Inden for de sidste år har den gastronomiske scene taget en drejning. Fra at skabe avancerede retter med røg og damp og råvarer fragtet fra den anden side af kloden, er flere af gourmetrestauranterne begyndt at vende synet ind ad for at fokusere på de lokale råvarer. Selvfølgelig bliver der stadig eksperimenteret i køkkenerne, og vil du gerne have et fransk, japansk eller mexicansk måltid kan du selvfølgelig også stadig finde det, men mange af restauranterne har alligevel fået øjnene op for, at de lokale afgrøder, der bliver dyrket i baghaven eller på den lille gård et par kilometer væk, har en smag, som sagtens kan udkonkurrere tomater fra Spanien og østers fra Frankrig.

Hvis du tager på et gourmetophold i Jylland, er det derfor ikke usædvanligt at kartoflerne er dyrket i den jyske muld omkring gourmetrestauranten og, at urterne er hentet i køkkenhaven. Har du lyst til at smage på den nye, gastronomiske scene, så tag på et gourmetophold i Jylland.

Kan disse gourmetoplevelser i Jylland friste?

Der er mange gode sager på menuen, når du tager på en gourmetoplevelse i Jylland.

Se alle i kategorien

Flere ophold i Jylland

Jylland kan byde på meget mere end gastronomiske ophold, så du skal sådan set bare vurdere, hvad du helst vil opleve.

Ophold, Wellness & Spa

Spaophold på HimmerLand

HimmerLand i Jylland er et af Danmarks nyeste & fineste spa- og golfresorts. Her er der mulighed for at genfinde energien.

Farsø

Ophold, Wellness & Spa

Wellnessophold hos Tambohus Kro & Badehotel

Tag på et afslappende wellnessophold på Tambohus Kro i Nordjylland. Besøget er inkl. adgang til enten Sydthy Kurbad eller Kurbad Limfjorden.

Thyholm

Ophold

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

Nyd et dejligt og velsmagende ophold i det skønne Gl. Rye, når du skal på dette gourmetophold på Lyng Dal Hotel & Restaurant.

Ry

Ophold

Golfophold på HimmerLand

Pak tasken til et golfophold på Nordeuropas største golfresort. HimmerLand har alt - du kommer ikke til at mangle noget.

Farsø

Ophold

Romantisk Spaophold på HimmerLand

Stik af fra hverdagen & tag på et romantisk spaophold. Slap af i Nordic Spa på HimmerLand til et ophold med forkælelse

Farsø

Ophold

Golf & Gourmet på Hotel Amerika

Nyd hinanden med afslapning og forkælelse. Hotel Amerika huser et ophold hvor kvalitet, mad og golfoplevelse er af højeste standard.

Hobro

Ophold, Smag

Gourmetophold hos Tambohus Kro og Badehotel

Tambohus Kro byder dig velkommen til et lækkert gourmetophold. Maden tilberedes af lokale råvarer & serveres med udsigt over Limfjorden.

Thyholm

Ophold

Ophold i FÆNGSLET

Har du nogensinde overnattet bag tremmer? Nu kan du få den autentiske oplevelse med en overnatning i FÆNGSLET. Læs mere om oplevelsen her!

Horsens

Se alle i kategorien

Hvorfor give en oplevelse fra DuGlemmerDetAldrig som gave?