Okay, hotellet er, mig bekendt, ikke kåret til Danmarks smukkeste, endnu, men med en beliggenhed helt ned til Vejlefjord og den yderst velholdte park, som er tilknyttet hotellet, så er det prisen værdig.

Min kæreste og jeg trængte til at komme lidt væk. Vi havde ferie og ville derfor forkæle os selv med lidt luksus. Vi blev ret hurtige enige om, hvor vi skulle hen og bookede derfor et hotelophold på Hotel Vejlefjord med middag, overnatning og en tur i de termiske bade.

Det er ikke første gang, vi besøger hotellet ved Vejle. Vi har været forbi til en spabehandling tidligere. Og den behandling man får og stemningen i spaafdelingen er helt unik. Man vil bare have mere.

Overdådig grillbuffet på Hotel Vejlefjord

Torsdag sidst på eftermiddagen ankom vi til hotellet. Vi havde flottet os og reserveret et af hotellets bedre værelser i hovedbygningen med udsigt udover parken. Ind med taskerne og på med badkåben. Vi nåede lige en time i De Termiske Bade inden grillen blev tændt op på hotellets terrasse, og det var tid til at klæde om til middagen.

Hotel Vejlefjord festsal

Da det var tid til at gå til bords bød en venlig tjener os velkommen i en fyldt restaurant. Trods de mange mennesker i restauranten fik vi alligevel en god plads ved vinduet med udsigt til den smukke park. Jeg vil tro, at de spisende gæster har været en blanding af hotellets overnattende gæster og gæster fra lokalområdet, der nyder godt af restaurantens herlige grillbuffet. Og det forstår jeg godt. Middagen var nemlig i topklasse. En stor, lækker buffet med forskellige friske sommersalater, dressinger, frisk brød og tilbehør og en kæmpe grillbuffet på terrassen med alt hvad et grillhungrende hjerte begærer.

Hotel Vejlefjord parken

Efter en kop kaffe med avec på terrassen, gik vi en kort aftentur på ”kurvejene” i parken, før vi igen befandt os på værelset. Trætte, mætte og meget afslappede efter vores første dag på hotellet faldt vi hurtigt i søvn.

Et ophold på Danmarks smukkeste Wellness hotel kan varmt anbefales.

Anja Kodbøl Jensen

De Termiske Bade

Vi stod tidligt op, 6.30, på anbefaling af personalet, trak i badekåber og futter, hvorefter vi listede ned mod De Termiske Bade i hotellets kælder og tilstødende bygning.

Vejlefjord termiske bade

Her skulle nemlig være ekstra skønt i de tidlige morgentimer, hvor solen kun lige er stået op. Og ganske rigtigt. Der var to andre par, som havde trodset skønhedssøvnen i de store dobbeltsenge til fordel for kurbadet. Der var ganske enkelt herligt. Vi svømmede ud i det udendørs bassin midt i skoven. Det er virkelig wellness på første klasse.

Skovbad Hotel Vejlefjord

Vi nåede selvfølgelig rundt i kurbadets forskellige afdelinger. Specielt sjove var rummene med varmt og koldt vand, hvor man først hopper i det iskolde vand og herefter direkte over i det næsten skoldhede vand i rummet overfor. Det skulle været noget så sundt. Et par timer senere var vi helt møre og en dejlig oplevelse rigere.

Vi tjekkede ud efter en god rum tid og kørte tilbage mod Aarhus, meget tilfredse med vores lille kærlighedsferie.

På gensyn Vejlefjord!

Drømmer du også om spa, wellness og selvforkælelse i lange baner?

Se alle de lækre wellnessoplevelser fra DuGlemmerDetAldrig her.

Gå ikke glip af: