Vi har en del erfaring med at finde gode julegaver til ham, og derfor har vi et klart billede af, hvad der er en succes under juletræet og hvilken type gave, du skal give.

Derfor har vi her samlet de bedste ideer til valg af den helt rigtige julegave til ham.

Tag et kig herunder!

Julegaver til ham efter pris

Julegaver til 0-299 kr.

Du behøver ikke spendere flere tusind kroner, for at frembringe et ægte julesmil hos ham. Du kan nemlig sagtens ligge en julegave under træet for under 300 kr. og opleve ægte juleglæde. Du kan tage ham med op i 60 meters højde på Bridgewalking eller måske er Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi mere ham?

Adrenalin, Natur

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking er en populær oplevelse du ikke må gå glip af. Gå på den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. Køb billet eller gavekort her.

Middelfart

Smag

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Copenhagen Distillery åbner dørene til 1,5 times ginsmagning & rundvisning bag Christiania. En af de bedste ginsmagninger i KBH.

København S

Smag

Rundvisning hos Stauning Whisky

Kom med på rundvisning hos Stauning Whisky i Vestjylland & lær mere om dansk whisky. Rundvisningen inkluderer også smagning af 3 whiskyer.

Skjern

Kultur

Historisk rundvisning på Schackenborg Slot

Schackenborg Slot åbner dørene op til en magisk fortælling. Læs mere og book nu.

Tønder

Adrenalin

GoBounce på Kragerup Gods

Tag med op i trætoppene på Kragerup Gods & spring på trampoliner i 8 meters højde. En oplevelse i naturen for hele familien.

Ruds Vedby

Kultur

Aalborg under besættelsen med Aalborg Tours

Aalborg var under 2. Verdenskrig en strategisk vigtig by for Tyskland på grund af sine to lufthavne. Hør hele historien.

Aalborg

Smag

Ølsmagning hos Aarhus Bryghus

Aarhus Bryghus byder velkommen til en populær ølsmagning i deres mikrobryggeri. Læs alt om smagningen her på siden. Se de ledige datoer her.

Viby J

Smag

Smagning & Rundvisning på Brænderiet Limfjorden

Rundvisning og smagning af 4 af Brænderiets utallige produkter. Med mulighed for at købe dine favoritter efterfølgende.

Roslev

Smag

Ølsmagning og rundvisning hos Grauballe Bryghus

En ølsmagning hos Grauballe Bryghus i Silkeborg byder på 8 forskellige smagsprøver. Du får også en rundvisning i bryggeriet af brygmesteren.

Silkeborg

Smag

Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

Tag til en spændende & anderledes ølsmagning i København. Hos Tribeca eksperimenteres der med nye ølvarianter & smage i en liga for sig.

København NV

Smag

Ølsmagning hos Taphouse

Hos Taphouse i København kan du prøve en af Danmarks bedste ølsmagninger. 5 smagsprøver á 12 cl. Læs mere og book smagningen her på siden.

København K

Kultur

Guidet tur med en hjemløs

Få et unikt indblik i, hvordan livet også kan være i en storby, når du kommer med en hjemløs eller misbruger rundt på guidet tur.

Aarhus C

Kultur

Spøgelsesvandring i København med Ghosttour

Kom med på en medrivende byvandring omkring nye og ældre spøgelseshistorier i København. Turen tager 1 1/2 time.

København

Kultur

Byvandring med Gadens Stemmer

Oplev Københavns skyggeside, når du sammen med Gadens Stemmer bliver vist rundt i vores hovedstad & hører om livet på gaden. Læs mere her.

København

Natur

Sælsafari med Jyllandsakvariet

Tag med på en spændende sælsafari i Limfjorden & kom helt tæt på gråsælen. Se også spættede sæler, mens guiden fortæller.

Thyborøn

Smag

Oplev en dansk vingård hos Nordlund

Oplev en økologisk, dansk vingård hos Nordlund, der ligger kun 10 km fra Rådhuspladsen. Oplev en rundvisning og smagsprøver på danske vine.

Hvidovre

Smag

Oplev en dansk vingård hos MODAVI

Dansk vin har vundet indpas på vinmarkedet, og MODAVI er med helt i front. Tag turen rundt på vingården og kom tæt på produktionen.

Kolding

Smag

Flødebollekursus hos Odense Chokoladehus

Elsker du flødeboller? På et flødebollekursus lærer du at lave flødeboller med forskellig smag, chokoladeovertræk, fyld og krymmel!

Odense C

Smag

Rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky

Kom med til en whiskysmagning hos Thy Whisky, der har vundet internationale priser for deres økologiske whiskyer, og få også en rundvisning.

Snedsted

Smag

Ginsmagning på Highlanders Bar

Elsker du gin som bare pokker? Så prøv ginsmagning hos Highlanders bar i centrum af Århus. Smagningen varer 1,5 time. Læs meget mere her.

Aarhus C

Julegaver til 300-499 kr.

Når vi rammer slutningen af December måned, føler de fleste af os som regel lidt ekstra tunge …men bare rolig, det har vi løsningen på. Giv ham Bodyflight i Vindtunnel, så han kan svæve så let som en fjer op i luften.
Eller hvorfor ikke bare forblive i hyggen og tage på Baristakursus hos street Coffee? Et sted hvor duften af friske kaffebønder breder sig i luften, og han kan lære tips og tricks til, hvordan man brygger den perfekte kop kaffe …og hvem ved, det kan være du får din helt private Barista. 

Adrenalin

Strandsurfing på Rømø med Our Stuff

Tag på surf tur hen over stranden i et hæsblæsende tempo! Der er nemlig fart på, når du skal prøve strandsurfing. Sikkerheden er i top.

Rømø

Adrenalin, Natur

Windsurfing i Klitmøller

Windsurfing i Klitmøller: En grundig og sjov introduktion i samarbejde med Westwind Klitmøller. Du får 1 times teori og 2 timer på vandet.

Thisted

Adrenalin

Bodyflight i Vindtunnel

Bodyflight giver dig følelsen af vægtløshed. Du kan prøve det i København/Taastrup. Her kan du booke oplevelsen eller give som gavekort.

Taastrup

Natur, Adrenalin

Guidet Puch Maxi Tur med Maxitours

Har du været på en guidet tur i Vestjylland på den legendariske Puch Maxi? Tag med en en lokal guide i Thyborøn og smag på deres egnsret.

Thyborøn

Adrenalin

Svæveflyvning hos Herning Svæveflyveklub

Prøv svæveflyvning og oplev friheden mellem fuglene hos Herning Svæveflyveklub, der er en af landets største klubber inden for flyslæb.

Herning

Smag

Charcuterismagning hos Folkets Madhus

Folkets Madhus inviterer på 2 timers ølsmagning og charcuteri. Der serveres håndlavede pølser, røgede skinker & charcuteri.

København S

Smag

Sushikursus hos Restaurant Soya

Er du vild med sushi & vil du gerne lære at lave det selv? Så tag med på et sushikursus i Aarhus og lær, hvordan du laver din egen sushi.

Aarhus C

Adrenalin

Kør gokart F1-style hos Racehall

Vil du køre GoKart i København eller Aarhus? Så anbefaler vi Racehall, verdens største indendørsbane i København & Europas største i Aarhus.

Taastrup, Viby J

Natur, Smag

Østerssafari i Limfjorden

Er du klar på en Østerssafari med Limfjordsøsters? Så skal du prøve denne oplevelse. Den har i skrivende stund 18 5-stjernede anmeldelser.

Thyholm

Kultur

GoBoat i Aalborg

Tag på sejltur i Aalborg, når du stævner ud i Limfjordens bølger. Bådene er miljøvenlige, lydløse og mulige at sejle for alle.

Aalborg

Adrenalin, Natur

Klipperappelling hos Bornholms Outdoorcenter

Tag til Bornholm & oplev rigtig klippe rappelling som det eneste sted i Danmark. Udfordr din højdeskræk & bevæg dig op i højderne!

Hasle

Kultur

GoBoat - København fra Vandet

En sejltur i en GoBoat i Københavns kanaler er en af de mest hyggelige oplevelser vi har at byde på. Book din bådudlejning i København her.

København S

Smag

Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Kom på ginsmagning hos Njord Gin Distillery, hvor du vil smage dansk gin i verdensklasse. Smag gin og tonic og hør historien om Njord Gin.

Aarhus C

Smag

Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

En vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt byder på 6-7 vine. Under smagningen får du en introduktion til, hvordan du dufter og vurderer vin.

Aarhus C, København K

Smag

Portvinssmagning hos Douro Wine Bar

Douro Wine Bar inviterer indenfor til 2 timers portvinssmagning. Smag 10 forskellige portvine & hør om vindistriktet & portvinens historie.

Aalborg

Smag

Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Det kan være svært at ramme chokoladens form og konsistens, når man selv kæmper hjemme i køkkenet. Tag kampen op på dette chokoladekursus.

Frederiksberg C

Smag

Portvinssmagning hos Bryggeriet Flakhaven

Spændende portvinssmagning hos Bryggeriet Flakhaven. Smag 5 forskellige portvine & lær mere om de gyldne dråber i glasset.

Odense C

Natur

Puzzle walk i Kødbyen

Tag med på en spændende puzzle walk gennem Kødbyen. Oplev Kødbyen på en ny måde, mens du løser de udfordrende gåder. Læs mere om oplevelsen.

København N, København V

Smag

Baristakursus hos Street Coffee

Kom med på et baristakursus, når du introduceres til, hvordan man er en ægte kaffebarista. Lær teknikkerne og bliv en rigtig hjemme barista.

Aarhus C

Smag

Afternoon Tea på Café Royal Copenhagen

Den klassiske Afternoon Tea med en unik fortolkning midt i København, med scones, kager og macarons og drikkevarer ad libitum

København V

Julegaver til 500-999 kr.

Er det altid Karen Volf, der står bag hans julebag? Så giv ham en julegave til Bagekursus og lad ham tage revanche til næste år, når der skal trylles julebag frem igen. Eller er det svært at se for dig, at han skal nørde med en surdej? Så send ham afsted på ATV safari, hvor han kan fræse afsted i et kurerede terræn, mens støvet cirkulere rundt i luften.   

Adrenalin

Helikoptertur med HeliCompany

Har du nogensinde tænkt på, hvordan din hjemby ser ud fra luften? HeliCompany tager dig med på rundflyvning, lige hvor du har lyst til.

Aalborg, Aarhus C, Esbjerg, Fredensborg, Greve, Helsingborg, Herning, Hillerød, Holbæk, Horsens, København K, Køge, Kolding, Middelfart, Odense C, Randers NV, Roskilde, Silkeborg, Skanderborg, Skive, Sønderborg, Vejle, Viborg

Smag

Virtuel ginsmagning for 2 hos Njord Gin

Virtuel ginsmagning & rundvisning hjemme i din egen stue. Smagekassen for 2 personer sendes med posten.

Aarhus C

Adrenalin

Svæveflyvning hos Viborg Svæveflyveklub

Hos Viborg Svæveflyveklub kan du tage turen op i de højere luftlag uden brug af motor. Det kaldes svæveflyvning. En smuk oplevelse.

Viborg

Adrenalin

Sabotage | Escape Room hos Locked

Kan du holde hovedet koldt & knække koderne før, at tiden er gået? Bliv udfordret hos Locked Escape Room - Køb din oplevelse her.

Herning, Randers

Natur

Puzzle walk på Assistens Kirkegård

Kom med på en anderledes byvandring på Assistens Kirkegård. Løs mysteriet med en spændende puzzle walk. Kan du knække koderne og finde svar?

København N, København V

Smag

Pølsekursus hos Folkets Madhus

Lær at lave pølser hos Folkets Madhus. Til pølsekurset lærer du, hvordan pølserne stoppes, hvordan farsen tilberedes & meget mere.

København S

Adrenalin

Prøv Paragliding

Paragliding er en af de smukkeste oplevelser. Følelsen af at glide gennem landskabet er ganske unik.

Værløse

Adrenalin

Seven | Escape Room hos Riddlehouse

Giv dig selv en udfordring - prøv escape room. Hos Brain Game i København kan du prøver 60 min. i escape room. Kan du nå at løse gåden?

København K

Adrenalin

Lotus Elise Highspeed

Nu giver vi dig chancen for at få 3 omganges Highspeed tur i den meget populære Lotus Elise sportsvogn.

Padborg

Adrenalin

Prøv Hanggliding

Oplev suset i maven, når du i 500 meters højde svæver rundt over Jylland. Udsigten er fantastisk, og oplevelsen uforglemmelig.

Brande

Smag, Natur

Seafoodsafari med Jyllandsakvariet

Jyllandsakvariet tager dig med ud i den vilde naturs skatkammer på østersjagt. Du lærer, hvordan du finder & tilbereder dem.

Vestervig

Natur, Smag

Smag Mols Bjerge på mountainbike med Karpenhøj Naturcenter

Tag med på en cykeltur i Nationalpark Mols, hvor der skal smages på de lokale råvarer. En god oplevelse til dig, der elsker MTB & gastronomi

Knebel

Adrenalin

Kidnapped | Escape Room hos Locked

Hos Locked kan du prøve et Escape Room, der får hårene til at rejse sig i nakken på dig. Tag udfordringen op & køb din oplevelse her.

Herning, Holstebro, Kolding, Odense C, Randers

Adrenalin

Crime Scene | Escape Room hos Locked

Kan du løse gåden om en ung kvindes forsvinden før, at tiden er gået? Køb din oplevelse hos Locked Escape Room her & tag udfordringen op.

Kolding, Odense C, Randers

Smag

Pizzakursus hos Meyers Madhus

Lær kunsten at lave ægte italiensk pizza på dette pizzakursus hos Meyers Madhus. Lær at lave den perfekte pizzadej, en smagfuld sauce mm.

København N

Wellness & Spa, Smag

Spa & Bistro Royal hos Arndal

Denne oplevelse indeholder klassisk massage, spa, sauna og dampbad. Derefter står den på middag på Bistro Royal i hjertet af København.

