Camilla M. Simonsen har gjort det, vi alle sammen skal være bedre til at gøre: at glæde en vi holder af med en oplevelse.

Så lad os give ordet til Camilla.

Kender du det, når man har brug for at give en gave udover det sædvanlige til en helt særlig person, som betyder meget for en?

Sådan havde jeg det i sommers, da min bedstemor fyldte 90 år. Men hvad skulle jeg give hende? Når man er 90 år, har man rigeligt med ting og sager, og man har også oplevet mange ting gennem sit liv.

Jeg ville gerne give hende en stor oplevelse sammen med mig og på den måde skabe endnu et godt minde. Og så skulle det være noget anderledes og uventet – og gerne også lidt action-packed, for hun er en frisk 90-årig.

→ Du kan finde alle vores helikopterture her.

Valget faldt på en helikoptertur over Århus, og jeg kan love jer for, at bedstemor blev overrasket, da jeg overrakte hende gaven til hendes 90 års fødselsdagsfest – og det gjorde de andre gæster i øvrigt også.
Der gik efterfølgende et par måneder, men en lørdag i starten af oktober måned var det tid til vores helikopterflyvetur. Mine forældre kørte os ud til en mark lidt udenfor Århus, og lige pludselig ud af det blå dukkede helikopteren op.

Vi måtte lige have en selfie.

Med hjælp fra den søde pilot lykkedes det at få bedstemor op i helikopteren. Der var lige et højt skridt, som skulle forceres. Og så var det ellers tid til at få startet motoren og vupti, så var vi i luften. Og wow, hvor var det fedt og en vild følelse i kroppen.

På de 25 minutters flyvning fik vi faktisk set hele Århus. Helt ude fra Brabrandsøen, Moesgaard Museum og Marselis-skoven og så indover byen og havnen og derefter videre ud til Risskov og ind over Skejby Sygehus og så tilbage igen. Derudover fik vi også både set Bedstemors lejlighed og sommerhus, mine forældres hus og min lejlighed. Undervejs kunne vi faktisk snakke om de ting vi så, fordi vi var udstyret med headsets.

Efter landingen kørte vi hjem til Bedstemor, for vi måtte vist lige have en kop kaffe og sunde os på ovenpå den vilde oplevelse. Efterfølgende kom telefonen vist i brug, for Bedstemor skulle fortælle alle vennerne om den fantastiske oplevelse, som hendes barnebarn havde givet hende i 90 års fødselsdagsgave. Missionen var lykkedes.

Oplevelsen, der er beskrevet, kan findes her, hvis du vil gøre det samme som Camilla.

Gå ikke glip af