det skal være vildt

Dybt nede under vandet, helt oppe i højderne eller fuld gas frem.

Adrenalin, Natur

Klipperappelling hos Bornholms Outdoorcenter

Tag til Bornholm & oplev rigtig klippe rappelling som det eneste sted i Danmark. Udfordr din højdeskræk & bevæg dig op i højderne!

Hasle

Adrenalin

GoBounce på Kragerup Gods

Tag med op i trætoppene på Kragerup Gods & spring på trampoliner i 8 meters højde. En oplevelse i naturen for hele familien.

Ruds Vedby

Adrenalin

Prøv klatring hos Blocs & Walls

Prøv klatring hos Blocs & Walls i København. Klatre-oplevelsen i København får mange 5-stjernede anmeldelser.

København K

Adrenalin, Natur

Go High-klatring på Kragerup Gods

Få dig en forrygende natur- & klatreoplevelse, når Kragerup Go High tager dig med på en klatretur blandt trætoppene i op til 28 m højde.

Ruds Vedby

Natur, Adrenalin

Undervandsjagt hos Bornholms Outdoorcenter

Tag med ned under vandet & jag fiskene på deres egen hjemmebane. Bornholms Outdoorcenter guider dig gennem dagen.

Hasle

Natur, Adrenalin

Go Fly klatrepark på Gavnø Slot

Prøv klatring i den smukke natur på Gavnø ved Næstved. Læs mere her.

Næstved

Adrenalin

Eventyr på bugten med Aarhus SeaRangers

En tur på bugten med flot natur, gode historie og vind i håret når båden "flyver" afsted med sine 600 hestekræfter.

Aarhus C

Adrenalin, Natur

Eventyr på Limfjorden

Oplev Limfjorden fra vandsiden, når du kommer med på RIB Safari i Aalborg. Vi garanterer vind i håret og en fed naturoplevelse.

Aalborg

Se alle i kategorien

Forkæl hende med spa og wellness

“Keep calm and have a spa day.” Du kender citatet, men hvor tit er det egentlig muligt med en spadag?

Wellness & Spa

Ansigtsmassage hos Dronning Dorotheas Badstue

Få en fuldstændig ansigtsbehandling med jaderuller, afrensning, massage med anti-age serum samt øjen- & læbecreme.

Kolding

Wellness & Spa

Floating for 2 hos pause recovery studio

Har du prøvet det afslappende floating? Prøv det hos pause recovery studio i Aarhus og oplev de gavnlige effekter.

Aarhus C

Wellness & Spa

Spadag for to med vin & tapas hos Kurbad Limfjorden

Tag dig tid til en afslappende spadag for 2 med en, du holder af. Kom ned i gear med de mange spafaciliteter & nyd en tapas med vin.

Struer

Wellness & Spa

Ansigtsbehandling hos Ni'mat

En ansigtsbehandling hos Ni'mat i København vil give dig et frisk og sundt udseende ansigt. Forkæl dig selv eller en du holder af.

København K

Wellness & Spa

Floating hos Copenhagen Float

Tag en pause med floating i København. Floating afstresser & afspænder dine muskler. Er det noget for dig?

København K

Wellness & Spa

SpaDag hos Lübker

Denne wellness-oplevelse giver dig mulighed for at tilbringe en forrygende spadag hos Lübker Square (med 3500m2 stor wellness-afdeling).

Nimtofte

Wellness & Spa

Spadag hos Kurbad Limfjorden

Trænger du til at trække stikket og slappe af? Så kan vi anbefale en Spadag hos Kurbad Limfjorden med mere ned 900 kvm. spa og wellness.

Struer

Wellness & Spa

Aromamassage hos Complete Me

Sig farvel til de spændte muskler! Vælg mellem 25 & 50 minutters aromamassage hos Complete Me i København. Inkl. smoothie, vand & snacks.

København K

Se alle i kategorien

En udsigt hun aldrig glemmer

Verden set fra oven er noget helt særligt, og det er næsten lige meget om det er fra 60 meters, 200 meters eller 4 kilometers højde.

Adrenalin, Natur

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking er en populær oplevelse du ikke må gå glip af. Gå på den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. Køb billet eller gavekort her.

Middelfart

Adrenalin

Bodyflight i Vindtunnel

Bodyflight giver dig følelsen af vægtløshed. Du kan prøve det i København/Taastrup. Her kan du booke oplevelsen eller give som gavekort.

Taastrup

Adrenalin

Ballonflyvning

Ballonflyvning er en af de flotteste oplevelser. Hvis du ikke tror på os, så se videoen fra en luftballon tur over Silkeborg. Er du klar?

Roskilde, Silkeborg

Adrenalin

Helikoptertur med HeliCompany

Har du nogensinde tænkt på, hvordan din hjemby ser ud fra luften? HeliCompany tager dig med på rundflyvning, lige hvor du har lyst til.

Aalborg, Aarhus C, Esbjerg, Fredensborg, Greve, Helsingborg, Herning, Hillerød, Holbæk, Horsens, København K, Køge, Kolding, Middelfart, Odense C, Randers NV, Roskilde, Silkeborg, Skanderborg, Skive, Sønderborg, Vejle, Viborg

Adrenalin

Svæveflyvning hos Herning Svæveflyveklub

Prøv svæveflyvning og oplev friheden mellem fuglene hos Herning Svæveflyveklub, der er en af landets største klubber inden for flyslæb.

Herning

Adrenalin

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter

Prøv et tandemspring fra 4000 meter hos Odense FaldskærmsCenter. En oplevelse du helt sikkert vil huske i mange år.

Odense N

Adrenalin

Tandemspring hos Faldskærmsklubben DFC

Faldskærmsklubben DFC tilbyder tandemspring med erfarne instruktører. I springer fra 3000 meter, der giver 30-40 sekunder i frit fald.

Tureby

Adrenalin

Svæveflyvning hos Viborg Svæveflyveklub

Hos Viborg Svæveflyveklub kan du tage turen op i de højere luftlag uden brug af motor. Det kaldes svæveflyvning. En smuk oplevelse.

Viborg

Se alle i kategorien

Into the wild

Eksotiske dyr, jord under neglene, vind i håret og mad over bål.

Se alle i kategorien

Hvorfor give en oplevelse fra DuGlemmerDetAldrig som gave?

Vores kundeservice fanger du på info@duglemmerdetaldrig.dk eller tlf. +45 78 76 92 29

Skal du finde julegaver til mor, der har alt?

En god julegave til mor, hvad kan det være?

Mor er jo hende, der har givet dig så mange gode oplevelser, og måske er det derfor, at det er ekstra svært at finde gode julegaver til hende. En oplevelse er en god julegave at give til mor og især, hvis du tager med hende. På den måde kan du nemlig sige tak for de oplevelser, hun har givet til dig, og samtidig kan I skabe nye minder med hinanden.

Det er næsten uretfærdigt at være den, der skal finde julegaven til mor, som har alt, for det er jo nærmest en umulig opgave. Ikke desto mindre er det måske netop et argument for at give hende en oplevelse, for har mor nogensinde været på flødebollekursus eller kørt djævleræs? Højst sandsynligt ikke. Du kan også invitere hende på Dinner in the dark, hvor middagen bliver spist i totalt mørke, så I for et par timer kan opleve, hvordan det er at være blind. Når du leder efter julegave til mor, som har alt, skal du ikke være nervøs for at være kreativ. For så længe hun ikke mangler noget, kan du jo ikke gå helt galt i byen med din gave, vel?

I videoen herunder kan du finde lidt hjælp til, hvad du skal give din mor i julegave i år.

Ophold på Ystad Saltsjöbad er årets julegave til mor - 2019

Vil du give årets julegave til mor, skal du tage hende med på Ystad Saltsjöbad i Sydsverige. En lille tur over Øresund vil føles som at komme langt, langt væk, selvom der kun er en times kørsel til København. På Ystad Saltsjöbad skal mor ikke gøre andet end at slappe af; lange gåture ved vandet, wellness i spaafdelingen og middag i restauranten. Årets julegave til mor må uden tvivl være Ystad Saltsjöbad, og når det nu er dig, der giver gaven, mon ikke du så bliver den, der skal med til Sverige?

