Hvad kan man ønske sig i julegave?

Du kan ønske dig mange ting.

Hvis du gerne vil ønske dig noget, der giver dig et minde for livet, så skal du skrive “oplevelsesgave” på ønskesedlen.

Mere end 300 oplevelser du kan ønske dig

Hos DuGlemmerDetAldrig kan du finde mere end 300 forskellige oplevelser. Alt fra flødebollekursus til ballonflyvning.

Find din favorit oplevelse her.

Julegaveønsker for hele familien

Find gaveønsker for hele familien her.

Adrenalin

Chernobyl | Escape Room hos Locked

Kan du holde hovedet koldt i Escape Room? Hos Locked i Herning skal du løse gåderne inden 60 minutter, så er du klar til en udfordring?

Herning

Adrenalin

Crime Scene | Escape Room hos Locked

Kan du løse gåden om en ung kvindes forsvinden før, at tiden er gået? Køb din oplevelse hos Locked Escape Room her & tag udfordringen op.

Randers

Adrenalin, Kultur

Den Kolde Krig hos Riddlehouse Escape Room

Dig og dit A-hold af agenter har lokaliseret Sovjetunionens bedste spion, deres berømte spymaster, på et hotel i Køge.

Køge

Adrenalin, Kultur

Det Store Diamantkup hos Escapist

Escapist i Aarhus giver dig et hjernevridende Escape Room. Har du logisk sans, løser du måske det store diamantkup, før politiet når frem.

Aarhus C

Adrenalin

Kidnapped | Escape Room hos Locked

Hos Locked kan du prøve et Escape Room, der får hårene til at rejse sig i nakken på dig. Tag udfordringen op & køb din oplevelse her.

Herning, Holstebro, Randers

Adrenalin

Pablo Escobar | Escape Room hos Brain Game CPH

Hos Brain Game i København får du 60 minutter med Escape Room. Det er din opgave at løse mysteriet om Pablo Escobar! Prøv det her

København K

Kultur, Adrenalin

Professor Jones hos Riddlehouse Escape Room

Den Blå Stjerne er blevet væk fra Nationalmuseet, og der er 1 time til dørene åbner. Du og vennerne har til ansvar at løse gåderne.

Roskilde

Adrenalin

Prøv Virtual Reality hos Limitless

Virtual Reality er det nye! Hos VR Limitless i Aarhus & København kan du prøve de mange spændende spil og dyste mod dine kammerater.

Aarhus C, København K

Er du i god form?

Hvad enten du er i god form eller bare har ambitioner om at komme det, så er de her oplevelser for dig, der skal have pulsen lidt op.

Hyggetid

Det behøver ikke at gå så stærkt, når klokken har slået hyggetid.

Smag

3-retters frokostmenu på Fakkelgaarden

Fakkelgaarden serverer en 3-retters frokostmenu til kun 349 kroner pr. person. Den smukke udsigt over Flensborg Fjord får du med i pakken.

Kruså

Smag

Brunch & Bobler hos Café Fleuri

Begynd dagen med maner på Café Fleuri i Odense. Her serveres en stor økologisk champagnebrunch med mange lækkerier.

Odense C

Smag

Brunch på Eydes Gastro Pub

Hos Eydes Gastro Pub er økologi og gode råvarer i centrum når dagens menu bestemmes. Maden nydes i hyggelige og hjemlige omgivelser.

Odense C

Smag

Brunch på Herregården Hessel

Sæt dig til bords & nyd en lækker brunch i historiske rammer på Herregården Hessel, inklusive fri adgang til museet efterfølgende.

Farsø

Smag

Brunch på Skovmøllen

En af de bedste brunch i Aarhus får du på Skovmøllen ved Moesgård. Her serveres 3 retter inkl. kaffe, te & juice ad libitum & 1 glas bobler.

Højbjerg

Smag

Chokoladekursus med fransk chocolatier

Det kan være svært at ramme chokoladens form og konsistens, når man selv kæmper hjemme i køkkenet. Tag kampen op på dette chokoladekursus.

