Påsken markerer Jesus’ død og opstandelse. Det ved de fleste af os, men det er dog de færreste, der faktisk fejrer Kristi opstandelse. I dag er påskens centrum blevet påskeharen og de grønne- og gulekulørte æg, den har med sig. Det er en højtid, der giver et par ekstra dage fri i kalenderen, som betyder, at du tid til at tage på oplevelse i påskeferien.

Hvilken oplevelse skal du på?

 

Indendørs oplevelser

Bodyflight i Vindtunnel

Skal påskeferien byde på et adrenalinkick? Så kunne bodyflight være et godt bud. Der kan du nemlig opleve frit fald – helt uden faldskærm. Mærk adrenalinen bruse rundt i kroppen, når en kraftig luftstrøm får dig til at svæve over jorden. Find ud af, hvad det bogstavligt talt betyder at være let som en fjer. En oplevelse, der er perfekt til en tur med vennerne eller familier med børn fra 7 år og opefter.

Escape Room hos Locked  

Fugten løber ned af væggen i den lille kælder. Du og de andre sidder fanget i en kold kælder  …men jeres kidnapper er gået en kort tur. Måske er det tid nok for jer til at finde nogle ledetråde, der kan lide jer ud …Eller er I mere til hjælpe at hjælpe Midtjyllands Politi efter der er hørt kvindeskrig. I skal nu foretage en hemmelig rensagning af den mistænkes bopæl. Mulighederne er mange, hvis i besøger Escape Room hos Locked. Og én ting er sikker! Lad ikke hjernen gå fuldstændig på påskeferie-mood. Hjernecellerne skal være tip top. 

Klatring hos Blocs & Walls

Er du typen, der synes, det lyder fristende ikke at være fast grund under fødderne? Hos klatring hos Blocs & Walls kan du svinge dig fra sten til sten, meeen med mindre du gemmer på en indre Tarzan, skal du også holde hovedet koldt for at mestre både teknik og udholdenhed på samme tid. Du og familien eller vennerne vil opleve 2 timers klatring med en uddannet instruktør. 

Urban High Roping

Du behøver hverken af være Tarzan eller Spiderman, for at bevæge dig rundt i rebbanerne 50 meter over jorden… Men chancen er stor for, at det føles som om, du gemmer på indre superkræfter, når du har gennemført de forskellige baner. Hvis dine venner eller familie er vilde med udfordringer og adrenalin-kick, så er dette er godt forslag til en god påske-aktivitet, hvor I alle kan få en fed, fælles oplevelse. 

Virtual Reality hos Limitless 

Du kan mærke dit hjerte pumper afsted i brystet, når du løber over en åben plads for at nå gemmestedet på den anden side. Det er du nødt til, for du er i fare. Men det er ikke sådan lige til. En kugle er suser forbi dig. Det fortsætter, mens du ihærdigt forsøger at undgå at blive ramt… men pludselig! Du er ramt i skulderen. Du mærker på skudsåret, men du bløder ikke, og faktisk gør det ikke ondt. Heldigvis! For sådan er det at spille med hos Limitless Virtual Reality.   

Kør gokart hos Racehall

Er du vild fart og adrenalin i blodet? Så er det måske i påskeferien, I skal kaste jer over den oplevelse. Der kommer du nemlig minimalt til at trykke på bremseren. Det gælder om holde koncentrationen, farten og ikke mindst køre målrettet. Hvis det lykkedes for dig, er du sikker på at stå øverst på sejrskamlen. Psst… Racehall er indehaver af Nordens største indendørs racerbane, hvor der er blevet kørt VM i Gokart i 2013. 

 

Månedens anmeldelse

 

Juleaften pakkede 11-årige Mille en julegave op fra sin bedstefar, Mogens, og med et bredt smil udbrød hun: “Det er det bedste, jeg nogensinde har fået!” 
De to skulle nemlig sammen afsted på Bridgewalking 
Med spændingen dirrende i kroppen begav de sig begge op på Den Gamle Lilllebæltsbro. Med et udsyn i fugleperspektiv kunne både barnebarn og bedstefar skue ud over Lillebælt, hvor udsigten til Jylland og Fyn viste sig.  Mogens fortæller med latter i stemmen:
“Mens vi tog et lille hvil på turen og nød udsigten, kom der et godstog – man blev nærmest rystet som i en karrusel”

Læs hele historien her eller tag på Bridgewalking.

