Din guide til årets julegaver

Det er tiden, hvor gaderne bliver lyst op i røde og grønne kulørte farver, duften af brændte mandler breder sig fra juleboderne og “Last Christmas” kører på repeat i radioen. Det er julen – tiden hvor det handler om at give …Men hey! Har du egentligt styr på, hvad du skal give til dine nærmeste? Eller har du den sags skyld styr på din ønskeliste? Bare rolig – et lille julemirakel er sket! Vi har nemlig lavet en julegave guide til kæresten, mor, mandelgaven og meget mere.

 

Mangler du julegave inspiration?

Sokker og underbukser – julegaver, der ofte ender under juletræet, men ingen rigtigt gider have. Få inspiration her og slip for de bløde pakker!

Psst… Bestil vores gaveæske og læg den julegave
under træet, som alle ønsker at få

Husk at vi også pakker gaverne flot ind

Mangler du en julegave til ham, hende eller kæresten?

Føler du også, det er rent kaos, når du skal finde årets julegave til ham eller hende? For du vil gerne imponere, ikke? Du kan roligt tørre sveden at panden og følge vores julegave guide til kæresten, ham og hende..

Eller mangler du julegave inspiration til mor og far?

 “Jeg mangler ikke noget”
“Du skal ikke bruge penge på mig”
“Jeg ønsker mig bare en hygge jul”

Kan du nikke genkende til de svar, når du spørger dine forældre, hvad de ønsker sig til jul? Ja? Så kan det virkelig også være svært at finde ud af, hvad du skal lægge under træet til dem. Heldigvis er der også råd for, hvad mor og far skal have i julegave i år.

 

Årets julegave kan også være...

Adrenalin, Natur

Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking er en populær oplevelse du ikke må gå glip af. Gå på den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. Køb billet eller gavekort her.

Middelfart

Smag

Ginsmagning på Highlanders Bar

Elsker du gin som bare pokker? Så prøv ginsmagning hos Highlanders bar i centrum af Århus. Smagningen varer 1,5 time. Læs meget mere her.

Aarhus C

Kultur

Blod, bødler & bordeller i København med Weird Walks

Tag med på en spændende krimitur i Københavns gader. Hør de faktuelle historier, mens nu bevæger dig rundt i gaderne, hvor de fandt sted.

København K

Smag

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hør historien bag Social Foodies og lav 10 velsmagende flødeboller.

Aarhus C, Frederiksberg, Hellerup, Kgs. Lyngby, København V, Vedbæk

Ophold, Natur

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort

Wellness glamping i luksustelte med økologisk all-inclusive forplejning i de smukke og rolige naturskønne omgivelser i det Sydfynske Øhav.

Svendborg

Smag

Ølsmagning hos Aarhus Bryghus

Aarhus Bryghus byder velkommen til en populær ølsmagning i deres mikrobryggeri. Læs alt om smagningen her på siden. Se de ledige datoer her.

Viby J

Adrenalin

Prøv wakeboard på Aarhus Ø

Tag med på vandet & prøv kræfter med wakeboarding. Her får du grundig vejledning, før du slippes løs på vandet til sjove timer på vandet.

Aarhus C

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

1 overnatning i dobbeltværelse med havudsigt & 3-retters menu er nogle af de ting, du får på et spaophold på MARIENLYST STRANDHOTEL.

Helsingør