Vi har en del erfaring med at finde gode julegaver til ham, og derfor har vi et klart billede af, hvad der er en succes under juletræet og hvilken type gave, du skal give.

Derfor har vi her samlet de bedste ideer til valg af den helt rigtige julegave til ham.

Tag et kig herunder!

Julegaver til ham efter pris

Julegaver til 0-299 kr.

Du behøver ikke spendere flere tusind kroner, for at frembringe et ægte julesmil hos ham. Du kan nemlig sagtens ligge en julegave under træet for under 300 kr. og opleve ægte juleglæde. Du kan tage ham med op i 60 meters højde på Bridgewalking eller måske er Ginsmagning & rundvisning hos Nordisk Brænderi mere ham?

Adrenalin, Natur

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking er en populær oplevelse du ikke må gå glip af. Gå på den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. Køb billet eller gavekort her.

Middelfart

Kultur

Blod, bødler & bordeller i København med Weird Walks

Tag med på en spændende krimitur i Københavns gader. Hør de faktuelle historier, mens nu bevæger dig rundt i gaderne, hvor de fandt sted.

København K

Smag

Ølsmagning hos Aarhus Bryghus

Aarhus Bryghus byder velkommen til en populær ølsmagning i deres mikrobryggeri. Læs alt om smagningen her på siden. Se de ledige datoer her.

Viby J

Natur

Ravsafari med Jyllandsakvariet

Rav er Nordens guld, men det kan være svært at finde. Tag med på ravsafari og find ud af hvor, hvornår og hvordan du skal søge.

Thyborøn

Smag

Rundvisning hos Stauning Whisky

Kom med på rundvisning hos Stauning Whisky i Vestjylland & lær mere om dansk whisky. Rundvisningen inkluderer også smagning af 3 whiskyer.

Skjern

Kultur

Guidet tur med en hjemløs

Få et unikt indblik i, hvordan livet også kan være i en storby, når du kommer med en hjemløs eller misbruger rundt på guidet tur.

Aarhus C

Kultur

Aalborg under besættelsen med Aalborg Tours

Aalborg var under 2. Verdenskrig en strategisk vigtig by for Tyskland på grund af sine to lufthavne. Hør hele historien.

Aalborg

Smag

Ginsmagning hos Copenhagen Distillery

Copenhagen Distillery åbner dørene til 1,5 times ginsmagning & rundvisning bag Christiania. En af de bedste ginsmagninger i KBH.

København S

Kultur

Drabet ved Rundetårn med Solve a Mystery

Kom med på en spændende krimitur i København med udgangspunkt i Rundetårne. Følg ledetrådene, løs gåderne & find ud af, hvem morderen er.

København K

Smag

Ølsmagning hos Taphouse

Hos Taphouse i København kan du prøve en af Danmarks bedste ølsmagninger. 5 smagsprøver á 12 cl. Læs mere og book smagningen her på siden.

København K

Adrenalin

GoBounce på Kragerup Gods

Tag med op i trætoppene på Kragerup Gods & spring på trampoliner i 8 meters højde. En oplevelse i naturen for hele familien.

Ruds Vedby

Smag

Ugly Duck ølsmagning hos Tribeca

Tag til en spændende & anderledes ølsmagning i København. Hos Tribeca eksperimenteres der med nye ølvarianter & smage i en liga for sig.

København NV

Kultur

Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery

Kom med på en spændende krimitur i København, hvor du er efterforsker. Følg ledetrådene, løs gåderne & find ud af, hvem morderen er.

København K

Kultur

Byvandring med Gadens Stemmer

Oplev Københavns skyggeside, når du sammen med Gadens Stemmer bliver vist rundt i vores hovedstad & hører om livet på gaden. Læs mere her.

København K, København N, København V

Smag

Pizzakursus hos Alfred & Kamilla

Lær at lave lækre, sprøde pizzaer. Tag forbi Alfred & Kamilla i Odense til et pizzakursus. Her lærer du at bage helt perfekte pizzaer.

Odense C

Smag

Ølsmagning hos Trolden Bryghus

Populær ølsmagning hos Trolden Bryghus i Kolding. Den perfekte oplevelse for ølentusiasten, der vil være klogere på øl fra Trolden Bryghus.

Kolding

Smag

Oplev en dansk vingård hos Nordlund

Oplev en økologisk, dansk vingård hos Nordlund, der ligger kun 10 km fra Rådhuspladsen. Oplev en rundvisning og smagsprøver på danske vine.

Hvidovre

Adrenalin

Kør gokart hos Racehall

Skal du give en oplevelsesgave til Gokart? Få en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse på verdens største indendørs gokart bane.

Taastrup, Viby J

Smag

Ølsmagning hos Braunstein

Ølsmagning hos Braunstein Bryghus bærer præg af høj kvalitet & giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Læs mere her på siden.

Køge

Smag

Rundvisning & whiskysmagning hos Thy Whisky

Kom med til en whiskysmagning hos Thy Whisky, der har vundet internationale priser for deres økologiske whiskyer, og få også en rundvisning

Snedsted

Julegaver til 300-499 kr.

Når vi rammer slutningen af December måned, føler de fleste af os som regel lidt ekstra tunge …men bare rolig, det har vi løsningen på. Giv ham Bodyflight i Vindtunnel, så han kan svæve så let som en fjer op i luften.
Eller hvorfor ikke bare forblive i hyggen og tage på Baristakursus hos street Coffee? Et sted hvor duften af friske kaffebønder breder sig i luften, og han kan lære tips og tricks til, hvordan man brygger den perfekte kop kaffe …og hvem ved, det kan være du får din helt private Barista. 

Adrenalin

Prøv wakeboard på Aarhus Ø

Tag med på vandet & prøv kræfter med wakeboarding. Her får du grundig vejledning, før du slippes løs på vandet til sjove timer på vandet.

Aarhus C

Adrenalin

Bodyflight i Vindtunnel

Bodyflight giver dig følelsen af vægtløshed. Du kan prøve det i København/Taastrup. Her kan du booke oplevelsen eller give som gavekort.

Taastrup

Natur, Adrenalin

Guidet Puch Maxi Tur med Maxitours

Har du været på en guidet tur i Vestjylland på den legendariske Puch Maxi? Tag med en en lokal guide i Vestjylland og smag på deres egnsret.

Thyborøn

Natur

Puzzle walk i Kødbyen

Tag med på en spændende puzzle walk gennem Kødbyen. Oplev Kødbyen på en ny måde, mens du løser de udfordrende gåder. Læs mere om oplevelsen.

København V

Smag

Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

En vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt byder på 6-7 vine. Under smagningen får du en introduktion til, hvordan du dufter og vurderer vin.

Aarhus C, København K

Adrenalin

RIB Tur på Øresund

RIB tur på Øresund giver dig høj fart. Med 110 km/t vil du suse hen over vandet samtidig med, at du kan se søforter, vindmøller osv.

København K

Adrenalin

Prøv SUP-surfing i Cold Hawaii

SUPsurfing i Cold Hawaii er populært inden for surfverdenen - og med god grund. Det er afslappende, sjovt og ikke mindst sundt!

Thisted

Smag

Ginsmagning på Njord Gin Distillery

Kom på ginsmagning hos Njord Gin Distillery, hvor du vil smage dansk gin i verdensklasse. Smag gin og tonic og hør historien om Njord Gin.

Aarhus C

Smag

Ølsmagning hos Mikkeller Baghaven

Ølsmagning af fadlagret luksusøl hos Mikkeller Baghaven. I smager fem forskellige øl.

København K

Adrenalin

Strandsurfing ved Vesterhavet med OurStuff

Tag på surf tur hen over stranden i et hæsblæsende tempo! Der er nemlig fart på, når du skal prøve strandsurfing. Sikkerheden er i top.

Rømø

Smag

Vegetarisk workshop hos SimpleGreens

Mangler du inspiration til madlavningen? Simple Greens guider dig igennem en workshop med vegetarisk og grønt mad.

København N

Adrenalin

Urban High Roping

Prøv kræfter med verdens højeste High Roping bane hos Urban Ranger Camp (på Refshaleøen) - 10 minutter fra centrum af København.

København K

Adrenalin

Undervandsjagt - Østjylland

Glem alt om fiskestangen & dyk ned under havoverfladen for at fange fisk med harpun. Lyder det som noget for dig?

Åbyhøj

Smag

Sushikursus hos Restaurant Soya

Er du vild med sushi & vil du gerne lære at lave det selv? Så tag med på et sushikursus i Aarhus og lær, hvordan du laver din egen sushi.

Aarhus C

Natur

Guidet kajaktur i Det Sydfynske Øhav

Tag med på en naturoplevelse, der tager dig helt tæt på det maritime miljø i det Sydfynske Øhav.

Svendborg

Smag

Chokoladekursus hos Frédéric Terrible

Det kan være svært at ramme chokoladens form og konsistens, når man selv kæmper hjemme i køkkenet. Tag kampen op på dette chokoladekursus.

Frederiksberg C

Natur

Tangsafari med Nordisk Tang

Tang er et bæredygtigt superfood med gode egenskaber. Tag med på tangsafari & få et indblik i, hvordan tang høstes & kan bruges i maden.

Grenå, Horsens

Kultur

Citytur i København med Kayak Republic

Er du til rundvisning med et twist, så er dette helt sikkert en oplevelse for dig. Læs mere her.

København

Smag

Vin- & ostesmagning i København

Vil du lære mere om kombinationen af vin & ost? Så tag med til en vin- & ostesmagning i København & bliv klogere på de mange variationer.

København K

Adrenalin, Natur

Windsurfing i Klitmøller

Windsurfing i Klitmøller: En grundig og sjov introduktion i samarbejde med Westwind Klitmøller. Du får 1 times teori og 2 timer på vandet.

Thisted

Julegaver til 500-999 kr.

Er det altid Karen Volf, der står bag hans julebag? Så giv ham en julegave til Bagekursus og lad ham tage revanche til næste år, når der skal trylles julebag frem igen. Eller er det svært at se for dig, at han skal nørde med en surdej? Så send ham afsted på ATV safari, hvor han kan fræse afsted i et kurerede terræn, mens støvet cirkulere rundt i luften.   

Smag

Virtuel ginsmagning for 2 hos Njord Gin

Virtuel ginsmagning & rundvisning hjemme i din egen stue. Smagekassen for 2 personer sendes med posten.

Aarhus C

Adrenalin

Helikoptertur med HeliCompany

Har du nogensinde tænkt på, hvordan din hjemby ser ud fra luften? HeliCompany tager dig med på rundflyvning, lige hvor du har lyst til.

Aalborg, Aarhus C, Esbjerg, Fredensborg, Helsingborg, Hillerød, København K, Kolding, Middelfart, Odense C, Randers NV, Roskilde, Silkeborg, Skive, Sønderborg, Vejle, Viborg

Adrenalin

Pablo Escobar | Escape Room hos Riddlehouse

Hos Riddlehouse i København får du 60 minutter med Escape Room. Det er din opgave at løse mysteriet om Pablo Escobar! Prøv det her

København K

Adrenalin

Prøv Banecykling med Velo Events

Prøv kræfter med banecykling på Danmarks eneste indendørs cykelbane.

Ballerup

Natur

Puzzle walk på Assistens Kirkegård

Kom med på en anderledes byvandring på Assistens Kirkegård. Løs mysteriet med en spændende puzzle walk. Kan du knække koderne og finde svar?

København V

Kultur

Puzzle Walk på Christiania

Kom med på en anderledes byvandring på Christiania. Løs mysteriet med en spændende puzzle walk. Kan du knække koderne og finde svar?

København V

Adrenalin

Strandsurfing for 2 ved Vesterhavet med OurStuff

Tag på en anderledes adrenalinfyldt surf tur med dit barn og få en oplevelse, som du og dit barn aldrig glemmer. Sikkerheden er i top.

Rømø

Natur, Adrenalin

Prøve-dyk i havet med Dykker-Butikken

Vil du opleve en verden under havet med fiskestimer & spændende havdyr? Så er et prøvedyk i havet noget for dig.

Åbyhøj

Adrenalin

Svæveflyvning hos Viborg Svæveflyveklub

Hos Viborg Svæveflyveklub kan du tage turen op i de højere luftlag uden brug af motor. Det kaldes svæveflyvning. En smuk oplevelse.

Viborg

Natur, Adrenalin

Oplevelsestur på Limfjorden med RIB-IT

9 timers oplevelsestur på Limfjorden med RIB-IT med stop ved Aggersborg, Fur, Glyngøre & Livø.

Aalborg

Natur

Smag Mols Bjerge til fods med Karpenhøj Naturcenter

Kom med på en guidet vandretur i Mols Bjerge. Turen tager afsæt i områdets lokale gastronomi, så der bliver mange smagsprøver undervejs.

Knebel

Adrenalin

Prøv pistolskydning hos Gunsport

Prøv Pistolskydning med moderne håndvåben, når du skal på skydebanen & skyde efter mål med 9 mm pistol og revolver.

København S

Adrenalin

Svæveflyvning hos Aalborg Svæveflyveklub

Hos Aviator i Aalborg kan du prøve svæveflyvning: En af de mest populære oplevelser her hos DuGlemmerDetAldrig. Lyder det som noget for dig?

Aars

Adrenalin, Kultur

USS Triton hos Escapist

Escape Room i Aarhus inviterer dig på teambuilding & hjerneaktiviteter. Kan du løse gåderne på tid? Prøv Escape Room med vennerne.

Aarhus C

Smag

Mexicansk Madkursus hos Timm Vladimirs Køkken

Tag med til det varme, mexicanske køkken når Timm Vladimirs Køkken viser dig, hvordan du laver ægte, mexicansk mad i 3,5 time.

Aarhus C, Valby

Adrenalin

Helikoptertur over Roskilde med Danish Fly

Tur i helikopter med Danish Fly - 12 min rundflyvning fra Roskilde

Roskilde

Smag

Vinsmagning & middag hos Cold Hand Winery

Cold Hand Winery laver danske frugtvine. Kom med til en stemningsfuld vinsmagning med middag på vingården & smag 6-7 forskellige vine.

Randers NV

Smag

Middag for 2 på Lyng Dal Restaurant

På Lyng Dal Restaurant i Ry kan du for kun 780 kr. få en hyggelig middagsoplevelse for to. Her får du serveret anmelderrost gourmetmad.

Ry

Adrenalin

Helikoptertur med Sima Helikopter

Helikoptertur med Sima Helikopter over Lønstrup, Blokhus og Skagen - Læs mere her.

Frederikshavn, Hjørring, Løkken, Pandrup, Skagen

Smag

Pizzakursus hos Meyers Madhus

Lær kunsten at lave ægte italiensk pizza på dette pizzakursus hos Meyers Madhus. Lær at lave den perfekte pizzadej, en smagfuld sauce mm.

København N

Julegaver over 1000 kr.

Er han typen, der tager en ekstra portion af julemaden, selvom han er mæt …tja, bare fordi det er lækkert. Så er Bøf og Bajere hos Timm Vladirmirs Køkken den perfekte gave. Der arbejdes der nemlig ikke ud fra kostprincipper og kolesteroltabeller. Eller er det ikke gennem maden, du skal imponere ham? Er han mere typen, der begynder at trippe, når han hører en stor motor gasse op? Så burde dette års julegave til ham være at komme ud og køre Ferrari.

Smag

Social Dining på Restaurant Basso

Oplev Social Dining på den populære Restaurant Basso i Aarhus og København.

Aarhus C, København K

Adrenalin

Ballonflyvning

Ballonflyvning er en af de flotteste oplevelser. Hvis du ikke tror på os, så se videoen fra en luftballon tur over Silkeborg. Er du klar?

Roskilde, Silkeborg

Adrenalin

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter

Prøv et tandemspring fra 4000 meter hos Odense FaldskærmsCenter. En oplevelse du helt sikkert vil huske i mange år.

Odense N

Smag

Dinner in the Dark

Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning i komplet mørke hos Dark Waiter.

Frederiksberg C

Adrenalin

Tandemspring hos Faldskærmsklubben DFC

Faldskærmsklubben DFC tilbyder tandemspring med erfarne instruktører. I springer fra 3000 meter, der giver 30-40 sekunder i frit fald.

Tureby

Smag

Kokkeskole hos Kokkeriet (Michelin)

Få en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige på kokkeskolen hos Kokkeriet. Lær at lave en ægte gourmetmiddag på en michelinrestaurant.

København K

Smag

Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Køkken lærer dig, hvordan du bager godt brød på dette 4 timers bagekursus. Lær både at bage brød, kage & knækbrød på kurset.

Aarhus C, Valby

Smag

Eksklusiv Michelin-middag hos Kokkeriet

Michelin-restauraunten, Kokkeriet holder til i smukke bygninger i Nyboder, hvor de nyfortolker det danske køkken gennem dufte og nye smage.

København K

Adrenalin

Helikopterpilot for en dag med HeliCompany

Sæt dig bag roret & lad drømmen blive til virkelighed - helikopterpilot for en dag. Når teoritimen er slut får du lov til at flyve selv.

Roskilde, Vamdrup

Smag, Natur

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Kom med ud i "vildmarken" i Mols Bjerge og få en vild gourmetoplevelse. En god oplevelse, hvis du godt kan lide TV-programmet Nak og Æd.

Knebel

Adrenalin

Rundflyvning over Danmark

Har du altid haft lyst til at flyve en tur over det smukke Danmark, så har du nu muligheden for at designe din egen rute.

Svendborg

Smag

Bøf & Brøl med Hedevang Outdoor

4-retters middag & vin til 1.295 kr. Aftenen inkluderer også kronhjortesafari, hvor du hører kronhjortene brøle.

Lemvig

Adrenalin

Kør Djævleræs hos Motorsport Nordjylland

Sæt dig bag rattet til en hæsblæsende omgang Djævleræs på Nysumbanen i Nordjylland. Du får 12 omgange på banen. Er du klar?

Nørager

Ophold

Whisky Ophold hos Hotel Skjern & Stauning Whisky

Whisky smagning hos Stauning Whisky og ophold med morgenmad og aftensmad hos Hotel Skjern & Stuen Th i Skjern.

Skjern

Adrenalin

Privat helikoptertur med HeliCompany

En privat helikoptertur er en helt særlig oplevelse, hvor du kan få udsigten helt for dig selv. HeliCompany tager dig på oplevelse i luften.

Aalborg, Aarhus C, Esbjerg, Fredensborg, Greve, Helsingborg, Herning, Hillerød, Holbæk, Horsens, København K, Køge, Kolding, Middelfart, Odense C, Randers NV, Roskilde, Silkeborg, Skanderborg, Skive, Sønderborg, Vejle, Viborg

Ophold, Smag

Gourmetophold hos Tambohus Kro og Badehotel

Tambohus Kro byder dig velkommen til et lækkert gourmetophold. Maden tilberedes af lokale råvarer & serveres med udsigt over Limfjorden.

Thyholm

Adrenalin

Kør Porsche på bane

Er du til fart, spænding og mange hestekræfter? Så prøv en tur i høj fart i en Porsche 911 TURBO på en lukket bane.

Padborg, Roskilde, Silkeborg

Adrenalin

Kør Lamborghini på bane

Få følelsen af at være professionel racerkører for en dag. Kør en Lamborghini Huracan på bane på Sjællandsringen eller Jyllandsringen.

Roskilde, Silkeborg

Smag, Natur

Middag & Bobler i Bunkers med Hedevang Outdoor

Kom med på den ultimative smagsoplevelse med Hedevang Outdoor & Herregården Nørre Vosborg. Book dit bord her.