København K

Kultur

Puzzle Walk på Christiania

Kom med på en anderledes byvandring på Christiania. Løs mysteriet med en spændende puzzle walk. Kan du knække koderne og finde svar?

København N, København V

Adrenalin

Prøv Tandem Paragliding

Har du altid drømt om at kunne flyve? Så prøv Paragliding. En professionel tandeminstruktør tager dig med op i højderne.

Værløse

Smag

Vinsmagning & middag hos Cold Hand Winery

Cold Hand Winery laver danske frugtvine. Kom med til en stemningsfuld vinsmagning med middag på vingården & smag 6-7 forskellige vine.

Randers NV

Adrenalin

Prøv Banecykling med Velo Events

Prøv kræfter med banecykling på Danmarks eneste indendørs cykelbane.

Ringe

Julegaver over 1000 kr.

Er han typen, der tager en ekstra portion af julemaden, selvom han er mæt …tja, bare fordi det er lækkert. Så er Bøf og Bajere hos Timm Vladirmirs Køkken den perfekte gave. Der arbejdes der nemlig ikke ud fra kostprincipper og kolesteroltabeller. Eller er det ikke gennem maden, du skal imponere ham? Er han mere typen, der begynder at trippe, når han hører en stor motor gasse op? Så burde dette års julegave til ham være at komme ud og køre Ferrari.

Adrenalin

Ballonflyvning

Ballonflyvning er en af de flotteste oplevelser. Hvis du ikke tror på os, så se videoen fra en luftballon tur over Silkeborg. Er du klar?

Roskilde, Silkeborg

Smag

Social Dining på Restaurant Basso

Oplev Social Dining på den populære Restaurant Basso i Aarhus og København.

Aarhus C, København K

Adrenalin

Lotus Elise 3 plus 3

3 omgange hvor du sidder bag rattet i en Lotus Elise - efterfulgt af tre high-speed omgange. Lyder det som noget for dig?

Padborg

Adrenalin

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter

Prøv et tandemspring fra 4000 meter hos Odense FaldskærmsCenter. En oplevelse du helt sikkert vil huske i mange år.

Odense N

Smag

Dinner in the Dark

Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning i komplet mørke hos Dark Waiter.

Frederiksberg C

Adrenalin

Kør Porsche på bane

Er du til fart, spænding og mange hestekræfter? Så prøv en tur i høj fart i en Porsche 911 TURBO på en lukket bane.

Padborg, Roskilde, Silkeborg

Adrenalin

Kør Djævleræs på Sjælland

Du kender det fra Zulu Djævleræs & nu får du mulighed for selv at race på banen. 1 time & 12 omgange på Nisseringen. Noget for dig?

Holmegaard

Smag, Ophold

Middagsophold på Hotel SKT. PETRI

Nyd én overnatning i luksuriøse omgivelser midt i København på Hotel Skt. Petri. Med middag, morgenmad og fri adgang til fitness og sauna.

København

Adrenalin

Kør Djævleræs hos Motorsport Nordjylland

Sæt dig bag rattet til en hæsblæsende omgang Djævleræs på Nysumbanen i Nordjylland. Du får 12 omgange på banen. Er du klar?

Nørager

Adrenalin

Helikopterpilot for en dag med HeliCompany

Sæt dig bag roret & lad drømmen blive til virkelighed - helikopterpilot for en dag. Når teoritimen er slut får du lov til at flyve selv.

Roskilde, Vamdrup

Adrenalin

Familie strandsurfing på Rømø med Our Stuff

Surfing for hele familien. Kom på en hyggelig og anderledes surf tur for 2 voksne og 3 børn, som finder sted på land. Sikkerheden er i top.

Rømø

Adrenalin

Tandemspring hos Kolding Faldskærmsklub

Spring ud i 3000 meters højde, nå op på en fart over 200 km/t og nyd udsigten på flyveturen tilbage til jorden. Prøv tandemspring i Kolding

Vamdrup

Adrenalin

Introduktion til motorflyvning hos Midtjysk Flyveklub

Har du nogensinde prøvet at flyve en flyvemaskine selv - hos Midtjysk Flyveklub tilbyder de dig muligheden for at flyve selv.

Herning

Adrenalin

Tandemspring hos SkydiveX

Oplev suset og adrenalinen i kroppen med et Tandemspring hos SkydiveX.

Ejstrupholm

Smag, Natur

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Kom med ud i "vildmarken" i Mols Bjerge og få en vild gourmetoplevelse. En god oplevelse, hvis du godt kan lide TV-programmet Nak og Æd.

Knebel

Smag

Romantisk middag - Cafe Hack

Forkæl din partner eller en du holde af med en udsøgt romantisk middag inkl. vinmenu hos Cafe Hack. Oplevelsen får gode anmeldelser.

Aarhus C

Adrenalin

Tandemspring hos Nordjysk Faldskærmsklub

Et faldskærmsudspring, hvor der er 30-50 sekunders frit fald, og du når en hastighed på ca. 200 km/t. Prøv hos Nordjysk Faldskærmsklub.

Aars

Adrenalin

Lamborghini VS Ferrari

Få svar på om Lamborghini er hurtigere end Ferrari, når du med denne oplevelse kan testkøre begge biler. Prøv 2 x 15 min. kørsel.

Farum, Skødstrup

Smag

Ølbrygning hos Timm Vladimirs Køkken

Hvordan brygger man øl? Det spørgsmål kan du få besvaret ved at deltage i dette ølbrygningskursus hos Timm Vladimirs Køkken.

Valby

Adrenalin

Privat helikoptertur med HeliCompany

En privat helikoptertur er en helt særlig oplevelse, hvor du kan få udsigten helt for dig selv. HeliCompany tager dig på oplevelse i luften.

Aalborg, Aarhus C, Esbjerg, Fredensborg, Greve, Helsingborg, Herning, Hillerød, Holbæk, Horsens, København K, Køge, Kolding, Middelfart, Odense C, Randers NV, Roskilde, Silkeborg, Skanderborg, Skive, Sønderborg, Vejle, Viborg

Hvorfor give en oplevelse fra TrueStory som gave?

Vores kundeservice fanger du på info@duglemmerdetaldrig.dk eller tlf. +45 78 76 92 29

Hvem skal du give julegaver til?

Julegaver til kæresten

En julegave til ham du allerhelst vil bruge tid med, skal selvfølgelig være en oplevelse, hvor I kan nyde hinandens selskab. I kan tage på Badehotelophold og gå langs kysten, hvor bølgerne skyller skaller og småsten op på strandkanten. Eller I kan tage på Bagekursus, så I kan gøre Jeres søndagsmorgner eksta hyggelige med Jeres eget hjemmebag. 

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Alsik Hotel - Renew & Relax

Oplev Danmarks største spa på Hotel Alsik i Sønderborg. Her kan du komme på et afslappende spaophold med 2-retters middag i restauranten.

Sønderborg

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

1 overnatning i dobbeltværelse med havudsigt & 3-retters menu er nogle af de ting, du får på et spaophold på MARIENLYST STRANDHOTEL.

Helsingør

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer.

Skodsborg

Ophold

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Kragerup Gods har engang været Karen Blixens tilholdssted - lad det være dit for en weekend med romantik, restaurant, spa og meget mere,

Ruds Vedby

Adrenalin

Ballonflyvning

Ballonflyvning er en af de flotteste oplevelser. Hvis du ikke tror på os, så se videoen fra en luftballon tur over Silkeborg. Er du klar?

Roskilde, Silkeborg

Smag

Social Dining på Restaurant Basso

Oplev Social Dining på den populære Restaurant Basso i Aarhus og København.

Aarhus C, København K

Wellness & Spa

Spaophold på Fjordgaarden

Fjordgaarden i Ringkøbing får dig til at glide ned i tempo og slappe af i nuet med dit foretrukne selskab i deres nye kurbad faciliteter.

Ringkøbing

Natur, Ophold, Smag

Vinophold i Italiensk Vintønde hos Cold Hand Winery

Er du vild med vin & natur, og har du mod på en anderledes overnatning i naturen?

Randers NV

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

I det sydlige Sverige finder du et af Nordens bedste spahoteller → Ystad Saltsjöbad.

Ystad

Ophold

Romantisk Spaophold på HimmerLand

Stik af fra hverdagen & tag på et romantisk spaophold. Slap af i Nordic Spa på HimmerLand til et ophold med forkælelse

Farsø

Adrenalin

Lotus Elise 3 plus 3

3 omgange hvor du sidder bag rattet i en Lotus Elise - efterfulgt af tre high-speed omgange. Lyder det som noget for dig?

Padborg

Ophold

Kroophold med musik hos Rudbøl Grænsekro

Nyd et kroophold på Rudbøl Grænsekro og bliv forkælet fra top til tå. Opholdet er inkl. 3-retters festmenu, brunch, dans & musik

Højer

Wellness & Spa

Tempelmassage hos Ni'mat

Denne oplevelse giver dig fodbehandling- og massage, bobler og frugt samt en helkropsmassage. Tempelmassage hos Ni'mat er et sikkert hit!

København K

Adrenalin

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter

Prøv et tandemspring fra 4000 meter hos Odense FaldskærmsCenter. En oplevelse du helt sikkert vil huske i mange år.