Udendørs oplevelser

En dag i WOW PARK Billund 

Hos WOW PARK bliver iPads og Ramasjang skiftet ud med leg i naturen. Det kan godt være, at børnene ser lidt skeptisk på dig, når du introducerer dem for idéen. Men chancerne for, at mimikken ændre sig til et stort grin, er stor! Her får de nemlig mulighed for at slå sig løs i trætoppene, i trætoplegehusene og på hængebroerne. Et sted med leg, latter og liv i naturen, hvor hele familien kan samles til en dag med udendørs aktiviteter. 

RIB-sejlads og hygge i lavvu-telt med SeaRangers 

Skal påskeferien byde på vindsus, vandsprøjt og ikke mindst spændende fortællinger? Når RIB-båden sejler ud, går turen til en start rundt i Aarhus havn og -bugt med spændende fortællinger. Båden sætter derefter kurs mod Norsminde, hvor der ved lavvu-teltet vil blive serveret forfriskninger. Dagen afsluttes med høj fart tilbage til Aarhus, hvor hvor du kan nyde udsigten af byen fra søsiden.  

Guidet Puch Maxi Tur med Maxitours 

Bliver du også helt nostalgisk, når du ser en af de gamle Puch Maxi? Hos Maxitours kan du få lov hoppe på en af de ikoniske knallerter og opleve Thyborøn ‘backstage’ med egen guide. Kom med en tur “rundt æ havn” til en uformel snak om det hjertelige og ligetil liv, der leves på egnen. Hvis du er klar på opleve Thyborøn på ryggen af ren nostalgi, så spænd hjelmen, tjek om mælkekassen sidder forsvarligt og kom op i gear. 

Go High-klatring på Kragerup Gods

Skal du have vennerne eller familien med op i højderne på Kragerup Gods? Det er nemlig en en god aktivitet til alle aldre, hvor man klatrer rundt på forskellige baner i 6 sværhedsgrader. Det er en god ide at lade højdeskrækken blive hjemme, hvis du skal tage skridtet op på den højeste bane… sååå hvis du hører en susen, mens du balancerer i trætoppene, er det ikke kun vinden, men også adrnalinsuset, der bevæger sig rundt i din krop. 

Tandemspring hos Odense FaldskærmsCenter 

Går du også altid efter at få vinduespladsen i flyet, så du kan nyde udsigten? Hvordan lyder det så at opleve den samme udsigt fra luften? Fristende, ikke? Hop frit fald mod jorden med ca. 200 km/t, mens adrenalinen pumper afsted. Pludselig folder faldskærmen sig ud over dig, og du kan nu nyde udsigten udover landskabet, inden du om lidt står med benene sikkert plantet på jorden igen. 

Ravsafari med Jyllandsakvariet

Denne påske, kan blive påsken, hvor du får fingrene i gudindetårer. Nu rynker du sikkert på næsen. Men den er god nok – historien fortæller, at da gudinden Frejas tårer ramte havet, forvandlede de sig til rav. Meeeen hvor og hvordan finder man dem? Ravsafari hjælper dig med at finde Nordens guld, mens du hører interessante fortællinger om rav. En sand naturoplevelse langs strandkanten.   

 

Tag på ophold

Spaophold på Alsik Hotel – Renew & Relax 

Skal jagten efter påskeæggene byttes ud med ren selvforkælelse? På et spaophold på Alsik Hotel er der fokus på afslapning og velvære, der tager afsæt i gamle nordiske kur-ritualer og de bedste badetraditioner. Du begiver dig rundt i smukke opgivelser inspireret af nordiske elementer af natur, lys og vand. Fra Hotel Alsik, som knejser 70 mester over byen, kan du nyde udsigten udover gaderne og Flensborg fjord, hvor bølgerne bruser.

Vinophold i Italiensk Vintønde hos Cold Hand Winery 

Er du træt af traditionelle overnatninger? Så læs hellere videre her. Hos Cold Hand Winery har du muligheden for at overnatte i en 11.000 liters italiensk vintønde. Men bare rolig, det er mere luksuriøst end det lyder. Derude i naturen, gemmer der sig en hyggelig tønde-hytte med bløde senge, varme, køleskab. Så hvis du er vild med naturen – dog ikke helt på den primitive måde, så er dette et godt svar på en luksuriøs naturoplevelse.