Thyholm

Smag

Den lille kemiker hos Timm Vladimirs Køkken

Den Lille Kemiker hos Timm Vladimirs Køkken er et meget anmelderrost og populært madkursus. Læs de mange gode anmeldelser og se oplevelsen.

Aarhus C, Valby

Hvorfor give en oplevelse fra Truestory som gave?

Vores kundeservice fanger du på info@duglemmerdetaldrig.dk eller tlf. +45 78 76 92 29

Hvem skal du give julegaver til?

Julegaver til kæresten

En julegave til ham du allerhelst vil bruge tid med, skal selvfølgelig være en oplevelse, hvor I kan nyde hinandens selskab. I kan tage på Badehotelophold og gå langs kysten, hvor bølgerne skyller skaller og småsten op på strandkanten. Eller I kan tage på Bagekursus, så I kan gøre Jeres søndagsmorgner eksta hyggelige med Jeres eget hjemmebag. 

Ophold, Natur

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort

Wellness glamping i luksustelte med økologisk all-inclusive forplejning i de smukke og rolige naturskønne omgivelser i det Sydfynske Øhav.

Svendborg

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

1 overnatning i dobbeltværelse med havudsigt & 3-retters menu er nogle af de ting, du får på et spaophold på MARIENLYST STRANDHOTEL.

Helsingør

Natur

Vestkyst Safari med Outnature

Kom ud og se den smukke natur ved Løkken Strand med Outnature - Læs mere her.

Løkken

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på HimmerLand

HimmerLand i Jylland er et af Danmarks nyeste & fineste spa- og golfresorts. Her er der mulighed for at genfinde energien.

Farsø

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

I det sydlige Sverige finder du et af Nordens bedste spahoteller → Ystad Saltsjöbad.

Ystad

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer.

Skodsborg

Ophold

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Kragerup Gods har engang været Karen Blixens tilholdssted - lad det være dit for en weekend med romantik, restaurant, spa og meget mere,

Ruds Vedby

Smag

Social Dining på Restaurant Basso

Oplev Social Dining på den populære Restaurant Basso i Aarhus og København.

Aarhus C, København K

Adrenalin

Ballonflyvning

Ballonflyvning er en af de flotteste oplevelser. Hvis du ikke tror på os, så se videoen fra en luftballon tur over Silkeborg. Er du klar?

Roskilde, Silkeborg

Adrenalin

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter

Prøv et tandemspring fra 4000 meter hos Odense FaldskærmsCenter. En oplevelse du helt sikkert vil huske i mange år.

Odense N

Smag

Dinner in the Dark

Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning i komplet mørke hos Dark Waiter.

Frederiksberg C

Adrenalin

Tandemspring hos Faldskærmsklubben DFC

Faldskærmsklubben DFC tilbyder tandemspring med erfarne instruktører. I springer fra 3000 meter, der giver 30-40 sekunder i frit fald.

Tureby

Smag

Kokkeskole hos Kokkeriet (Michelin)

Få en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige på kokkeskolen hos Kokkeriet. Lær at lave en ægte gourmetmiddag på en michelinrestaurant.

København K

Smag

Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Køkken lærer dig, hvordan du bager godt brød på dette 4 timers bagekursus. Lær både at bage brød, kage & knækbrød på kurset.

Aarhus C, Valby

Ophold

Luksus spaophold på HimmerLand

Træd ind i en smuk verden af afslapning og velvære i den lyse og varme atmosfære på et af Danmarks bedste spa- & golfresorts

Farsø

Smag

Eksklusiv Michelin-middag hos Kokkeriet

Michelin-restauraunten, Kokkeriet holder til i smukke bygninger i Nyboder, hvor de nyfortolker det danske køkken gennem dufte og nye smage.

København K

Natur, Ophold, Smag

Vinophold i Italiensk Vintønde hos Cold Hand Winery

Er du vild med vin & natur, og har du mod på en anderledes overnatning i naturen?

Randers NV

Ophold

Golfophold på HimmerLand

Pak tasken til et golfophold på Nordeuropas største golfresort. HimmerLand har alt - du kommer ikke til at mangle noget.

Farsø

Adrenalin

Helikopterpilot for en dag med HeliCompany

Sæt dig bag roret & lad drømmen blive til virkelighed - helikopterpilot for en dag. Når teoritimen er slut får du lov til at flyve selv.

Roskilde, Vamdrup

Ophold

Gourmetophold på Kragerup Gods

Omringet af voldgrav og skov opfylder Kragerup Gods alle betingelser for et ægte godsophold.

Ruds Vedby

Julegaver til bror

Det er altid godt af få lidt ekstra kvalitetstid med bror. Så hvad med at årets julegave til ham er et dykkerkursus, som I kan tage afsted på sammen? Så er I klar til udforske oceanets havbunde for koraller og farvrige fisk på Jeres kommende ferier. Eller er havbunden ikke så meget ham? Er han mere til fede fælge og mange hestekrefter? Så vil en tur i en Lamborghini højst sandsynlig falde i god jord.  

Læs også Julegave til bror

Ophold, Natur

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort

Wellness glamping i luksustelte med økologisk all-inclusive forplejning i de smukke og rolige naturskønne omgivelser i det Sydfynske Øhav.

Svendborg

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

1 overnatning i dobbeltværelse med havudsigt & 3-retters menu er nogle af de ting, du får på et spaophold på MARIENLYST STRANDHOTEL.

Helsingør

Natur

Vestkyst Safari med Outnature

Kom ud og se den smukke natur ved Løkken Strand med Outnature - Læs mere her.

Løkken

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på HimmerLand

HimmerLand i Jylland er et af Danmarks nyeste & fineste spa- og golfresorts. Her er der mulighed for at genfinde energien.

Farsø

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

I det sydlige Sverige finder du et af Nordens bedste spahoteller → Ystad Saltsjöbad.

Ystad

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer.

Skodsborg

Ophold

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Kragerup Gods har engang været Karen Blixens tilholdssted - lad det være dit for en weekend med romantik, restaurant, spa og meget mere,

Ruds Vedby

Smag

Social Dining på Restaurant Basso

Oplev Social Dining på den populære Restaurant Basso i Aarhus og København.

Aarhus C, København K

Adrenalin

Ballonflyvning

Ballonflyvning er en af de flotteste oplevelser. Hvis du ikke tror på os, så se videoen fra en luftballon tur over Silkeborg. Er du klar?

Roskilde, Silkeborg

Adrenalin

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter

Prøv et tandemspring fra 4000 meter hos Odense FaldskærmsCenter. En oplevelse du helt sikkert vil huske i mange år.

Odense N

Smag

Dinner in the Dark

Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning i komplet mørke hos Dark Waiter.

Frederiksberg C

Adrenalin

Tandemspring hos Faldskærmsklubben DFC

Faldskærmsklubben DFC tilbyder tandemspring med erfarne instruktører. I springer fra 3000 meter, der giver 30-40 sekunder i frit fald.

Tureby

Smag

Kokkeskole hos Kokkeriet (Michelin)

Få en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige på kokkeskolen hos Kokkeriet. Lær at lave en ægte gourmetmiddag på en michelinrestaurant.

København K

Smag

Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Køkken lærer dig, hvordan du bager godt brød på dette 4 timers bagekursus. Lær både at bage brød, kage & knækbrød på kurset.

Aarhus C, Valby

Ophold

Luksus spaophold på HimmerLand

Træd ind i en smuk verden af afslapning og velvære i den lyse og varme atmosfære på et af Danmarks bedste spa- & golfresorts

Farsø

Smag

Eksklusiv Michelin-middag hos Kokkeriet

Michelin-restauraunten, Kokkeriet holder til i smukke bygninger i Nyboder, hvor de nyfortolker det danske køkken gennem dufte og nye smage.

København K

Natur, Ophold, Smag

Vinophold i Italiensk Vintønde hos Cold Hand Winery

Er du vild med vin & natur, og har du mod på en anderledes overnatning i naturen?

Randers NV

Ophold

Golfophold på HimmerLand

Pak tasken til et golfophold på Nordeuropas største golfresort. HimmerLand har alt - du kommer ikke til at mangle noget.

Farsø

Adrenalin

Helikopterpilot for en dag med HeliCompany

Sæt dig bag roret & lad drømmen blive til virkelighed - helikopterpilot for en dag. Når teoritimen er slut får du lov til at flyve selv.

Roskilde, Vamdrup

Ophold

Gourmetophold på Kragerup Gods

Omringet af voldgrav og skov opfylder Kragerup Gods alle betingelser for et ægte godsophold.

Ruds Vedby

Julegaver til far

Hvad skal den kære far have i julegave? Vi forslår, du giver ham en julegave til at besøge Trolden Destilleri, så kan han imponere vennerne med at servere en whisky on the rocks, hvor det er whisky fra hans eget whiskyfad, der er i glasset. Eller måske hører din far under kategorien ‘Den moderne mand?’ Ellers kan han i hvertfald komme til det, hvis du giver en gave til et bagekursus. Lyder det ikke fedt med en far, der bikser et surdejsbrød sammen hjemme i køkkenet? Det synes vi.  

Ophold, Natur

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort

Wellness glamping i luksustelte med økologisk all-inclusive forplejning i de smukke og rolige naturskønne omgivelser i det Sydfynske Øhav.

Svendborg

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

1 overnatning i dobbeltværelse med havudsigt & 3-retters menu er nogle af de ting, du får på et spaophold på MARIENLYST STRANDHOTEL.

Helsingør

Natur

Vestkyst Safari med Outnature

Kom ud og se den smukke natur ved Løkken Strand med Outnature - Læs mere her.

Løkken

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på HimmerLand

HimmerLand i Jylland er et af Danmarks nyeste & fineste spa- og golfresorts. Her er der mulighed for at genfinde energien.

Farsø

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

I det sydlige Sverige finder du et af Nordens bedste spahoteller → Ystad Saltsjöbad.

Ystad

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer.

Skodsborg

Ophold

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Kragerup Gods har engang været Karen Blixens tilholdssted - lad det være dit for en weekend med romantik, restaurant, spa og meget mere,

Ruds Vedby

Smag

Social Dining på Restaurant Basso

Oplev Social Dining på den populære Restaurant Basso i Aarhus og København.

Aarhus C, København K

Adrenalin

Ballonflyvning

Ballonflyvning er en af de flotteste oplevelser. Hvis du ikke tror på os, så se videoen fra en luftballon tur over Silkeborg. Er du klar?

Roskilde, Silkeborg

Adrenalin

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter

Prøv et tandemspring fra 4000 meter hos Odense FaldskærmsCenter. En oplevelse du helt sikkert vil huske i mange år.

Odense N

Smag

Dinner in the Dark

Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning i komplet mørke hos Dark Waiter.

Frederiksberg C

Adrenalin

Tandemspring hos Faldskærmsklubben DFC

Faldskærmsklubben DFC tilbyder tandemspring med erfarne instruktører. I springer fra 3000 meter, der giver 30-40 sekunder i frit fald.

Tureby

Smag

Kokkeskole hos Kokkeriet (Michelin)

Få en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige på kokkeskolen hos Kokkeriet. Lær at lave en ægte gourmetmiddag på en michelinrestaurant.

København K

Smag

Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Køkken lærer dig, hvordan du bager godt brød på dette 4 timers bagekursus. Lær både at bage brød, kage & knækbrød på kurset.

Aarhus C, Valby

Ophold

Luksus spaophold på HimmerLand

Træd ind i en smuk verden af afslapning og velvære i den lyse og varme atmosfære på et af Danmarks bedste spa- & golfresorts

Farsø

Smag

Eksklusiv Michelin-middag hos Kokkeriet

Michelin-restauraunten, Kokkeriet holder til i smukke bygninger i Nyboder, hvor de nyfortolker det danske køkken gennem dufte og nye smage.

København K

Natur, Ophold, Smag

Vinophold i Italiensk Vintønde hos Cold Hand Winery

Er du vild med vin & natur, og har du mod på en anderledes overnatning i naturen?

Randers NV

Ophold

Golfophold på HimmerLand

Pak tasken til et golfophold på Nordeuropas største golfresort. HimmerLand har alt - du kommer ikke til at mangle noget.

Farsø

Adrenalin

Helikopterpilot for en dag med HeliCompany

Sæt dig bag roret & lad drømmen blive til virkelighed - helikopterpilot for en dag. Når teoritimen er slut får du lov til at flyve selv.

Roskilde, Vamdrup

Ophold

Gourmetophold på Kragerup Gods

Omringet af voldgrav og skov opfylder Kragerup Gods alle betingelser for et ægte godsophold.

Ruds Vedby

Julegaver til manden

Det kan være svært at finde den rette julegave til manden …specielt hvis han har alt. Bare rolig – vi har et par idéer gemt i ærmet. Hvordan lyder et badehotelophold, hvor I kan nyde havets bølger, selvforkælelse og hinadens selvsskab? Lækkert, ikke? Eller måske er det ikke rigtig ham? …så forslår vi et besøg hos Trolden Destilleri, hvor han kan få fingrene i hans eget romfad, som han kan imponere venner og familie med.  

Ophold, Natur

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort

Wellness glamping i luksustelte med økologisk all-inclusive forplejning i de smukke og rolige naturskønne omgivelser i det Sydfynske Øhav.

