Leder du efter den bedste gave til mor?

Så er du kommet til det rette sted.

Her kan du vælge mellem mere end 300 gaveideer til mor.

Tag et kig på vores store udvalg af oplevelsesgaver –

og find den perfekte gave til din mor.

Kan mor lide Spa & Wellness?

Wellness & Spa

Ansigtsmassage hos Dronning Dorotheas Badstue

Få en fuldstændig ansigtsbehandling med jaderuller, afrensning, massage med anti-age serum samt øjen- & læbecreme.

Kolding

Wellness & Spa

Floating for 2 hos pause recovery studio

Har du prøvet det afslappende floating? Prøv det hos pause recovery studio i Aarhus og oplev de gavnlige effekter.

Aarhus C

Wellness & Spa

Spadag for to med vin & tapas hos Kurbad Limfjorden

Tag dig tid til en afslappende spadag for 2 med en, du holder af. Kom ned i gear med de mange spafaciliteter & nyd en tapas med vin.

Struer

Wellness & Spa

Ansigtsbehandling hos Ni'mat

En ansigtsbehandling hos Ni'mat i København vil give dig et frisk og sundt udseende ansigt. Forkæl dig selv eller en du holder af.

København K

Wellness & Spa

Floating hos Copenhagen Float

Tag en pause med floating i København. Floating afstresser & afspænder dine muskler. Er det noget for dig?

København K

Wellness & Spa

SpaDag hos Lübker

Denne wellness-oplevelse giver dig mulighed for at tilbringe en forrygende spadag hos Lübker Square (med 3500m2 stor wellness-afdeling).

Nimtofte

Wellness & Spa

Spadag hos Kurbad Limfjorden

Trænger du til at trække stikket og slappe af? Så kan vi anbefale en Spadag hos Kurbad Limfjorden med mere ned 900 kvm. spa og wellness.

Struer

Wellness & Spa

Aromamassage hos Complete Me

Sig farvel til de spændte muskler! Vælg mellem 25 & 50 minutters aromamassage hos Complete Me i København. Inkl. smoothie, vand & snacks.

København K

Se alle i kategorien

Madoplevelser til den madglade mor

Måske en oplevelsesgave til mor, der giver indsigt og perspektiv?

Kultur

Blod, bødler & bordeller i København med Weird Walks

Tag med på en spændende krimitur i Københavns gader. Hør de faktuelle historier, mens nu bevæger dig rundt i gaderne, hvor de fandt sted.

København K

Kultur

Guidet tur med en hjemløs

Få et unikt indblik i, hvordan livet også kan være i en storby, når du kommer med en hjemløs eller misbruger rundt på guidet tur.

Aarhus C

Natur

Puzzle walk i Kødbyen

Tag med på en spændende puzzle walk gennem Kødbyen. Oplev Kødbyen på en ny måde, mens du løser de udfordrende gåder. Læs mere om oplevelsen.

København N, København V

Kultur

Aalborg under besættelsen med Aalborg Tours

Aalborg var under 2. Verdenskrig en strategisk vigtig by for Tyskland på grund af sine to lufthavne. Hør hele historien.

Aalborg

Kultur

Drabet ved Rundetårn med Solve a Mystery

Kom med på en spændende krimitur i København med udgangspunkt i Rundetårne. Følg ledetrådene, løs gåderne & find ud af, hvem morderen er.

København

Kultur

Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery

Kom med på en spændende krimitur i København, hvor du er efterforsker. Følg ledetrådene, løs gåderne & find ud af, hvem morderen er.

København K

Kultur

Byvandring med Gadens Stemmer

Oplev Københavns skyggeside, når du sammen med Gadens Stemmer bliver vist rundt i vores hovedstad & hører om livet på gaden. Læs mere her.

København

Kultur

Oplev Københavns højdepunkter med Ourway

Se det eventyrlige Nyhavn og begiv dig ud på gåturen op mod landets magtcentrum, Christiansborg. Oplev borgen og få fortællinger om KBH.