Odense N

Ophold

Luksus Kanoophold ved Gudenåen

Kom på en naturskøn kanotur ved Gudenåen inklusiv all-inclusive ophold på hotel Radisson Blu i Silkeborg.

Silkeborg

Smag

Dinner in the Dark

Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning i komplet mørke hos Dark Waiter.

Frederiksberg C

Adrenalin

Kør Porsche på bane

Er du til fart, spænding og mange hestekræfter? Så prøv en tur i høj fart i en Porsche 911 TURBO på en lukket bane.

Padborg, Roskilde, Silkeborg

Natur, Adrenalin

IPP2 kajakkursus hos Karpenhøj Naturcenter

Er du begynder i en kajak, er et IPP2 kajakkursus hos Karpenhøj det helt rigtige kursus for dig. Tag et kajakkursus i smukke omgivelser her.

Knebel

Adrenalin

Kør Djævleræs på Sjælland

Du kender det fra Zulu Djævleræs & nu får du mulighed for selv at race på banen. 1 time & 12 omgange på Nisseringen. Noget for dig?

Holmegaard

Smag, Ophold

Middagsophold på Hotel SKT. PETRI

Nyd én overnatning i luksuriøse omgivelser midt i København på Hotel Skt. Petri. Med middag, morgenmad og fri adgang til fitness og sauna.

København

Julegaver til bror

Det er altid godt af få lidt ekstra kvalitetstid med bror. Så hvad med at årets julegave til ham er et dykkerkursus, som I kan tage afsted på sammen? Så er I klar til udforske oceanets havbunde for koraller og farvrige fisk på Jeres kommende ferier. Eller er havbunden ikke så meget ham? Er han mere til fede fælge og mange hestekrefter? Så vil en tur i en Lamborghini højst sandsynlig falde i god jord.  

Læs også Julegave til bror

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Alsik Hotel - Renew & Relax

Oplev Danmarks største spa på Hotel Alsik i Sønderborg. Her kan du komme på et afslappende spaophold med 2-retters middag i restauranten.

Sønderborg

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

1 overnatning i dobbeltværelse med havudsigt & 3-retters menu er nogle af de ting, du får på et spaophold på MARIENLYST STRANDHOTEL.

Helsingør

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer.

Skodsborg

Ophold

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Kragerup Gods har engang været Karen Blixens tilholdssted - lad det være dit for en weekend med romantik, restaurant, spa og meget mere,

Ruds Vedby

Adrenalin

Ballonflyvning

Ballonflyvning er en af de flotteste oplevelser. Hvis du ikke tror på os, så se videoen fra en luftballon tur over Silkeborg. Er du klar?

Roskilde, Silkeborg

Smag

Social Dining på Restaurant Basso

Oplev Social Dining på den populære Restaurant Basso i Aarhus og København.

Aarhus C, København K

Wellness & Spa

Spaophold på Fjordgaarden

Fjordgaarden i Ringkøbing får dig til at glide ned i tempo og slappe af i nuet med dit foretrukne selskab i deres nye kurbad faciliteter.

Ringkøbing

Natur, Ophold, Smag

Vinophold i Italiensk Vintønde hos Cold Hand Winery

Er du vild med vin & natur, og har du mod på en anderledes overnatning i naturen?

Randers NV

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

I det sydlige Sverige finder du et af Nordens bedste spahoteller → Ystad Saltsjöbad.

Ystad

Ophold

Romantisk Spaophold på HimmerLand

Stik af fra hverdagen & tag på et romantisk spaophold. Slap af i Nordic Spa på HimmerLand til et ophold med forkælelse

Farsø

Adrenalin

Lotus Elise 3 plus 3

3 omgange hvor du sidder bag rattet i en Lotus Elise - efterfulgt af tre high-speed omgange. Lyder det som noget for dig?

Padborg

Ophold

Kroophold med musik hos Rudbøl Grænsekro

Nyd et kroophold på Rudbøl Grænsekro og bliv forkælet fra top til tå. Opholdet er inkl. 3-retters festmenu, brunch, dans & musik

Højer

Wellness & Spa

Tempelmassage hos Ni'mat

Denne oplevelse giver dig fodbehandling- og massage, bobler og frugt samt en helkropsmassage. Tempelmassage hos Ni'mat er et sikkert hit!

København K

Adrenalin

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter

Prøv et tandemspring fra 4000 meter hos Odense FaldskærmsCenter. En oplevelse du helt sikkert vil huske i mange år.

Odense N

Ophold

Luksus Kanoophold ved Gudenåen

Kom på en naturskøn kanotur ved Gudenåen inklusiv all-inclusive ophold på hotel Radisson Blu i Silkeborg.

Silkeborg

Smag

Dinner in the Dark

Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning i komplet mørke hos Dark Waiter.