Svendborg

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

1 overnatning i dobbeltværelse med havudsigt & 3-retters menu er nogle af de ting, du får på et spaophold på MARIENLYST STRANDHOTEL.

Helsingør

Natur

Vestkyst Safari med Outnature

Kom ud og se den smukke natur ved Løkken Strand med Outnature - Læs mere her.

Løkken

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på HimmerLand

HimmerLand i Jylland er et af Danmarks nyeste & fineste spa- og golfresorts. Her er der mulighed for at genfinde energien.

Farsø

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

I det sydlige Sverige finder du et af Nordens bedste spahoteller → Ystad Saltsjöbad.

Ystad

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer.

Skodsborg

Ophold

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Kragerup Gods har engang været Karen Blixens tilholdssted - lad det være dit for en weekend med romantik, restaurant, spa og meget mere,

Ruds Vedby

Smag

Social Dining på Restaurant Basso

Oplev Social Dining på den populære Restaurant Basso i Aarhus og København.

Aarhus C, København K

Adrenalin

Ballonflyvning

Ballonflyvning er en af de flotteste oplevelser. Hvis du ikke tror på os, så se videoen fra en luftballon tur over Silkeborg. Er du klar?

Roskilde, Silkeborg

Adrenalin

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter

Prøv et tandemspring fra 4000 meter hos Odense FaldskærmsCenter. En oplevelse du helt sikkert vil huske i mange år.

Odense N

Smag

Dinner in the Dark

Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning i komplet mørke hos Dark Waiter.

Frederiksberg C

Adrenalin

Tandemspring hos Faldskærmsklubben DFC

Faldskærmsklubben DFC tilbyder tandemspring med erfarne instruktører. I springer fra 3000 meter, der giver 30-40 sekunder i frit fald.

Tureby

Smag

Kokkeskole hos Kokkeriet (Michelin)

Få en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige på kokkeskolen hos Kokkeriet. Lær at lave en ægte gourmetmiddag på en michelinrestaurant.

København K

Smag

Bagekursus hos Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Køkken lærer dig, hvordan du bager godt brød på dette 4 timers bagekursus. Lær både at bage brød, kage & knækbrød på kurset.

Aarhus C, Valby

Ophold

Luksus spaophold på HimmerLand

Træd ind i en smuk verden af afslapning og velvære i den lyse og varme atmosfære på et af Danmarks bedste spa- & golfresorts

Farsø

Smag

Eksklusiv Michelin-middag hos Kokkeriet

Michelin-restauraunten, Kokkeriet holder til i smukke bygninger i Nyboder, hvor de nyfortolker det danske køkken gennem dufte og nye smage.

København K

Natur, Ophold, Smag

Vinophold i Italiensk Vintønde hos Cold Hand Winery

Er du vild med vin & natur, og har du mod på en anderledes overnatning i naturen?

Randers NV

Ophold

Golfophold på HimmerLand

Pak tasken til et golfophold på Nordeuropas største golfresort. HimmerLand har alt - du kommer ikke til at mangle noget.

Farsø

Adrenalin

Helikopterpilot for en dag med HeliCompany

Sæt dig bag roret & lad drømmen blive til virkelighed - helikopterpilot for en dag. Når teoritimen er slut får du lov til at flyve selv.

Roskilde, Vamdrup

Ophold

Gourmetophold på Kragerup Gods

Omringet af voldgrav og skov opfylder Kragerup Gods alle betingelser for et ægte godsophold.

Ruds Vedby

Flere julegaver til ham

Skal han mærke adrenalinen?

Giv ham en julegave, der får pulsen til at stige og adrenalinen til at fare rundt i kroppen.

Adrenalin

GoBounce på Kragerup Gods

Tag med op i trætoppene på Kragerup Gods & spring på trampoliner i 8 meters højde. En oplevelse i naturen for hele familien.

Ruds Vedby

Adrenalin

Prøv klatring hos Blocs & Walls

Prøv klatring hos Blocs & Walls i København. Klatre-oplevelsen i København får mange 5-stjernede anmeldelser.

København K

Adrenalin

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter

Prøv et tandemspring fra 4000 meter hos Odense FaldskærmsCenter. En oplevelse du helt sikkert vil huske i mange år.

Odense N

Adrenalin

Tandemspring hos Faldskærmsklubben DFC

Faldskærmsklubben DFC tilbyder tandemspring med erfarne instruktører. I springer fra 3000 meter, der giver 30-40 sekunder i frit fald.

Tureby

Adrenalin, Natur

Go High-klatring på Kragerup Gods

Få dig en forrygende natur- & klatreoplevelse, når Kragerup Go High tager dig med på en klatretur blandt trætoppene i op til 28 m højde.

Ruds Vedby

Natur, Adrenalin

Go Fly klatrepark på Gavnø Slot

Prøv klatring i den smukke natur på Gavnø ved Næstved. Læs mere her.

Næstved

Adrenalin

Tandemspring hos Dropzone Denmark

Adrenalinen vil pumpe i kroppen, mens du drøner mod jorden med 200 km/t. Faldskærmen folder sig ud, mens du nyder den uforglemmelige udsigt.

Herning

Adrenalin

Eventyr på bugten med Aarhus SeaRangers

En tur på bugten med flot natur, gode historie og vind i håret når båden "flyver" afsted med sine 600 hestekræfter.

Aarhus C

Vejen til en mands hjerte…

Går gennem maven. Du finder vores populære gourmetoplevelser her.

Smag

Social Dining på Restaurant Basso

Oplev Social Dining på den populære Restaurant Basso i Aarhus og København.

Aarhus C, København K

Smag, Natur

Vildmarksbrunch med Fremus in the Woods

Jeres outdoorevner bliver finpudset, når I tager en tur i vildmarken & lærer, hvordan I laver mad over bål & finder spiselige ting i naturen

Værløse

Smag

Dinner in the Dark

Prøv en helt forrygende & anderledes oplevelse, når der serveres en 3-retters menu med vin & underholdning i komplet mørke hos Dark Waiter.

Frederiksberg C

Smag

Kokkeskole hos Kokkeriet (Michelin)

Få en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige på kokkeskolen hos Kokkeriet. Lær at lave en ægte gourmetmiddag på en michelinrestaurant.

København K

Smag

Eksklusiv Michelin-middag hos Kokkeriet

Michelin-restauraunten, Kokkeriet holder til i smukke bygninger i Nyboder, hvor de nyfortolker det danske køkken gennem dufte og nye smage.

København K

Smag

Bøf & Brøl med Hedevang Outdoor

4-retters middag & vin til 1.295 kr. Aftenen inkluderer også kronhjortesafari, hvor du hører kronhjortene brøle.