Vi anbefaler 3 julegaveideer til mor

Du er helt sikkert på udkig efter den bedste julegave til mor. For at hjælpe dig på vej mod målet har vi fundet 3 favoritter, som forhåbentlig kan lede dig på sporet af, hvad du vil give. Lad os se på det.

1. julegaveidé

Har mor en sød tand? Så vil en god julegave til mor være et chokoladekursus, hvor hun vil blive præsenteret for mange forskellige slags chokolader, lakridser og karameller. Det er jo kun jul én gang om året, så hvorfor ikke gå all in på de søde sager? Så kan du jo altid give hende 14 dages intro til hot yoga, når hun har fødselsdag i januar…

2. julegaveidé

Du kan også sende mor ud på en rejse. Det lyder dyrt, men med en vinsmagning kommer hun på en rundtur i vine fra hele verden – uden, at du bliver ruineret. Umiddelbart en ret god deal, synes vi.

3. julegaveidé

Et italiensk madkursus hos Meyers sender mor direkte en tur til Italien, hvor instruktøren vil dele ud af sine italienske opskrifter. Når mor får et madkursus i julegave, kan du jo håbe på, at hun fremover vil servere dine italienske livretter lidt oftere.

Vidste du?

Når vi giver og modtager gaver, skaber vi relationer. Læs mere om det i denne artikel på videnskab.dk.

Hvad kan du give i julegave til den nybagte mor?

Julegave til den nybagte mor skal helst være en hyggelig gave, som tænker på, hvad moren kunne have brug for. En graviditetsmassage vil sikkert være et hit efter fødslen, og selvom navnet på oplevelsen er ”graviditetsmassage”, er massagen faktisk også velegnet til den nybagte mor, fordi denne massage har særligt fokus på det pres, kroppen netop har været udsat for. En anden idé til julegave til den nybagte mor er yoga og meditation, hvor hun kan blive strukket godt igennem, og få tid til at koble af med meditation uden at skulle tænke på sin baby – far er nemlig en gentleman, der skifter bleerne, mens mor er væk.

Mangler du flere julegaveidéer til mor?

Det bimler og bamler med bjælder og klokker, og radioen er nok ved at være overophedet af at gentage Last Christmas i én uendelighed… Bevares, det er da et julehit, men når du står i en fyldt butik i midten af december for 117. gang, så kan det godt være, at du ønsker, at Last Christmas hørte til last Christmas. For der er ikke noget, der kan presse en glad gavegiver, som en overfyldt butik i december. Det kvæler da om muligt julestemningen.

Så hvorfor ikke blive hjemme? Det kan man da ikke, vil du måske tænke, for jeg skal jo købe julegaver til mor. Og det er da også rigtigt. De julegaver til mor køber jo heller ikke sig selv, men vi mener nu alligevel, at du godt kan få købt de julegaver uden at skulle ase og mase med resten af befolkningen – også selvom du er ude i sidste øjeblik.

På DuGlemmerDetAldrig.dk skal du nemlig ikke stå i kø. Heller ikke selvom, at resten af Danmark har fundet ud af, at de vil købe julegaver samme dag som dig. Nej, her kan du i stedet læne dig tilbage i sofaen, drikke en kop kaffe, spise noget juleknas og endda selv vælge, hvilket julehit du gerne vil høre imens.

På vores site kan du klikke rundt mellem mere end 350 forskellige julegaveideer til mor, og når du begynder din gavejagt, behøver du faktisk ikke på forhånd at have besluttet, hvilke oplevelser du vil have i indkøbskurven. For når du ikke skal stå i kø, kan du i stedet bruge noget af tiden på at lade dig inspirere til at finde de bedste julegaveidéer til mor. I ro og fred. Ahhh… Det lyder da næsten for godt til at være sandt, ikke?

Relaterede: Julegaverjulegave til farjulegave til hendejulegave til hamgaver til mor