København K

Se alle i kategorien

Hvorfor give en oplevelse som gave?

Vores kundeservice fanger du på info@duglemmerdetaldrig.dk eller tlf. +45 78 76 92 29

Hvad giver du i fødselsdagsgave til mor?

Måske en tur over den gamle Lillebæltsbro kunne være en god gave til mor?

Tja, hvad giver du egentlig i fødselsdagsgave til mor? Det kan være et rigtig godt spørgsmål, men vi vil gerne hjælpe dig med at finde den bedste gave til mor, så hun får en rigtig dejlig fødselsdag.

Da du var yngre, kunne du helt sikkert slippe af sted med en hjemmelavet gave til mor, når hun havde fødselsdag. Med mindre dine kreative evner er blevet væsentligt bedre end, da du var barn, kan det godt være, at du skal finde på noget andet til hende i år.

Her hos DuGlemmerDetAldrig har vi nogle bestsellers, som altid er et hit, når du skal finde gavekort til mor. Bridgewalking er en af de oplevelser, som hører til i vores kategori af bestsellers. Her får mor lov til at krydse den gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde, mens hun kan se ud over området – ja, faktisk helt op til 30 kilometer væk kan hun se. Imens fortæller guiden om naturen, området, broen og dyrelivet i havet under jer.

Bridgewalking er ikke den perfekte gave til mor, hvis hun har højdeskræk, så derfor må vi hellere fremhæve en bestseller, hvor mor beholder begge ben på jorden. Tag hende med på en guidet tur med en hjemløs i enten Aarhus eller København, hvor en af gadens stemmer fortæller om livet i byens skygge. Det er nogle dystre fortællinger, der rulles ud, men samtidig ligger der også et håb og en tro på fremtiden i fortællingerne. Det er bestemt oplevelser, der sætter hverdagen i perspektiv.

Har du mere lyst til at give mor en byvandring med fokus på mad, kunst, kultur eller arkitektur, kan du også gøre det. Så kan I jo spise frokost sammen bagefter.

Kan du ikke beslutte dig for, hvad du skal give i fødselsdagsgave til mor? Så er et åbent gavekort til mor vejen frem. Her kan mor nemlig selv vælge, hvilken af vores mere end 350 forskellige oplevelser, hun synes, er den bedste gave til hende. Du kan se vores udvalg her.

5 gaveideer til mor - I alle aldre

Hos DuGlemmerDetAldrig har vi mange forskellige gaveideer til mor.

Man stopper aldrig med at være mor. Derfor kan man finde mødre i alle aldre, og når du er på udkig efter gaveidéer til mor, skal du måske lige have hendes alder i baghovedet. Selvom mødre, der for længst er blevet bedstemødre, godt kan springe i faldskærm, er det ikke størstedelen af dem, der kaster sig ud i den type oplevelser. Derfor har vi fundet 5 gaveidéer til mor, som gerne skulle passe til hendes alder.

Gave til mor på 30

I Danmark bliver de fleste kvinder mødre, når de er omkring 30 år. Leder du efter en gave til den kommende mor, vil hun sikkert blive glad for en omgang massage, der er tilpasset hende. Graviditetsmassage og mama care kan også anbefales som gave til en nybagt mor, som har brug for at blive løsnet lidt op efter en lang graviditet.

Gave til mor på 40 år

Når mor er i 40’erne har hun travlt med karriere og familieliv – på samme tid. For mange mødre i 40’erne skal det derfor planlægges i god tid, når de skal af sted med veninderne. Så book lige mor i god tid så hun kan komme af sted på en vinsmagning eller måske bare et hyggeligt flødebollekursusmed pigerne.

Gave til mor på 50 år

Når du skal give en gave til mor på 50 år, skal du tage hende med ud på en brunch. Brunch er en hyggelig måde at være sammen på, og mens I spiser jer igennem de mange, små retter, kan I få snakket om alle de ting, I har oplevet siden sidst.