Lemvig

Ophold, Smag

Gourmetophold hos Tambohus Kro og Badehotel

Tambohus Kro byder dig velkommen til et lækkert gourmetophold. Maden tilberedes af lokale råvarer & serveres med udsigt over Limfjorden.

Thyholm

Smag

Middag for 2 på Lyng Dal Restaurant

På Lyng Dal Restaurant i Ry kan du for kun 780 kr. få en hyggelig middagsoplevelse for to. Her får du serveret anmelderrost gourmetmad.

Ry

Brug tid sammen

Træk en dag eller to ud af kalenderen, brug noget tid sammen og hyg jer på et ophold.

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

1 overnatning i dobbeltværelse med havudsigt & 3-retters menu er nogle af de ting, du får på et spaophold på MARIENLYST STRANDHOTEL.

Helsingør

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på HimmerLand

HimmerLand i Jylland er et af Danmarks nyeste & fineste spa- og golfresorts. Her er der mulighed for at genfinde energien.

Farsø

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer.

Skodsborg

Ophold

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Kragerup Gods har engang været Karen Blixens tilholdssted - lad det være dit for en weekend med romantik, restaurant, spa og meget mere,

Ruds Vedby

Ophold

Luksus spaophold på HimmerLand

Træd ind i en smuk verden af afslapning og velvære i den lyse og varme atmosfære på et af Danmarks bedste spa- & golfresorts

Farsø

Ophold

Golfophold på HimmerLand

Pak tasken til et golfophold på Nordeuropas største golfresort. HimmerLand har alt - du kommer ikke til at mangle noget.

Farsø

Ophold

Gourmetophold på Kragerup Gods

Omringet af voldgrav og skov opfylder Kragerup Gods alle betingelser for et ægte godsophold.

Ruds Vedby

Ophold, Wellness & Spa

Wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel

Tag på et afslappende wellnessophold på Tambohus Kro i Nordjylland. Besøget er inkl. adgang til enten Sydthy Kurbad eller Kurbad Limfjorden.

Thyholm

Det kan være noget af en udfordring at finde de helt rigtige julegaver til ham.

Hans ønskeseddel er nok ikke præget af de mest farverige ønsker, og han ser ikke ud til at mangle noget bestemt i hverdagen. Så er det jo også svært – for hvad skal man så give ham i julegave?

Her i juledagene flyder butikkerne, tilbudsaviserne og efterhånden også nettet – lige fra dit facebook-feed til din foretrukne webavis – over med tilbud, idéer og forslag til, hvilke julegaver du skal købe. Det er noget af en jungle at navigere i, og for mange er det svært at finde den helt rigtige gave til ham. Vi vil jo alle gerne have at vores gave er en, der skiller sig ud, skaber glæde og allerhelst vil blive husket langt ud i fremtiden.

Find en julegave til ham, som passer til hans personlighed

Er han en travl herre, der ikke altid har tid nok til sig selv, kan vi anbefale en afslappende oplevelse. En oplevelse, der får ham væk fra hans normale, hektiske hverdag plejer at være en succes her. Når du leder efter en afslappende oplevelse, er det faktisk vigtigt at tænke på, at det ikke er alle der slapper af på samme måde. Nogle kommer helt ned i gear med eksempelvis en wellness-oplevelse, mens andre måske har lettere ved at koble af ved bare at bruge tid på noget helt andet end det, de normalt laver. Det kunne for eksempel være en af vores øl-, vin– eller whiskysmagninger, der ikke nødvendigvis er afslapning i klassisk forstand, men som helt sikkert lader ham koble af og komme væk fra hverdagen.

Har han meget fritid? Hvis du leder efter den helt rigtige gave at lægge under juletræet hos en mand med meget fritid, så er actionfyldte oplevelser normalt en succes. Action er dog et bredt begreb, så her er det en god idé at tænke over, hvilken type mand han er. Er han typen, der er vild med naturen, så kunne en tur på mountainbike, en oplevelse på vandet eller en tur i luftballon være det helt rette. Er han derimod mere til fart og spænding, kan det være, at den perfekte julegave er at finde i vores udvalg af oplevelser med hurtige biler eller masser af spænding.

Vigtigst af alt er, at oplevelsen ligger uden for noget, han normalt oplever. Vores erfaring er, at de oplevelsesgaver, han mindst forventer at få, er dem, der skaber mest glæde. Derfor er det altid en god idé at prøve at finde en oplevelsesgave, der kan fungere som en slags modvægt til hans dagligdag.

Hvis han virkelig skal udfordres og se det hele lidt fra oven, kunne et faldskærmsudspring være løsningen…

Prøv noget nyt i 2020 - Giv en oplevelsesgave

Normalt er en mands (ofte meget sparsommelige) ønskeseddel fyldt med lidt mere kedelige eller praktiske ønsker. Der er intet problem i at opfylde et af de ønsker, men det er hverken det, der skaber den helt store glæde eller den uforglemmelige oplevelse. Til gengæld er du sikker på, at du ikke går helt galt i byen. Vi vil gerne have flere danskere ud at opleve, og derfor synes vi også, at en fed julegave til ham er en god oplevelsesgave. Det gør ikke noget, at gaven ikke står på ønskesedlen, for det er som regel de gaver og oplevelser, der overrasker mest.

Oplevelser er de bedste julegaver til ham

Vi har faktisk også forskningen med os, når vi siger, at en oplevelsesgave er en af de bedste gaver, du kan give. Der er blevet foretaget undersøgelser, der viser, at penge til en vis grad kan være med til at øge livskvaliteten. Når man når til et bestemt punkt, begynder alle de materialistiske produkter, man køber lige så stille at falde ind i dagligdagen og påvirker egentlig ikke livskvaliteten. Hvis man derimod gerne vil påvirke sin livskvalitet positivt, skal man købe oplevelser, som The Daily Mail her har skrevet en artikel om. Det skriver de på baggrund af en undersøgelse lavet af psykologiprofessoren Dr. Thomas Gilovich og psykologen Matthew Killingsworth, der viser, at oplevelser faktisk gør folk gladere end, hvis de køber materialistiske produkter. Altså kan vi faktisk sige, at vi har videnskaben bag os, når vi opfordrer vores kunder til at købe en oplevelsesgave som julegaven til ham.

De 5 bedste julegaveidéer til ham

Kniber det med at finde på julegaveidéer til ham, så må vi jo trække en top 5 ud af ærmet. Med alle de julegaver, der skal gives, kan man jo heller ikke forvente, at du opfinder den dybe tallerken hver gang. Er det oven i købet sådan en mand, der har alt, som du skal finde en julegave til, er du nok endda ekstra udfordret.