Middagsophold på Hotel SKT. PETRI 

Et middagsophold på SKT. PETRI byder ikke bare på en 3 retters, men hele 10 retters dele-menu. Maden har fokus på alle aspekter af middelhavsregionen, med alt hvad det indebærer af farver, smage og dufte. Om morgenen skal I selvfølgelig heller ikke snydes for et smagsoplevelse, der kan i nemlige nyde en stor morgenbuffet. Hvis I også er ude efter andet end at forkæle smagsløgene, så er der også mulighed for det, da hotellet ligger placeret få minutter fra det pulserende Nørrebro. 

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

Bølgerne bruser op på strandkanten og efterlader små sten og skaller på breden. Et stenkast væk fra havet ligger det historiske Marienlyst Strandhotel fra 1861. En helt særlig stemning breder sig på de atmosfærerige gange, en stemning af ro. Hotellet emmer af velvære og afslapning – specielt i spaafdelingen. Der kan du nyde udsigten over havet fra det boblende vand eller den hede sauna. Psst. Strandhotellet har i mange år været fodboldlandsholdets foretrukne, når de har været samlet.

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Skal påsken være fyldt med romantik? Så kunne et Romantisk ophold på Kragerup Gods være løsningen på det. Det kan næsten ikke undgås, at der opstår en nærmest eventyrlig romantisk følelse, når man ser den store hvide bygning omringet af voldgraven og de grønne skovarealer. Et besøg hos Kragerup Gods er også et besøg tilbage i Danmarkshistoren. Det er nemlig ikke svært at foresttille sig, når I træder ind i de store sale, at Karen Blixen har haft sin gang på godset.

Luksus Camping i Airstream

Hvad siger du til at påsken byder på lidt amerikansk stemning? Det behøver du ikke rejse hele vejen over Atlanterhavet for. Du kan nemlig midt i den danske natur tage på ophold i en stor Amerikansk Airstream og få et lille bid af den amerikanske campingliv. Dog behøver du kun at træde ud af vognen for at opleve den danske natur og vinmarkerne i det østjyske, midt på den idylliske vingård Cold Hand Winery. Drik bobler og vin fra gården, mens du nyder dit selskab og de skønne omgivelser.

 

Du kan også overveje

Ophold, Natur

Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort

Wellness glamping i luksustelte med økologisk all-inclusive forplejning i de smukke og rolige naturskønne omgivelser i det Sydfynske Øhav.

Svendborg

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

1 overnatning i dobbeltværelse med havudsigt & 3-retters menu er nogle af de ting, du får på et spaophold på MARIENLYST STRANDHOTEL.

Helsingør

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på HimmerLand

HimmerLand i Jylland er et af Danmarks nyeste & fineste spa- og golfresorts. Her er der mulighed for at genfinde energien.

Farsø

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

I det sydlige Sverige finder du et af Nordens bedste spahoteller → Ystad Saltsjöbad.

Ystad

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Leder du efter den ultimative Spa-oplevelse? Så er Kurhotel Skodsborg Spa det perfekte valg. Her får du alt, hvad hjertet begærer.

Skodsborg

Ophold

Romantisk ophold på Kragerup Gods

Kragerup Gods har engang været Karen Blixens tilholdssted - lad det være dit for en weekend med romantik, restaurant, spa og meget mere,

Ruds Vedby

Wellness & Spa

Ansigtsmassage hos Dronning Dorotheas Badstue

Få en fuldstændig ansigtsbehandling med jaderuller, afrensning, massage med anti-age serum samt øjen- & læbecreme.

Kolding

Wellness & Spa

Floating for 2 hos pause recovery studio

Har du prøvet det afslappende floating? Prøv det hos pause recovery studio i Aarhus og oplev de gavnlige effekter.

Aarhus C

 

Månedens anmeldelse

Lars og hans to børn, Kathrine og Rasmus, pakker deres soveposer ud, mens sandtigerhajen kommer glidende imod dem med sit sultne blik. Der er heldigvis ikke fare på færre, for hajen svømmer i et akvarium. De er nemlig taget til “Zzzzov med hajerne” i Kattegatcentret. Hajer og fisk er begyndt at blive sultne – det betyder, de nu skal til at klargøre mad til fodring. Kathrine og Rasmus giver sig i kast med fodre de små hajer og rokker, der ivrigt spiser maden, de kaster ud. 
“Jeg nyder at se børnene gøre ting, der interesserer dem. Det er noget, vi kan være sammen om” fortæller Lars stolt. 

Læs hele historien her eller tag på Zzzzov med hajerne

 

Forkælelsesdag

Kropsmassage hos House of Welness

Påskeferien behøver ikke kun være fyldt med påskefrokoster og jagten efter chokoladeæg. Den kan også bruges på selvforkælelse og afslapning. Kroppen har også brug for at få hældt nyt benzin på motoren i ny og næ. Der kan en kropsbehandling være den bedste måde at kickstarte kroppen på igen. Giv dig hen til 2 timers kropsbehandling, som byder på helkropsmassage, bodypeeling, bodymask og minifacial ansigtsbehandling. Det lyder som et must i en ferie, ikke?

Ginsmagning hos Trolden Destilleri

Kender du din favorit-gin? Hvis ikke, så burde du tage på ginsmagning. Gin har en kompleks smag og de mange urter, der bruges for at lave en god gin, hvirvler rundt i munden og efterlader et både skarpt og blødt smagsindtryk. Ginen giver en masse opblandingsmuligheder – det er også det, der gør, at ginen er så populær hos mange. Hvis du vil vide mere om, hvilke kombinationer, der harmonerer godt sammen, så burde du tage afsted.

Gourmetmiddag hos Hotel Bretagne Badehotel

I ferierne forkæler man sig som regel med lidt ekstra lækkert til ganen. Og påskeferien er ingen undtagelse. I køkkenet på Bretagne Badehotel hvirvler smagfulde dufte op af gryderne. Smagene er der nemlig helt styr på, når de serverer en gourmetmiddag med 6 serveringer. Du bliver taget med på en gourmetrejse gennem de kølige, nordiske smagsnuancer og videre mod Bretagne, hvor det franske køkken flettes ind.

Spadag for to med vin & tapas hos Kurbad Limfjorden 

Skal kæresten, veninden eller en helt tredje forkæles lidt ekstra i påskeferien? Så er en spadag for to med vin & tapas en god ide. Der kan I sætte hverdagen på pause og lade roen nå ind til jer, samtidig med at I nyder hinandens selskab. Det store spa- og wellnesscenter tilbyder mange faciliteter, som sørger for, at I løsner op i kroppen, mens I kan nyde udsigten udover Limfjorden. 

Luksusbrunch på Cafe’ Royal Copenhagen 

Hvis du skal have en forkælelsesdag er det jo vigtigt, at den starter godt. Det er derfor en rigtig god ide at starte den med luksusbrunch. For er der en bedre både at starte dagen på end et stort brunchudvalg, som også inkluderer signaturretter, som kokken tilbereder på få minutter til dig. Det er altid godt at starte dagen med maven fuld og godt selskab. Så inviter én, du holder af, på luksusbrunch.

Ølsmagning hos Aarhus Bryghus

Øl hører sig ofte påskefrokosten til. Hvad med at drikke øl på en lidt anden måde denne påske? Vi foreslår en ølsmagning. Hos Aarhus Bryghus inviterer de dig nemlig med ind i selve fremstillingsprocessen. Hvis du er garvet inden for feltet, kan du jo koncentere dig om smage og temperaturer, og hvis du er helt ny i øl-jargonen, kan du nu komme et skidt tættere på at kalde dig en øl-connoisseur.  

 

Du kan også overveje

Smag

Ginsmagning på Highlanders Bar

Elsker du gin som bare pokker? Så prøv ginsmagning hos Highlanders bar i centrum af Århus. Smagningen varer 1,5 time. Læs meget mere her.

Aarhus C

Smag

Flødebollekursus hos Social Foodies

Hør historien bag Social Foodies og lav 10 velsmagende flødeboller.

Aarhus C, Frederiksberg, Hellerup, Kgs. Lyngby, København V, Vedbæk

Smag

Ølsmagning hos Aarhus Bryghus

Aarhus Bryghus byder velkommen til en populær ølsmagning i deres mikrobryggeri. Læs alt om smagningen her på siden. Se de ledige datoer her.

Viby J

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

1 overnatning i dobbeltværelse med havudsigt & 3-retters menu er nogle af de ting, du får på et spaophold på MARIENLYST STRANDHOTEL.

Helsingør

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på HimmerLand

HimmerLand i Jylland er et af Danmarks nyeste & fineste spa- og golfresorts. Her er der mulighed for at genfinde energien.

Farsø

Smag

Virtuel ginsmagning for 2 hos Njord Gin

Virtuel ginsmagning & rundvisning hjemme i din egen stue. Smagekassen for 2 personer sendes med posten.

Aarhus C

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

I det sydlige Sverige finder du et af Nordens bedste spahoteller → Ystad Saltsjöbad.

Ystad

Smag

Rundvisning hos Stauning Whisky

Kom med på rundvisning hos Stauning Whisky i Vestjylland & lær mere om dansk whisky. Rundvisningen inkluderer også smagning af 3 whiskyer.

Skjern

 

Kurser med smag

Flødebollekursus hos Social Foodies

Ferier betyder ligeledes ofte lækkerier. Og påskeferien er selvfølgelig ingen undtagelse. Derfor er et flødebollekursus et oplagt valg her i påskeferien. For hvordan får skummen den helt rigtige konsistens? Og det famøse knæk i chokoladen skulle være ret svært at lave, ikke? Alt det og meget mere kan du lære om den lækre kage hos Social Foodies. Psst. Der er smagsprøver undervejs.

Sushikursus hos Restaurant Soya

Kan du kende forskel på futumaki, hosomaki og uramaki? Eller ved du, hvordan man laver nigiri? Hvis ikke, så kan du kan du tage på et sushikursus og lære at begive dig ud i det asiatiske køkken. For nej, det er nemlig ikke lige til. Uddannelsen til sushikok er nemlig en lang og svær uddannelse. Nu har du muligheden for at lære et par tips og tricks til, hvordan du kan kreerer lækker sushi hjemme i dit køkken og imponerer gæsterne lidt ekstra.

Baristakursus hos La Cabra 

Kaffe er ikke bare kaffe. Sådan ville en ægte kaffeelsker nok sig. Men hvordan laver man den populære drik? Processen hen til en velduftende kop kaffe er ikke sådan lige til. Først skal bønnerne skal ristes, så de får den rigtige kulør, inden de er klar til kværnen. Grinding og tamping skal være på plads, før kurven sættes i maskinen og meget, meget mere, som du kan lære på et baristakursus hos La Cabra i Aarhus.

Slikkepindekursus hos Sugar Pilots 

Hvis du elsker søde sager og ikke rigtig kan få nok af dem, så må du vist hellere besøge Sugar Pilots. Der kan børn som voksne tage på slikkepindeeventyr i en Sagar-verden, hvor du kan slippe fantasien løs og kreere dine helt egne slikkepinde. Det er helt op til dig, om de skal pyntes med sukkerblomster, krymmel eller spiseligt glimmer… Psst. Du får 20-25 slikkepinde med hjem.

Pizzakursus hos Alfred & Kamilla

Når den står på pizza, bliver det så ofte nummer 24 fra det lokale pizzaria? Det kender vi godt… Men hey, hvad med at udfordre dig selv og lave det hele bunden? På et pizzakursus lærer du, hvordan du laver din pizza helt fra start med sprøde bunde og lækre toppings. Efter et besøg hos Alfred & Kamilla er der stor chance for, at du bliver familiens eller vennernes glade pizzabud fra nu af. Tag veninden, kæresten eller hele familien med til en hyggelig og lærerig oplevelse.

Cocktailkursus hos Gedulgt

Kan du holde på en hemmelighed? I en helt almindelig baggård. Du ved sådan en med bulede bycykler. Der gemmer sig en helt særlig bar – også kendt som “den hemmelige cocktailbar.” Bartenderne inviterer dig indenfor til et cocktailkursus, hvor du træder ind i en verden af flydende væsker. De hjælper dig med at blande dem på den helt rigtige måde, så det bliver en sprængfarlig cocktail, på et niveau, du med granti aldrig har prøvet før.

 

Månedens anmeldelse

Jan og hans gode kammerat er to oplevelsesrige mænd, der ofte tager afsted på oplevelser sammen. Denne gang kastede de sig over Baristakursus hos Street Coffee. Midt i duften af friske kaffebønner blev de mødt af en meget engageret guide, der fortalte om kaffens historie og forskellige kaffesorter. De to mænd hoppede også om bag baren, hvor de fremtryllede espresso og mønstre i kaffen, som ægte baristaer. Jan fortæller med latter i stemmen: “Vi stod og pjattede lidt, mens vi prøvede at lave en rigtig kop kaffe. Det var ikke helt nemt, men rigtig sjovt.”
 