Gave til mor på 60 år

Statistikerne siger, at det oftest er mødrene, der står i køkkenet derhjemme, så når mor bliver 60 år, skal hun så ikke næsten have en pause fra at stå i køkkenet og lave mad? Tag hende i stedet med ud for at spise en god middag for efter at have givet jer så mange gode madoplevelser, fortjener hun selv en.

Gave til mor på 70 år

Der venter mange oplevelser i naturen, og er mor glad for at opholde sig under åben himmel, kan det være det er en god gave til hende, når hun fylder 70 år. Hun kan tage en tur på Hærvejen eller opleve Mols Bjerge til fods. Det kan også være, at en kronhjortesafari er noget for hende.

Gavekort til mor

Når du køber en oplevelse hos DuGlemmerDetAldrig, får du den tilsendt som et gavekort til mor. Et gavekort, tænker du måske, jamen er det ikke lidt svært at pakke pænt ind? Bare rolig, det er ikke svært at pakke et gavekort til mor pænt ind.

Er du kreativ? Så har du måske selv nogle idéer til, hvordan gavekortet skal pakkes ind. Det kan være i en ramme, i en lille æske eller noget helt tredje, som du finder på. Du kan også bare vælge at lade os stå for at pakke dit gavekort til mor ind. Vælger du den udvej, lægger vi gavekortet i en gaveæske med chokolade. Så kan mor spise chokoladen, mens hun venter på, at hun skal ud for at opleve noget.

Vidste du? Når du køber et gavekort til mor, har du mulighed for at skrive en personlig hilsen til hende på gavekortet. Du kan for eksempel skrive Til verdens bedste mor eller Vil du med ud på en oplevelse? Vi trykker det, du skriver på gavekortet, og sender til dig. Den lille hilsen er med til at gøre dit gavekort til mor ekstra personligt.

Hvis du er helt i tvivl om, hvilken af vores mere end 350 forskellige oplevelser, du skal vælge at give til mor, kan du give hende et åbent gavekort. Så kan hun selv vælge lige præcis den oplevelse, hun synes, hun har lyst til. På den måde kan du heller ikke komme til at vælge en oplevelse, hun ender med at bytte, og det er da lidt smart.

Oplevelser til mor

Der er ikke noget bedre end oplevelser. For der er nemlig det særlige ved dem, at de aldrig rigtigt slutter. Jo, rent fysisk slutter de jo, men når du kommer hjem fra for eksempel en cidersmagning eller et kroophold, har du fået noget med dig, som du kan blive ved med at tænke tilbage på. Det kan være en særlig historie, en god madoplevelse eller måske noget helt tredje, der har gjort, at den oplevelse printede sig ind i din bevidsthed.

Det er præcis det, der gør, at oplevelser adskiller sig fra andre gaver. Fra sko, smykker, nye håndklæder eller hvad du ellers plejer at give til din mor. De fysiske ting ender ofte i et hjørne, hvor de ikke bliver brugt, går i stykker, bliver væk eller noget helt fjerde. Oplevelserne bliver derimod ved med at leve.

Derfor synes vi, at oplevelser til mor er en af de bedste gaver, du kan give hende – og især, hvis du selv tager med hende ud for at opleve noget. På den måde giver du ikke kun oplevelser til mor, men også til dig selv og I får derfor sammen nogle minder, I kan tænke tilbage på, grine af og opleve igen og igen.

Vi håber, at du her på siden har fået inspiration til nogle gode oplevelser til mor – og måske endda også til dig selv.

Sidste år fik mor nyt beautyudstyr

Video: Din mor kan også få lov til at lave sine egne macarons. Læs mere her.