De 5 idéer du får her, kan alle bruges som julegaver til ham, der har alt. For helt ærligt, hvem kan ikke altid bruge en oplevelse?

1. Sluk tørsten til en ølsmagning

Smagninger er populære julegaver, men når du skal finde julegaver til ham, vil vi anbefale en ølsmagning. Her får han lov til at smage på en række forskellige øl, mens brygmesteren fortæller om, hvordan de forskellige øl er blevet til. Der bliver både tid til at nørde teknikker og smage samtidig med, at der bliver hyggesnakket i baren.

Læs mere her

2. Bridgewalking i 60 meters højde

Han skal nok ikke lide alt for meget af højdeskræk, hvis du giver ham bridgewalking i julegave. For turen over den gamle Lillebæltsbro, der er bindeled mellem Jylland og Fyn, foregår altså i 60 meters højde. Undervejs fortæller guiden om broens historie, om dyrelivet, naturen og området, der spejler sig i broens stålgrå konstruktion.

Læs mere her

3. Bøf & bajer

Den bedste julegave til ham må være bøf og bajer hos Tim Vladimirs Køkken, for er der noget, de fleste mænd er vilde med, så er det en god bøf og en kold øl. Her skal han selv med i køkkenet for at lave retterne, men selvom han ikke er den næste Gordon Ramsay, skal han nok få et par fifs med hjem, så han kan gentage succesen i sit eget køkken.

Læs mere her

4. Klatring på Refshaleøen

Klatring er en af de julegaver til ham, som altid er et hit, og hos Urban Ranger Camp får han lov til at prøve kræfter med klatring på verdens højeste indendørs High Roping Bane.

Banen er bygget af franske specialister i de gamle B&W-haller på Refshaleøen, og hænger i 50 meters højde, hvor den lokker med sine 28 klatre- og rebforhindringer. Sværhedsgraden er stigende, så der er garanti for, at han får ømme armmuskler, når dagen er slut.

Læs mere her

5. Surfing til vandhunden

Er han en vandhund, der elsker at kaste sig over en udfordring i vandet, så er surfing et godt bud på en julegave til ham. Det ser nemlig så let ud, når de garvede surfere springer på boardet, fanger en god bølge og ubesværet glider ind mod kysten igen. Helt så nemt er det ikke i virkeligheden, men instruktørerne hjælper ham godt i gang, så han nok skal komme op på boardet.

Læs mere her

Overvej et åbent gavekort til ham

Er du stadig i tvivl om, hvilke julegaver til ham, du skal lægge under træet? Så er et åbent gavekort nok løsningen. Et åbent gavekort giver ham nemlig mulighed for selv at vælge, hvilken oplevelse han gerne vil prøve.  Og bare rolig, vi pakker selvfølgelig stadig gavekortet pænt ind, ligesom du også stadig kan skrive en personlig hilsen på gavekortet til ham.

For en gangs skyld

Nu gør vi noget helt forbudt. Vi finder stereotyperne frem bare et lille øjeblik, og selvom din mand måske ikke passer 100% ned i én enkelt kategorikasse, kan du sikkert finde nogle træk, som du kan lade dig inspirere af.

Men hvorfor overhovedet gøre det, finde stereotyperne frem? Jo, for det kan gøre det lettere for dig, der er på jagt efter julegaveidéer til ham. I stedet for at lede i øst og vest kan du tage udgangspunkt i stereotyperne vel vidende, at det jo ikke er det fulde billede af ham. Det er bare for sjov og netop derfor, er der plads til at finde stereotyperne frem i dag. For en gangs skyld.

Tjek stereotyperne og julegaveidéerne til ham ud herunder.

Machomanden

Machomanden er den barske mand med brede skuldre, som ikke er bange for noget. Han redder kvinder i nød med den ene hånd og gør det af med skurken med den anden hånd. Samtidig naturligvis. Han trækker ikke nødvendigvis stolen ud for sin dame for gentlemandens galante attitude, ligger ikke til machomanden. Han vil hellere have en kold øl og nogle tunge ting, han kan løfte og sætte ned igen.

Julegaveidéer til ham:

Ølsmagning

Faldskærmsudspring – tandem eller solo

Prøvedyk eller Big Shark Dive i Kattegatcentret

Gourmanden

Gourmanden er ham, der ikke deler kokkehuer ud til højre og venstre, og som gerne serverer tre retter, når han inviterer på ”casual grill fredag aften”. Og et godt råd: lad være med at give en øl i værtsgave, for her serveres altså vin fra vinkøleskabet. Du finder ham på de nyeste restauranter eller i sofaen med en kop kaffe og Paul Cunninghams nyeste kogebog.

Julegaveidéer til ham:

Bøf og bearnaisekursus hos Meyers Madhus

Vegetarkursus hos Birks Køkken

Nyt nordisk hos Timm Vladimirs Køkken

Den bløde mand

Den bløde mand har følelserne uden på tøjet, og han vil så gerne gøre det godt nok. Han har et fremtrædende pleasergen, men kan også sagtens sige sin mening. Man skal altså ikke lade sig snyde af den bløde mand, for selvom han ikke er bange for at få våde øjne til Pretty Woman, har han heller ikke noget imod en rød bøf.

Julegaveidéer til ham:

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

Chokoladekursus

Vinsmagning

Stenaldermanden

Sukker og brød er som kryptonit for stenaldermanden, der går op i at pleje sin krop og sit vaskebræt som i de gode gamle dage, hvor en kølle var noget man slog med, og det tætteste man kom på en boxmadras var et klippefremspring med mos på. Stenaldermanden skal tilbage til naturen, hvor han kan spille med musklerne, hugge noget brænde og tænde et bål.

Julegaveidéer til ham:

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Urban High Roping

Havkajak & fossiljagt ved Møns Klint

Kulturmanden

Her har vi den intellektuelle mand med hornbrillerne og den rigtige tweedjakke. Han begår sig i kulturlivet som en fisk i vandet, men han er svær at begejstre, for han har set det, der er værd at se. Du møder ham sjældent uden Politikens Kultursektion eller et anmeldereksemplar af den nyeste roman fra Gyldendal under armen.

Julegaveidéer til ham:

Bridgewalking

I fodsporene på Flammen og Citronen

Oplev en dansk vingård hos MODAVI

Hvad hvis julegaven til ham ikke rammer plet?

Der kan være mange grunde til, at din julegave ikke lige ramte helt plet hos modtageren, men det har vi heldigvis også taget højde for. Når du køber en gave hos os, er der altid:

14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders gyldighed

24 måneders fuld bytteret

Hvis du stadig har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os her.