Frederiksberg C

Smag

Chokoladesmagning hos Peter Beier

Oplev den meget populære Chokoladesmagning hos Peter Beier Chokolade, når du, eller gavemodtageren, skal forkæles med fyldt gourmetchokolade

København K, København V

Smag

Food tour i Kødbyen med Copenhagen Foodtours

Elsker du madoplevelser, så er denne Food Tour med Copenhagen Foodtours lige noget for dig. Turen foregår i Kødbyen.

København V

Verdensrekord i bryggerier

I 2014 havde Danmark verdensrekorden som det land i verden, der havde flest bryggerier. Der bliver altså brygget mange gode øl rundt omkring i landet, og du kan smage nogle af dem her.

Hvorfor give en oplevelse fra DuGlemmerDetAldrig som gave?

Bjældeklang, kravlenisser og kalenderlys står klar i december til at omfavne dig med julestemning og hygge, men det lægger måske lidt en dæmper på det hele, hvis ikke du kan finde ud af, hvad du skal ønske dig i julegave.

Mangler du inspiration til, hvad man kan ønske sig i julegave? Længere nede på siden har vi samlet nogle idéer til dig, der er gået helt i stå, når det kommer til at finde på nogle gode julegaveønsker.

Hvad kan man ønske sig i julegave som far

Hvad kan man ønske sig til jul? Mon ikke, at der ofte er en mand, der har tænkt sådan og efter at have overvejet det i et stykke tid, er kommet til den konklusion, at han ikke mangler andet end sokker. Igen i år. Her er nogle julegaveønsker, som er meget mere spændende end sokker – både at give og at få.

Hos Karpenhøj Naturcenter er der naturoplevelser og god mad. Her kan du komme med ud over bølgetoppene på et kajakkursus eller tage mountainbiken på opdagelse i istidslandskabet ved Mols Bjerge, hvor der venter lokale smagsoplevelser. Til den store sult er der vildmarksbrunch og vildmarksgourmet med cowboykaffe, mad over bål og hygge.

Køb her: KajakkursusMountainbiketurVildmarksgourmetVildmarksbrunch.

På Aarhus Bryghus dufter der af ølbrygning, og du kan komme med helt ind i hjertet af bryggeriet og få en rundvisning blandt kedler og haner. Efter rundvisningen skal der smages på øllene.

Køb her

Hedevang Outdoor tager dig med ud i naturen for at komme helt til på kronhjortene. Først skal der spises en lækker middag i den samiske lavvo, og når aftenkaffen er drukket, er der kronhjortesafari på Klosterheden. 

 Køb her

Hvad kan man ønske sig i julegave som mor

Det plejer som regel ikke at være et problem for kvinder at finde på julegaveønsker, men derfor kan mor jo godt have brug for at ”få rystet gaveposen” og trække nogle nye idéer op, som kan komme på ønskesedlen. Lad os se nærmere på, hvad mor kan ønske sig i julegave.

På et kagekursus skal der bages lækre kager, og selvom du ikke tænker, at du er god nok til det, så tro om igen. Det er nemlig både sjovt og hyggeligt at tage af sted med veninderne til en dag med kagebagning, og undervejs får du gode råd til, hvordan dine kager bliver lige så flotte som dem, du kan købe hos en konditor. 

Køb her

Man kan altid ønske sig en behandling hos House of Wellness, for alle kvinder har brug for afslapning og selvforkælelse. Det er lige præcis det, du får, når du tjekker ind hos House of Wellness, så spørgsmålet er bare, om du vil ønske dig en kropsbehandling, en ansigtsbehandling eller måske endda begge dele?

Køb her

Hos Café Nöa’h kan mor begynde dagen med en brunch. Det kan jo godt være tiltrængt med en lækker morgenmad en gang imellem, hvor der er god til at snakke, hygge sig og spise langsomt uden at tænke på madpakker og morgenvækning. I stedet kan mor starte dagen med en brunchanretning, friskpresset juice, et glas cava og alt den kaffe og te, hun kan drikke. Så får hun vist heller ikke en bedre start på dagen.

Køb her

Hvad kan man ønske sig i julegave som kæreste

Det er altid spændende at give julegave til kæresten, for du vil sikkert gerne se din kærestes ansigt lyse op i begejstring, så du slet ikke er i tvivl om, at det er det rigtige, du har givet. Her får du et par idéer til, hvad man kan ønske sig i julegave, hvis kæresten skal blive rigtig begejstret når julegaven åbnes.

Gin hitter som aldrig før og der afholdes ginsmagninger og ginfestivaller i stor stil rundt omkring i landet. Hos Njord Gin destilleres der gin med afsæt i naturen og der bruges blandt andet havtorn, lyng og blåbær til at give ginen smag. Tag med på rundvisning hos Danmarks eneste gindestilleri og smag bagefter på forskellige gin og tonics.

Køb her

Turen op i det blå med et svævefly kan være nervepirrende, for du flyver jo faktisk rundt uden en motor under skroget! Ja, den er god nok, når du flyver i et svævefly, er det nemlig kun termikken, der holder dig svævende i luften. Læs vores anmeldelse af svæveflyvning lige her.

Køb svæveflyvning i Kolding her

Køb svæveflyvning i Viborg her

Din kæreste vil helt sikkert blive glad for et ophold, så I sammen kan tage lidt væk fra hverdagens vasketøj og gulvet, der skal støvsuges, og i stedet koncentrere jer om… Ingenting. Afslapning. Hygge og god mad. På det 4-stjernede Hotel Amerika kan I både spille golf og spise gourmetmad i Restaurant Uafhængig, lige som I også kan gå lange ture i Østerskoven eller langs Mariager Fjord.

Køb her

Hvad kan man ønske sig i julegave som barn

Børnene er nok dem, der har nemmest ved at finde ud af, hvad man kan ønske sig i julegave. Men skal der alligevel noget andet på ønskelisten end de største legetøjshits fra reklamerne, så er der et par idéer til julegaverne her.

Spænd hjelmen og sæt dig god til rette i gokarten, for nu går turen ud på banen for at give de andre baghjul! Det bliver nogle hæsblæsende heats, der skal køres, men forhåbentlig bliver det dig, der står øverst på sejrsskamlen til sidst. 

 Køb her

Findes der hvaler i Danmark? Ja, det gør der faktisk, og du kan opleve dem helt tæt på med en hvalsafari. Den lille tandhval marsvinet lever langs de danske kyster, og når træskibet stævner ud for at finde hvalerne, bliver det med historier og fortællinger om hvalen. Der bliver også tid til at røre ved fisk, deltage i styring og navigering af skibet og hænge ud på dækket med en madpakke.

Køb her

Hvad kan man ønske sig i julegave som bedsteforælder

Bedsteforældrene er dem, der har alt, og som ikke ønsker sig noget. Måske bortset lige fra oplevelser for de fylder ikke andre steder end i mindebanken – og heldigvis er det en bank, der aldrig kan blive overfyldt. Så lad os se nærmere på, hvad man kan ønske sig i julegave som bedsteforælder.

Til de historieinteresserede bedsteforældre står Copentell klar til at sende dem i fodsporene på Flammen og Citronen gennem Københavns gader. Der dykkes ned i historien, mens der gås fra sted til sted for at opleve bygninger, pladser og steder, som har haft stor betydning for historien.

Køb her

De danske kroer har en helt særlig betydning, og dine bedsteforældre vil uden tvivl blive glade for at få et kroophold i julegave. Her kan de slappe af, spise god mad og nyde den hyggelig stemning, der er på kroerne.

 Køb her

Hvis julegaven skal byttes

Vi har her på siden forsøgt at besvare dit spørgsmål, hvad kan man ønske sig i julegave? Vi håber, at du er kommet lidt tættere på, hvad du kan ønske dig, og måske har du også fundet et par idéer til, hvad du kan give i julegave. Men selvom julen er gavernes fest, og at de gaver helst skulle bringe lykke, så kan det jo ske, at du får eller giver en julegave, som skal byttes.

Hos DuGlemmerDetAldrig ved vi, at det kan ske en gang imellem, så derfor har vi sørget for at gøre det så nemt som muligt at få byttet julegaven til en anden oplevelse. Når du køber en gave hos DuGlemmerDetAldrig, skal du huske, at du altid har:

14 dages fuld fortrydelsesret

24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse

Hvis du har spørgsmål, mangler flere gaveønsker eller noget helt tredje, kan du altid skrive til os på info@duglemmerdetaldrig.dk, så vender vi lynhurtigt tilbage til dig.