Sidste år gav du beautyprodukter til mor. En lækker creme, den nye neglelak fra Chanel eller pensler fra Nilens Jord. Noget i den dur. Derfor er mor også klar til at finde det fine tøj frem, gøre brug af beautyprodukterne og tage imod en ny gave fra dig:

Lær at sætte vin til maden med Mads Cortsen

Fra jord til bord hos Restaurant Moment

Chokoladebrunch hos Peter Beier

Sidste år fik mor nyt køkkengrej

Mors mad er den bedste, og hun blev da også svært glad for det køkkengrej, du gav hende sidste år. Du har sikkert også selv nydt godt af den mad, der er kommet ud af det, men med en kokkeskole er der både grobund for nye, spændende retter og mulighed for at give mere køkkengrej næste år:

Den lille kemiker hos Timm Vladimirs Køkken

Franske fristelser hos Timm Vladimirs Køkken

Bageskole hos Birks Køkken

Sidste år fik mor nyt træningstøj

Er din mor den aktive type, så er outdooroplevelser en god gave til mor. Måske gav du hende nyt træningstøj sidste år, som hun blev virkelig glad for, og har brugt hver uge siden? Så har hun jo udstyret i orden til at komme ud på en oplevelse, hvor hun bruger kroppen:

Mountainbikeophold ved Slettestrand

Klippeklatring på Bornholm

Havkajak og fossiljagt ved Møns Klint

 

Sidste år fik mor nyt badetøj

Stod der nyt badetøj øverst på mors ønskeseddel sidste år, og gav du hende rent faktisk netop det? Så er hun jo helt klar til en tur i spa. De fleste kvinder kan godt lide en spatur, og måske netop derfor finder man altid spa og wellness som gaveidé til hende. Mon ikke din mor er som de fleste andre kvinder, når det kommer til spa?

Ystad Saltsjöbad

Klassisk massage hos Arndal

Spadag hos Helle Thorup

Sidste år fik mor nye gummistøvler

Er mor sådan en, der godt kan lide at gå en tur i skoven? Så har hun nok nogle gode gummistøvler og en varm jakke, så hun er klar til komme ud i alt slags vejr. Der er jo som bekendt ikke noget, der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning. En god gave til mor, som bruger tid udenfor, er en naturoplevelse:

Eventyr på Aarhusbugten

Østerjagt i Limfjorden

RIB-tur på Øresund

Sidste år fik mor nye badehåndklæder

Sidste år gav du måske din mor et par lækre badehåndklæder i gave. Nogle af dem man altid ønsker sig, og som er ekstra store og ekstra bløde, og derfor gør det lidt nemmere at komme ud af badet igen. Pak badehåndklæderne for mor og tag hende med ned til stranden:

Prøvedyk i pool

Stand Up Paddle-Surfing og sauna

Kitesurfing hos Amager Kiteskole

Har du brug for flere ideer til gaver til mor?

Ramte vi ikke helt rigtigt med gaveideerne herover? Leder du stadig efter den bedste gave til mor? Bare rolig. Vi har mange flere oplevelser som din mor kan skrive på ønskesedlen. For at være helt præcis, så har vi faktisk mere end 300 oplevelsesgaver. Så hvis du gerne vil se endnu flere gaveideer til mor, så er du mere end velkommen til at gå til forsiden. På forsiden får du nemlig det komplette overblik over alle vores oplevelser.

Gå til forsiden her

På udkig efter en gave til Mors Dag?

Hvis det er en Mors Dags gave du er på udkig efter, så anbefaler vi, at du tager et kig på vores side om Mors Dag.

Gå til Mors Dag-siden

Skal gaven til mor byttes?

Hos DuGlemmerDetAldrig ved vi, at det nogle gange kan blive nødvendigt at bytte en gave, så derfor har vi gjort det nemt for dig, der skal bytte en oplevelse.

Derfor har du altid:

14 dages fuld fortrydelsesret.

24 måneders bytteret til en anden valgfri oplevelse.

Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med køb eller bytte af en oplevelse, kan du kontakte vores kundeservice på info@duglemmerdetaldrig.dk, så skal de nok hjælpe dig videre med en gave til mor.