Læs hele historien her eller tag på Baristakursus hos Street Coffee

Kuturelle oplevelser

I fodsporene på Flammen & Citronen 

Nu har du muligheden for at få et levende tilbageblik til 2. Verdenskrig – endda sammen med Flammen & Citronen… eller i hvertfald i fodsporene på dem. For, hvordan så København ud, da de to modstandsfolk bevægede sig rundt fra modstandsmøde til aktion med frygten for Gestapo hængende over hovedet? Det har du muligheden for at opleve, hvis du hengiver dig til historien på en byvandring i Københavns gader. 

Guidet tur med en hjemløs 

Smilets by kender du sikkert for Aros, Den Gamle By og de gode shopping muligheder. Men bag facaderne gemmer der sig fortællinger, der ikke er til smile af. Her udspiller sig en hverdag med misbrug, alkohol, stoffer og uskrevne gaderegler. Du kan bliver taget med ind bag de skjulte lag og få et indblik i en verden, som få kender til. Livet på gaden er barskt – men der findes også solstråle historier blandt. 

Drabet ved Rundetårn med Solve a Mystery

Der er begået et skrækkeligt mord på inkassator, Johan Meyer, ved Rundetårn i København. Morderen er stadig på fri fod, og du skal nu som efterforskningsbetjent sammen med dit team finde den skyldige ved at begive jer rundt i området omkring Rundetårn og løse mysterier. Forhåbentlig har I til slut indsamlet nok spor til at fælde den skyldige blandt de mistænkte.

Historisk rundvisning på Schackenborg Slot

Når vi siger Schackenborg, tænker du sikkert Prins Joachim og hans familie. Men går du tilbage i historien, finder du af, at den indebærer magtfulde bisper, konflikter med holstenske grever og de berømte guldhorn, du sikkert kender. På et besøg hører du fortællinger om Den onde Grevinde, Sølvarmen, de 11 generationer og meget mere om slottets historie, der strækker sig næsten tusind år tilbage i tiden. 

Street art tour med Aalborg Tours

Nogen vil måske opfatte grafitti, som noget der er mere eller mindre tilfældigt malet på busser og bygninger. Men der tager de grueligt fejl. Faktisk er det en kunstart. I Aalborg kan du opleve mere end 70 gavle og mure rundt omkring i byen, det er udsmykket med malerier af internationale kunstnere. Alt det kan du opleve på en byvandring med fokus på Street Art sammen med Aalborg Tours. 

En tur i FÆNGSLET

Kunne du tænke dig en tur i fængsel? Nej? Vi synes alligevel, du burde overveje at slå et smut forbi det tidligere Horsens Statsfængsel i din påskeferie. Der vil du kunne få et indblik fængselslivet fra både den indsatte og den ansattes synsvinkel. Oplev rockergangen, den gamle fængselkirke og den genskabte “Lorentzen flugttunnel.” Vil du stadig ikke i fængsel? Du synes vi, du burde. 

 

Du kan også overveje

Kultur

Blod, bødler & bordeller i København med Weird Walks

Tag med på en spændende krimitur i Københavns gader. Hør de faktuelle historier, mens nu bevæger dig rundt i gaderne, hvor de fandt sted.

København K

Kultur

Malekursus i Aarhus

Få styr på penselstrøgene og bliv inspireret af nye farver, former og metoder. Kurset er for alle, uanset om du er nybegynder eller erfaren

Viby J

Kultur

Malekursus i København

Få en unik mulighed for at blive en bedre billedkunstner med dette 7 timers malekursus Det er i Måløv, København og er inkl. morgenbuffet.

Måløv

Kultur

Guidet tur med en hjemløs

Få et unikt indblik i, hvordan livet også kan være i en storby, når du kommer med en hjemløs eller misbruger rundt på guidet tur.

Aarhus C

Kultur

Aalborg under besættelsen med Aalborg Tours

Aalborg var under 2. Verdenskrig en strategisk vigtig by for Tyskland på grund af sine to lufthavne. Hør hele historien.

Aalborg

Kultur

Drabet ved Rundetårn med Solve a Mystery

Kom med på en spændende krimitur i København med udgangspunkt i Rundetårne. Følg ledetrådene, løs gåderne & find ud af, hvem morderen er.

København

Kultur

Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery

Kom med på en spændende krimitur i København, hvor du er efterforsker. Følg ledetrådene, løs gåderne & find ud af, hvem morderen er.

København K

Kultur

Byvandring med Gadens Stemmer

Oplev Københavns skyggeside, når du sammen med Gadens Stemmer bliver vist rundt i vores hovedstad & hører om livet på gaden. Læs mere her.

København