Frederiksberg C

Adrenalin

Kør Porsche på bane

Er du til fart, spænding og mange hestekræfter? Så prøv en tur i høj fart i en Porsche 911 TURBO på en lukket bane.

Padborg, Roskilde, Silkeborg

Natur, Adrenalin

IPP2 kajakkursus hos Karpenhøj Naturcenter

Er du begynder i en kajak, er et IPP2 kajakkursus hos Karpenhøj det helt rigtige kursus for dig. Tag et kajakkursus i smukke omgivelser her.

Knebel

Adrenalin

Kør Djævleræs på Sjælland

Du kender det fra Zulu Djævleræs & nu får du mulighed for selv at race på banen. 1 time & 12 omgange på Nisseringen. Noget for dig?

Holmegaard

Smag, Ophold

Middagsophold på Hotel SKT. PETRI

Nyd én overnatning i luksuriøse omgivelser midt i København på Hotel Skt. Petri. Med middag, morgenmad og fri adgang til fitness og sauna.

København

Julegaver til far

Hvad skal den kære far have i julegave? Vi forslår, du giver ham en julegave til at besøge Trolden Destilleri, så kan han imponere vennerne med at servere en whisky on the rocks, hvor det er whisky fra hans eget whiskyfad, der er i glasset. Eller måske hører din far under kategorien ‘Den moderne mand?’ Ellers kan han i hvertfald komme til det, hvis du giver en gave til et bagekursus. Lyder det ikke fedt med en far, der bikser et surdejsbrød sammen hjemme i køkkenet? Det synes vi.  

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Alsik Hotel - Renew & Relax

Oplev Danmarks største spa på Hotel Alsik i Sønderborg. Her kan du komme på et afslappende spaophold med 2-retters middag i restauranten.

Sønderborg

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

1 overnatning i dobbeltværelse med havudsigt & 3-retters menu er nogle af de ting, du får på et spaophold på MARIENLYST STRANDHOTEL.

Helsingør

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer.

Skodsborg

Ophold

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Kragerup Gods har engang været Karen Blixens tilholdssted - lad det være dit for en weekend med romantik, restaurant, spa og meget mere,

Ruds Vedby

Adrenalin

Ballonflyvning

Ballonflyvning er en af de flotteste oplevelser. Hvis du ikke tror på os, så se videoen fra en luftballon tur over Silkeborg. Er du klar?

Roskilde, Silkeborg

Smag

Social Dining på Restaurant Basso

Oplev Social Dining på den populære Restaurant Basso i Aarhus og København.

Aarhus C, København K

Wellness & Spa

Spaophold på Fjordgaarden

Fjordgaarden i Ringkøbing får dig til at glide ned i tempo og slappe af i nuet med dit foretrukne selskab i deres nye kurbad faciliteter.

Ringkøbing

Natur, Ophold, Smag

Vinophold i Italiensk Vintønde hos Cold Hand Winery

Er du vild med vin & natur, og har du mod på en anderledes overnatning i naturen?

Randers NV

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

I det sydlige Sverige finder du et af Nordens bedste spahoteller → Ystad Saltsjöbad.

Ystad

Ophold

Romantisk Spaophold på HimmerLand

Stik af fra hverdagen & tag på et romantisk spaophold. Slap af i Nordic Spa på HimmerLand til et ophold med forkælelse

Farsø

Adrenalin

Lotus Elise 3 plus 3

3 omgange hvor du sidder bag rattet i en Lotus Elise - efterfulgt af tre high-speed omgange. Lyder det som noget for dig?

Padborg

Ophold

Kroophold med musik hos Rudbøl Grænsekro

Nyd et kroophold på Rudbøl Grænsekro og bliv forkælet fra top til tå. Opholdet er inkl. 3-retters festmenu, brunch, dans & musik

Højer

Wellness & Spa

Tempelmassage hos Ni'mat

Denne oplevelse giver dig fodbehandling- og massage, bobler og frugt samt en helkropsmassage. Tempelmassage hos Ni'mat er et sikkert hit!

København K

Adrenalin

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter

Prøv et tandemspring fra 4000 meter hos Odense FaldskærmsCenter. En oplevelse du helt sikkert vil huske i mange år.

Odense N

Ophold

Luksus Kanoophold ved Gudenåen

Kom på en naturskøn kanotur ved Gudenåen inklusiv all-inclusive ophold på hotel Radisson Blu i Silkeborg.

Silkeborg

Smag

Dinner in the Dark

Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning i komplet mørke hos Dark Waiter.

Frederiksberg C

Adrenalin

Kør Porsche på bane

Er du til fart, spænding og mange hestekræfter? Så prøv en tur i høj fart i en Porsche 911 TURBO på en lukket bane.

Padborg, Roskilde, Silkeborg

Natur, Adrenalin

IPP2 kajakkursus hos Karpenhøj Naturcenter

Er du begynder i en kajak, er et IPP2 kajakkursus hos Karpenhøj det helt rigtige kursus for dig. Tag et kajakkursus i smukke omgivelser her.

Knebel

Adrenalin

Kør Djævleræs på Sjælland

Du kender det fra Zulu Djævleræs & nu får du mulighed for selv at race på banen. 1 time & 12 omgange på Nisseringen. Noget for dig?

Holmegaard

Smag, Ophold

Middagsophold på Hotel SKT. PETRI

Nyd én overnatning i luksuriøse omgivelser midt i København på Hotel Skt. Petri. Med middag, morgenmad og fri adgang til fitness og sauna.

København

Julegaver til manden

Det kan være svært at finde den rette julegave til manden …specielt hvis han har alt. Bare rolig – vi har et par idéer gemt i ærmet. Hvordan lyder et badehotelophold, hvor I kan nyde havets bølger, selvforkælelse og hinadens selvsskab? Lækkert, ikke? Eller måske er det ikke rigtig ham? …så forslår vi et besøg hos Trolden Destilleri, hvor han kan få fingrene i hans eget romfad, som han kan imponere venner og familie med.  

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Alsik Hotel - Renew & Relax

Oplev Danmarks største spa på Hotel Alsik i Sønderborg. Her kan du komme på et afslappende spaophold med 2-retters middag i restauranten.

Sønderborg

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

1 overnatning i dobbeltværelse med havudsigt & 3-retters menu er nogle af de ting, du får på et spaophold på MARIENLYST STRANDHOTEL.

Helsingør

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer.

Skodsborg

Ophold

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Kragerup Gods har engang været Karen Blixens tilholdssted - lad det være dit for en weekend med romantik, restaurant, spa og meget mere,

Ruds Vedby

Adrenalin

Ballonflyvning

Ballonflyvning er en af de flotteste oplevelser. Hvis du ikke tror på os, så se videoen fra en luftballon tur over Silkeborg. Er du klar?

Roskilde, Silkeborg

Smag

Social Dining på Restaurant Basso

Oplev Social Dining på den populære Restaurant Basso i Aarhus og København.

Aarhus C, København K

Wellness & Spa

Spaophold på Fjordgaarden

Fjordgaarden i Ringkøbing får dig til at glide ned i tempo og slappe af i nuet med dit foretrukne selskab i deres nye kurbad faciliteter.

Ringkøbing

Natur, Ophold, Smag

Vinophold i Italiensk Vintønde hos Cold Hand Winery

Er du vild med vin & natur, og har du mod på en anderledes overnatning i naturen?

Randers NV

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

I det sydlige Sverige finder du et af Nordens bedste spahoteller → Ystad Saltsjöbad.

Ystad

Ophold

Romantisk Spaophold på HimmerLand

Stik af fra hverdagen & tag på et romantisk spaophold. Slap af i Nordic Spa på HimmerLand til et ophold med forkælelse

Farsø

Adrenalin

Lotus Elise 3 plus 3

3 omgange hvor du sidder bag rattet i en Lotus Elise - efterfulgt af tre high-speed omgange. Lyder det som noget for dig?

Padborg

Ophold

Kroophold med musik hos Rudbøl Grænsekro

Nyd et kroophold på Rudbøl Grænsekro og bliv forkælet fra top til tå. Opholdet er inkl. 3-retters festmenu, brunch, dans & musik

Højer

Wellness & Spa

Tempelmassage hos Ni'mat

Denne oplevelse giver dig fodbehandling- og massage, bobler og frugt samt en helkropsmassage. Tempelmassage hos Ni'mat er et sikkert hit!

København K

Adrenalin

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter

Prøv et tandemspring fra 4000 meter hos Odense FaldskærmsCenter. En oplevelse du helt sikkert vil huske i mange år.

Odense N

Ophold

Luksus Kanoophold ved Gudenåen

Kom på en naturskøn kanotur ved Gudenåen inklusiv all-inclusive ophold på hotel Radisson Blu i Silkeborg.

Silkeborg

Smag

Dinner in the Dark

Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning i komplet mørke hos Dark Waiter.

Frederiksberg C

Adrenalin

Kør Porsche på bane

Er du til fart, spænding og mange hestekræfter? Så prøv en tur i høj fart i en Porsche 911 TURBO på en lukket bane.

Padborg, Roskilde, Silkeborg

Natur, Adrenalin

IPP2 kajakkursus hos Karpenhøj Naturcenter

Er du begynder i en kajak, er et IPP2 kajakkursus hos Karpenhøj det helt rigtige kursus for dig. Tag et kajakkursus i smukke omgivelser her.

Knebel